×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm

Elementai 97 į 1281003 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pretty Love Gladys Pink

    Ši silikoninė lazdelė, turinti 30 vibracijos funkcijų, yra lygus ir apvalus masažuojamasis žaislas, kuris pavers jus ir jūsų partneriu prabanga. Forma yra vientisai lygi su nuostabia silikonine danga ir suapvalintais kontūrais, kurie pasakiškai masažuos odą.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Black

    Ar ieškote vos pora colių daugiau patogiausiu būdu? Tada tai yra būtent tai, ko jums reikia! Stora rankovė skirta 2,5 cm padidinti varpą ir 0,4 cm apimtį. Stora rankovė dėl to taip, kad suteiktų optimalų stimuliavimą ir rutulinio diržo išliks savo vietoje. Net jūsų geriausi judesiai į nepadarys! Jis iš aukščiausios kokybės minkšto TPE ir yra juodos, pilkos ir skaidrios spalvos.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Me You Us Orgasma Sleeve

    Itin elastinga 5 colių rankovė suteikia papildomos apimties, o tekstūruota odai saugi guma suteiks papildomų pojūčių.

    13,90 €

    4,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Black

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mister B Hardware Steel Ice Lock Small

    „Mister B Hardware Steel Ice Lock Small“ yra įdomus ir keblus naujas žaislas visiems, kurie mėgsta BDSM. Šis užraktas turi unikalią funkciją ir sukuria naują puikų būdą žaisti su savo subfonu! Užpildykite jį vandeniu, užšaldykite, prikabinkite prie suvaržymų ir jūsų povandeninis kėbulas negalės atsilaisvinti, kol ištirps ledas! Jos kankinimas laiku! Tikrai bus smagu jums abiem!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Jet Stealth Carbon Metallic Black

    „Jet“ naujausia ir geriausia. „Stealth“ yra profesionalaus dydžio užpakalinis kištukas, kuris atrodo aptakus ir grėsmingas su „Jet Black Carbon“ metalo apdaila, pagamintas iš laboratorijoje patikrinto kūno saugaus neporingo PVC. Žaisk sunkiai. Žaisk saugiai. Šis analinis kištukas skirtas pažengusiems naudotojams.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Incantation Pink

    Vibratorius „Vibe Therapy“ prekės ženklo užkalbėjimas. Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas.

    48,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC Love Throb

    Love Throb yra intensyvinantis ir ypač minkštos tekstūros užpakalio kištukas, suteikiantis puikių pojūčių. Komplektuojamas su stipriu siurbtuku, kuris lengvai juos laiko.

    5,90 €

    3,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Natural Thrusting Vibe Skin

    Aistringai veržiasi vėl ir vėl!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Golden Boy 2.0 Bullet Vibrator Gold

    Golden Boy 2.0 yra kulkų vibratorius, dėl kurio jūsų žaidimo laikas spindės kaip auksas! Šis įkraunamas vibratorius turi galingą variklį, kuris suteikia 10 vibracijos režimų. Kulkos vibratorius turi smailėjantį antgalį, kuris užtikrina patogų įkišimą. Jo įkraunama baterija gamina mažiau atliekų, o tai reiškia, kad jūsų malonumas yra geresnis aplinkai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Adam's Extension

    Adomas ir Ieva gali padaryti jus didesnį, nei kada nors svajojote – akimirksniu! Su mūsų Adam's Extension galėsite pasitempti, kai tik užklups nuotaika. Tiesiog užmaukite šį minkštą ir elastingą skaidrų želė ilgintuvą ant koto – ir AKTIJĄ PRIDĖK DVIEJI coliai!

    22,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Double Trouble Glass Dildo

    „Double Trouble Glass Dildo“ sukurtas maksimaliai patirti dviese! Pailgos, lenktos formos „Double Trouble Glass Dildo“ yra dviejų galų, kurių kiekviena pusė siūlo savo unikalų stimuliavimo skonį. Viename „Double Trouble Glass Dildo“ gale yra ketera, kuri sukasi išilgai veleno maždaug iki pusės. Kitame gale jus pasitiks rausvas paviršius, skirtas sensacingam vidiniam masažui. Kiekviename dildo gale yra smailėjantis antgalis, todėl jis puikiai tinka sklandžiai ir lengvai įdėti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gläs Curved G-Spot Stimulator Glass Dildo

    Nukreipkite į G tašką naudodami 7 colių sklandų, lygų stiklą. Šis gražus, svarus 7 colių lenkto stiklo G taško stimuliatorius turi švelnią kreivę, padedančią nukreipti jį tiesiai į G tašką. Svogūninis antgalis suteikia skanų pripildymo pojūtį, o platus paviršius padengia jūsų G tašką. galingas viso kūno orgazmas. Kitame stiklinio stimuliatoriaus gale yra dar viena lemputė, leidžianti ją suimti, kai panardinate į pasirinktą angą. Šis universalus žaislas taip pat gali būti naudojamas norint pasiekti P tašką užpakalinių durų žaidimas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey New Charlie Tango Vibrator

    Dar labiau jaudinantis nei bendravardis, Charlie Tango yra ypač sklandus klasikinis vibratorius, pasiruošęs nukelti jus į naujas malonumo aukštumas.

    37,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Kegel Balls Set with Remote Purple

    Skirtingai nuo daugelio kitų Kegelio pratimų gaminių, mūsų rinkinyje yra 4 skirtingo svorio kamuoliukai. Nuimamas dizainas leidžia surinkti skirtingus svorius pagal valią arba pagal sistemingą stiprinimo planą. Siūlome naudotis mūsų vadovu, norėdami išmokti modernizuotų metodų per visą mokymo programą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Gravity Black

    Naudodama mūsų geriausias medžiagas ir naujausias technologijas, Tenga didžiuojasi galėdama pristatyti naujausią „Male Pleasure Technology“ – „Flip Zero“. „Tenga“ savo unikalią „Flip“ seriją pakėlė į naujas malonumo aukštumas.

    249 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Hogtie With Hand and Anklecuffs

    Užbaikite savo vergijos žaidimą su šiuo smagiu rinkiniu! Rinkinį sudaro antrankiai, rankogaliai ant kulkšnies ir šlakelis, kurį galima naudoti bet kuriuo atveju. Rankogaliai yra pritvirtinti prie hogtie su segtukais, todėl galite juos lengvai nuimti ir naudoti atskirai arba pritvirtinti prie kitų žaislų, tokių kaip diržai ar apykaklės. Rankogaliai ir kaukė yra pagaminti iš tvirtos dirbtinės odos ir metalo ir yra labai patvarūs. Rankogaliai yra reguliuojami, kad puikiai priglustų, o iškloti putplasčiu, kad būtų patogu naudotis.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Master Series Dick-Spand Inflatable Silicone Dildo Black

    „Dick Spand“ varpos išvaizda yra tikroviška, o jo galva ir nelygus kotas suteikia sodrią tekstūrą ir malonų suspaudimą. Mėgaukitės maloniu jo įprasto nuleisto koto įdėjimu ir patenkinkite savo poreikį užpildyti lengvai pritaikomą pripūtimo funkciją – puikiai tinka tiems, kurie mėgsta užpildyti didelius žaislus, bet ne nepatogaus įdėjimo. Siurbkite lemputę, kol pasieksite norimą užpildymą ir mėgaukitės tempimu!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.32 Stretchy Penis Extension Transparent

    Ar ieškote vos pora colių daugiau patogiausiu būdu? Tada tai yra būtent tai, ko jums reikia! Stora rankovė skirta 2,5 cm padidinti varpą ir 0,4 cm apimtį.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alston Purple

    Ši maloni atmosfera veikia kaip magija! Antgalis pakrypsta į priekį, nukreipdamas 12 galingų vibracijos lygių tiesiai į karštąją zoną. Šilko glotnus silikonas ir lankstus kotas kiekvieną akimirką paverčia visiška palaima. Šis gaminys yra atsparus vandeniui, todėl juo galėsite mėgautis duše ar vonioje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liberator Fascinator Throw Velvish Merlot

    Šie labai svarbūs pliušiniai dėklai yra specialiai sukurti meilės sultims, lubrikantams, losjonams ir kitiems žaidimo žaidimo žmonėms išlieti. Viena pusė yra labai švelnus aksominis, kita - šilkinis atlasas, todėl tai yra grįžtamasis, universalus ir jaudinantis sekso vaizdas.

    189 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Dr. Skin Realistic Cock Basic 7.5 Beige

    Gydytojas yra! Dr. Skin Realistic Cock yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris laikosi ant bet kokio lygaus paviršiaus ir gali žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Šis Dr. Skin Realistic Cock pagamintas iš minkšto PVC be ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    22,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet and Hard 19cm Purple

    Grįžkite prie pagrindų! Blush Novelties Sweet n Hard 4 yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Sweet n Hard 4 yra maloniai kvepiantis ir pagamintas iš minkšto PVC, kuriame nėra ftalatų. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson American Pop Icon 16cm Pink

    Kolekcionieriai, atkreipkite dėmesį: Amerikos POP! yra čia, kad pakeistų jūsų malonumo prekių galeriją su ryškiu vibratorių, kištukų, dildo ir kt. Icon yra klasikinis 6 colių dildo su kamuoliukais, perteiktas įdomiomis pop meno įkvėptomis spalvomis ir moderniomis medžiagomis.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Real Love Dildo 7 Inch Flesh

    Realistiška silikoninė dildė su dvigubo tankio kotu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Monstar Bubblesplug Dildo Black

    Šis Bubblesplug Dildo sudarytas iš 14 cm ilgio įkišamo ir iki 6,5 cm pločio. Jo forma yra originali ir stebina. Kištuko paviršių kerta keli burbuliukai, stipriai stimuliuojantys seksualinę zoną įkišimo metu. Šis sekso žaislas puikiai tinka seksualinei akimirkai paįvairinti. Jis pagamintas iš kokybiško vinilo. Jis pagamintas iš vinilo be ftalatų.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Elite Double Trouble

    Padvigubinkite savo malonumą ir dvigubai smagiau...su šiuo dirželiu pririšamu dildo du geriau nei vienas! Silikono žiedas, esantis koto viršuje, veikia kaip našumą gerinantis gaidžio žiedas, o didesnis apatinis žiedas sukasi aplink jo kamuoliukus, kad būtų itin tvirtai suspaustas.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Pleasure X-Tender Vibrating Double Penis Sleeve Flesh

    Sustiprinkite malonumą abiem ir akimirksniu padidinkite centimetrus su Vibrating Pleasure X-tender rankove! Tvirtai apvynioję rutulinį dirželį, pailginsite ejakuliaciją ir pasieksite sprogstamiausią kulminaciją, kokią tik įsivaizdavote. Jūsų partneris mėgausis gilesniu įsiskverbimu su 3 colių ilgintuvu ant galo, o dėl itin tikroviško koto išilgai tapsite 50 % storesni. Šis tikroviškas prailginimas yra ypač tamprus, kad atitiktų daugumą dydžių, pakankamai tvirtas, kad tarnautumėte ilgiau. Itin minkšta medžiaga jaučiasi kaip antroji oda – tik geriau!

    34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect Ass Masturbator Caramel Skin

    Itin tikroviškam šuniško stiliaus seksui!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1281003 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.