×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm

Elementai 65 į 961003 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pipedream Extreme Elite Dirty Talk Starter Stroker Flesh

    Pasiruošę geriausiam savo gyvenimo masturbacijos potyriui? Puikiai tinka pradedantiesiems, PDX ELITE Dirty Talk Starter Stroker siūlo visišką jutiminį malonumą. Galinga vibracija derinama su aistringomis dejonėmis ir seksualiais pokalbiais, kad masturbacijos sesijos pakiltų į visiškai naują pasitenkinimo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Blue

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Silicone Pleaser Black Silicone Anal Dildo with Suction Cup

    Analinio žaidimo mėgėjams patiks šis gražus analinio dildo! Dildo yra elegantiško dizaino ir puikiai papildo jūsų žaislų kolekciją. Apatinėje dalyje esantis siurbtukas suteikia galimybę mėgautis laisvų rankų įranga dildo ir dar labiau stimuliuoti. Dildo turi apvalią galvutę ir svogūninį kotą, kad būtų lengva įkišti ir optimaliai stimuliuoti naudojimo metu. Silikono medžiaga atrodo minkšta ir lygi, ją lengva valyti žaislų valikliu ir švaria šluoste.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Black

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 6" Black

    Silikonu dengtas tikroviškas dildo su Silexpan šerdimi ir atminties efektu: kai dildė suspaudžiama arba sulenkiama, tokioje būsenoje jis išlieka tam tikrą laiką! Medžiaga taip pat reaguoja į aukštą temperatūrą (ji tampa minkštesnė) ir žemą temperatūrą (ji tampa kietesnė). Puikiai tinka visų rūšių laukiniams mylėtojams! Su siurbtuku.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Luxury Haute Couture

    Išskirtinis „Satisfyer Luxury Haute Couture“ yra pagamintas iš itin minkšto skysto silikono ir puikiai detalizuotas su natūralia oda ir tauriuoju metalu. Palepinkite save geriausiu vien todėl, kad esate to verti! Ar prabangus dizainas, geriausios medžiagos ir žavesys yra jūsų alėjoje? Tada šis rafinuotas perlas iš naujosios „Satisfyer Luxury Collection“ su ypač jaudinančiu vibracijos režimu yra puikus jūsų žaislų kolekcijos akcentas.

    119 €

    54,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Dillio 8 Inch Pink

    „Pipedream“ parduotuvė „Dillio“ linija sukurta taip, kad kiekvieną kartą pataikytų į reikiamą vietą. Dėl įvairių ilgių, apimčių ir formų galimybės yra neribotos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sinner Gear Silicone Penis Plug with Pull Ring 093

    Ar pavargote nuo visų įprastų žaislų ir ar esate pasiruošę naujam iššūkiui? Tada galbūt šis varpos kištukas yra jums tinkamas pasirinkimas. Varpos kamštis įkišamas į šlaplę ir stimuliuoja gaktą bei apatinę šlaplės dalį.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Girl Next Door Bella

    Kišeninis glostiklis su itin minkšta ir tikroviška tekstūra viduje, kad jaustumėtės. Bella yra mergina šalia, kuri tave įjungia! Pagaminta iš ilgalaikio, tikro pojūčio TPE, Bella turi tamprią makštį. ABS puodelio dugną galima atidaryti arba uždaryti, kad būtų sukurtas siurbimas. Lengvai suimamas puodelis turi higienišką dangtelį. Saugus kūnui, be ftalatų ir latekso.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sono No.33 Stretchy Penis Extension Transparent

    Ar ieškote vos pora colių daugiau patogiausiu būdu? Tada tai yra būtent tai, ko jums reikia! Stora rankovė skirta 2,5 cm padidinti varpą ir 0,4 cm apimtį.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight GO Surge Pink Lady

    Dėl diskretiško, lengvo ir kompaktiško „Fleshlight GO“ dizaino dabar galėsite šėlti, kad ir kur eitumėte.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy X-tensions Perfect 2" Extension with Ball Strap

    Paverskite savo varpą momentinių malonumų mašina su netikėtu Fantasy X-tensions. Naudodami šį lengvai naudojamą erekciją gerinančią priemonę, dabar galite būti toks, koks tik galite būti patenkinti savo partnerę.

    49,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Lusty Extra-Slippery Jelly Dildo Transparent

    Ieškote gražaus dildo už gerą kainą? Rider yra idealus prekės ženklas! Jis yra seksualios tikroviškos formos, įskaitant sėklides, universalios skaidrios spalvos ir pagamintos iš malonios TPE medžiagos, kuri yra maloniai minkšta ir be ftalatų. Mėgaukitės su juo tuo, ko nori jūsų gerklė ar makštis!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Strap-on Harness w/ 6" Cock Skin

    Kai norite, kad jūsų pirmasis dirželis atrodytų ir jaustųsi kaip tikras, King Cock dirželis yra būtent tai, ko ieškojote! Kiekviena gysla, kiekvienas velenas ir kiekviena galva yra kruopščiai rankų darbo su išskirtinėmis detalėmis, kad suteiktų jums tikroviškiausią patirtį, kokią tik kada nors įsivaizduojate.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Wine Red

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Roxy Red

    Nuo tada, kai „Dream Toys“ pristatė kolekciją „Romance“, mėgavomės dideliu klientų ir jų klientų, vartotojų susidomėjimu žaislų asortimentu. Kolekcijai „Romance“ būdinga bordo raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką išvaizdą. Jų viduje yra aukštos kokybės technologija, užtikrinanti intensyvią stimuliaciją. Taip pat svarbu naudojimo paprastumas, todėl jie visi yra atsparūs vandeniui ir įkraunami.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream King Cock Elite 6" Silicone Dual Density Cock Light

    Kaip tikra: minkšta oda – kieta šerdis!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    „SilexD“ siūlo daugybę dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN medžiagos formulė, naudojama mūsų gaminiams užpildyti, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Love Balls Soft Silicone Red

    Išpakuotas aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Jelly Anal Vibrator Pink

    Santykinai plonas vibratorius analiniam ir makšties stimuliavimui. Jis turi tikrovišką išvaizdą ir žaismingą rausvai raudoną dizainą. Jis pagamintas iš gelio medžiagos, o vibracijas valdo galinis ratas. Likite patenkinti už prieinamą kainą žaislu!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Sasha Grey Movie Download With Realistic Vagina & Ass Stroker

    Patirkite savo fantaziją su dvigubo įėjimo glostytuvu, kuris jaučiasi kaip tikras! Minkšta, tampri ir lanksti TPE guma juda kartu su kūnu, kai mėgaujatės kiekvienu kanalu – makšties ar analiniu – priklausomai nuo jūsų troškimo. Pasisemkite erotinio įkvėpimo papildomai atsisiųsdami vieną iš karščiausių Sasha Grey leidimų ir pajuskite skirtumą, kurį daro gyvenimiškas skulptūrinis glostytojas. Valymas yra lengvas naudojant masturbatoriaus valiklį ir skalavimo šiltu vandeniu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Fabulous Four

    Atraskite mūsų bestselerius su Satisfyer Fabulous Four rinkiniu. Komplekte yra analinis ir triušio vibratorius, slėgio bangų stimuliatorius ir masažuoklis. Visi gaminiai pagaminti iš silikono, o tvirtinimo detalės lengvai keičiamos.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Kiotos Monstar Dildo Beast 39

    Ši Kiotos Monstar dildo BEAST atrodo nuostabiai dėl kaklaraiščio dažų efekto ir madingo dildo dizaino. Šis Dildo Beast pasižymi nuostabiomis savybėmis, dėl kurių įkišus jį į makštį ar užpakalį jis jaučiasi itin maloniai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Orange

    Pasidalykite intymia paslaptimi su savo mylimuoju namuose arba viešai, kai įjungsite „Bnaughty Classic Unleashed“. Būdamas išdykęs, niekada nebuvo taip gerai!

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight GO Ice Torque

    Dėl diskretiško, lengvo ir kompaktiško „Fleshlight GO“ dizaino dabar galite šėlti, kad ir kur eitumėte.

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Power Pump Vibrating Vacuum Pump

    Paprasto dizaino vibruojantis penio pompa pradedantiesiems.

    37,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Black

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Training Pleasure Balls RC Duo Love Balls Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Duo Vibrating Love Balls iš You2Toys turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kurie suteikia įdomios įvairovės makšties stimuliacijos ir treniruočių metu. Visus režimus galima lengvai reguliuoti mygtuku lankstaus paėmimo dirželio gale arba nuotolinio valdymo pulteliu. Nuotolinio valdymo pultas veikia iki 5 metrų, tai reiškia, kad juo gali naudotis ir partneris! Vibro kamuoliukais taip pat galima mėgautis po vandeniu, nes jie yra atsparūs vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Pink/Dark Pink

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Anal Lover

    Banguotas vibratorius su apvaliu, šiek tiek išlenktu galu. Nuolat reguliuojama vibracija.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Loverboy The Pool Boy

    Kai viskas šlapia, „The Pool Boy“ vadovauja. Suaugusiųjų plaukimas! Laikas greitam pasimatymui rūbinėje. Jo tikroviškai detalus kotas yra tobulo dydžio. Galbūt esate įvaldę plaukimą nugara ir šoninį plaukimą, bet visada galite išmokti ko nors naujo. Šis dildo yra pagamintas iš PVC be ftalatų. Jis turi tikrovišką tekstūrą, siurbtuką ir yra suderinamas su diržais.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 961003 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.