×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm daugiafunkcinis

Elementai 97 į 121121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Blush Spark Ignition PRV-02 Carbon Fiber

    Suteikite savo prostatai tyros jėgos su Spark Ignition PRV-02! Ignition PRV-02 yra universalus analinis žaislas, kurį galima naudoti trimis skirtingais būdais: vieną rankovę, vieną kulką arba rankovę ir kulką kartu. Naudodami 10 vibruojančių funkcijų, tikrai rasite tobulą pojūtį.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 89

    Varveklis Nr. 89 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši glotni g-taško stiklinė lazdelė yra sumaniai išlenkta, kad būtų galima atlikti jausmingus dubens masažus, viliojanti liekna kontūra su storesniu, apvaliu galu. 2 colių (5,2 cm) pagrindas puikiai tinka rankenoms ir diržams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Moss Green

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir patogu su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiks tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 88

    Varveklis Nr. 88 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių! Ši šilkinio glotnaus stiklo g-taško lazdelė yra sumaniai išlenkta, kad kiekvieną kartą pataikytų į reikiamą vietą, o viliojanti švelniai raibuliuojančių briaunų serija suvilios jus su paklode sugriebtais orgazmais! 2 colių (5,2 cm) pagrindas puikiai tinka rankenoms ir diržams.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Pink

    „Bgood Deluxe Curve“ yra suformuota į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir švelniai suapvalintas galiukas užtikrina visišką aprėptį.

    49,90 €

    34,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Ignition PRV-01 Carbon Fiber

    Uždegkite savo analinį malonumą su Spark Ignition. Uždegimas yra specialiai sukurtas maksimaliam prostatos stimuliavimui. Su aptakiu anglies pluošto raštu, kad atrodytų elegantiškai aukštųjų technologijų išvaizda. Pridedama kulka turi 10 skirtingų vibravimo funkcijų ir yra paprasta naudoti paspaudus vieną mygtuką.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Olly Dildo Large Red

    Dildo su lygiu ir šilkiniu paviršiumi su siurbtuku, pagamintu iš visiškai medicininio silikono.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamiška geltona masažo lazdelė iš „Your New Favorite“ su lanksčia, ypač didele masažo galvute, skirta viso kūno masažams ir taškiniam stimuliavimui. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia karšto masažo malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 87

    Varveklis Nr. 87 yra sukurtas tam, kad sukurtumėte aukščiausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose arba pasidalykite ja su partneriu, kad galėtumėte patirti nepaprastų seksualinių nuotykių!

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Pinwheel Light Deluxe

    Šis prabangus ratukas yra lengvoji kieto rato versija. Daugelis žmonių mano, kad paprastas sraigtas yra per kietas ir per aštrūs. Ši lengva versija suteikia jums saugesnį jausmą žaidžiant su juo ir galite lengvai padidinti spaudimą, kad jausmas būtų intensyvesnis. Kioto plienas pagamintas iš aukščiausios kokybės 100% nerūdijančio plieno.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Inner Goddess Glass Pleasure Balls 77g

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis erotiniu literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM jausmingumu, pardavė daugiau nei 150 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Magnum Black

    MAGNUM yra dildo mėgėjams, mėgstantiems didesnius matmenis. 18 cm ilgio MAGNUM yra tikrai įspūdingas. Dėl šiek tiek išlenktos formos jis lengvai randa g tašką naudojant makštį ir stimuliuoja prostatą išangės metu.

    61,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Pinwheel Set

    Ar esate tikras ratukų mylėtojas? Tada šis Pinwheel rinkinys yra būtinas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Pulsar Wand Vibration and Pulsation Modes

    „JAMYJOB“ ir toliau kasdien diegiame naujoves, siekdami pasiūlyti maksimalų vyrų masturbacijos malonumą. Mūsų Pulsar masturbatorius skirtas jums mėgautis. Lankstūs sparnai tvirtai apgaubia jūsų varpą, viliojantys 30 vibracijos nustatymų, o jausmingi grioveliai ant plono koto suteikia daugiau malonumo. Išlaisvinkite savo svarbiausius norus su kiekvienu kryptingu judesiu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Wellness G Ball Vibrator Purple

    „Wellness G Ball Vibrator“ suteikia vibraciją ir viliojantį riedėjimo judesį! Jo kreivinio judesio technologija sukuria judėjimą pirmyn ir atgal, masažuojantį G tašką. Su 5 galingais vibracijos greičiais ir 5 vibracijos modeliais rasite visą reikalingą galią. Pagamintas iš kūno saugaus platina sukietinto silikono, Wellness G Ball yra atsparus vandeniui, lengvai valomas ir įkraunamas magnetiniu USB.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jülie Lovetoys Mini Rabbit Vibrator Blue

    Ypatingai lankstus „Jülie“ mini triušio vibratorius, skirtas dvigubai stimuliacijai: lankstus kotas su išskirtine galvute intensyviai masažuoja makštį iki taško G, o klitoris tuo pat metu lepinamas dilgčiojančia vibracija.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Le Wand XO Rose Gold

    Keliaukite euforijos bangomis ir pasiekite viso kūno orgazmus su Le Wand XO – unikaliu, dvigubu varikliu įkraunamu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja vidinę ir išorinę stimuliaciją.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Majesty 2 Peach

    Patirkite skubėjimą su Vush! Majesty 2 yra lazdelės stiliaus vibratorius, pagamintas iš minkšto medicininio silikono ir leis jums jaustis taip, kaip niekada anksčiau.

    179 €

    66,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Light Green

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Elastic Game Yellow

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lanksčios vielos dėka universalus prietaisas gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    26,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 97 į 121121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.