×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm daugiafunkcinis

Elementai 33 į 64121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • You2Toys Silicone Extension Skin

    Itin minkštas ir maloniai lankstus!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše. „Luxuriate“ – tai 7 colių grynas vibruojantis malonumas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Pink

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriui su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibruojantis kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti kruopščiai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Manta Deep Sea Blue

    Žaislai, skirti peniams, dažnai yra didžiuliai, negražūs ir nepatogu naudoti su partneriu. Elegantiškas, lengvai valdomas MANTA sukurtas taip, kad puikiai tiktų tiek partnerių seksui, tiek solo žaidimui, slysdamas tarp jūsų kūnų ir iš esmės paversdamas jūsų penį vibratoriumi. Tai taip pat nuostabus blowjob aksesuaras, apjuosiantis užpakalinę varpos dalį, kad pajustumėte gilią gerklę. Nepamirškite apie solo žaidimą! MANTA keteros sulaiko tepalus, kad būtų geresnis glostymo pojūtis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Virginia Thrusting Egg Black

    Vibruojantis kiaušinis Virdžinija gali būti tokia maloni paslaptis, kad sunku neparodyti tokio poveikio. Kai jį nešiojanti moteris perduoda nuotolinio valdymo pultą savo partneriui, tai gali būti giliai paslėpta jųdviejų paslaptis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Dual Density Dildo 6 Inch with Balls

    Dual Density Cock 6 Inch Balls yra aukščiausios kokybės, gyvenimiškas dildo iš Get Real by TOYJOY kolekcijos, sukurtas taip, kad pasiektų visas jūsų intymias vietas. Šis malonus dildo yra kūno spalvos ir turi natūralų siluetą su siurbtuko pagrindu: suteikia jaudinančiai tikrovišką patirtį.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Vibrating Blowjob Simulator

    Mėgaukitės blowjob jausmu su vibruojančiu blowjob simuliatoriumi iš Boners kolekcijos. Šis stilingas masturbatorius aprūpintas galingu varikliu su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nustatymus lengva valdyti apačioje esančiais mygtukais.

    80,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Magnetic Pulse Trusting Remote Dildo Skin

    Šis aukščiausios kokybės dildo iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono, atrodo labai tikroviškai ir suteikia tikrovišką patirtį su unikaliu magnetiniu pulsuojančiu judesiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Fetish Collection Black Leather Hogtie

    Su šiuo universaliu dirbtinės odos šermukšniu kiekvieną vergijos žaidimą galite padaryti ypač jaudinantį. Naudokite jį, pavyzdžiui, su rankogaliais, kulkšnių rankogaliais, apykaklėmis ar grandinėlėmis. Pasitelk savo vaizduotę ir viskas yra įmanoma!

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 2 Pink

    Aukščiausios kokybės dildo, iš ypač minkšto silikono su dvigubu SILEXPAN® tankiu: didžiausias pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Guys Manuel Ferrara Dildo

    Manuelis Ferrara gimė Ispanijos motinai ir prancūzui tėvui Gagny, Prancūzijos priemiestyje už Paryžiaus. Jis yra jauniausias iš trijų vaikų ir nuo pat mažens iki įstojo į koledžą, kuriame mokėsi kūno kultūros ir pradėjo mokyti dziudo, lenktyniavo dziudo trasoje. Kolegijoje jis taip pat įstojo į kariuomenę ugniagesių skyriuje.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Adrien Lastic Spartacus R

    Leiskite jam pasijusti Trakijos gladiatoriumi ir kariaukite su nuobodu, negyvu žaidimu su Spartacus R. Suteikdamas kulminaciją po intensyvesnės kulminacijos, šis įtikinamas, kūrybingas vibruojantis gaidukas buvo sukurtas taip, kad suteiktų keturgubą stimuliaciją tiek jam, tiek jai.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Hitsens 3 Purple

    Aukščiausios kokybės dildo, pagamintas iš ypač minkšto silikono su dvigubu SILEXPAN® tankiu: didžiausias pojūtis, tankis ir lankstumas. Ypač stiprus siurbimo pagrindas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Metis

    Metis yra vandeniui atsparus kegelio rutulys, pagamintas iš kūnui saugaus silikono su galingu varikliu, kuris siūlo 3 lygius pastovią vibraciją ir 7 skirtingus ritmus. Valdymo mygtukas yra uodegos gale, todėl lengva įjungti įrenginį arba perjungti vibraciją, kai kegel įkišamas į makštį. Plačiausioje kegelio kamuoliuko vietoje yra minkštesnė silikono vieta, kurioje vibracijos jaučiamos ypač intensyviai.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Mėgaukitės originalia palmių galia? Žinoma, tu! Na, dabar galite mėgautis tomis pačiomis funkcijomis be maitinimo laido!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 24

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą.

    84,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet N Hard 4 Clear Lila

    Grįžkite prie pagrindų! Blush Novelties Sweet n Hard 4 yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Sweet n Hard 4 yra maloniai kvepiantis ir pagamintas iš minkšto PVC, kuriame nėra ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgood Deluxe Curve Purple

    „Bgood Deluxe Curve“ yra įtraukta į natūralų galvos išlinkimą, todėl žaidimo metu storas ir suapvalintas galiukas užtikrinamas aprėptį.

    49,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 29

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą.

    64,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Glow Dicks Kandi Blue

    Stipriai vakarėlis su „Blush Novelties“ „Glow Dick“! Šis tikroviškas, tamsiai šviečiantis dildo turi tvirtą siurbtuko pagrindą, kuris laikosi prie bet kokio plokščio paviršiaus, kad galėtumėte žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Glow DIck sudėtyje nėra latekso, ftalatų ar cheminių kvapiųjų medžiagų. Tai reiškia, kad jo kūnas yra saugus. Valymui naudokite muilą ir vandenį arba žaislų valiklį, tada leiskite išdžiūti.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Love Balls with 2 Functions Vibration & Thrusting Purple

    Įkraunami vibro kamuoliukai RC Love Balls su 2 funkcijomis iš Javida su vibracija ir stūmimo funkcija antgalyje. 10 tylių, bet intensyviai pulsuojančių režimų patogiai valdomi nuotolinio valdymo pultelio mygtukais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Sweet N Hard 4 Pink

    Grįžkite prie pagrindų! Blush Novelties Sweet n Hard 4 yra tikroviškas dildo su tvirtu siurbtuko pagrindu, kuris priglunda prie bet kokio lygaus paviršiaus ir leidžia žaisti solo. Arba prisijunkite prie pramogų prisegamų diržų! Sweetn Hard 4 maloniai kvepiantis ir nėra visiškai iš minkšto PVC, ftalatų.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje! „Eco“ dizainas yra klasikinis ir gali būti naudojamas vidiniam arba išoriniam stimuliavimui: plonas profilis ir smailėjantis antgalis patogumui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Icicles No. 18

    Elegantiški, aukščiausios klasės ir rankų darbo su nuostabiu dėmesiu detalėms sukurti prabangūs stiklo masažuokliai užgniaužs kvapą. Kiekviena rankomis pūsta Icicle stiklinė lazdelė yra aptaki, unikali ir skirta žaisti sunkiai.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Squirting Realistic Cock

    Išpildykite savo troškimus šiuo storu 6 colių stebuklu! Tiesiog išsiurbkite ir išpurkškite kreminės baltos spalvos „Splooge Juice“ dėka ir vėl ir vėl patirkite šį gaidžio kvapą!

    72,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Vector+ Charcoal Black

    Sukurtas stimuliuoti prostatą ir tarpvietę vienu metu, Vector yra analinis triušio vibratorius, skirtas intensyviai dvigubai stimuliacijai.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.