×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai 15 - 19,9 cm daugiafunkcinis

Elementai 65 į 96121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Red

    Nelipni Bondage Tape, Ouch! Matmenys 17,5 metro juostos.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Rock N' Ride Silicone Vibrator Purple

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo įvairius pojūčius ir tris kartus daugiau malonumo!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Su 3 varikliai silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Spark Silicone Plug Large Carbon Fiber

    Kibirkštinio silikono žvakė yra naujausia kietos analinės įrangos įranga. Aptakus anglies pluošto dizainas ir forma, kuri lengvai įdedama ir saugiai išlieka, galite pakelti analinį žaidimą į kitą lygį. Šis kištukas yra pritaikytas pažengusiems naudotojams.

    119 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M for Men All In Clear

    Nieko nedarykite pusiaukelėje – įeikite į viską! Šis seksualus glostiklis turi 3 siurbimo ir jutimo kameras, imituojančias karščiausias lūpas, burną ir gerklę, kokias tik galite įsivaizduoti. Pagaminta iš minkšto X5 ir sukurta su keliomis kameromis.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Violet

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • BeauMents Flexxio Blue

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiam tikslui pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: priklausomai nuo jūsų pageidavimų, variklius galima naudoti atskirai arba kartu, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio pagamintas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagų mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą padėtį. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai valdyti pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Blue

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriai su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibro kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti gerai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realistixxx Extension Liquid Silicone

    Dar įspūdingesnėms akimirkoms!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Olly Dildo Large Black

    Dildo su lygiu ir šilkiniu paviršiumi su siurbtuku, pagamintu iš visiškai medicininio silikono.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Scandal Trio Pleasure Wheel Black

    Patirkite jaudinantį malonumą su nuostabiu Scandal® Trio Pleasure Wheel, erzinančio malonumo ratu su trimis 22 taškų ratukais. Pagaminta iš patvaraus, netepančio nikelio neturinčio cinko lydinio, užtikrinančio didžiausią prabangų jaudulį ir nuostabų jausmą rankoje.

    34,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fucktools Construction Chad Dildo

    Pagaminta Europoje iš aksominio minkšto vinilo be ftalatų, Mister B FUCKTOOLS yra specialiai suprojektuoti su skylute jų pagrinde, todėl galite juos pritvirtinti prie siurbtuko. Siurbtukas yra tvirtas ir itin gerai laikosi ant lygių paviršių, tokių kaip plytelės, veidrodžiai, durys ir lovos šonas. Šalia siurbtuko Mister B FUCKTOOLS yra suderinami su HUNG sistemos priedais. Puikiai tinka „pasidaryk pats“ pramogoms arba kartu su partneriu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Red

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į mūsų formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations So Real Multispeed Vibrating 6 Inch Dong

    Kelių greičių vibruojantis 6 colių dongas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Steel Curve Steel Dildo

    Kiotos Steel gaminiai yra pagaminti iš 100% nerūdijančio plieno, tai užtikrina aukščiausią šiandien prieinamą plieno gaminių kokybę.

    129 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Iduna

    Iduna yra vibruojantis kiaušinis su kegelio kamuoliuku, pagamintas iš kūno saugaus silikono ir ABS, su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Galingas variklis siūlo 3 lygius pastovios vibracijos ir 7 skirtingus ritmus. Tai suteikia intensyvų malonumą ir tuo pačiu yra ideali treniruotė jūsų dubens dugno raumenims. Įkiškite kiaušinį švelniai stumdami jį į makštį. Nespauskite jo prie makšties galo. Ištraukite bent 2 cm ištraukimo virvelės.

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Flexxio Purple

    Poros vibratorius BeauMents Flexxio Blue yra daugiafunkcis, įkraunamas universalus prietaisas, kuris patinka vyrams ir moterims. Šiame pasiekti jame yra 2 varikliai – po 1 kiekviename gale: nuo jūsų tikslios galios, variklius naudoti atskirai, kad būtų galima sujaudinti. Flexxio gaminamas iš minkštos ir ypač lanksčios medžiagos mišinio, todėl jį galima sulenkti į bet kurią norimą. Jis yra atsparus vandeniui ir turi 10 skirtingų vibracijos režimų. „Flexxio“ galima lengvai pridėti nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Strap U Supple Swirl 21x Remote Control Silicone Dildo Black

    Mėgaukitės besisukančio pasitenkinimo tekstūra! Šis prabangus dildo, puikiai suprojektuotas taip, kad tilptų į standartinius dirželius, yra pagamintas iš skysto silikono, kad būtų sukurtas aksominis, glotnus ir lankstus apdaila. Mėgaukitės 3 greičiais ir 7 galingos vibracijos režimais, lengvai valdomu belaidžiu nuotolinio valdymo pultu, kad būtų patogiau ir jaudinatės.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ouch! Non Sticky Bondage Tape 17,5m Pink

    Nelipni Bondage Tape, Ouch! Matmenys 17,5 metro juostos.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream 3Some Holey Trinity Triple Tongue Vibrator Pink

    3Some yra aukščiausios kokybės kolekcija malonumų mėgėjams, kurie trokšta įspūdžių, pilnatvės ir seksualaus pasitenkinimo. Kolekcija 3Some suteikia linksmybių su išmoningais intymiais daiktais, kurie siūlo daugybę būdų mėgautis pojūčiais ir tris kartus daugiau malonumo!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bogey Pink

    Suteikite dar daugiau malonumo savo žaidimui su purpurinio silikono 10 funkcijų G taško vibratoriumi. Su lenktu, svogūniniu antgaliu, kuris specialiai sukurtas taip, kad pataikytų į jūsų G tašką. Išbandykite neįtikėtinus 10 vibracijos nustatymų naudodami paprastą mygtuką apačioje. Raskite geriausią režimą arba derinkite ir suderinkite įvairius pojūčius, kai pateksite į galingą kulminaciją.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Joy Dark Yellow

    „Satisfyer Elastic Joy“ turi du variklius ir lanksčią laidą, todėl jį galima sulenkti į skirtingas formas. Elastic Joy visada palieka gerą įspūdį, nesvarbu, ar tai poros vibratorius, gaidžio žiedas ar paguldomas vibratorius.

    61,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LUV EGG Green

    Mesk iššūkį sau ir savo partneriai su LUV EGG! Šis vibruojantis kiaušinis su nuotolinio valdymo pulteliu puikiai tiks partneriams, kurie ieško jaudinančio sekso žaislo. Vibro kiaušinis įvyniotas į minkštą silikoną, kuris yra saugus kūnui, patogiai jaučiasi ant odos ir gali būti gerai nuvalytas. LUV EGG turi ypač galingą variklį su 12 vibracijos nustatymų. Kiaušinis yra atsparus vandeniui, įkraunamas ir gali būti naudojamas kartu su vandens pagrindu pagamintu lubrikantu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Pearl Vibrator Jade

    Desire susitinka su dizainu su mūsų elegantišku ir raibuliuotu Bdesired Deluxe Pearl. Šis vandeniui atsparus masažuoklis, turintis 6 funkcijas, siūlo daugiau, nei atrodo iš pirmo žvilgsnio. Mėgaukitės aksominiais, raibuliais kontūrais ir naudokite tobulai kampuotą, apvalų galiuką, kad glamonėtumėte savo mielas vietas, kur tik trokštate.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96121 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.