×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažuotojai

Elementai 33 į 64285 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Alluvion XLR8 Wand Purple

    JĖGOS IR Universalumo DERINIMAS SU DU VARIKLIAIS IR DVIGU GALU KLITORO, G TAŠKO IR ANALINIU STmuliacijai

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital Super Wand Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Pichile Wand Magenta

    Ar jums patinka tyrinėti jaudinantį žaismingumą? Woomy kolekciją sudaro žavūs žaislai, pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų, kurie gali pasigirti smagia ir elegantiška išvaizda bei geriausiomis savybėmis. Woomy kolekcijoje yra nuostabi rožinė vibruojanti galvutė, kuri padės sumažinti kaklo, pečių nugaros ir kt. Tuo pat metu nedvejodami pradžiuginkite ja savo jautrias vietas.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Mini Wanachi Massager Black

    Mėgaukitės raminančia vibracija, kad ir kur eitumėte su šiuo belaidžiu mini masažuokliu. Mini Wanachi masažuoklis, varomas tylaus variklio, yra geriausias pasirinkimas pavargusių raumenų atgaivinimui.

    26,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Stroker Transparent

    Su Doc Johnson Power Wand skirtu priedu „Cock Stroker Attachment for the Kink“ bus dar geriau. Šis tankus tekstūruotas tunelis driekiasi ir puikiai priglunda prie skaidrios medžiagos, kuri nepalieka fantazijos, ir yra sukurtas taip, kad puikiai tilptų į nuostabią vibruojančią Power Wand galvutę. Kiekvienas galas turi savo unikalų prigludimą ir tekstūrą, kad galėtumėte patirti įvairią patirtį – erzinkite galvą pakaitomis tarp galiukų arba perskverbkite ją iki galo per kitą pusę.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Black

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampą atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Ripple Weighted Silicone Attachment

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis gali būti naudojamas su papildomais priedais ir tekstūros dangteliais, kad intymumas pakeltų stiprinimą. Skirtingi stiliai skirtams malonioms paletėms.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Sex & Massage Gun

    Intensyviems viso kūno ir intymiems masažams!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Beetle Massager

    Puikiai tinka nugarai, kaklui, pečiams, rankoms ir kojoms.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Flip Massage Wand Blue

    Visapusiška pramoga ir malonumas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Purple

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Plug-In Multi Function Wand Massager White-Purple

    Šis „Plug-in“ Bodywand masažuoklis yra galingas ir tikslus, o ypač lygi galva atrodo prabangiai prie jūsų odos. Jame yra ypač ilgas laidas, suteikiantis papildomo žaidimo potencialo.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Sunrise Orange

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Petite Wand Purple

    Kompaktiška jėgainė masažams ir stimuliacijai!

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Wand Massager Black

    Masažo lazdelė labai elegantiškam atsipalaidavimui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Dual Orgasms Pink

    Dar kartą „Dorcel“ siūlo jums naują produktą, kuris privers jus apie tai kalbėti ir rėkti iš malonumo!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Die Cast Rechargeable Vibrating Massager Silver

    Mūsų apdovanojimas pelnęs įkraunamas vibruojantis masažuoklis ką tik buvo patobulintas. „Le Wand Die Cast“ įkraunamas vibruojantis masažuoklis yra galingas, universalus lazdelė su sustiprintu metaliniu kotu, skirtas stipriam ir stipriam triukšmui. Šis aptakus stilingas masažuoklis ir gerasntis 10 vibracijos greičių ir 20 vibracijos modelių, puikiai tinka tiems, kurie nori savo malonumui šiek tiek tiek daugiau jėgų.

    249 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi mes turime profesionalias komandas, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų, sukurtų naujus būdus patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wanderful Sucker Teal

    Šis sunkiai dirbantis žaislas yra intensyviai vibruojanti lazdelė viename gale, o kitame – siurbiamas žaislas. Mėgaukitės 10 vibracijos greičių ir raštų apvalioje, tekstūruotoje lazdelės galvutėje, kuri juda kartu su kūnu ant lankstaus kaklo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove – prekės ženklas, sudarytas iš daugybės produktų, su kuriais mėgausitės savo seksualumu paprasčiausiu ir maloniausiu būdu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Power Wand Ultra-Powerful Silicone Wand Massager Black

    Dirbk savo magija. Padidinome klasikinio lazdelės stiliaus masažuoklio intensyvumą ir pervaizdavome jį Kink.com firminėmis spalvomis, kad jūsų rankose būtų suteikta galia. Su universaliais silikoniniais priedais, skirtais išorinei ir vidinei stimuliacijai, bei daugybe greičių ir funkcijų, Doc Johnson Power Wand Kink yra paruoštas kiekvienai maloniai solo seansui arba paerzinti pririštą partnerį.

    219 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Mini Rechargeable Wand Massager Black

    Šis USB įkraunamas daugiafunkcis vibratorius yra atsparus vandeniui ir skirtas spontaniškam žaidimui vonioje, duše ar kt. Ši lazdelė idealiai tinka kelionėms dėl mažesnio dydžio, tylaus variklio ir USB įkraunamo dizaino.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Pasotinkite savo pojūčius ir patirkite kulminacijos kerus po kulminacijos su šiuo „Pretty Love Magical“ masažuokliu. Šis stebuklingos lazdelės vibratorius puikiai tinka kaip masažuoklis, bet taip pat dedamas ant klitorio, kad sukeltų stebuklingų vibracijų ir patirtų orgazmą. Yra su dviem skirtingais galvos priedais, kad galėtumėte nukreipti stimuliaciją ten, kur jums jos labiausiai reikia.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable White-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Triple Lover Pink

    3 varikliai, 2 funkcijos, daug galios: susipažinkite su Satisfyer Triple Lover! Šis nuostabus meilės žaislas gali būti naudojamas kaip triušio vibratorius intensyviai G taško ir klitorio stimuliavimui arba kaip masažuoklis jausmingiems viso kūno masažams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64285 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.