×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažuotojai

Elementai 97 į 128280 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Adam & Eve The Dual End Twirling Wand Purple

    Patirkite dvigubai daugiau fantazijos pramogų! Šis dviejų galų įkraunamas silikoninis žaislas leidžia mėgautis stipria lazdelės vibracija vienoje pusėje, o jauduliu iš jo besisukančio vibruojančio šildomo koto kitoje.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Aida Wand Massager Turquoise

    Lazdelės vibratoriai dažnai yra dideli ir sunkūs, tačiau Aida yra ne kas kita! Šis kompaktiškas vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų, kad būtų užtikrinta geriausia stimuliacija. Aida lazdelės masažuoklis siūlo patogią rankeną ir gali būti valdomas viena ranka. Vibratorius taip pat yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas duše ir vonioje.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Curved Wand Jacky 0. Purple

    Šis tvirtas lazdelės masažuoklis iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jacky O. Jis turi tvirtą galvutę ant lankstaus kaklo, kad pasiektų visas karštas vietas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Simple & True Roller Balls Massager Purple

    Roller Balls Massager siūlo maksimalų atsipalaidavimą. Plieniniai rutuliukai sukuria neįtikėtiną pojūtį, ypač kai naudojami skirtingai. Pirštinės priglunda labai patogiai ir puikiai tinka naudoti su partneriu.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wand Essentials Scepter 50X Silicone Wand Massager Black/Gold

    Universalus, galingas ir elegantiško dizaino! Ši galinga lazdelė turi lengvai valdomus valdiklius ir daugybę komforto funkcijų, kad galėtumėte masažuoti ilgą laiką be nuovargio. Rožinio aukso akcentai ir giliai violetinė spalva suteikia aukščiausios kokybės estetikos kartu su intensyvia masažo galia!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Extreme Wand Massager Pink

    Didžiausias vibruojantis malonumas – ši įspūdinga masažo lazdelė įkraunama ir pripildyta energijos. Tvirčiausia PalmPower kolekcijos lazdelė, PalmPower Extreme turi unikalią kreivę, kuri leidžia patogiau laikyti ir naudojimo metu galite pakreipti galvą.

    179 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Emma Neo App Controlled Black

    Emma Neo yra galingas interaktyvus šildantis lazdelės vibratorius, seksualus dizainas su nuimamomis zuikio ausimis, naudokite jas ausims, kaklui, speneliams ir visoms jautrioms vietoms, kurioms reikia skirti daug daugiau dėmesio...

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast 3R Rechargeable Wand Massager Matte Black

    „Doxy Die Cast 3 Rechargeable“ leidžia greičiau ir patogiau atlikti pažįstamus dalykus ten, kur esate. Vietos, kurių anksčiau tiesiog nebuvo. Taigi jo naudojimas yra visiškai nauja patirtis. Toks, kuris asmeniškesnis nei bet kada.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Luxe 2-Way Wand Large Black

    Bodywand Luxe 2-Way Wand yra būtent tai, kaip skamba – unikalus žaislas, turintis galvos ir uodegos puses. Vienoje pusėje yra klasikinė lazdelės masažuoklio galvutė, puikiai tinkanti išoriniam stimuliavimui, o kitoje pusėje yra ergonomiška forma, puikiai tinkanti nukreipti į g tašką. Luxe 2-Way Wand turi du atskirus variklius, yra pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra įkraunamas USB.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Aqua Wand Massager

    Pagaliau lazdelė, kuri veikia po vandeniu!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinka bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei pulso ir bangų modelius, patenkintus tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiai praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Wanda Wired Wand Massager White

    Atsipalaiduokite, mėgaukitės ir pajuskite vibracijų malonumą su Wanda masažuokliu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Prestige Monica Black

    Dream Toys Prestige kolekcijos lazdelės stimuliatorius Monica yra juoda lazdelė su stilingais aukso spalvos akcentais, brangakmenio formos mygtuku, tvirta, tvirta rankena, užapvalinta galvute ir lanksčiu kaklu. Monica turi galingą variklį, kuris siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Legend Massager Purple

    The Legend yra masažuoklis, pasižymintis gryna stimuliuojančia galia. Švelnus prisilietimas, prašmatnus dizainas turi lygią rankeną ir šiek tiek lanksčią, apibrėžtą galvą, kad jaustumėte visaapimantį malonumą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Purple

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvą suteikia gerą komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Black and Copper

    „The Ultimate Couples Play Wand“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iVibe Select iWand Pink

    „iVibe Select iWand“ pakelia klasikinį lazdelės masažuoklį nuo žaislų dėžutės iki daugiamačio malonumo įrankio. Be 7 vibruojančių ir pulsuojančių masažo modelių, sukurtų optimaliam sužadinimui, silikoninė iWand pasižymi švelniu šildančiu efektu, kuris lėtai įkaitina silikoninės lazdelės galvutę iki malonios, kūnui saugios temperatūros. iWand galima naudoti kartu arba po vieną įjungus šildymo ir vibravimo režimus.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B IntimateHealth Contour Sculpting Roller

    Contour Sculpting Roller – Mae B. kontūro formavimo volelis efektyviai masažuoja odą ir raumenis. Šis dizainas puikiai tinka tiek atpalaiduojančiam masažui, tiek liftingam, odą stangrinančiam masažui. Ergonomiškas ir lengvas dizainas, patogus laikyti ir paprastas naudoti. V formos masažo galvutė sutraukia odą ir užtikrina veiksmingą giliųjų audinių masažą. Pagaminta iš 100% ABS. Tinka viso kūno masažui atsipalaiduoti ir pagerinti kraujotaką.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Die Cast Black

    Klientams, kuriems patinka mūsų Doxy Original patirtis ir kurie nori dar didesnių jausmų, Doxy Die Cast yra tai, ko jūs ieškote. Jis toks ypatingas, kad pristatomas savo prabangioje suvenyrų dėžutėje.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bthrilled Premium Wand Vibrator Black

    Itin maloni belaidė lazdelė, skirta giliam ir intuityviam tyrinėjimui, Bthrilled Premium ergonomiškos formos rankena yra kampuota, kad būtų lengva pasiekti bet kurią mielą vietą. Specialiai sukurtas, jis turi lygią, plačią galvutę, kuri suteikia visapusiškos stimuliacijos bangas, ir švelniai lankstantį kaklą, kad sumažintų nepageidaujamą trintį. O su USB įkrovimo galimybe, kompaktišku dydžiu ir unikaliu apsauginiu dangteliu tai yra patogiausia kelionėms lazdelė.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Pink

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvą suteikia gerą komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Black

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Obsidian Black

    Šio lazdelės vibratoriaus dizaino įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuramintius raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Europe Magic Wand Genius

    Genio ir Genius yra mūsų ikoniniai aksesuarai, kurie išskleidžia visas savo galimybes dirbant su savo kūnu. Jie kuriami kartu su moterų anatomijos ekspertais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Ya Clit's Gonna Love it Wand Vibrator Super Strong with 2 Attachments

    Išskirtinė, įkraunama masažo lazdelė Wand Vibrator su 2 priedais nuo 40 metų. Jis turi 8 vibracijos režimus 3 greičiais, kurie suteikia nuostabų masažo malonumą, kuris atitiks vartotojo poreikius. Vibracijos režimus galima lengvai reguliuoti vienu mygtuko paspaudimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Pristatome žavesio ir malonumo įkūnijimą: nuostabią Glam Dual Wand Vibe! Išlaisvinkite universalumo galią naudodami du tinkamus galus, kurių kiekvienas yra sukurtas taip, kad teiktų neprilygstamą pasitenkinimą. Viename gale mėgaukitės švelniu lazdelės galvutės glamonėjimu ant lankstaus kaklo, kuris lenkia jūsų norus. Kita vertus, tyrinėkite malonumo gelmes su lenktu G taško vibratoriumi, sukurtu tiksliai ir maloniai pritaikyti jūsų intymiausias vietas. Abi pusės gali būti reguliuojamos atskirai.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Relyme Rechargable Wireless Wand Massager

    Jei ieškote universalaus masažuoklio, kuris išvaduotų jus nuo kasdienio gyvenimo streso, Relyme yra tai, ko jums reikia. Su galingu varikliu su 10 vibravimo funkcijų Relyme perkels jus nuo švelnių ir atpalaiduojančių vibracijų prie kitų galingų ir jaudinančių. Norėdami padidinti malonumą, naudokite gerą vandens pagrindo lubrikantą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Petite Rechargeable Vibrating Massager Rose Gold

    Le Wand Petite yra mažesnė mūsų ikoninio, įkraunamo lazdelės masažuoklio versija. „Le Wand Petite“ yra mažesnio dydžio, bet didelės galios.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Valencia Mini Wand Vibrator Pink

    Valencia yra galingas mini lazdelės vibratorius su 10 skirtingų vibracijos režimų. Nors variklis yra labai tylus, vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, koncentruotas nuo vibratoriaus viršaus. Valensija gali būti naudojama raumenų sustingimui mažinti, maloniam masažui arba erogeninėms zonoms stimuliuoti. Lazdelės vibratorius yra atsparus vandeniui, pagamintas iš hipoalerginio silikono ir lengvai valomas.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Number 3 Wand Massager Silver

    DOXY Number 3 yra naujas mažesnis DOXY masažuoklis su lazdele. DOXY Number 3 yra lengviau laikomas ir manevringesnis. Mažesnė galvutė leidžia vartotojui tiksliau nukreipti vibracijas į norimą sąlyčio sritį ir yra mažiau įkyri, todėl lengviau žaisti poroje.

    269 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Curve Rechargeable Wand Massager Black

    Lazdelė su kompaktiška rgonomiška konstrukcija ir lanksčiu kaklu. Įkraunamas ir galingas.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Aqua

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128280 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.