×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masažuotojai

Elementai 65 į 96285 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • You2Toys Rechargeable Power Wand

    Viso kūno masažams ir tiksliam stimuliavimui!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Vibrato Opal

    Pasiekite aukštas malonumo natas su Vibrato. Ši dviejų galų vibruojanti lazdelė turi suapvalintą, tekstūruotą galvutę su itin lanksčiu kaklu, kuris lengvai rieda per kūną, kad paskatintų išorinę stimuliaciją. Įrodydamas savo žvaigždės galią, tekstūruotas lazdelės pagrindas gali būti naudojamas vibracijai ir vidinei stimuliacijai. Ištirkite įvairius nustatymus ir grojimo būdus, kurie leis jums dainuoti su pasitenkinimu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Smally Mini Wand Turquoise

    Daugiau informacijos apie šį gaminį – netrukus Smally by Wooomy yra nedidelis nešiojamasis asmeninis masažuoklis, idealiai tinkantis masažuoti nugarą, kaklą, pečius, kojas ar išorines erogenines zonas (klitorio krūtis, išangę).

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius. Būkite kūrybingi ir stimuliuokite visas jautrias dalis skirtingu greičiu naudodami skirtingus modelius.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Šis „Vibes of Love“ lazdelės masažuoklis yra tikrai universalus ir jaudinantis! Tai lazdelės masažuoklis ir vibratorius, turintis 9 vibracijos ritmus ir 3 intensyvumus. Jis taip pat turi šildymo funkciją įkišamame gale, kad būtų labai patogu naudoti vibratorių, nes jis sušils iki kūno temperatūros.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Black

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai lengvai jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriuos galite naudoti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Deep Personal Massager for Muscle Soreness Relief with 20 Vibrations Black

    Šis kūno masažuoklis gali padėti vartotojui sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujospūdį ir pagerinti bendrą kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Šis vibratorius turi suapvalintą galiuką, tiesią formą ir elegantišką išvaizdą, taip pat turi spyruoklę viršutinėje dalyje ir lanksčiausią galvutę, skatinančią klitorį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Wonder Wand Massager Black

    Wonder Wand Massager yra aptakus lazdelės masažuoklis su neįtikėtinai galinga vibracija. Šis elegantiškas malonumo teikėjas sužavės mėgėjus savo 3 vibracijos greičiais ir tikrai sensacinga pulsuojančia funkcija. Ergonomiškai išlenkta lazdelė yra pagaminta iš kokybiško ABS ir turi aukščiausios kokybės silikoninę galvutę, užtikrinančią maksimalų komfortą. Šis dizainas yra lengvai valdomas vienu mygtuko paspaudimu ir suteikia daugiau galios nei jūsų drąsiausia vaizduotė.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Kink Power Wand Attachment Cock Teaser Transparent

    Su Doc Johnson Power Wand skirtu „Cink Teaser“ priedu geriausia tampa dar geriau. Šis tvirtas, tekstūruotas galvos glostiklis išsitempia ir puikiai priglunda prie skaidrios medžiagos, nepalikdamas nieko vaizduotei, ir yra sukurtas taip, kad puikiai tiktų nuostabiai vibruojančiai Power Wand galvutei. Tekstūruota „Cock Teaser“ anga suteikia vietą ypač dideliems malonumo kampams ir baigiasi siurbimą sukuriančiu uždaru galu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Wand Essentials Diamond Head 11X Silicone Wand Massager Black

    Atsipalaiduokite mėgaudamiesi aukštesniu masažo pojūčiu su tobula vibruojančia lazdele. Kaip matyti iš pavadinimo, šios lazdelės lemputės briaunotas deimantų tekstūra suteikia intensyvesnį masažą. Mažos vibracijos rankena leidžia pajusti 8 nustatymus 3 skirtingais stiprumo lygiais norimoje vietoje, o ne sugerti juos rankoje. Naudodami iš viso 24 režimus galite rasti palengvėjimą, kuris jums tinka.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fukuoku Massage Glove Right Medium Black

    Patentuotos Five Finger kelių greičių vibruojančios masažo pirštinės sustiprina jausmingą masažą.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zeus Electrosex WE E-Stim Vibrating Wand Massager

    Įelektrinkite savo seksualinį gyvenimą su šiuo galingu Blue-Arc E-Stim vibruojančiu lazdelės masažuokliu! Intensyvi vibracija kartu su gaivinančia e-stim suteikia stebėtinai jausmingų rezultatų! Taip pat atskirai naudokite vibraciją arba e-stim. Ilgą lazdelės masažuoklio rankeną lengva laikyti, o apvali pliušinė galvutė turi visiškai lankstų kaklelį, kuris pasilenkia 360 laipsnių kampu, todėl jį radę visada galite pasiekti tobulą kampą. Šlifuoti prieš aukščiausios kokybės, be ftalatų ir saugų kūnui silikoną; jo švelni ir švelni tekstūra puikiai dera su bet kokiu vandens pagrindu pagamintu lubrikantu. Naudodami ilgą laidą, visada turėsite pilną galią turintį žaislą ir niekada nereikės prisiminti jo įkrauti!

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pixey Turbo Black Edition with 2 Attachments

    GALINGAUSIA VIBRATORIAUS LANDELĖ PASAULYJE!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Mėgaukitės naujomis malonumo bangomis su šiuo intensyviu masažuokliu! Dėl ypatingos formos ir galingo variklio viduje šis Super Power Gun puikiai tinka tiems, kurie mėgsta galingesnį žaislą. Leiskite gilioms vibracijoms pataikyti į reikiamą vietą, kai lanksti galva lenkiasi pagal jūsų kūno formą. Masažuoklis gali efektyviai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujotaką ir pagerinti kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Wand Massager

    Pajuskite Ypatingą galią savo delne ir patys pajuskite, kodėl jos gaivinanti, stipri ir atpalaiduojanti galia mėgstama visame pasaulyje!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Mėgaukitės originalia palmių galia? Žinoma, tu! Na, dabar galite mėgautis tomis pačiomis funkcijomis be maitinimo laido!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Shiatsu Purple

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. „Shiatsu“ turi nuostabų dizainą, todėl jis yra labai geidžiamas žaislas, o jo forma suteiks jums naujų malonumo pojūčių. 2 varikliai, esantys žaislo galvoje ir apačioje, turi 10 skirtingų vibracijos modelių.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Raminamiesiems ar intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Su lengvai skaitomu skaitmeniniu ekranu „You2Toys“ masažo lazdelė „Pink Sunset“ leidžia geriausiai valdyti atpalaiduojančius masažus ir tikslinę stimuliaciją. Visada turite tikslią 10 vibracijos režimų, 4 jų intensyvumo, baterijos veikimo trukmės ir veikimo laiko apžvalgą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Orchid Wand Vibrator

    Orchid yra stilingas lazdelės vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Orchid yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Wand Vibe Purple

    Įkraunamas Wand Vibe iš Elegant serijos su švelnia aksomine tekstūra. 15 skirtingų vibracijos režimų vienu mygtuko paspaudimu, kurie suteikia tyrą masažo malonumą, puikiai tinkantį kiekvienam vartotojui – turi ir švelnių vibracijų, ir intensyvių pulsacijų. Masažo lazdelė yra labai lengva ir puikiai telpa rankoje, vadinasi.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Touché Massage Glove - Massage Gloves

    Palepinkite savo partnerį šiomis nuostabiomis Touché masažo pirštinėmis. Masažo pirštinės sukurtos taip, kad jausmingai stimuliuotų jūsų partnerį visame kūne.

    22,90 €

    11,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MyMagicWand Wand Massager Pink

    Susipažinkite su galingiausiu turimu lazdelės vibratoriumi: MyMagicWand. Dėl savo galingo variklio ir daugybės naudojimo būdų, tokių kaip skaudamų raumenų masažas ir erogeninių zonų stimuliavimas, jis tikrai nustebins ir džiugins vyrus ir moteris. Atraskite „MyMagicWand“ dabar!

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96285 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.