×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai

Elementai 97 į 1283849 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Mystim Sizzling Simon eStim Vibrator Black

    Pirmieji tokio tipo: Sizzling Simon yra beprecedentė, nes E-Stim Vibes yra pirmieji ir vieninteliai žaislai, kurie leidžia vienu metu mėgautis ir vibracija, ir elektrine stimuliacija – ir jiems net nereikia nervų stimuliatoriaus rinkinio.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Amor Pink

    AMOR ilgis 13,5 cm, o skersmuo 3,5 cm, todėl tai yra mažiausias FUN FACTORY dildo.

    45,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bradley

    Lygus kiaušinio formos vibratorius su 12 lygių funkcija. Naudoja 3x LR44 bateriją. Nuotolinio valdymo pultas 3x LR44 baterijos. Padengtas silikonu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Rrrolling Pleasure Mint

    Novatoriškas Rrrolling Pleasure du kartus išlepina intensyviomis vibracijomis ir riedančiu kamuoliuku antgalyje. Patirkite intensyvų G taško stimuliavimą su lenktu dizainu ir subtilia griovelio struktūra.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Naughty-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Naughty-Boy yra įdomus dvigubo veiksmo prostatos masažuoklis, sukurtas pagal visame pasaulyje garsųjį Rude-Boy, tačiau šį kartą su aptakaus ir įžūlaus dizaino pakeitimu, todėl jis puikiai tinka P dėmės ir tarpvietės pradedantiesiems!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Power Ring

    Ši aureolė meiliai glosto jūsų vyriškumą, bet tai, ką su ja darote, yra ne kas kita, kaip nekalta! „Satisfyer“ žiedas suteikia jūsų vyriškumui jausmingumo, užtikrindamas, kad jūs ir jūsų partneris mėgausitės ilgalaikiu, dilgčiojančiu maloniu pojūčiu. Šis mažas džiaugsmo nešiklis puikiai tinka naudoti kartu ir suteiks daug džiaugsmingų potyrių jūsų meilės gyvenimui!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Moto Bator

    Patirkite geriausią laisvų rankų įrangos patirtį! Intensyvus siurbimas ir galingas stūmoklio veikimo stūmimas suteikia jums stipresnius orgazmus ir maksimalų malonumą! Siurbimu ir stūmimu galima mėgautis tiek kartu, tiek atskirai!

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Twist Stimulating Clitoral Vibrator Pink

    Pristatome TWIST – C formos klitorio vibratorių, sukurtą tobulam malonumui. Patirkite pulsuojančią stimuliaciją, nes ji tiksliai nukreipta į klitorį. Ergonomiška rankena leidžia pasiekti tikslų pasitenkinimą be jokių pastangų. Padidinkite savo malonumo žaidimą su TWIST – kur naujovės susilieja su malonumu ir atveria pasitenkinimo pasaulį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Fat Ass Fucker Vibrating

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks „Hidden Desire“ „Bangers“ kolekcijos „Fat Ass Fucker Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius. Pagaminta iš kokybiško TPR, dizainas yra švelnus ir patvarus, todėl leidžia žaisti begales intymaus žaidimo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy Extreme Vibrating Pussy Pump

    Stebėkite, kaip pūlingas išsipučia į naujus kraštutinumus su Fetish Fantasy Extreme vibruojančiu pūlingo siurbliu! Tiesiog uždėkite kontūrinį kaušelį ant pūlingų lūpų, tada įjunkite didelio intensyvumo supersiurbimą, traukdami lengvai suimamą medicininio tipo siurblio svirtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Lock Prostate Stimulator Dual Motor with Thrusts & Vibrations & Remote Control Black

    Kištukas gali būti ištemptas 1,5 cm, kad atitiktų jūsų giliausius norus. Gaidžio žiedo ir kamštelio derinys vienu metu stimuliuoja , sėklides, tarpvietę ir masažuoja prostatą, gerina erekcijos funkciją. Vyrams skirtas sekso žaislas taip pat gali būti naudojamas stimuliuojant G tašką, todėl jūs patirsite didžiausią pasitenkinimą teikiantį malonumą, kokio niekada nepatyrėte.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X The Gold Standard Black

    Ši galinga 10 greičių silikoninė kulka turi pasvirusį lūpų dažų formos antgalį, kuris puikiai tinka tikslinei stimuliacijai, gali tilpti į plyšius arba gulėti lygiai ir lygiai. Tiesus velenas padengtas stilingu rožinio aukso pagrindu, kuriame yra 1 mygtuko paprastas valdymo pultas, kuris užsidega, kai naudojamas. Atsineškite šį klasikinį naktinį staliuką su savimi į vonią ar dušą, nes jis visiškai panardinamas į vandenį ir patogiai įkraunamas per USB.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic

    Fuck-O-Matic™ pagerina masturbaciją galingu siurbimu, kad gautumėte geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogstamai laisvų rankų įrangai vibracijai, supančia jūsų kamuoliukus su minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug XS 25mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Anal Lock Prostate Massager with Remote Control Black

    Šis analinis vibratorius turi 3 skirtingus stūmimo režimus, kurių maksimalus stūmimo atstumas yra iki 0,4 colio. Jis taip pat prideda 10 vibravimo režimų, kad paįvairintumėte malonų laiką. O šis sekso žaislas turi ir prijungtą penio žiedą, kuriuo galima efektyviai treniruoti penį, užrakinti spermą ir prailginti malonų laiką. 10M nuotolinio valdymo pultas gali suteikti daugiau interaktyvių pramogų porai.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM Future Pro Super Masturbator

    Šis futuristinis vyrų masturbatorius veikia su fiksuota 220V jungtimi ir turi įvairių funkcijų, užtikrinančių nuostabų intensyvų orgazmą. Šiame gaminyje yra 2 skirtingos rankovės, 220 V maitinimo laidas su adapteriu ir buteliukas kvepalų.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Vibrating Pussy Stroker Flesh

    Norėdami gauti didžiausią pojūtį: įkiškite vibruojančią kulką į rankovės apačioje esančią angą.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Quantum Pink

    Mini ABS plastikinis vandeniui atsparus vibratorius su 7 funkcijomis.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Mighty Mini Plug Black

    Šis kompaktiškas, kreminės spalvos lygus užpakalio kištukas puikiai tinka pradedantiesiems ir pažengusiems analo žaidėjams! Sutepkite klasikinę svogūnėlio formą ir pradėkite nuo smailėjančio antgalio, kai atsipalaiduojate ir mėgaujatės nepakartojamu pojūčiu bei atraskite vibracijos lygį, padedantį pasiekti galingą kulminaciją. Nuvalykite žaislų valikliu ir skalaukite karštu vandeniu.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Complete Lovers Kit

    Įsigykite visus žaislus, kurių jums reikia stulbinančiam malonumui viename patogiame purpuriniame rinkinyje – pigiau!

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Sergeant Green

    Šis darbštus seržantas atkreipia dėmesį į du galingus 10 greičių variklius ir lanksčią, iki 3 colių įsegamą veleną. Pagamintas iš kreminio lygaus silikono, jo 30 colių nuotolio nuotolinio valdymo pultas leidžia žaisti laisvų rankų įranga net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas.

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Domi 2 Mini Wand Massager

    „Domi 2“ yra lazdelės vibratorius su ilgesniu akumuliatoriaus veikimo laiku ir efektyviu „Bluetooth 5.0“ lustu bei atnaujinta antena.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo OhMiBod Esca 2 Purple

    Esca2™ yra naujos kartos Esca™; universalus nešiojamas masažuoklis su įmontuotu LED indikatoriumi. Su „Bluetooth®“ įgalintu žaidimu, kurį galima valdyti programėlėmis, galite bendrauti su savo mylimuoju iš viso kambario ar viso pasaulio. Prijunkite savo Esca2™ prie kito KIIROO® gaminio ir leiskite partneriui patirti malonių pojūčių, kad galėtumėte mėgautis tikrai interaktyvia patirtimi. Šviečiantys LED žibintai sinchronizuojasi su vibracijomis, suteikdami vaizdinį grįžtamąjį ryšį jūsų partneriui.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Fleshlight Vibro Pink Lady Touch

    „Fleshlight“ sujudina vyriškų žaislų, teikiančių malonumą sau, pasaulį, įtraukdama vibruojančius pojūčius į savo perkamiausią liniją. „Vibro“ naudoja tą patį jausmingą „SuperSkin“, kaip ir originaliame „Fleshlight“, tačiau kartu su visa apimančiomis vibracijomis, kurios suteikia intensyvų pasitenkinimą.

    84,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Skinny G Black

    Sveiki atvykę į liesą G taško stimuliaciją! Ne visi, turintys G tašką, nori storos svogūninės galvutės – kartais vos mažesnis nei colis yra pakankamai apimties, kad pasiektų tą palaimos zoną. Vibruojantis tokiu greičiu, kokio norite, nuo švelnaus iki laukinio, šis švelniai išlenktas tekstūruotas galiukas stimuliuoja legendinę liauką, kuri gali sukelti intensyviausius orgazmus, kokius kada nors esate patyrę! Paimkite savo ploną G po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas, ir leiskite lanksčiam velenui judėti kartu su kūnu, pakeldami malonumą aukščiau nei bet kada anksčiau.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Pocket Rocket Purple

    Merginos, apsirenkite stilingai ir čiupkite už lovų, nes mėgausitės šiuo nuostabiu sekso žaislu.

    7,90 €

    2,29 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Conor Heated Thrusting & Vibrating Masturbator

    Conoras yra masturbatorius, sukurtas specialiai savo malonumui. Turėdamas 2 galingus variklius, Conor siūlo daugybę funkcijų, užtikrinančių išskirtinai malonią naktį, tiek vienam, tiek su partneriu.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Twisted Probe Pink

    Patirkite nepakartojamą Twisted Love™ Twisted Probe malonumą. Pagamintas iš lygaus ir besiūlio aukščiausios kokybės skysto silikono, šis zondas sukurtas taip, kad suteiktų jums intensyvius pojūčius ir begalinį malonumą.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Blue Crush Blue

    Šis kreminis sklandus silikoninis atmosfera yra smulkus ir galingas su švelniai išlenktu lanksčiu kotu ir svogūniniu antgaliu, skirtu pasiekti jūsų mėgstamas erogenines zonas, įskaitant G tašką. Išlenkta forma patogiai telpa rankoje, kad būtų lengva naršyti, taip pat ir po vandeniu, nes ji visiškai panardinama. Lankstus ir lankstus, šis žaislas juda pagal jūsų kūno ritmą, todėl galite leisti fantazijoms užvaldyti, kai tyrinėjate 10 vibracijos greičių ir funkcijų, kad rastumėte didžiausią malonumą! Įkraunamas ir lengvai valomas.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Duo Bordeaux

    DUO suteikia puikų klitorio ir G taško stimuliacijos derinį. DUO klitorio stimuliatoriuje naudojama Pleasure Air™ technologija, o jūsų G taškas masažuojamas tobulai išlenktu ir galingu vibratoriumi. Pasiruoškite mišriam orgazmui, kurio visada norite.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Šis naujo lygio piršto žiedo vibratorius turi platų, storą, plokščią kotą, kurio perimetras yra apvalus, tačiau švelniai nukreipia į galiuką, kad būtų tikslumas ten, kur norite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 1283849 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.