×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai vibruojantis

Elementai 33 į 643857 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Double Joy Violet

    Mūsų Double Joy stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Prostate Vibrator with 12 Impact and Vibration Modes Black

    PALOQUETH Hitting Prostate Massager yra dailiai suprojektuotas ir tobulos formos, kad suteiktų tiek išorinę, tiek vidinę stimuliaciją iš trijų variklių. .Tai pirmasis prostatos vibratorius, siūlantis „smūgį“ arba švelnų perkusinį teipavimą, nukreiptą į jums geriausiai pažįstamą vietą.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • EasyToys Lily Vibrator Pink

    Susipažinkite su Lily vibratoriumi iš EasyToys kolekcijos. Šis švelniai glotnus silikoninis vibratorius dėl lenkto dizaino tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį ir G tašką. Kotas ir klito stimuliatorius yra lankstūs, todėl užtikrina optimalų komfortą ir puikų prigludimą. Lily kiekviename gale turi galingą variklį ir kiekvienas variklis turi 10 vibracijos modelių. Juos lengva pasirinkti naudojant rankenos mygtukus. Ieškote savo pirmojo vibratoriaus? Negi EasyToys Lily yra puikus pasirinkimas jums!

    37,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Paloqueth Prostate Stimulator Vibrators with Thrust Function Black

    Paspauskite prostatą, masažuokite kapšelį su maža galvute, specialus vibracijos poveikis galvai ir stimuliuoja pirštų lytį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Ultimate Milker

    Pristatome pirmą tokio tipo melžėjo masturbacijos technologiją, sukurtą taip, kad jūsų kotas būtų pilnai apsuptas suspaudimo, sukamuoju stimuliavimu, kad galėtumėte mėgautis savimi! Permatomas langas leidžia matyti veiksmą, kai kiekvieną gaidžio colį melžia vėl ir vėl 10 besisukančių, sukimosi funkcijų ir 5 aktyvių greičio lygių, kuriuos maitina patogus įkraunamas variklis.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Electric Penis Vacuum Pocket Pussy Pump with Suction & Vibration

    Penio pompos yra skirtos sukurti vakuumą, kad pagerintų varpos kraujotaką, o tai gali padėti sukurti sveiką, tvirtą erekciją. Šis automatinis įkraunamas vakuuminis varpos siurblys pašalina visas pastangas ir atlieka veiksmą už jus. Reguliariai jį naudodami jūs suteikiate varpai visą jos nusipelno galią. Skirtingai nuo rankinio varpos siurblio, kuris leidžia atlikti visą darbą, jis tiesiog nori, kad atsisėstumėte ir visiškai mėgautumėtės rezultatais.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Plus Remote

    „Partner Plus Toy“ yra partnerio vibratorius, dėvimas mylėjimosi metu, kad stimuliuotų jus abu vienu metu.

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Durex Vibe Ring

    „Durex Intense Vibrations“ yra specialiai sukurta tam, kad padėtų jums ir jūsų partneriui paversti bendrus kulminacijas realybe. Sėdėdamas prie varpos pagrindo, vibruojantis žiedas erzina, jaudina ir džiugina iki 20 minučių, karts nuo karto pažvelgdamas į klitorį. Intensyviomis vibracijomis galima mėgautis visame kūne – tyrinėkite glostydami vibruojamą žiedą virš jos spenelių arba aplink jo varpos galiuką, kad būtų dar intensyvesnis malonumas.

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer One Night Stand

    „One Night Stand“ puikiai tinka tiems, kurie nori ištirti mūsų patentuotą „Air-Pulse“ technologiją be įsipareigojimų. Šis 90 minučių riboto naudojimo įvadinis produktas yra puikus anonsas, kuriame yra 4 intensyvumo nustatymai, kad galėtumėte mėgautis!

    11,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Vibepad 3 Black

    Novatoriškas vibepad 3 su 2 anatominės formos vibruojančiais kauburėliais, supančiais galingą vibratorių. Pagaminta iš šilko švelnaus silikono, viskas puikiai priglunda prie klitorio, makšties ir išangės/tarpvietės. Puikiai išlenktas G taško vibratorius lanksčiai seka kiekvieną judesį važiuojant be rankų.

    139 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Shining Levander Vibrator

    Šis Lavender Lover vibratorius, galingas galingas kelių grei vibracija, turi išsipūtusi galvutę ir venas, kad suteiktų papildomos stimuliacijos.

    26,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Hush 2 Butt Plug S 38mm

    „Hush 2“ yra antrosios kartos galingas „Bluetooth“ valdomas analinis kištukas. Naujas aptakus ir sklandus dizainas daro jį patogesnį trumpiems ar ilgiems užsiėmimams bet kur.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Curve Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Bishop

    Šie vibratoriai moterims stimuliuoja G tašką su 30 vibravimo funkcijų ir ergonomišku silikoniniu galu.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 2+ Pink

    Curvy 2+ stimuliuoja klitorį oro impulsų stimuliacijos ir intensyvių vibracijų deriniu. Ergonomiška forma leidžia lengvai valdyti. Jo funkcijas taip pat galima valdyti per Connect App.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Big-Boy 7-Speed Prostate Stimulator Black

    Didelis yra geriau. Kombinuotas prostatos ir tarpvietės stimuliavimas dideliems berniukams, žaidžiantiems su dideliais žaislais!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Wave Triple Stimulation Massager Black

    Susipažinkite su įspūdingu trigubo veikimo garsiniu masažuokliu, kuris visiškai pakeis jūsų požiūrį į mišrų orgazmą. „ENIGMA Wave™“ pasižymi visomis dabar legendinio „ENIGMA™“ asortimento savybėmis, tačiau nuo kitų įrenginių jį skiria išskirtinė „WaveMotion™“ technologija, užburianti G taško stimuliacija.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Wearable Panty 3-in-1 G-Spot & Suction Vibrator with Remote Control Pink

    Tai nuostabūs „trys viename“ nešiojami vibratoriai jūsų drąsiausiose svajonėse!

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Nexus Revo 2

    Šis naujoviškas besisukantis ir vibruojantis prostatos žaislas buvo sukurtas tam, kad vartotojas pasiektų naujas orgazminės palaimos aukštumas naudojant prostatos masažo galią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Tickling Truman eStim Vibrator Black

    Pirmasis tokio tipo: „Tickling Truman“ yra precedento neturintis dalykas, nes mūsų „E-Stim Vibes“ yra pirmieji ir vieninteliai žaislai, kurie leidžia sumažinti vibraciją ir elektrinę stimuliaciją vienu metu.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Christmas Box

    O kas, jei jūsų prieškalėdinis laikas būtų kupinas meilės malonumo? Nesvarbu, ar dovanosite sau šią žavią dovanų dėžutę prieš šventes ar po eglute, jūsų laukia neprilygstamai jaudinantis turinys ir žavingas dizainas. Padovanokite malonumą, jausmingumą ir aistrą, kuri jums patiks kaip pora.

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nexus Revo Intense

    Nexus Revo Intense tiksliai stimuliuoja prostatą tiems, kurie nori intensyvesnio važiavimo.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Zest Pink

    Glostykite savo mielas vietas šiuo intensyviai stimuliuojančiu G taško vibratoriumi. 7 colių sklandus silikonas perduoda galingą 3 greičių ir 4 raštų pasirinkimą, kad erzintų jus iki kulminacijos.

    71,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Realistic Cock 23cm Pink

    Rožinės spalvos Lybailės vibratorius iš pirmo žvilgsnio pribloškia tikrovišku apdirbimu, idealiu dydžiu ir labai palankia kaina. Jis siūlo keletą vibracijų lygių, kuriuos nukeliate į dangų į debesį, vadinamą orgazmu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Gush Glans Massager

    „Gush“ yra reguliuojamas ir sukurtas taip, kad naudotojai galėtų mėgautis laisvų rankų įranga arba glostyti norimu greičiu. Jame taip pat yra pasirenkama juosta, skirta padidinti intensyvumą, sandarumą ir tikslinę stimuliaciją.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fetish Fantasy 10” Vibrating Hollow Strap-On 25cm

    Ar ne visada norėjote pasikabinti su dideliais dydžiais ir jaustis labiau pasitikintys savo dydžiu? Jūsų meilužis žino, kad dydis SVARBUS!

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Tongue Teaser Pink-Black

    Šis nenuilstantis silikoninis liežuvėlis brūkšteli ir vibruoja su maloniai lanksčiu galu, o rankena pasižymi deimantinio rašto tekstūromis, kad būtų lengva suimti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Fanny Hill's Vibrating Inflatable Butt Plug

    Dabar galite mėgautis analiniu skverbimu taip, kaip norite. Tiesiog įkiškite specialiai sukurtą vibratorių, naudodami daug tepimo, ir švelniai suspauskite siurblio lemputę, kad išpūstumėte minkštą latekso paviršių ir gautumėte norimą storį.

    33,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion One Time Vibrating Ring

    Gaidžio žiedas su taškais klitoriui stimuliuoti ir integruota vibro kulka.

    5,90 €

    2,69 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Ion Black

    Susipažinkite su pirmuoju pasaulyje Pleasure Air™ glostytuvu. Patirkite naujo tipo orgazmą, nes unikalios pulsuojančios oro bangos stimuliuoja jautrius Pacinian malonumo receptorius frenulumoje.

    309 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Paloqueth Automatic Blowjob Stroker with Textured Sleeve Thrusting & Vibrating

    Skirtingai nuo kitų tradicinių vyriškų masturbatorių puodelių, ši viso ilgio šio vyriško sekso žaislo konstrukcija gali suteikti 360 laipsnių tvirtumo jausmą. Naudodami naujovišką spyruoklinę technologiją galite patirti tempimo pojūtį, kai šis glostiklis juda aukštyn ir žemyn išilgai jūsų koto, pridėdamas visiškai naują masturbacijos dimensiją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Rotating Dildo 5 Vibration 3 Thrusting & Rotating Modes with Remote

    Realiai stumiantis dildo turi 5 skirtingų vibracijų ir 3 stūmimo bei sukimosi greičių. Nesvarbu, ar tai būtų aukštyn, žemyn ar apvaliai, jis suteikia pojūčių, kurie sutelkti ne tik į jūsų G tašką, bet ir į nervų galūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 643857 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.