×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Sekso žaislai vibruojantis

Elementai 129 į 1603857 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Evolved Skinny G Black

    Sveiki atvykę į liesą G taško stimuliaciją! Ne visi, turintys G tašką, nori storos svogūninės galvutės – kartais vos mažesnis nei colis yra pakankamai apimties, kad pasiektų tą palaimos zoną. Vibruojantis tokiu greičiu, kokio norite, nuo švelnaus iki laukinio, šis švelniai išlenktas tekstūruotas galiukas stimuliuoja legendinę liauką, kuri gali sukelti intensyviausius orgazmus, kokius kada nors esate patyrę! Paimkite savo ploną G po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas, ir leiskite lanksčiam velenui judėti kartu su kūnu, pakeldami malonumą aukščiau nei bet kada anksčiau.

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Gravity Thrusting Dildo

    Programa valdomas, automatinis stumiantis ir vibruojantis dildo Susipažinkite su Gravity – mūsų nauju nuotolinio valdymo pultu stumiantis ir vibruojantis dildo.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Jelly Pink Vibrator

    Šis Lavender Lover vibratorius, galingas galingas kelių grei vibracija, turi išsipūtusi galvutę ir venas, kad suteiktų papildomos stimuliacijos.

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X True Blue

    Šis itin sklandus silikoninis žaislas stumia ir vibruoja su dviem 10 greičių varikliais, kurie kartu sukuria tikrai nepaprastą patirtį. Tekstūruotas, stumiantis ilgas kotas susiaurėja iki suapvalintos, švelniai pasvirusios galvos, o rankenos viename gale yra vibruojantis mini stūmimo antgalis, o kitame - švelnus plekštas.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Blue Crush Blue

    Šis kreminis sklandus silikoninis atmosfera yra smulkus ir galingas su švelniai išlenktu lanksčiu kotu ir svogūniniu antgaliu, skirtu pasiekti jūsų mėgstamas erogenines zonas, įskaitant G tašką. Išlenkta forma patogiai telpa rankoje, kad būtų lengva naršyti, taip pat ir po vandeniu, nes ji visiškai panardinama. Lankstus ir lankstus, šis žaislas juda pagal jūsų kūno ritmą, todėl galite leisti fantazijoms užvaldyti, kai tyrinėjate 10 vibracijos greičių ir funkcijų, kad rastumėte didžiausią malonumą! Įkraunamas ir lengvai valomas.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Next Sage

    Womanizer Next yra nauja malonumo dimensija – revoliucinė 3D Pleasure Air klitorio stimuliacija sujungiama su nauja Climax Control, suteikianti jūsų orgazminei kelionei gilumo ir turtingumo. Sukurtas intensyviems, intuityviems daugkartiniams orgazmams, „Next“ suteikia neprilygstamą galią ir aukščiausios kokybės funkcijas, įskaitant naujus tinkinamus modelius, kai šnabždesiai veikia tyliai.

    249 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager Black

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith WDA030-M Wildolo Designer Series Silicone Dildo Vibrator with App 21.5cm Blue

    Wildolo yra aukščiausios klasės prekės ženklas, daugiausia skirtas naujovėms, aukštos kokybės ir aukštos technikos dildo.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Frisky Finger Burgundy

    Šis naujo lygio piršto žiedo vibratorius turi platų, storą, plokščią kotą, kurio perimetras yra apvalus, tačiau švelniai nukreipia į galiuką, kad būtų tikslumas ten, kur norite.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Cyclone Black-Clear

    Besisukančios vibracijos suteikia gryną ekstazę su šiuo lanksčiu glostytuvu, kuris sukurtas taip, kad jaustųsi gyvas, pradedant nuo tikroviško burnos formos įėjimo. Valdykite kiekvieną variklį atskirai, kad pritaikytumėte savo malonumą, nesvarbu, ar norite patirti galingą kulką kanalo apačioje, ar pajusti rankovės sukimąsi aplink save – arba abu iš karto, kad būtų galima maksimaliai paleisti.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero 0 Electronic Vibration

    Naujos kartos „Flip Zero“ pasiruošę ūžti! Trinanti vibracija iš elastomero rankovės atneša į jūsų rankas pojūtį iš kito pasaulio. Tai tapo įmanoma naudojant dar vieną Tenga sukurtą pirmąjį; dvi „vibruojančios šerdys“, esančios elastomero viduje. Mėgaukitės naujausiu Tenga vibruojančiu malonumu.

    349 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Real Deal Anal

    Natūraliai atrodantis vibratorius, pagamintas iš minkštos, lengvai slystančios medžiagos. Su kelių greičių vibracija. Dydis: 19,5 cm, Ø 2,5 cm. Medžiaga: PVC, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Extreme Anal Power Vibrator Black

    HIDDEN DESIRE EXTREME pristato unikalią analinės įrangos kolekciją, specialiai sukurtą tiems, kurie išdrįsta peržengti malonumo ribas. ANAL POWER VIBRATOR yra sumaniai sukurtas taip, kad būtų sklandžiai įkištas ir intensyviai, giliai įsiskverbtų.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Red

    Su 3 varikliais silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad galėtumėte mėgautis įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu metu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Tri Purple

    Šio silikoninio vibratoriaus švelnus kreivė aukštyn padės jums atrasti erotinį jūsų A ir G taškų potencialą, kai patirsite visavertį 6 colių skverbimąsi į šį 7 funkcijų, trigubo variklio, vandeniui atsparų vibratorių.

    71,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Verge

    Naujas ir jaudinantis būdas patirti malonumą su partneriu arba savarankiškai. Penio žiedai sukurti pilnesnei, ilgiau trunkančiai erekcijai ir galingesniam orgazmui. Verge turi papildomą naudą – stimuliuoja tarpvietę. Verge stimuliuoja tarpvietę – erogeninę zoną, kuri reaguoja ir į spaudimą, ir į vibraciją.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alvis

    Nesvarbu, ar jau esate pasakęs, ar ieškote kažko, kas jus ten patektų, „Pretty Love Brighty“ yra nuostabus, švelnus, švelnus žaislas, kuris visada pasiruošęs paerzinti ar pamaloninti.

    34,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Heavy Balls Silicone Butt Plug

    Suteikite savo seksualiniam gyvenimui šiek tiek ritmo ir sujudinkite šį pojūtį sukeliantį PRETTYLOVE Heavy Balls silikoninį užpakalio kištuką. Dėl šio svorio rutuliai pradės trankytis ir purtyti, sukurdami unikalų pojūtį, kurį įdėjus raumenys susitrauks ir reaguos į pojūčius.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Realov Lydia I Smart Butterfly Vibe Pink

    Išmaniuoju telefonu valdomas drugelio vibratorius (iPhone ir Android).

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Magical Boy Inflatable Vibrator

    Pripučiamas vibruojantis penis su oro išleidimu ir 7 galingomis funkcijomis, atsparus vandeniui. Išplėskite iki daugiau nei dvigubai didesnio dydžio.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Anal Plug & Prostate Massager Thrusting & Vibrating with Remote Control Black

    Šiame analiniame vibratoriuje yra nuotolinio valdymo pultas ir mobilioji programėlė, priešingai nei kiti analiniai žaislai, mūsų sekso žaislai prideda APP valdymo dizainą, jei palaikote ilgalaikius santykius, šis vibratorius būtų geriausias jūsų pasirinkimas. Mūsų APP turi daugybę režimų, kuriuos galite naudoti, pavyzdžiui, muzikos režimą, interaktyvųjį režimą ir pan. Taip pat galite tinkinti vibracijos modelius naudodami programą, kad jūs ir jūsų partneris būtų kūrybingi ir išsaugotumėte mėgstamiausius vėlesniam naudojimui.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hugo Black

    Prostatos orgazmas yra didžiausias, intensyviausias orgazmas, kokį tik gali patirti vyras, o nuotolinio valdymo pultas HUGO yra puikiai sukurtas pasiūlyti visiškai naujus seksualinio pasitenkinimo būdus.

    249 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Her Ultimate Pleasure Pro Purple

    Trokštate neįtikėtino oralinio sekso žaidimo ir nuostabios g taško stimuliacijos? Gaukite geriausią iš abiejų pasaulių su Her Ultimate Pleasure Pro! Ši naujausia naujovė suteikia jums visus jaudinančius, apdovanojimus pelniusius originalaus „Her Ultimate Pleasure“ veiksmą, PLIJUUS visas intensyvaus g taško stimuliavimo privilegijas, kurios neabejotinai nuves jus per slenkstį gniaužiant lapą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls Pink

    Sweet Smile RC Double Pleasure Love Balls nustebina 2 galingais kulkų vibratoriais, sujungtais lanksčiu silikoniniu dirželiu. Vienu metu makšties ir išangės stimuliacijai. Silikoninis dirželis tvirtai ir beveik nepastebimai priglunda prie tarpvietės. Taigi jį taip pat galima atsargiai nešioti po drabužiais. Taip pat tinka vienu metu vidinei ir išorinei makšties ir klitorio stimuliacijai.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy X-tensions Extreme Silicone Power Cage

    Extreme Silicone Power Cage yra geriausias erekcijos stipriklis! Naudodami šį gaidžio narvelį, tvirtai apvynioję kiekvieną savo vyriškumo centimetrą, išlaikysite kietą erekciją ir pratęsite linksmybes, kol stimuliuosite savo partnerį.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Super Slick Silver

    Kokybiškas ir pigus paprastas sidabrinis vibratorius.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Fuck Machine with Realistic & Thrusting & Vibrating & Heating Dildo Brown

    Įprastas dildo vibratorius su čiulptuku yra ne tik per arti žemės ar sienos, kai naudojamas, bet ir nepatogu reguliuoti kampą. Šis tikroviškas stumiamas dildo vibratorius su rankena ir nuimamu čiulptuko laikikliu puikiai išsprendžia tokias problemas! Galite patirti įdomesnių pozų ir naudojimo būdų, neatsitrenkdami į šaltą žemę!

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Edge 2 Prostate Massager

    Edge 2 yra antrosios kartos mūsų galingas reguliuojamas prostatos masažuoklis su galinga P taško ir tarpvietės stimuliacija.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Bordeaux & Chocolat) Purple

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Bi Stronic FUSION Purple

    Ar nori viso to? Ar trokštate pajusti aistringą meilužio veržimąsi, jo pirštų pulsą prie jūsų G taško, pirštų galiukų plazdėjimo į jūsų lytines lūpas?

    209 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 1603857 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.