×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Stringai ir kelnaitės

Elementai 65 į 96108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Pantheria Thong Black

    Šį vakarą jūsų laukia dar daugiau karštų įspūdžių! Ir dar daugiau mažų nuodėmių. Ar jau žinote, ką šie mieli stringeliai veiks, kai juos apsivilksite? Tai sukels jums į ausį šnabždančių emocingų žodžių bangą. Ir tai dar ne viskas. Tobulai pažymėti klubai ir subtili nugarą puošianti grandinėlė leis jaustis itin žaviai. Dabar jums nepakaks naujų apatinių, dėl kurių jūsų sėdmenys atrodys tokie seksualūs ir nuteiks mažoms nuodėmės vertoms meilės akimirkoms. Taigi? Mes žinome, kad esate IN!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Bella Rou Panties Black

    Pasirūpinome mažiausia smulkmena, kad padovanotume jums juodas „Bella Rou“ kelnaites. Gražiai dekoruotą, gėlėmis puoštą priekinę dalį jie skolingi išsiuvinėtam tiuliui. Klasikinis kirpimas pasirūpins Jūsų patogumu, o unikali apdaila leis jaustis prabangiai palepinti.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Mettia Thong

    Išsamesnė informacija apie šį gaminį – netrukus. Šie strypai puikiai išryškina klubus ir juosmenį, atidengdami kojas ir derrierą! Raudona spalva ir sekso patrauklumo kupinos petnešėlės pažadins jo giliausius troškimus, o šie nėriniai... taip sunku atsispirti! Ar norite jį turėti savo kolekcijoje? Žinoma, tu! Mes irgi dėl to pametėme galvą!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Ivetta Thong Red

    Turime jums gerų naujienų – jūs ką tik radote savo tobulus diržus! „Obsessive“ jūsų laukia karštas jausmingų spalvų ir nėrinių derinys. Ar norite sužinoti, kaip malonu dėvėti švelniai odą glostončius nėrinius ir gražius dirželius? Svajojate apie seksualų ir labai moterišką apatinį trikotažą? Tai bus dar geriau, nei galite įsivaizduoti! Juk žavus komfortas ir žavi išvaizda yra puikus derinys.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Ingridia Crotchless Thong Red

    Ar tikite, kad minimalistinis apatinis trikotažas taip pat gali būti labai seksualus? Mes taip pat! Todėl sukūrėme gundančius Ingridia stringus atviru tarpukoju. Jo graži sodri raudona spalva patraukia dėmesį, todėl praktiškai neįmanoma atrodyti kitaip, tik tu! Juostų derinys ir intriguojantis nėrinių motyvas pasirūpins jūsų jausminga išvaizda ir puikia savijauta. Pasiruoškite nepamirštamoms akimirkoms kartu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Millagro Panties Black

    Ar norėtumėte kažko prašmatnaus, seksualaus ir elegantiško tuo pačiu metu? Iš karto pajusite, kad šios kelnaitės garantuoja nežabotą pikantiškų potyrių troškimą. Gražiai paryškinti sėdmenys, seksualus kirpimas nugaroje ir priekyje bei nuostabiai paryškinti klubai! Klasikinės, juodos tokio išskirtinio stiliaus kelnaitės – raktas į nuostabią naktį. Tiesiog apsisukite – būsite sužavėti mūsų žavingame apatiniame trikotaže!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Pearlove Panties Black

    Kas tau labiau patinka – viliojantis ir subtilus ar kuo gražesnis apatinis trikotažas? Jei svajojate apie visų šių savybių derinį, mes turime jums kažką nuostabaus. Tobulas stilius, kuris jums tikrai patiks – Pearlove! Pamačiusi šias kelnaites raudonuosite. Pažvelkite į juos ir rinkitės juodus, elegantiškus perlus bei ryškias formas! Ir tavo miegamasis bus puiku... tikrai karštas! Tiesiog pažiūrėkite patys su savo vaikinu. O, karštos fantazijos apie tave neišnyks iš jo galvos visą dieną!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Serafia Panties Black

    Ar jums reikia universalaus apatinio trikotažo, kuris tiktų kiekvienoje situacijoje? Ar vertinate klasikinį dizainą kaip įdomias idėjas? Jūs radote tobulą prekę! Gerai iškirptos juodos Serafia kelnaitės fantastiškai išryškins jūsų sėdmenis ir pabrėš jūsų grožį. Įmantrių nėrinių gėlių raštas leis jaustis stulbinamai gaiviai ir jaunatviškai, kai idealiai priglunda prie kūno. Siekite stiliaus ir patogumo!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Milladis Panties

    Šios Milladis kolekcijos kelnaitės aukštu liemeniu yra tikras perlas apatinio trikotažo pasaulyje. Neįtikėtinai seksualus kirpimas ir unikalios dekoracijos puikiai pabrėžia išlinkimus ir suteikia charakterio. Šis dizainas sukurs tobulą derinį su pirštinėmis ir spenelių uždangalais iš tos pačios kolekcijos ir jausitės kaip tikra, galingai seksuali įžymybė!

    45,90 €

    15,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Brasica Panties

    Brasica kelnaitės ir jų unikalus V formos kirpimas kartu su permatomu tinkleliu ir juodai dryžuota medžiaga yra flirto ir pasitikėjimo savimi esmė! Kryžmiškai susikertančios petnešėlės ant pilvo ir nugaros traukia akį ir gražiai išryškina juosmenį. Kelnaitės kartu su tos pačios kolekcijos liemenėle bus idealus pasirinkimas moterims, kurios mėgsta elegantišką ir jausmingą apatinį trikotažą.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Olvidia Panties

    Olvidia kelnaitės aukštu liemeniu – idealus gražaus audinio ir jausmingo kirpimo derinys. Priekyje pamušalas smėlio spalvos tinkleliu, tačiau nugara vilioja savo skaidrumu. Nugaros pjūvis paryškintas banguota linija, o viršuje – elastinis dirželis. Gražiai paryškintas juosmuo ir papuošalinis pakabukas priekyje – jie be galo stulbina!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Maderris Thong Black

    Daugiau ne visada yra geriau, o tai akivaizdu Maderris stringų atveju. Jei mėgstate minimalizmą su didele prieskonių doze, šis dizainas jums puikiai tiks. Jausmingų nėrinių derinys su patogiu kirpimu, pabrėžiančiu derriere, suteiks jums komfortą ir gerą savijautą visą dieną. Jis taip pat gali papildyti „prieš miegą“ įvaizdį, pavyzdžiui, duete su babydoll ar chalatu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Mibelia Panties

    Unikalus „Mibelia“ kelnaičių nėriniuotas raštas – pirmasis išmušantis įspūdis. Priekinė dalis dekoruota juodomis siūlėmis, iškirpimais ant klubų ir simetriškai išdėstytais augalų žiedlapiais. Tačiau tikrasis „wow“ efektas yra graži gėlėta nugara. Kartu su tos pačios kolekcijos liemenėle ar drąsiu viršumi jie pražys geismu!

    30,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Nadines Thong Blue

    Šios juostos itin moteriškai pabrėš derrierę ir optiškai pailgins kojas. Jausmingi petnešėlės ir žavūs nėriniai leis jaustis gundančiai ir ypatingai.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Estiqua Panties

    Moteriškos ir viliojančios Estiqua kelnaitės privers trokšti karštų akimirkų miegamajame! Neįtikėtinai seksualus kirpimas suteiks sekso patrauklumo ir pabrėš jūsų išlinkimus, o subtili medžiaga apglėbs jūsų kūną ir suteiks pasitikėjimo savimi. Unikalus dizainas puikiai atidengia kojas ir sėdmenis, o tai tikrai pritrauks dėmesį ir paskatins patirti nuostabių akimirkų su mylimu žmogumi. Derinkite juos su tinkama liemenėlė iš tos pačios kolekcijos ir šokite į malonumo glėbį!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sedila Panties Black

    Juodos kelnaitės iš Sedila kolekcijos itin jausmingo kirpimo. Suvarstyti priekyje yra patogus ir seksualus sprendimas. Elegantiška nėrinių medžiaga suteikia subtilumo ir stiliaus bei gražiai priglunda prie kūno. Stipriai iškirptas atlošas pasižymi seksualumu ir puikiai pabrėžia snukio ir kojų išvaizdą. Puikiai tiks nešioti po drabužiais ar romantiško vakaro metu su mylimu žmogumi.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Larisya Thong Red

    Raudoni dirželiai paaukštintu juosmeniu pabrėš kojų ir derriero išvaizdą. Elegantiškas siuvinėjimas priekyje, papuoštas sidabru, papuošalinis pakabukas bus elementas, kuris patrauks dėmesį. Platus, elastingas dirželis aplink klubus suteiks seksualumo ir moteriškumo bei visiško komforto. Sultinga spalva užtikrins pasitikėjimą savimi miegamajame ir kiekvieną dieną.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Chemeris Crotchless Panties Black

    Ar norite sužavėti artėjantį pasimatymą? Itin subtiliai pabrėžk savo moteriškumą! Apsivilkite nesenstančios juodos spalvos Chemeris kelnaites ir jauskitės nepakartojamai patraukliai. Minimalistinė forma, unikalūs nėriniai, su viliojančiu kirpimu pabrėžiančiu derrierą ir atviru tarpukoju, suteikiančiu prieskonio – nepamirštamų, švelnumo kupinų akimirkų garantas. Rinkitės naujas patirtis ir pasiruoškite malonumų bangai!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bellastia Thong Black

    Jei manote, kad mažiau yra daugiau, atėjote į reikiamą vietą! Lažinkitės dėl klasikinio kirpimo ir nesenstančios juodos spalvos. Bellastia dirželiai sužavės jus neįtikėtinai minkštais nėriniais ir subtiliu gėlių ornamentu. Tai leis jums jaustis nuostabiai bet kurioje situacijoje. Padidinkite savo žavesį, paryškinkite pasitikėjimą ir stebėkite, kaip darosi velniškai karšta, o vien nuo jūsų žvilgsnio kiti užgniaužia kvapą...

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Chemeris Thong Black

    Ieškote apatinio trikotažo, kuris paryškintų figūrą, padidintų sekso patrauklumą ir leis jaustis galingai bei žaviai? Juodos Chemeris stringai tikrai patikrina visas šias dėžutes! Juostos, iškirptas audinys aplink klubus ir nėriniai su unikaliu motyvu sukuria dizainą, kuris džiugina savo minimalizmu. Pasirinkite geriausią klasiką! Įsitikinkite patys ir būkite pasiruošę komplimentams.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Chilisa Panties Red

    Ar jums nepatinka, kai apatinis trikotažas yra toks universalus, nepaisant aplinkybių? Chilisa kelnaitės buvo sukurtos taip, kad atitiktų visus jūsų lūkesčius. Raudona, nėrinių apdaila, subtilios detalės ir itin patogus kirpimas garantuoja, kad jausitės nepaprastai patogiai, kad ir kur atsidurtumėte – darbe ar romantiškos vakarienės metu. Įsitikinkite, kaip puikiai jie išryškina jūsų figūrą ir leidžia jums atrodyti gražiai. Pasinaudokite galimybe ir įsigykite unikalią dovaną!

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Filipines Panties Gold

    Gražios smėlio spalvos gyvatės raštas su sidabriniu ornamentu priekyje – tai elegancija geriausiu atveju. Filipiniškos kelnaitės derina klasikinį stilių ir puikiai prie kūno priderantį kirpimą. Aukso spalvos audinys, švelniai tviskantis saulėje, gražiai pabrėš jūsų įdegį, o kartu su prie derančia filipinietiška liemenėle sukurs elegantišką paplūdimio aprangą! Pasipuoškite šiuo figūrą išryškintu kirpimu ir įsitikinkite, kad klasika niekada neišeina iš mados!

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Ivannes Panties Black

    Seksualaus kirpimo Ivannes kelnaitės. Moteriški nėriniai priekyje, papuošti juvelyriniu pakabuku, suteikia elegancijos ir stiliaus. Šiek tiek peršviečiama medžiaga ant derriero pabrėš figūros formą ir skatins vaizduotę. Šis modelis yra puikus pasiūlymas tiek kasdieniam naudojimui, tiek vakarui miegamajame su mylimu žmogumi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Novenes Crotchless Thong Black

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    14,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Latinesa Crotchless Thong Black

    Ar jums trūksta aksesuaro, kuris sutelktų dėmesį į jūsų grožį? Jūs ką tik radote kažką tobulo! Latinesa stringai atmosferą pavers itin karšta vos peržengus miegamojo slenkstį. Juodas audinys, derinamas su skaidriais elementais, subtilia apdaila, unikaliomis detalėmis ir viliojančiai atviru tarpukoju yra puikus jausmingos išvaizdos receptas. Išdrįskite gilintis į naujas patirtis ir paryškinkite savo moteriškumą!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Chemeris Panties Black

    Kartais užtenka nedidelio papildymo, kad pritrauktų visą dėmesį. Pažvelkite į šias seksualias kelnaites iš Chemeris kolekcijos ir įsitikinkite, kad minimalizmas gali būti itin viliojantis. Lygus audinys ir intriguojantys nėriniai puikiai derės prie jūsų klubų formos, o kirpimas skaniai didingai išryškins jūsų derrierį, jau nekalbant apie tai, kad jis taip pat subtiliai pailgins kojas. Jauskitės patogiai ir pasitikėkite savimi, nepaisant situacijos!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Hermeza Shorties Black

    Šie „Hermeza“ kolekcijos šortai aukštu liemeniu – tai modelis, kuris puikiai paryškina klubus ir optiškai lieknina kojas. Viliojantis šlapios išvaizdos audinys iškart patraukia jūsų dėmesį, o patogus užsegimas užtrauktuku leidžia puikiai priglusti prie kūno. Derinkite juos su seksualia tos pačios kolekcijos viršutine dalimi ir sukurkite nuodėmės vertą aprangą!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Isabellia Thong

    Kaip jums patinka nešioti seksualias nėrinių timpas? Pasislėpęs po tavo drabužiais, o gal tam, kad negalėtų nuo tavęs atitraukti akių? Šis pasiūlymas puikiai atrodys kiekvienoje versijoje! Isabellia stringai leis pabrėžti moteriškas formas ir pasirūpins, kad artėjantis vakaras baigtųsi fantastišku finalu!

    26,90 €

    8,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Tienesy Thong

    Turime jums kažką drąsaus ir elegantiško! Ar tu tam pasiruošęs? Stulbinantys Tienesy dirželiai su raudonu lankeliu gali bauginti. Švelni, permatoma juoda spalva apglėbs jūsų odą, o seksualūs, blizgūs taškai stimuliuos jo pojūčius? Ar tu esi? Netradicinis kirpimas su atlasiniu diržu, atvirais sėdmenimis ir sidabriniu niekučiu – šis neįprastas modelis pavogs jūsų širdį! Apsirenkite šį nuostabų apatinį trikotažą ir pažiūrėkite, kaip jis jums atrodo linksmas.

    37,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Yassmyne Thong Blue

    Jei svajojote apie nuostabų derinį, mes turime jums viliojančių nėrinių ir itin seksualaus kirpimo mišinį! Susipažinkite su itin moteriškais Yassmyne dirželiais, pagamintais iš nuostabiai stulbinančių mėlynų nėrinių, kurie uždega pojūčius! Dangiškas raštas, moteriški dirželiai ir „blakstienų“ tipo nėriniai privers jūsų vyrą degti geismui, kai pamatys, kaip gražiai atrodai su dirželiais. Šis modelis neabejotinai įkaitins jūsų fantazijas ir nuves jus į linksmus meilės susižavėjimus! Ar esate pasiruošę jam pristatyti save nauja, jausmingesne versija?

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Remediosa Crotchless Thong Black

    O kaip šįvakar prisistatyti su nauju apatiniu trikotažu? Paziurek cia. Nuostabus dizainas, kuris leis jaustis tikrai ypatingai, giliai juodi, metaliniai apskritimai ir plonos juostelės, kurios jus džiugins. Apskritai, tai ne tik jūs! Jūsų vyras iš karto pastebės, kad suplanavote bendrų malonumų maratoną. Patikėk mumis, jis taps tikru požiūrio, kurį jam tarnauji, gerbėjas. Ar bus karšta? Oi, taip bus!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Lovlea Thong

    Norime, kad jūsų garderobe būtų spalvų ir stilių apatinis trikotažas, tinkantis ne tik ypatingoms progoms! Taigi pažvelkite į Lovlea stringus, apvyniotus gražiu kaspinu, kuris gundančiai kabo išilgai jo kojų. Ir ta nuostabi spalva! Jus džiugins jų kirpimas, medžiaga, nėriniai ir kitos detalės!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.