×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Stringai ir kelnaitės

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • Obsessive Donarella Crotchless Panties Black

    Parodykite šias kelnaites miegamajame ir jūsų antrosios pusės širdis akimirksniu pradės plakti greičiau! Juodos „Donarella“ kelnaitės sukurtos rafinuotai, derinant seksualų kirpimą su jausmingomis detalėmis. Jauskitės išskirtinai moteriškai neprarandant komforto.

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Letica Crotchless Thong Black

    Galite atrodyti neįtikėtinai seksualiai... tiesiog su pikantišku dirželiu! Atraskite Letica stringus – nuostabaus malonumo garantą. Ar tu pasiruoses tam? Ar esate pasiruošę tikrai pikantiškai nakčiai su savo vyru? Su šiais nuostabiais dirželiais būsite visiškai pasiruošę! Naktys, kupinos naujų potyrių, jums pasiekiamos. Apsirenkite viliojančius, nėriniuotus žiedus ir eikite tiesiai į savo miegamąjį…

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bloomys Thong

    Stringai iš Bloomys kolekcijos su elegantišku, gėlių nėrinių raštu priekyje ir nugaroje. Kontrastingos rožinės ir baltos spalvos pabrėš odos atspalvį. Seksualią figūros išvaizdą užtikrins plonas dirželis aplink klubus. Subtilios medžiagos leis mėgautis visu komfortu ir patogumu ir prie kasdienės aprangos. Sidabrinis, juvelyrinis pakabukas priekyje suteiks charakterio.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Serena Love Panties Black

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Patogios, gilaus kirpimo Serena Love kelnaitės papuoš jūsų gražų kūną. Minkšti nėriniai su gėlių raštu švelniai apgaubs jį tarsi antrą odą. Nešioti po kasdieniais drabužiais, jausitės seksualiai visą dieną... O jei nenorite su jais skirtis naktį, rekomenduojame tos pačios kolekcijos chalatą ar atvirą tarpkojį meškiuką...

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Lanelia Garter Panties

    Nes fantazijos yra... kad išsipildytų! Ypač miegamajame. O su šiuo nepaprastai seksualiu kelnaičių modeliu su keliaraiščiais tai bus neįtikėtinai lengva! Tegul sekso patrauklumas apgaubia jūsų kūną, o išdykę malonumai, apie kuriuos ilgai svajojote, šiandien tampa realybe! Gardumas, elegancija ir pikantiškumas – atsiminkite šiuos žodžius, nes jie jus lydės labai dažnai!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Rossita Thong Black

    Ar jums patinka įkaitinti atmosferą seksualia išvaizda? Ar pasiruošę pikantiškai ir nuodėmingai nakčiai? Turime ką nors pradėti! Subtilūs, juodi stringai – žavūs nėriniai ir originalus kirpimas. Juostos iš Rossita kolekcijos puikiai tiks moterims, kurios mėgsta šiek tiek neklaužadų fantazijų ir suvokia savo jausmingumą. Elegantiškas, bordo spalvos diržas pabrėžia klubus. Visiškai unikalūs nėriniai atrodo taip nuostabiai. Šių mielų, viliojančių stringų dėka jūsų laukia daug malonių potyrių!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Contica Crothchles Thong Black

    Pasiilgote kažko aštraus? Su juodais ir karštais Contica dirželiais be tarpkojų. Dabar tai bus jūsų slaptas ginklas kovojant su nuoboduliu. Naudokite jį protingai, nes jis gali labai greitai pakelti temperatūrą! Kažkas jam ir kažkas tau – ir galite būti tikri, kad jam tai patiks iš pirmo žvilgsnio! Pradėkite savo neklaužadą dabar ir nepasigailėsite...

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Meshlove Crotchles Thong

    Pasiruoškite nepamirštamiems jausmams! Tinklinės juostos nustebins jus seksualia galia ir padidins jūsų troškimą. Vos akimirką pavogsite savo mylimo žmogaus širdį! Tada tu įkrisi į jo glėbį. Tai tavo planas, tiesa? Apsivilkite šiuos karštus stringus ir dėvėkite ne tik ypatingomis progomis. Smagu kiekvieną dieną jausti tokį didelį pasitenkinimą!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Heavenlly Thong White

    Jei norite apatinio trikotažo, kuris būtų ne tik gražus, bet ir puikiai tinkantis kiekvienai dienai... Jei norite jaustis moteriškai ir seksualiai kiekvienoje situacijoje... Jei jums patinka nėriniai ir viliojantys, peršviečiami audiniai – griebkite diržą iš „Heavenlly“ kolekcija. Jūsų derjeras įgis nepakartojamą akcentą ir dekoratyvinį akcentą, o jūsų antroji pusė bus tinkamai sužavėta...

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Chilisa Crotchless Thong Red

    Reikia seksualaus aksesuaro artėjančiam romantiškam pasimatymui? Ar norite sukurti atmosferą savo miegamajame? Minimalizmo dvasia sukurti Chilisa diržai puikiai tinka jūsų planui. Viliojanti raudona, lengvas iškirpimas virš sėdmenų, nėriniai ir atvira tarpvietė – puikus receptas nepamirštamoms akimirkoms. Būkite drąsūs, palikite įspūdingą įspūdį ir išlaisvinkite savo grobuonišką prigimtį!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Giully Thong Black

    Jei svajojate apie viliojančių nėrinių ir seksualiausio rašto mišinį, tuomet turime jums kažką nuostabaus! Diržai iš mūsų Giully kolekcijos sukels norą atrasti naujų, nepakartojamų potyrių su savo mylimuoju. Dieviškas raštas, moteriški nėriniai ir peršviečiama medžiaga privers jus raudonuoti, kai pažvelgsite į veidrodį ir pamatysite, kaip gražiai atrodo šie strypai. O tavo miegamajame... fu, bus tikrai karšta! Pasiruošę jam pristatyti save iš visiškai kitos, jausmingesnės pusės? Šį vakarą pajusite jausmingą laukinės gamtos dvelksmą! Ir tos nakties karštas prisiminimas neapleis dar ilgai ;)

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Dagmarie Garter Panties

    Norite savo karštą vakarą paversti dar pikantiškesniu? Padidinkite temperatūrą su šiomis neįtikėtinai seksualiomis kelnaitėmis su keliaraiščių diržais! Ši seksui patraukli rekomendacija puikiai išryškina moteriškas formas ir suteiks jums daugybę išdykusių malonumų! Elegantiški nėriniai ir sultinga raudona spalva yra nuodėmės vertas derinys, todėl išsirinkite tinkamas kojines ir jau šiandien šokite į nuostabių pojūčių glėbį!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sugestina Panties

    Svajojate apie apatinį trikotažą, kuris puikiai pabrėš jūsų linkius? Svarstote, ką norėtumėte išryškinti labiausiai? Manome, kad žaviai nėriniais puošti užpakaliukai ir viliojančiai paryškinti klubai įkaitins atmosferą Jūsų miegamajame... Tik pagalvokite, kaip ant Jūsų atrodys kelnaitės Sugestina: neįtikėtinai moteriška medžiaga, graži juoda, įdomų derinį sukuriantys petnešėlės. Gražus jūsų jausmingų linkių paryškinimas garantuotas! Dabar jums belieka išsiaiškinti, kokios išdykusios gali būti šios kelnaitės...

    30,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive 838-THO-3 Thong Red

    Kaip padaryti, kad jūsų gražus derrier atrodytų visiškai fantastiškai? Atsakymas yra čia pat! Tiesiog pažvelkite į šiuos nuostabius, raudonus diržus ir įsivaizduokite, kaip nuostabu bus juos užsimauti. Ir kai nustebinsite savo meilužį šiuo labiau nei seksualiu vaizdu, jis atsidurs debesyje!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Yaskana Thong Black

    Juodi stringai iš Yaskana kolekcijos. Aukštas liemuo jausmingai pabrėžia figūros formą, o seksualūs iškirpimai švelniai atskleidžia kūną. Nėrinių elementai suteikia elegancijos ir stiliaus. Šie dirželiai yra patogūs ir moteriški, tiek vieni, tiek derinami su kasdieniais drabužiais.

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Donna Dream Thong Black

    „Donna Dream“ stringai yra geriausia klasika. Ar yra kas nors seksualiau už juodus nėrinius? Tik pažiūrėkite, kaip viliojančiai tai išryškina derrierą. Sunku atitraukti akis, ar ne? Jį nesunkiai galėsite dėvėti ir į darbą, ir romantiškai vakarienei – patogus kirpimas ir viliojančios detalės yra tokios universalios! Jauskitės gražiai ir jausmingai bet kuriuo metu!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Viranes Panties Black

    Subtilus dizainas – patikrinkite! Dėmesio – patikrinkite! Susižavėjimo žvilgsniai – patikrinkite! Visos dėžės pažymėtos – pažiūrėkite į šias itin viliojančias Viranes kolekcijos kelnaites!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Liferia Crotchless Thong

    Oho! Ar jaučiate tokią temperatūrą? Pasidarė neįtikėtinai karšta. Ne, lauke ne oras. Šį kartą tai dėl jūsų nuostabaus ir seksualaus stiliaus! Jūsų vyras paraudo kaip niekad anksčiau. Viską lemia šie pikantiški dirželiai, kurie parodo jūsų sekso patrauklumą. Ar jums patinka šis scenarijus? Mes mylim tai! Dabar jūs žinote, kodėl turėtumėte įsigyti Liferia stringus. Tikrai nepasigailėsite!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Bluellia Shorties Blue

    Ar jaučiatės kaip kažkas mėlyno ir labai malonaus? Mėgstate jausmingas kelnaites, kurios puikiai pabrėžia formas? Mes turime jų daug, o jums ypač patiks Bluellia. Apsivilkite šiuos viliojančius šortus ir atsigulkite į savo vyro glėbį! Ką tu manai? Šis karštas mėlynos ir nėrinių derinys atrodo dar geriau! Ar nori tai pamatyti? Žinoma, jūs puikiai žinote, kad gražūs apatiniai ryte stimuliuoja geriau nei kava!

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Glandez Thong Black

    Tavo mintyse – nepamirštamos akimirkos ir mielas artumas? Ar norėtumėte dėvėti apatinį trikotažą, kuris diskretiškai išryškina jūsų grožį? Juodi Glandez stringai bus puikus pasirinkimas! Jo dizainas išsiskiria lengvumu, stiliumi ir subtiliu švelnių liesti audinių deriniu. Pažiūrėkite, kaip nuostabiai jis parodo jūsų derrierą ir pailgina kojas! Sukelkite susižavėjimą ir patraukite savo antrosios pusės dėmesį!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Sharlotte Panties Black

    Pasiruošę didelei malonumo dozei? Turime jums kažką ypatingo. Šios kelnaitės – tai originalaus rašto, iki bambos aukšto juosmens ir seksualaus kirpimo ant sėdmenų derinys. Jie papuošti subtiliu raukšleliu ir pagaminti iš itin malonios medžiagos, kuri puikiai tiks kasdieniniam stiliui. Negalite nuo jų atitraukti akių, tiesa? Įsivaizduokite, kaip į juos reaguos jūsų antroji pusė! Jūsų laukia nepamirštamos akimirkos dviese!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Giftella Thong Red

    Raudona, šilta ir miela. Šios juostelės jums puikiai tiks ir… jam taip pat patiks! Greitai galėsite patikrinti. Pasiruošk. Nusiųskite jam viliojančių dirželių ir seksualaus lankelio nuotrauką. Pridėkite žinutę – „Turiu tau ypatingą dovaną“. Leisk jam atspėti, kas nutiks, kai grįš namo. Taip, tai bus nuostabus vakaras!

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Maderris Panties Black

    Jei ieškote apatinio trikotažo, kuris susitvarkys bet kurioje situacijoje, Maderris kelnaitės bus puikus pasirinkimas. Juodi nėriniai kartu su seksualiu, bet labai patogiu kirpimu leis jaustis ypatingai, nesvarbu, ar juos dėvite į darbą ar romantiškame susitikime. Tiesiog pažiūrėkite, kaip gražiai jie išryškina jūsų apačią! Tai yra geriausia klasika.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Setilla Panties Black

    Setilla juodos kelnaitės moterims. Seksualūs petnešėlės optiškai plonina juosmenį, kartu pabrėžia klubus. Nėrinių apdaila ir papuošalų pakabukas suteiks stiliaus ir elegancijos. Permatomas tinklelis uždegs pojūčius, o seksualiai patrauklus pjūvis pasirūpins gražia derriero išvaizda. Drąsus elementas atviro tarpukočio pavidalu suteiks patogumo ir komforto vakare dviese.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Editya Panties

    Šios juodos nėriniuotos kelnaitės iš Editya kolekcijos yra klasikinis pasiūlymas, viliojantis elegancija ir stiliumi. Švelni medžiaga priglunda prie kūno, o moteriškas kirpimas suteikia sekso patrauklumo. Šis jausmingas drabužis puikiai tiks ir miegamajame, ir kasdienai. Gražiai atrodo kartu su fenomenaliu korsetu iš tos pačios kolekcijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Flores Chemise & Thong Black

    Jūs tiksliai suplanavote šį vakarą. Nusipirkai žvakių ir vyno, ruošei romantišką vakarienę. Ar ko nors nepamiršote? Detalė, kuri gali puikiai papildyti šį nuostabų vakarą! Jei jums reikia seksualaus apatinio trikotažo – visada galvokite apie Obsessive! Turime kažką ypatingo! Pažiūrėk!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Celia Noir Thong Black

    Šias juosteles norėsite nešioti kiekvieną dieną. Patogu, seksualu – tiesiog gražu. O jei užsinorėsite žaisti meilės žaidimus, galite įsigyti ir drąsesnę jų versiją – su atviru tarpukoju.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Amor Cherris Thong Red

    Ieškote unikalaus apatinio trikotažo, puikiai tinkančio kasdieniam naudojimui ir ypatingam „tête-à-tête“? Pasirinkite stilių ir komfortą karštame raudoname leidime! Stringai Amor Cherris sužavės jus savo detalėmis, jausmingai apkabins jūsų kūną, išryškins derriere apvalumus, pabrėš kojų lieknumą. Atrodykite gražiai ir jauskitės seksualiai kaip niekada anksčiau!

    22,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Alessya Panties Black

    Juodos spalvos nėriniuotos kelnaitės Allesya. Seksualus kirpimas pabrėžia siluetą ir suteikia moteriškumo. Simetriškos išpjovos ant derriero yra labai intriguojantis ir jausmingas elementas. Šis pasiūlymas bus fantastiškas solo, miegamajame arba kaip kasdienės stilizacijos priedas. Mėgaukitės pasitikėjimu savimi ir gražia išvaizda, kad ir kur būtumėte.

    22,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Obsessive Amor Cherris Crotchless Thong Red

    Padidinkite šilumą savo miegamajame! Kurkite atmosferą viliojančiais raudonais Amor Cherris stringais. Šis karštas ir pikantiškas apatinis trikotažas – artumo ir nepamirštamų akimirkų kupino pasimatymo garantas. Atviro kirpimo, švelnus liesti audinys ir apetitiškai kirpti lengvi nėriniai virš sėdmenų puikiai pabrėš Jūsų privalumus. Nedvejokite ir įsitikinkite patys!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Arienna Panties

    Šios jausmingos ir moteriškos kelnaitės iš Arienna kolekcijos yra puikus pasiūlymas moterims, kurios mėgsta seksualų apatinį trikotažą su elegancija. Viliojanti, šiek tiek peršviečiama medžiaga puikiai apgaubia figūrą, suteikdama pasitikėjimo savimi ir daug sekso patrauklumo jausmą. Akį patraukia kirpimas virš derriero, o stilingi medžiaginiai papuošalai – paskata karštiems malonumams miegamajame. Jie sukuria tobulą porą su derančia liemenėle iš tos pačios kolekcijos.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Obsessive Editya Garter Panties

    Itin jausmingas ir moteriškas apatinio trikotažo priedas – kelnaitės su keliaraiščiais iš Editya kolekcijos! Nėrinių subtilumas kartu su šiuolaikišku dizainu sukuria itin moterišką, nuodėmės vertą stilių! Patogus užsegimas nugaroje garantuoja komfortą ir tobulą prigludimą, o nuimami keliaraiščiai leidžia susikurti du skirtingus apdarus.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64108 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.