×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 193 į 224384 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
  • You2Toys Inflatable Vibrator Petit Blue

    Pripučiamas vibratorius žinovams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Triple G-Spot Vibrator Black

    Vienu metu džiugina makštį, G tašką, klitorį ir išangę!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam XL Wand Vibrator Green

    Patirkite žavingo kerėjimo pasaulį su dideliu „Glam Wand“ vibratoriumi. Šis lazdelės vibratorius, sukurtas atsižvelgiant į jūsų pasitenkinimą, yra XL dydžio, užtikrinantis visišką aprėptį ir maksimalų malonumą. Lankstus kaklas leidžia lengvai manevruoti ir lengvai prisitaikyti prie jūsų kūno linkių. Pasiruoškite užburti 5 gaivinančiais vibracijos ritmais. Naudodami 3 reguliuojamus intensyvumus, galite pritaikyti savo patirtį, padidindami savo malonumą iki tobulumo.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Apollo Vibrator with Thrusting, Pulse & Suction Lila

    Pasisveikinkite su „Apollo“ – naujuoju daugiafunkciu Engily Ross žaislu, kuris nustebins jus taip, kaip neįsivaizduojate.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice 3 Motors Vibrator Black

    3 variklių vibratorius iš „Couples Choice“ su 2 labai lanksčiomis rankenomis viename gale ir tvirtu grioveliniu velenu kitame, kad būtų galima įvairiai žaisti ir mėgautis malonumu ant kūno ir ant kūno. 3 varikliai (po vieną kiekvienoje rankoje ir vienas velene) suteikia labai galingą vibraciją. Vibracijos yra 9 režimų ir gali būti valdomos atskirai mygtuku ant žaislo. Prabangus vibratorius yra padengtas minkštu silikonu ir puikiai jaučiasi ant odos malonumo ir žaidimo metu. Jį galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Violet Rabbit Vibrator

    Violetas yra stilingas triušio vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Violet yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Orange County Cutie Orange

    Žaisminga California Dreaming™ kolekcija atgaivina prabangias fantazijas kartu su orgazmą patiriančia Orange County Cutie. Ergonomiško dizaino masažuoklis yra pasirengęs iš naujo išgyventi jūsų mėgstamas vasaros fantazijas su 10 galingų vibracijos funkcijų ir 3 kelius drebinančiais stūmimo greičiais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy 2 G-Spot & Clitoral Vibrator Light Purple

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Graphity

    Graphity, naujas lazdelės masažuoklis, kurio laukėte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Euphoria Pink

    Dėl čiulpimo pojūčio – beveik kaip oralinis lytinis aktas!

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Rotating Prostate Massager with Vibration Black

    Tobulos formos RC rotacinis prostatos masažuoklis su ANOS vibracija, turi besisukantį dvigalvį antgalį, kuris specialiai nukreipiamas į prostatą atliekant išangės masažą. Du galingi varikliai užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat stipriai jaučiamos plačiame ir išlenktame kamščio pagrinde, kad tuo pačiu metu stimuliuotų išangę ir tarpvietę.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Buttercup Yellow

    Ši geltonos spalvos vairasvirtė su 10 greičių turbininiu varikliu ir panardinamu vandeniu leis jus į palaimingą saulėtą žavesį. Gausus lazdelės antgalis su maksimalia galia vienu mygtuko paspaudimu užgniaužia kvapą iš malonumo, nes ranka patogiai laikosi lengvai suimama kilpa. Leiskite lanksčiai galvai judėti kartu su kūnu, kai vėl ir vėl pasieksite intensyvią kulminaciją. Nuvalykite Evolved Toy Cleaner ir šiltu vandeniu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ši Palm Pleasure Deivė telpa jūsų delne ir paverčia jūsų protu 36 siurbimo ir vibracijos deriniais, kad patiktų kiekvienam jūsų kūno centimetrui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 4 Function Vibrator Purple

    Puikiai suformuota Javida 4 funkcijų vibracija džiugina makštį ir G tašką vibracijomis ir dunksniais impulsais, o tuo pačiu metu klitorį džiugina liežuvio judesiai ir jaudinantis siurbimas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator Green

    Išmanusis laikrodžio kelnaičių vibratorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Bendable RC Vibrator with Balls Skin

    10 vibracijos režimų – kiekvienas 3 greičiais – gali būti valdomas aukštyn ir žemyn belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Atstumas iki 10 m taip pat leidžia partneriui valdyti režimus. Lenkiamas RC vibratorius su kamuoliukais yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Every Girl Rabbit Vibrator Teal

    Viliojančiai gražus ir elegantiškai supaprastintas triušis, meistriškai sukurtas patenkinti ir patenkinti kiekvienos mergaitės norus, poreikius ir norus. Išskirtinis dizainas ir aksominis minkštas silikonas apgaubia galingus dvigubus nepriklausomus variklius, nukreipiančius tiksliai sumaišytą vibraciją į veleną ir klitorio stimuliatorių, kad būtų galima pasitenkinti kiekviena pulsuojančia jos plakančios širdies spalva. Viskas dėl tavęs... ne kiekviena mergina nusipelno geriausio.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel RC Prostate Massager 0552488 Black

    Analinė vibracija vienu mygtuko paspaudimu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Toy

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Please Me Multi Vibrator Indigo

    Atraskite visiškai naują būdą žaisti su Please Me. Šis žaislas be lyties siūlo 3 skirtingus žaidimo būdus, viršutinėje dalyje esantis žiedas gali būti naudojamas kaip masturbatorius, o kotas jai suteikia galingą vibraciją. Užfiksavę žiedą ant varpos, mėgaukitės lengvu dvigubu įsiskverbimu. Trys galingi, nepriklausomai valdomi varikliai suteikia tikslingą ir malonią vibraciją abiem partneriams. Itin minkštas ir saugus kūnui bei tekstūruotas silikonas puikiai papildo jūsų poros žaidimus, nes malonumas yra didžiausia prabanga!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Eve's Ravishing Clit Flicking Rose Pink

    Tegul jūsų malonumas pražysta su šia liežuviu slenkančia rože ir švelniais lanksčiais žiedlapiais, kurie glosto ir glosto 9 greičiais nuo švelnaus iki laukinio. Apverskite jį ir mėgaukitės 9 greičių vibruojančia rankena, kuri lenkia judėti kartu su kūnu. Visa dvipusė rožė – stiebas ir viskas – gali būti su jumis vonioje ar duše, nes ji visiškai panardinama į vandenį. Įkraunamas, be ftalatų ir latekso, lengvai valomas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Remote Controlled Prostate Plug Vibrating & Warming

    Tai sušildys nugarą! Šis prostatos vibratorius nuotoliniu būdu valdomas prostatos kištukas su 2 funkcijomis iš Rebel išsiskiria savo daugybe funkcijų ir malonumą teikiančia forma.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Purple

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Midnight Magic Typhon Black

    Kaip ir kiti „Midnight Magic“ etiketės žaislai, „Typhon“ yra juodos spalvos, o apačioje yra chromo spalvos detalė. Pagamintas iš skysto silikono, šis duetas yra švelnus liesti, o mygtukus lengva rasti metalu dengtoje ABS mygtukų srityje. Typhon turi minkštą galą ir lenktą kotą su pastebimomis stimuliuojančiomis briaunomis, puikiai tinkančiomis pasiekti G tašką. V formos koto apačioje yra subtilus, lopšį primenantis klitorio stimuliatorius.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Planet Wand-er Berry-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er yra įspūdingas masažuoklis, kuriame yra viskas, ko reikia viso kūno masažams ir intensyviai klitorio stimuliacijai. Ar esate pasirengęs klajoti savo kūnu kaip neištirta planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mon Ami Sucking Clitoris Stimulator and Vibrator 2 Motors Pink

    Unikalus, linksmas, malonus, universalus žaislas Mon Ami yra čiulptukas ir vibratorius, viskas viename.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit Couples Pleasure Kit 7 piece

    Suviliok savo mylimąjį atgal į lovą su šiuo triukšmingu zuikio sekso žaislų rinkiniu. Šis septynių dalių rinkinys, kupinas skanėstų, sujaudins jus abu, yra sukurtas tobulinti solo ir poros žaidimą. Žaiskite su kiekvienu žaislu atskirai arba naudokite juos kartu, kad iš tikrųjų paleistumėte fejerverkus.

    169 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pixey Aquamini Black Edition

    Šio vibratoriaus savybės puikiai tinka jo dydžiui, tokios kaip tylus ir galingas variklis, lanksti silikoninė galvutė ir, žinoma, vandenį atstumiantis efektas, taip pat unikali magnetinės įkraunamos sistemos savybė (todėl jokių kištukinių laidų).

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action High-Tech Powerful Wand Body Massager Silvery

    Sidabrinis, naujas lazdelės masažuoklis, kurio laukėte.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Whirl-Pulse Rotating Rabbit Vibrator & Remote Control Pink

    Besisukantis triušio vibratorius su siurbtuku ir vandeniui atspariu nuotolinio valdymo pulteliu (10 metrų).

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Planet Wand-er Blue-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er yra įspūdingas masažuoklis, kuriame yra viskas, ko reikia viso kūno masažams ir intensyviai klitorio stimuliacijai. Ar esate pasirengęs klajoti savo kūnu kaip neištirta planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 193 į 224384 viso

  1. 5
  2. 6
  3. 7
  4. 8
  5. 9
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.