×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160374 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vush Myth Pink

    Susipažinkite su Myth – G taško vibratoriumi, kuris yra galingas ir paruoštas veiksmui. Ne taip tolimoje šalyje gyvena legenda apie G tašką. Atėjo laikas atrasti tiesą, o Mythas yra puikus partneris ieškant ją. Su stebuklinga unikalia tekstūra, sukurta intensyviems pojūčiams ir kūno džiaugsmo link, jūsų kelionė tik prasideda. Mergina nelaimėje? Ne, mažute, tu esi šios istorijos herojus!

    169 €

    63,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bloom The Rose G-Spot Vibrator

    The Rose yra stilingas G taško vibratorius iš elegantiškos Bloom kolekcijos. Dėl gražaus dizaino ir vibratoriaus, ir pakuotės The Rose yra nepakeičiamas žaislas kiekvienai moteriai.

    80,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Turbo Shaker Anal Lover Purple

    Galingos vibracijos beldžiasi į galines duris!

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Essentials Lovely Leopard Mini Wand Pink

    „Lovely Leopard“ pristatymas „Lovely Leopard“ yra elegantiškas, įkraunamas mini lazdelės vibratorius. Jos vibracijos yra galingos ir tylios. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui, turi 10 funkcijų ir yra skirtas klitoriui stimuliuoti. Prie gaminio pridedamas nuostabus kosmetikos krepšys, kuriame rasite visus būtiniausius daiktus su nuostabiu leopardo stiliaus raštu. Puikus leopardas yra atsparus vandeniui ir gali būti naudojamas vonioje arba duše.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa Kissen Tide Vibration + Thrusting + Tapping Tip Red

    Ieškote kokybiško sekso žaislo su kvapą gniaužiančiomis savybėmis? Džiaugiamės galėdami pristatyti Tide vibratorių, kuris užburs ne tik 10 vibracijos režimų, 5 smūgio režimų ir 5 bakstelėjimo režimų. Mėgaukitės jausmingu minkšto silikono prisilietimu ir forma, skirta tiksliai taikyti visas jautrias vietas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Royal Mini Opal

    Puikūs daiktai pateikiami mažose pakuotėse, pavyzdžiui, galingas Royal Mini malonumas – kompaktiška lazdelė, pagaminta iš aksomo glotnaus silikono. Minkšta galva ir lankstus kaklas juda kartu su kūnu, kai tyrinėjate 10 unikalių vibracijos greičių ir modelių. Atsparus vandeniui ir panardinamas, galite mėgautis bet kur. Laisvė žaisti!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Silicone Vibrating Remote Dildo Skin

    Šis vibruojantis dildo yra gyvas dildė iš Get Real Naked by TOYJOY kolekcijos ir pasižymi aukšta kokybe. Dėl siurbiamojo pagrindo galite pastatyti dildo ant lygaus paviršiaus ir mėgautis natūraliomis detalėmis bei giliomis, stimuliuojančiomis vibracijomis visiškai laisvų rankų įranga. Norite žaisti kartu? Tai taip pat įmanoma! Šis dildo yra suderinamas su dirželiu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Couply Couple Toy with Remote Control Liquid Silicone Black

    Couply turi įpurškiamą skysto silikono unibody korpusą, o tai reiškia, kad skystas silikonas įpurškiamas per formą vientisai, be sujungimų ar angų, nerasite tų erzinančių žymių, kurias paprastai galime rasti tokio tipo žaisluose. Dėl šios priežasties jis taip pat yra visiškai lankstus, todėl galite jį įdėti į patogiausią ir maloniausią padėtį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Dragon Prostate vibrator Black

    Nalone drakonas yra stilingas vibratorius, specialiai sukurtas optimaliam prostatos stimuliavimui. Jis pagamintas iš minkšto silikono ir turi briaunuotą kotą, kad būtų galima mėgautis papildomais pojūčiais. Taip pat žaislo apačioje yra masažuoklis, kuris naudojimo metu masažuoja tarpvietę. Abiejuose stimuliacijos taškuose yra atskiras variklis, turintis 7 skirtingus vibracijos nustatymus.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Nyx Smart Panty Vibrator

    Nustatykite laiką, įkiškite Magic Nyx į kelnaites ir pabusite iš orgazmo. Naudodami naują mūsų APP versiją, galite nuotoliniu būdu valdyti interaktyvųjį internetą, nesvarbu, kada ir kur esate. Taip pat kitos interaktyvios funkcijos, tokios kaip žaidimų ir muzikos valdymas.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Iris Vibrator Plum Red

    SVAKOM Iris Clitoral & G-spot Vibrator for Women Adult Toy yra vibratorius, sukurtas specialiai klitoriui ir g taškui. Ji turi ovalo formos žiedą, pakeltą ant mielos šaukšto formos galvos ir puikų kampą stimuliuoti g tašką, leidžiantį mėgautis savo malonumais. Irisas minkštas, bet tvirtas, galva iš itin minkštos medžiagos, su stipriu įmontuotu varikliu, stipri vibracija nukels į nuostabią seksualinę kelionę!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Orquidea

    Pagaliau atskleista nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią tūkstantmečių dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu susijusių vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrus džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės vibracijos nustatymais ir flirtuok su 4 intensyvumo režimu, kad galėtumėte7 malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Nymph Vibrator Pink

    Leiskite švelniems SVAKOM Nymph Soft Moving Finger Vibrator pirštų galiukams kirsti jūsų odą, jis vibruoja, cirkuliuoja, stimuliuoja jautriausias jūsų vietas. Atsineškite stimuliavimo bangas, kad jus džiugintumėte.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Cheeky Luxurious Wand Massager with Swarovski Crystal Pink

    Cheeky be vargo įkūnija grožį, linksmumą ir jėgą prabangioje lazdoje, kurią norėsite neštis į lovą naktį iš vakaro. Kiekviena kruopščiai suprojektuota funkcija buvo sukurta tam, kad galėtumėte mėgautis. Rankena suteikia paminkštintą pagalvėlės tekstūrą, kuri užtikrina komfortą ir sukibimą, o viską valdote vienu mygtuku, kuris apakina Swarovski kristalais.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rithual Akasha Wand Rechargeable 2.0 Black

    Pagaliau tūkstantinė nematerialios energijos dvasinė išmintis, kurią dinastijos laikė paslaptyje. Tobula su atsipalaidavimu ir malonumu vibracijų sintezė eina kartu su aukštosiomis technologijomis lazdoje. Įtraukite energijos galią į savo gyvenimą ir suderinkite savo centrą džiaugsmo keliu.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Partner Box 2

    „Satisfyer Partner Box“ suteikia papildomo malonumo mylėtis: abu partneriai gali mėgautis jausmingomis vibracijomis su „Double Joy“ poros vibratoriumi ir „Royal One“ gaidžio žiedu. Abu seksualinės gerovės įrenginius galima valdyti naudojant Satisfyer Connect programėlę.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her Vibrating Roto Suck-Her Purple

    Vibruojantis roto čiulptukas apkabino plyšį tarp kojų savo minkštu Elitinio silikono siurbtuku. Ji pasuko puodelį, kol jis tvirtai priglusdavo prie jos jautriausios srities odos. Kai ji švelniai paspaudė „S“ mygtuką, ją traukė siurbimas ir jos intymiausiose lūpose atsirado malonumo bangavimas. Ji paspaudė mygtuką „R“, kad atlaisvintų siurbimą, ir vėl ir vėl spaudė „R“, kai melžė klitorį ir tarp kojų išsipūtė drėgmė.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Planet Wand-er Black-Rosegold

    Satisfyer Planet Wand-er yra įspūdingas masažuoklis, kuriame yra viskas, ko reikia viso kūno masažams ir intensyviai klitorio stimuliacijai. Ar esate pasirengęs klajoti savo kūnu kaip neištirta planeta?

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Empowered Palm Pleasure Goddess

    Ši Palm Pleasure Deivė telpa jūsų delne ir paverčia jūsų protu 36 siurbimo ir vibracijos deriniais, kad patiktų kiekvienam jūsų kūno centimetrui.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Shaka Wand Vibrator

    Masažuokite kūną arba stimuliuokite jautrias vietas su Shaka lazdelės vibratoriumi! Šis universalus žaislas gali būti naudojamas išoriniam visų jautrių vietų stimuliavimui arba maloniam atpalaiduojančiam masažui. Lankstus kaklas užtikrina, kad vibratorius lengvai pasiektų visas kūno dalis. Vibratorius turi galingą variklį su 3 skirtingais vibracijos nustatymais ir 5 greičiais. Juos lengva valdyti rankenos mygtukais. Shaka įkraunama naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Po kiekvieno naudojimo nuvalykite vibratoriaus galvutę drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160374 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.