×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160296 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Merlin Double Couple Vibrator Remote Control

    Leiskite Treasure Merlin jautrias vietas paversti grynu malonumu vienu metu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su CELESTIAL LOVE vibratoriumi. Šis žaismingas vibratorius turi du variklius: ašyje esantis variklis stimuliuoja makšties sienelę, o kitas variklis teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, galėsite valdyti abu variklius atskirai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog VX009 Pulse Vibrator White

    VX009 Pulse Vibrator yra vibruojantis sekso žaislas, kuris dėl naujoviško dizaino ir galingo vibracinio variklio sukėlė ažiotažą sekso žaislų bendruomenėje. Tai kompaktiškas ir diskretiškas vibratorius, kurio galas yra pusiau išlenktas, o ant veleno – skirtingi žiedai, puikiai prisitaikantys prie kūno anatomijos.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Celesse Personal Massager

    Celesse yra asmeninis masažuoklis su lygiu išlygintu antgaliu, specialiai sukurtas sutelktai vidinei stimuliacijai. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Rotator Probe Grey

    Eclipse Probe yra jausmingas silikoninis zondas, sukurtas tam, kad palengvintų jus jaudinantį analinį malonumą. Ergonomiškas dizainas ir minkštas silikonas leidžia žaisti lengvai, o besisukantis antgalis ir 12 galingų vibracijos funkcijų suteikia žemę drebinantį malonumą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Thruster Magenta

    „Heating Thruster“ turi tvirtą veleną su 2 varikliais, galvute ir stimuliuojančiomis briaunomis. Vibratorius turi ir klitorio stimuliatorių su savo varikliu. Su 3 varikliais ir 9 skirtingais vibracijos modeliais jis gali vibruoti ir stimuliuoti reikliausius vartotojus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Garme Vibe with Sucking and Finger Function Pink

    „Garme“ yra trigubo veikimo vibratorius, tai yra, turi 3 gerai atskirtas funkcijas.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    ROMP Rose yra unikalus klitorio stimuliatorius su originalia Pleasure Air technologija, novatorišku siurbimo pojūčiu naudojant bekontakčio oro slėgio bangas. Nepaprasta ROMP Rose forma sukurta taip, kad orgazmas būtų priekyje ir centre, su 6 intensyvumo ir 4 raštų režimais, visa tai yra aukštos kokybės, įkraunamas, silikonu padengtas žaislas už pradinę kainą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Įsimylėkite Amour Wand – nepriekaištingai lanksčią lazdelę su 35 vibracijos nustatymais ir tekstūruotu atlasiniu paviršiumi. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje vibracijoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Clitoral Licking G-spot Vibrator OG Purple

    Liežuviu pabučiuokite klitorį vienoje pusėje, o priešinga pusė nuslysta į vidinę pusę ir patenka į g-tašką bei jautrią aplinką, nuo švelnaus ir švelnaus iki greito ir kieto. Vienu metu masažuoja išorinę ir vidinę malonumo vietą, kad pasiektų dvigubą kulminaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Vibrating Versatile Sex Toy Kits for Couples Green

    1 galingas nuimamas kulkos vibratorius su 3 keičiamais silikoniniais suaugusiųjų žaislais, kuriuos sudaro nešiojamas kelnaičių vibratorius, porinis vibratorius ir gaidžio žiedas. Šis kostiumas puikiai tinka g dėmei, klitoriui ir varpai stimuliuoti ir geriausiai tinka vyrams ir moterims solo žaidimams ar poroms.

    119 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Thumping Rabbit Vibrator with Moving Ring Green

    Lengvai naudojamas Thumping Rabbit Vibratorius su judančiu žiedu iš You2Toys stimuliuoja dvi malonumo zonas vienu metu! Pirmasis yra makšties viduje su intensyvia vibracija ir masažo žiedu (judantis žiedas), kuris juda aukštyn ir žemyn. O išorėje – klitoris su dinamiškais dunksniais pulsais. Dvigubas malonumas dvigubai kulminacijai!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou E-Stim G-Spot Vibrator Black

    Prabangus eG taško vibratorius iš XOUXOU, skirtas elektrinei makšties stimuliacijai, kuris taip pat pasiekia G tašką. Jis yra nuostabiai išlenktas, šiek tiek lankstus ir banguoto dizaino, skirtas intensyviems intymiems masažams.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • AWAQ.U Vibrator 04

    Stilingas vibratorius su išangės stimuliacija AWAQ.U Vibrator 4 iš You2Toys yra madingos violetinės spalvos. Jo galingas variklis suteikia 10 intensyvių režimų, kurie giliai vibruoja.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvigubai malonu, o la la! Jausmingas „French Kiss™“ keičiamas „Suck & Play“ rinkinys žino, ko jums reikia, su 2 keičiamais priedais su 12 vibracijos arba 12 siurbimo funkcijų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Single Vibrator Jaimy D. Purple

    Šis lenktas vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jaimy D.. Jis gali lengvai pasiekti jos G tašką ir įjungti jos aistros variklį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Limbe Up & Down Vibrator with Flipping Tongue & Hitting Ball Red

    Limbe, naujasis „Action“ trigubo variklio vibratorius.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. TwentyOne Vibe with Ball Pulsation and Licking Tongue Purple

    Ne. TwentyOne turi 3 funkcijas, kurios visos labai skiriasi viena nuo kitos, bet visos sukurtos ir sukurtos malonumui. Pradėkime nuo mums visiems žinomos vibracijos funkcijos, Nr. TwentyOne turi 10 vibracijos funkcijų, su kuriomis galite patirti galingą vibraciją No. TwentyOne makšties dalyje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Noxu Vibe with G-Spot Pulsation, Suction & Vibrating Tongue Purple

    Maksimaliai stimuliuokite savo G tašką su Noxu – vibratoriumi su triguba funkcija ir 3 varikliais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Oh My Gem Classy Ruby

    Granatas skatina seksualinę aistrą ir meilę. Jūs pasitikite savimi ir norite iki galo priimti gyvenimą, pašalindami iš savo kelio neigiamą energiją. „Classy“ yra pasirengęs sustiprinti jūsų malonumą ir pritraukti daugiau aistros jums tyrinėjant. Suapvalintas galas puikiai tinka vidiniam ir išoriniam tyrinėjimui. Atėjo laikas pasilepinti su Classy!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Ollo Vibrator Black

    Laisvė žaisti: Ollo nori, kad uždėtumėte žiedą. Tegul šis mažas vibratorius tampa gaivinančiu piršto pratęsimu dėl savo unikalios, patogios rankenos žiedo. Antgalis pasviręs kampu, paskirstydamas platų stimuliavimą intensyviam malonumui. Šis apgalvotas dizainas leidžia maloniai žaisti solo arba su partneriu ir apima 10 galingų greičių ir ritmų.

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Super Strong Wand Vibrator

    Įkraunama masažo lazdelė Super Strong Wand Vibratorius iš You2Toys su ypač ilga rankena ir kilnojama masažo galvute. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia individualų masažo malonumą, o režimus ir greitį galima lengvai reguliuoti rankenos mygtukais.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Oriel Rechargeable Wand Fuchsia

    Aukščiausios poros žaidžia lazdele.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Noah Wand Massager Silicone Black

    Pasinerkite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – labiausiai priklausomybę sukeliančiais žaislais rinkoje.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Panthra Nila G-spot Vibrator

    Stimuliuokite savo G tašką su Nila vibratoriumi! Šis vibratorius yra specialiai sukurtas optimaliam G taško stimuliavimui. Jis turi sulenktą viršų ir tvirtą apvalią galvutę, kuri kiekvieną kartą lengvai atras jūsų jautriausią vietą. Vibratorius turi 10 vibracijos nustatymų (3 greičiai ir 7 modeliai) ir jį lengva įkrauti naudojant pridedamą USB įkrovimo laidą. Nuvalykite žaislą po kiekvieno naudojimo drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    61,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson The D Perfect D with Balls Vibrating 8 Inch 19cm Vanilla

    Visi to nori! Sukurta iš tikros erekcijos varpos, tobula dvigubo tankio ULTRASKYN Perfect D Vibrating 8 colių tekstūra ir proporcijos atgyja naudojant paprastą sukimo valdiklį, kuris maitina stiprų kelių greičių vibratorių siurbtuko pagrinde.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160296 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.