×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128296 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • ToyJoy Venus Thrusting-Rotating Vibe Pink

    Patirkite neįtikėtiną Veneros – stumiančio ir besisukančio vibratoriaus iš TOYJOY Designer Edition kolekcijos – malonumą. Su savo aukščiausiu judesiu aukštyn ir žemyn, Venera teikia gilų veržimosi malonumą kaip niekada anksčiau.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Silicone Pantie Vibrator Remote Control Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausias būdas tai padaryti – laikyti jas įdomia kelione su diskretišku kelnaičių vibratoriumi! Jis turi gražią formą, leidžiančią tiksliai stimuliuoti, o auksinio magneto dėka puikiai prilimpa prie kelnaičių. Paimkite nuotolinio valdymo pultą arba patikėkite jį savo kolegai ir leiskite jiems pasirinkti vibracijos lygį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Candy Smart Wearable Vibe

    Susipažinkite su Magic Motion's Candy; Didžiausias jūsų klitoris malonumas! Ar mėgsti saldumynus? Tiesiog negalite atsispirti savo Candy pataisymui per ilgą darbo dieną?

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Triple Lover Grey

    3 varikliai, 2 funkcijos, daug galios: susipažinkite su Satisfyer Triple Lover! Šis nuostabus meilės žaislas gali būti naudojamas kaip triušio vibratorius intensyviai G taško ir klitorio stimuliavimui arba kaip masažuoklis jausmingiems viso kūno masažams.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. TwentyFive Licking Tongue Ergonomic Clitoris Massager Purple

    Nr. „TwentyFive“, naujasis didelės šeimos, kuri yra „Action“, narys.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas sukurti kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Lover with Bluetooth and App Champagne

    Hot Lover turi du variklius, vienas klitorio stimuliatoriuje ir kitą veleną. Išlenktas antgalis ant vibratoriaus koto puikiai masažuoja G tašką. Abu varikliai valdomi atskirai – per valdymo pultą arba per Bluetooth programėlę. Be to, Hot Lover suteikia daugiau dimensiją: šis triušio vibratorius gali įkaisti iki 40 laipsnių. Dubens dugno raumenų atsipalaidavimas ir suaktyvėjęs kraujotaka užtikrins stipresnį malonų potyrį, o įsiskverbimas jausis patogiau.

    53,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Cici Purple

    Cici turi 5 skirtingus režimus ir 5 intensyvumus kiekviename režime, todėl turite 5 x 5 = 25 pasirinkimus. Daugiau būdų tyrinėti. Nepaisant mažo Cici dydžio, jo silikoninio korpuso viduje esantis variklis vis tiek pateisina didžiausius jūsų troškimus. 5 skirtingo intensyvumo, nuo silpno iki stipraus, kuris jus tenkina labiausiai?

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile RC Bendable Panty Vibrator Black

    Vandeniui atsparus RC sulenkiamas kelnaičių vibratorius iš Sweet Smile yra pergalingas lankstymo G taško vibratoriaus ir klitorio vibratoriaus derinys. Kelnaitės viduje dėvimas šilko švelnumo kelnaičių vibratorius vienu metu suteikia makšties ir klitorio malonumą – tyliai ir diskretiškai, niekam nepastebėjus!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Chimera Couple Vibrator with Remote Control Pink

    Šis poros vibratorius džiugina abu partnerius vienu metu. Žaislas turi du vidinius variklius, skirtus tikslingam malonumui, ir 12 vibracijos režimų, kad būtų malonu mėgautis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FemmeFunn Ultra Bullet Pink

    Ultra Bullet vibratorius garsėja savo galia, tikslia stimuliacija ir giliomis vibracijomis. Atraskite naujas mielas vietas naudodami šią diskretišką, vandeniui atsparią, mažą vibratoriaus kulką su 20 vibracijos režimų ir minkšta silikonine apdaila.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Scorpion Teal

    Šis labai galingas vibratorius, sukurtas taip, kad atrodytų kaip skorpiono uodega, pasižymi plačiu briaunuotu kotu, kuris yra ilgas ir lankstus, su patogiu tvirtu pagrindu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou e-Rabbit Vibrator Black

    E-stim ir vibracija – viskas viename žaisle!

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Black

    Sonnetas Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Beck Suction & Vibration Silicone Rechargeable Black

    Ieškote kažko daugiau nei paprastos vibruojančios lazdelės? Šis žaislas išgirs jūsų norus! Viena vertus, tai klasikinė vibruojanti lazdelė su lanksčia galvute iš minkšto silikono, tačiau jos rankena tikrai netradicinė. Tiesą sakant, jame yra stimuliavimo anga, kuri sužadins jūsų klitorį slėgio bangomis. Atsipalaiduokite, pamirškite stresą ir jauskitės gerai!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liaison Wand LED Vibrator

    Gražus ir elegantiškas Wand LED vibratorius iš Liaison sujungia visus silikono ir stiklo vibratoriaus privalumus. Galima naudoti abu galus: galas su šiek tiek lanksčia masažo galvute yra pagamintas iš silikono, turinčio aksominę Soft Touch tekstūrą, o kitas galas pagamintas iš tvirto, aukštos kokybės borosilikatinio stiklo su jausminga LED lempute antgaliu.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Wand Vibrator Black

    Abu „Cupa“ masažo lazdelės „Wand Vibrator“ galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui arba tiesioginio malonumo stimuliavimui. Viename gale yra apvali vibruojanti masažo galvutė, o kitame – vibruojantis šildantis paviršius. Ilgą, ploną rankeną labai lengva laikyti ir tai reiškia, kad masažo lazdelę patogu naudoti. Jis taip pat lengvai pasiekia visas kūno vietas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Rosenrot Thumping Wand Vibrator Red

    Du žaislai viename: masažuoklis ir vibratorius!

    64,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Pandora

    Stimuliatorius poroms su 12 vibracijos ritmų ir belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Jie pagaminti iš kūno saugaus silikono ir ABS. Abu yra įkraunami naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. Mažąjį Pandoros galą įkišus į makštį, penis gali prasiskverbti, o didžioji dalis stimuliuos klitorį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Triple Vibrator Purple

    Trigubas „Sweet Smile“ vibratorius „Thrusting Pearl“ yra įmantrus vibratorius su triušio dizaino klitorio stimuliatoriumi ir švelnaus karoliuko dizaino analiniu vibratoriumi. 3 varikliai suteikia intensyvią stimuliaciją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nature Skin Dancing Dick

    Trigubai daugiau malonumo!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Brilly Glam Couple Pulsing & Vibrating Couple Vibrator with Remote Black

    BRILLY GLAM visada siekia geriausių būdų, kaip paversti jūsų intymias akimirkas nepamirštamiausiomis patirtimis, taip pat patenkinti jūsų poreikius, kad jūsų gyvenimas būtų patogesnis ir visiškai diskretiškas. BRILLY GLAM žaislai nėra skirti vien mėgavimuisi, dabar galite dalytis savo mėgstama patirtimi kaip pora, nes jie suderinami su Watchme.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Rotating Rabbit Vibrator with 7 Thrust & 7 Vibration Modes Pink

    Jis turi 7 stūmimo aukštyn ir žemyn slėgio su vibracija ant galvos ir 7 klitorio vibracijų dažnius. Du veiksmai valdomi atskirai, mėgaukitės keliais nustatymais, kaip nori.

    76,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Love Luxury Partner Vibrator Blue

    „Double Love“, mūsų prabangus porų vibratorius, jaudinančiu minkštu silikonu ir aukštos kokybės tauriuoju metalu. Dvigubai suporuotas su patogiu belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir mūsų technologijų programėle, galima aukštais dideliais atstumais, o pasirinkimų – begalės!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128296 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.