×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 129 į 160272 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • You2Toys Glamour Vibrator Set 7 pack

    Žavingam seksualiniam gyvenimui, kupinam variacijų atskirai arba tarp jūsų! 7 dalių meilės žaislų rinkinys su blizgančiu sidabru, pagamintas iš slidžios medžiagos.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Twirling Pro Connect App Mint

    Viršutinė jo dalis veikia kaip slėgio bangos vibratorius ir lepina jūsų klitorį jausmingomis spaudimo bangomis 11 iš anksto nustatyta intensyvumo. Ovalus antgalis apatiniame siaurame koto gale idealiai tinka tikslinei viso kūno stimuliacijai – stimuliavimui naudoti cirkuliuojančio stimuliavimo antgalį. visos erogeninės zonos, tokios kaip malonumo karoliukai, speneliai ar išangė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam Flexible G-Spot Vibe Blue

    Įžiebkite savo vidinius troškimus ir atrakinkite gundančio žavesio pasaulį su mūsų išskirtiniu lanksčiu G taško vibratoriumi. Leiskitės į kelionę, kuri pranoksta kasdienybę, paversdama kasdienio gyvenimo dulkes žavia auksine aistros ir malonumo migla.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco – tai duetas iš minkšto kieto silikono ir ABS su šiek tiek lanksčiu, lenktu korpusu ir lanksčiu klitorio stimuliatoriumi. „Duo Vibe“ yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Jame yra 2 varikliai, pasižymintys stipria ir gilia vibracija, 3 greičiais ir 7 ritmais, todėl kiekvienas gali pasirinkti mėgstamą stimuliavimo nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    INYA bučinys. Gražiai sukurtas akį traukiančiu rožių pumpurų dizainu, Kiss stimuliuoja klitorį greitais liežuvio virpesiais, kad pasiektų intensyvią kulminaciją. Pagamintas iš minkšto silikono, jis yra įkraunamas ir patogus kelionėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blacq Digital G-Spot Vibrator Black

    Ženkite į ateitį su BLACQ, kur vibratoriai yra patobulinti naujovišku skaitmeniniu ekranu! BLACQ supranta, kad kiekvienas yra unikalus. Štai kodėl mūsų vibratoriai siūlo nustatymų, kad būtų sukurta idealią stimuliaciją. Su greitį, tyrinėkite reguliuokite vibracijos modelį ir raskite tobulą ritmą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Fitzgerald Purple

    SUPER MINKŠTAS SILIKONAS, 7 vibracijos funkcijos, 5 greičio valdymo lygiai, atmintis, atsparus vandeniui, USB įkraunamas

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Infinity Double Dildo Pink

    TOYJOY Designer Edition „Infinity Double Dildo“ – sinchronizuojami judesiai, kad pasiektumėte nesibaigiančius orgazmus. Šis aptakus dviejų galų dildo suteikia dvigubai daugiau intymių linksmybių ir intensyvaus pasitenkinimo! Be to, „Infinity“ turi unikalius sinchronizuotus judesius, leidžiančius vienu metu naudoti abu galus ir mėgautis visa apimančia patirtimi. Šis universalus, lankstus vibratorius turi glotnų ir lenktą siluetą su svogūniniu antgaliu abiejuose galuose. Kiekviename gale yra variklis, o tai reiškia dvigubai galingesnę vibraciją.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Bodywand Nana Pink

    Nana yra lazdelės stimuliatorius, pagamintas iš minkšto kieto silikono ir ABS su PU danga. Jis yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Su 3 vibracijos greičiais ir 7 ritmais Nana siūlo visų mėgstamą vibracijos nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Vibrator 2 Light Red

    Su Air Pump Vibrator 2 patirsite visiškai naują malonumo lygį dėl pripučiamo veleno. Derinkite įdomią funkciją su galingomis vibracijomis savarankiškai ir intuityviai, naudodami valdymo skydelį ant praktiško atraminio žiedo.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 5+ Lilac

    Programėlė G-Spot Flex 5 Connect siūlo lanksčias pramogas ir įspūdingai elegantišką dizainą. Vidinis laidas paverčia G taško vibratorių triušio vibratoriumi dvigubai stimuliacijai. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen suteikia unikalų iroha Soft-Touch silikoną kiekvienam naujame rafinuotame, nešiojamame, baterijomis maitinamame korpuse. Klosčių eilės puošia išorinį silikoną, turintį ilgą formą, kurią lengva laikyti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy SeXentials Magnificent Purple

    Magnificent stimuliatorius yra naujoviškas naujas privalomas dalykas SeXentials by TOYJOY kolekcijoje. Šis modernus treniruoklis gali pasigirti iki 20 000 vibracijų per minutę ir turi du priedus, leidžiančius žaisti begalinius intymaus žaidimo scenarijus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza 3in1 Sucking, Licking & Pulsing Vibe Black

    Atostogos Ibisoje gali būti įvairių formų, tačiau geriausia tai padaryti kaip įdomią kelionę su šiuo stimuliatoriumi „3in1“! Jis turi gražią formą, kad būtų patogu valdyti, ir siūlo 3 svaiginančias funkcijas ne tik klitoriui: čiulpimą, laižymą ir pulsavimą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Penkiasdešimt pilkų rožių atspalvių klitorio siurbimo stimuliatorius yra tikro grožio objektas, kurio ketinimai yra įspūdingiausi.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Suteikiantis viską, ko reikia tikrai nuostabiam pojūčiui, Vi Therapy Delight Function Silicone Rabbit Vibrator7 tikrai gali būti vadinamas niekuo kitaip. Tai tikrai malonu naudoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Rabbit Doxy Attachment

    Įdomaus dviejų novatoriškų britų prekių ženklų bendradarbiavimo rezultatas – „Nexus“ sukūrė „Doxy Attachments“, kad sustiprintų galingą Doxy No.3 lazdelės masažuoklio vibraciją.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Interstellar Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog TF Tadpole Vibrating Dual Stimulation Soft Green

    TF Tadpole Double Stimulation Vibrator yra neįtikėtinai universalus ir jaudinantis sekso žaislas. Dėl siurbimo ir vibruojančios kulkos derinio šis žaislas suteikia dvigubą stimuliaciją, kuria gali mėgautis tiek pavieniai asmenys, tiek poros. Su 10 skirtingų siurbimo ir vibracijos režimų yra daug galimybių tyrinėti ir atrasti tai, kas jums patinka.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Remote Control Couples Vibe

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Your New Favourite Wand Massager Super Strong Yellow

    Dinamiška geltona masažo lazdelė iš „Your New Favorite“ su lanksčia, ypač didele masažo galvute, skirta viso kūno masažams ir taškiniam stimuliavimui. 5 vibracijos režimai 3 greičiais suteikia karšto masažo malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hueman Intergalactic Anal Vibrator

    Šis stilingas analinis vibratorius iš Hueman kolekcijos yra būtinas išangės stimuliacijos mėgėjams. Vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi 10 skirtingų vibracijos nustatymų (4 greičiai ir 6 raštai), kuriuos lengva nustatyti belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu. Viršutinė koto dalis yra sulenkta, kad stimuliuotų prostatą. Po naudojimo vibratorių kruopščiai nuvalykite žaislų valikliu ir drungnu vandeniu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Touch Me Blue

    Vibratorius Touch Me triušis siūlo neribotą malonumą dėl dvigubos stimuliacijos. Trys galingi varikliai lepina ir klitorį, ir G tašką. Suskaidytame klitorio stimuliatoriuje yra dvi rankos, skirtos sustiprinti klitorio stimuliavimą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Linksmybės prasideda, kai įjungiate 7 pulsavimo režimus. Triušio sekso žaislas pagamintas naudojant magnetinio smūgio technologiją, o tai reiškia, kad viduje esantis variklis pulsuoja aukštyn ir žemyn, sukurdamas judesio jausmą, kuris yra labai artimas tikram, natūraliam potraukiui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Murray Vibrator and Stimulator Black

    Pasiruoškite erotiniam nuotykiui, kurio niekada nepamiršite.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Rotating G-Spot Vibrator Green

    Puikiai išlenktas, stimuliuojančių griovelių besisukantis G taško vibratorius iš Sweet Smile su besisukančiu antgaliu, kuris specialiai nukreipiamas į G tašką stimuliuojančio makšties masažo metu. Galingas variklis užtikrina intensyvų sukimąsi ir gilias vibracijas, kurios taip pat gali būti naudojamos analiniams malonumams ar kitose erogeninėse zonose.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Emerald Love Luxurious Wand Massager

    Gražus dizainas viso kūno masažams ir stimuliacijai!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160272 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.