×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai

Elementai 97 į 128272 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • InToYou Ünihörn Forcespace Vibe with Rotating Tongues & Up&Down Movement 3 Motors

    Atvykite į Ünihörn Forcespace – trijų funkcijų vibratorių su tikrai erotiška spalva.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Tri Ball 2 Light Blue

    Patirkite daugiafunkcį kaip niekada anksčiau... Tri Ball 2 yra daugiafunkcis vibratorius, skirtas stimuliuoti kelis malonumo taškus vienu metu!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya yra skoningai sukurtas asmeninis masažuoklis, kuris natūraliai išlenktas tiek išorinei, tiek vidinei stimuliacijai. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Massager

    Mėgaukitės garais su mylimuoju duše arba masažuokite skaudančius raumenis – universalus Hype Massager gali patenkinti visus jūsų poreikius. Itin pliušinis silikoninis korpusas, lanksti galvutė ir 10 vibravimo funkcijų tikrai sukurs žaismingo malonumo jausmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Duo Pleaser Pink

    Vibes of Love Remote Duo Pleaser yra dvigubas malonumas su varpos forma, kuriuo galima mėgautis makštyje, ir pritvirtintas klitorio stimuliatorius su tinkamomis kreivėmis, kad būtų galima liesti klitorį ir perduoti vibracijas. 9 skirtingi vibracijos modeliai pasklinda visame žaisle ir gali būti lengvai valdomi belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Remote Duo Pleaser gali būti įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą ir gali būti saugiai naudojamas vonioje ar duše, nes jis yra atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Passion

    Mūsų Hot Passion analinis vibratorius su savo tūriniu kotu stimuliuoja prostatą stipriomis vibracijomis ir stimuliuojančia šilumos funkcija. Minkštas silikoninis paviršius patraukia jus švelniu prisilietimu ir natūraliu pojūčiu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Shaking Panty Vibe Purple

    Javida purtomas kelnaičių vibratorius su stimuliuojančiais grioveliais ir bangomis, išsipūtusiu kratymo kotu ir lanksčiu vibruojančiu klitorio stimuliatoriumi. Anatominės formos kelnaičių vibratorius dėvimas kelnaičių viduje ir tuo pačiu metu stimuliuoja makštį ir klitorį – tyliai ir diskretiškai, niekam nepastebėjus!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Glam Dual Wand Vibe Blue

    Pristatome žavesio ir malonumo įkūnijimą: nuostabią Glam Dual Wand Vibe! Išlaisvinkite universalumo galią naudodami du tinkamus galus, kurių kiekvienas yra sukurtas taip, kad teiktų neprilygstamą pasitenkinimą. Viename gale mėgaukitės švelniu lazdelės galvutės glamonėjimu ant lankstaus kaklo, kuris lenkia jūsų norus. Kita vertus, tyrinėkite malonumo gelmes su lenktu G taško vibratoriumi, sukurtu tiksliai ir maloniai pritaikyti jūsų intymiausias vietas. Abi pusės gali būti reguliuojamos atskirai.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Brightlilac Triple Motor Ergonomic Vibrator

    Jis turi ergonomišką formą ir trijų dalių klitorio stimuliatorių, kuris puikiai tiks jūsų anatomijai ir linkiams. Galva yra lygi, puikiai tinka greitam ir maloniam įkišimui, o trijų dalių stimuliatorius suteiks jums neįtikėtiną orgazmą dėl savo 3 ypač galingų variklių ir 10 vibracijos funkcijų.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įrenginį įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Bunny Connect App

    Padvigubinkite savo malonumą su šiuo žaismingu dizainu, kuriame lankstus klitorio stimuliavimas derinamas su tvirtu kotu. Prabangi šildymo funkcija imituoja tikroviškų prisilietimų šilumą ir turėtų suvaldyti jūsų įtampą bei užpildyti jūsų malonumo puodelį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Four Up and Down Vibrator with Rotating Wheel Purple

    Ne. Ketvirta, vibratorių ir rotatorių revoliucija, kurią norėjote sužinoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer G-Spot Flex 4+ Blue

    Programėlė G-Spot Flex 4 Connect suteikia jums ypač talentingo meilužio patirties. Dėl vidinio laido G taško vibratorius tampa triušio vibratoriumi vos vienu judesiu. Valdykite jį naudodami „Satisfyer Connect“ programą, kad sukurtumėte asmeninį erotiškumą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Hot Spot Warming G-Spot Vibrator

    Karštoji vieta! Kaip visada ištikimas ir geidžiamas kompanionas, kosmopolitiškas vibratorius yra šalia jūsų tiek namuose, tiek šio pasaulio metropoliuose ir viešbučių kambariuose su deginančiu entuziazmu ir programėlės funkcija. Jo sulenktas, stimuliuojančiai tūrinis galiukas glosto jūsų G tašką su daug jausmų ir, be intensyvių virpesių, užtikrina šildantį jausmą širdyje – hm, atsiprašau, žinoma, turime omenyje kelnaites.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Air Pump Booty 2 Dark Grey

    Mūsų Air Pump Booty 2 erzina jus gilia vibracija ir pripučiamu velenu, kurį galima individualiai pritaikyti pagal jūsų poreikius. Šis unikalus analinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono ir turi praktišką laikantį žiedą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 2 Light Red

    Mūsų „Air Pump Bunny 2“ siūlo trijų tipų malonią stimuliaciją. 2 galingi varikliai intensyviai vibruoja G tašką ir makštį, o pripučiamas kotas papildomai stimuliuoja G tašką ir suteikia malonų prisipildymo pojūtį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Mini Wanderful Mini Wand Vibrator White

    „Mini Wanderful“ turi galingą variklį, kuris skleidžia stiprias vibracijas, būdamas tylus ir diskretiškas. Lankstus kaklas sukasi, kad kuo geriau prisitaikytų prie jūsų anatomijos. Su 8 greičiais ir 20 vibracijos režimų įvairiems deriniams, šis mažo dydžio klitorio stimuliatorius suteiks maksimalų malonumą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Lady in Red

    Susipažinkite su savo naujuoju go-to bullet! Pagaminta iš prabangaus silikono su lanksčiu kotu, ši smulkutė, bet galinga 17 funkcijų kulka pasilenkia pagal jūsų norus! Jo klasikinė koto forma švelniai išsipučia link galiuko, o paprastas naudoti vieno mygtuko valdiklis patogiai patalpintas svogūninės rankenos apačioje, kurios apačioje yra subtilūs briaunelės, kad būtų lengviau sukibti.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Atraskite nešiojamąjį „Buzzy Butterfly“ su nuotolinio valdymo pulteliu ir kartu patirkite jaudinančius nuotykius. Dezeno perdengiamas vibratorius, kurį dėvite trumpikėse ir lengvai pritvirtinate dėl stipraus nuimamo magneto. Suaktyvinkite „Buzzy Butterfly“ mygtuku apačioje. Tada duokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir leiskite jam nuspręsti, kaip ir kada galėsite mėgautis 9 skirtingais vibracijos nustatymais ir raštais. Stimuliatorių galite greitai įkrauti naudodami pridedamą USB laidą. Nuotolinio valdymo pultas veikia su 1 CR2032 baterija.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Wand

    Patirkite lankstų malonumą ir leiskite universaliam Hype Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Lankstus korpusas, lenktas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Šis didelio galingumo masažuoklis sukurtas su lanksčiu kaklu ir plačia galva, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Intensyvus variklis, esantis lankstaus veleno viduje, sukelia intensyvias vibracijas, kad būtų žaismingai galinga stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg Purple

    Susipažinkite su „Essentials Flexible Wearable Vibrating Egg“ – geriausiu malonumo kompanionu, kuris suteikia diskretišką ir įvairiapusį malonumą! Šis vibruojantis kiaušinis sukurtas tam, kad makšties savininkai patirtų jaudinančius pojūčius, kur ir kada jie to nori.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir novatoriškas dizainas, pagamintas iš silikono. Graži meilė suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada nejautėte anksčiau. Kadangi turime profesionalių komandų, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų ir sukurtų naujų būdų patenkinti moterų poreikius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128272 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.