×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai violetinė

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • LELO DOT Travel Purple

    LELO DOT™ Travel yra kompaktiško dydžio klitorio smeigtukas vibratorius, sukurtas taip, kad lengvai tilptų į bet kokį krepšį, piniginę ar lagaminą, kartu su įspūdingais orgazmo bruožais. Pagalvokite apie bet kurią vietą, į kurią keliauti, ir tikėkite, kad patirsite kitokio tipo klitorio orgazmą, kad ir kur tikkluptų noras. Diskretiška ir tiksli LELO DOT™ Travel turi Infinite Loop™ technologiją, kuri siūlo iš naujo įsivaizduoti savo keliones pačiu maloniausiu būdu.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 1 Purple

    Patirkite malonumą du už vieną su itin lanksčiu Reflexx Rabbit 1 vibratoriumi. Unikalus U formos vibratoriaus dizainas yra daugiau nei vien išvaizda – jis apkabina jūsų dubens sritį, kad sukurtų tobulą spaudimą. Tiek jūsų g-taškas, tiek klitoris bus tuo pačiu metu persijungti kiekvieną kartą, kai jį suaktyvinsite. Dar geriau?

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Curlicue Acai

    Susisukite su šiuo klasikinio triušio vibratoriaus pasukimu. Curlicue leidžia pojūčiams atsiskleisti, nes elastinga, išplečiama spiralė palaiko nuolatinį kontaktą su klitoriu, o pagrindinis kotas dinamiškai stimuliuoja G tašką ir sukelia galingus mišrius orgazmus. Patobulinkite patirtį su kelių greičių vibracija dviejuose nepriklausomai valdomuose varikliuose ir atraskite šią tikrai nepaprastą patirtį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Mix & Match Acai

    „Mix and Match“ yra du galingi vibruojantys žaislai viename, kad partneriai galėtų žaisti labai patenkinti ir smagiai praleisti laiką solo. Užmaukite C formos žiedą ant koto pagrindo, kad sukurtumėte drąsų dvigubą vibratorių, kuris suteikia pirštų riestymo malonumą viduje ir išorėje, arba nuimkite jį ir sukurkite sceną nepamirštamiems potyriams. Švelniai išlenktas ir tekstūruotas velenas yra pasirengęs pataikyti į G tašką arba P tašką, o plokščias, bet stambus C žiedas suteikia gaivinančią išorinę stimuliaciją.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Dual Defender Purple

    Mėgaukitės dviem žaislais viename su šiuo dvipusiu vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra tikroviškas kotas, o kitoje – smailus, stambus kištukas. Abi 10 greičių formos, pagamintos iš šilko glotnaus kūno saugaus silikono, yra lanksčios ir gali būti valdomos nepriklausomai nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiai ant žaislo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi Pose Plus 10X Pulsing Bendable Silicone Vibrator Purple

    Mėgaukitės šiuo ergonomišku, seksualiu dizainu, kuris suteikia dvigubą stimuliaciją ir lankstumą! Dėl itin lankstaus koto abu galai beveik liečiasi, puikiai įrėmindami klitorį viduje ir išorėje! Pajuskite pulsuojančią vibraciją prieš klitorį, kai lenktas, gumbuotas G tašką stimuliuojantis galas masažuoja jus iš vidaus!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mr Boss Arturo Vibrator & Rotator Watchme Wireless Technology Compatible Purple

    MR BOSS pristato naują vibratorių ir rotatorių kolekciją su naujos kartos varikliais, kurie padidina galią ir yra patvaresni. Jo geriausios kokybės ypač minkštas silikoninis paviršius yra privalomas reikalaujantiems orgazmų. Visi naujosios MR BOSS kolekcijos vibratoriai ir rotatoriai yra įkraunami per USB, yra elegantiški, o jų aukščiausios kokybės, minkšta ir hipoalerginė silikoninė apdaila yra pliusas reikalaujantiems orgazmų.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Inmi Ride N' Grind 10X Vibrating Silicone Grinder Purple

    Įmeskite šį tekstūruotą aukščiausios kokybės silikoninį žaislą tarp šlaunų ir pasiruoškite maloniam pasivažinėjimui! Pagaminta iš šilko lygaus silikono, be ftalatų ir saugus kūnui. Naudokite jį su daugybe vandens pagrindu pagamintų lubrikantų ir mėgaukitės šlifuodami, raitydamiesi, trindami ir glausdami jautriausias vietas priekinių variklių grioveliais arba kūgio formos apskritomis eilėmis, mėgaudamiesi įeidami pro galines duris.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Nomi Tang Flex Bi Lavender

    Kiekvienas korpusas būtų žinomas, todėl „Flex Bi“ turi ilgą lankstumą koto viduje, kad būtų galima sulenkti bet kokiu tikslumu kampu ir padėti pasiekti kulminaciją. Dėl ilgio ir lanksčios formos galite stimuliuoti A tašką, G tašką, klitorį ir išangę.

    139 €

    87,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 7575 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.