×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai violetinė

Elementai 33 į 6475 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Svakom Amy 2 Violet

    Susižavėkite, nes ovalo formos Amy galva puikiai trinasi į visas dėmeles, kurios verčia jus sprogti. Sukurta teikti išskirtinį malonumą, Amy siūlo stimuliaciją kaip niekas kitas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yoko Triple Action Vibrator Dual Prongs with Clitoral Pulse Wave Purple

    Gražaus dizaino VIVE049 varomas trimis naujos kartos F1 10 greičių/funkciniais varikliais. Yra puls bangos klitorio motorinė funkcija ir vibruojantys dvigubi spygliai (su 2 privalomi varikliai), kurie rasti stulbinantį malonumą.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Brush Crush Wand Vibrator Purple

    Brush Crush turi plokščią ir tekstūruotą galvutę, kuri intensyviai stimuliuos klitorį ar kitas erogenines kūno zonas. Lazdelės vibratorius siūlo 20 skirtingų vibracijos nustatymų ir 8 intensyvumo lygius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Mirai Double Ended Pulse Wave & Air Wave Bendable Vibrator Purple

    VIVE050 dvipusis pulso bangų ir oro bangų lankstomas vibratorius yra nepakartojamas smagumas. Naudodami du naujoviškus, nepriklausomai valdomus 10 funkcijų NG F1 impulsų bangų ir vibracijos variklius (po vieną abiejuose galuose) galite vienu metu stimuliuoti savo g tašką ir klitorį. Be to, VIVE50 yra su silikonine rankovės priedais, kuri pagerins jūsų linksmybes, paversdama pulso bangą oro bangų stimuliacija.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Union Violet

    Pajuskite malonumą giliai viduje su viliojančiu Pulse Unions siurbimu. Sukurta suteikti tikslinę stimuliaciją ten, kur jums to labiausiai reikia, „Pulse Union“ turi 5 skirtingus siurbimo režimus, puikiai tinkančius apšilimui arba tikros palaimos pasiekimui.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Ace Pro Prostate + G-Spot Vibe Purple

    NU Sensuelle Homme Ace 15 funkcijų lankstus įkraunamas dviejų variklių silikoninis prostatos vibratorius juodos spalvos turi 2 intensyviai galingus variklius ir 15 viliojančių funkcijų – giliai pulsuojančių ir pulsuojančių, o ne triukšmingų vibracijų, kurių turi kiti.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Thick & Thrust

    Šis galingas dvigubas vibratorius jaučiasi kaip turintis savo protą! Jis veržiasi ir plečiasi dviem viliojančiais veiksmais, kurie kartu sukuria nepaprastai jausmingą patirtį, leidžiančią paleisti fantazijas.

    109 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Nari Vibrating & Rotating Beads G-Spot Rabbit Purple

    VIVE053 yra vienas inovatyviausių ir galingiausių vibratorių šiandieninėje rinkoje. Dėl trijų novatoriškų 10 funkcijų naujos kartos F1 variklių ir pažangių technologijų (visi trys varikliai gali būti valdomi nepriklausomai) tai tikrai aukščiausios klasės! Vibraciniame antgalyje yra 10 funkcijų NG F1 vibruojantis variklis G taško stimuliacijai, o velene tuo pačiu metu yra unikalus 10 funkcijų NG F1 vingiuojantis besisukančio karoliuko veleno variklis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 3 Personal Massager Pitch Black

    Pajuskite didesnį orgazmo vaizdą su mažo dydžio moterišku masažuokliu NEA™ 3. Šis mažas žvėrelis, žinant, kad išskirtinio gėlių dizaino, dabar turi dar platesnį malonų nustatymų spektrą, įvairaus intensyvumo ir vibracijos modelių. Tai puikiai tinka žaidimams pavieniui arba poroms ir idealus atspirties taškas jūsų seksualinės gerovės eksperimentų kelionei.

    219 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Tap That Purple

    Dėl intensyvaus bakstelėjimo ritmo, kuris svyruoja nuo švelnaus iki laukinio, jūsų G taškas pamėgs Tap That. Giliai išlenktas galiukas lengvai pasiekia jūsų G tašką ir siunčia dvelkiantį malonumą, kuris aidi per jūsų kūną. Mažesnis sparnuotas išorinis stimuliatorius suteikia galingą klitorio vibraciją, kad galėtumėte patirti unikalų daugialypį orgazmą.

    109 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Ablaze Purple

    Lankstus triušio vibratorius Ablaze iš Vibe Couture turi energingą stūmimo funkciją G taško ašyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. Jis taip pat turi šildymo funkciją iki maks. 55°C – tikroviškas ir malonus jausmas. 3 varikliai turi 3 greičius ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Ultimate Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaiskite vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Duet Bullet Purple

    Susipažinkite su „Duet“ – kelių paviršių kulkų vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra maži, suapvalinti, graduoti malonumo taškai, o kitoje – šilkinis lygus paviršius, suteikiantis daugybę pojūčių visame kūne.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Kiku Rechargeable Double Ended Wand with Innovative G-Spot Flapping Stimulator Purple

    VIVE056 KIKU, dvipusis, besiplečiantis liežuvio vibratorius ir lazdelė, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų besiplečiančią liežuvėlio rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Sora Up & Down Stimulating Rings Vibrating G-Spot Rabbit Purple

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliaciją per nuolatines naujoves! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius pasižymi unikalia funkcija, kuri privers jūsų kojų pirštus susirangyti iš ekstazės! Jame yra 3 stimuliuojančių žiedų rinkinys, integruotas į glotnų medicininės klasės silikoninį kotą, kuris juda aukštyn ir žemyn ir atlieka vidinį masažą kaip niekas kitas.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Treasure Bastian Rabbit Up & Down, Rotator & Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible

    TREASURE BASTIAN Rabbit UPDOWN, Pasiekti visišką malonumo pilnatvę įmanoma, nors tai priklauso nuo mūsų tikslo ir laiko. Nors TREASURE turime universalių žaislų beveik visoms kūno dalims, kurias norite stimuliuoti, su BASTIAN RABBIT tai leidžia jums nesirinkti tik vieno, kad galėtumėte sutelkti dėmesį tiek viduje, tiek išorėje vienu metu!

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vive Yuki Rechargeable Dual Motor G-Spot Vibrator with Massaging Beads Purple

    VIVE059 turi du nepriklausomai valdomus variklius, kurie suteiks jums didžiausią malonumą. Pirmasis variklis skirtas jausmingam masažui.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Desire Euphoria Magenta

    Euphoria yra dviejų galų masažuoklis su oro impulsų technologija viename gale ir galinga vibracija kitame gale. Lankstomas dizainas suteikia tikslius pojūčius ir malonumą. Pagaminta iš aukščiausios kokybės silikono, yra įkraunama ir tinkama su visais tepalais. Įtrauktas diskretiškas įkrovimo dėklas. 3 greičiai / 5 oro impulsai / 7 funkcijos.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gjack Mini Sweet Raspberry

    Nenorėsite nustoti liesti Gjack2 mini revoliucinės Bioskin medžiagos.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Lankstus triušio vibratorius Quiver iš Vibe Couture turi pulsuojantį ir stumiantį masažo kamuoliuką G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančiam masažo kamuoliui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Avery Lilac

    Užpildykite kelius drebinančiu pasitenkinimu. Avery turi galingą stumiamąjį antgalį, skirtą patenkinti net pačius karščiausius troškimus.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Alex Vibe and Clitoris Sucker Purple

    Alex tuo pačiu metu stimuliuoja g tašką ir klitorių. Lankstus velenas stimuliuoja g tašką 12 skirtingų vibracijos dažnių. Klitorio stimuliatorius turi 4 skirtingas čiulpimo funkcijas.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jimmyjane Reflexx Rabbit 1 Purple

    Patirkite malonumą du už vieną su itin lanksčiu Reflexx Rabbit 1 vibratoriumi. Unikalus U formos vibratoriaus dizainas yra daugiau nei vien išvaizda – jis apkabina jūsų dubens sritį, kad sukurtų tobulą spaudimą. Tiek jūsų g-taškas, tiek klitoris bus tuo pačiu metu persijungti kiekvieną kartą, kai jį suaktyvinsite. Dar geriau?

    109 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Curlicue Acai

    Susisukite su šiuo klasikinio triušio vibratoriaus pasukimu. Curlicue leidžia pojūčiams atsiskleisti, nes elastinga, išplečiama spiralė palaiko nuolatinį kontaktą su klitoriu, o pagrindinis kotas dinamiškai stimuliuoja G tašką ir sukelia galingus mišrius orgazmus. Patobulinkite patirtį su kelių greičių vibracija dviejuose nepriklausomai valdomuose varikliuose ir atraskite šią tikrai nepaprastą patirtį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Mix & Match Acai

    „Mix and Match“ yra du galingi vibruojantys žaislai viename, kad partneriai galėtų žaisti labai patenkinti ir smagiai praleisti laiką solo. Užmaukite C formos žiedą ant koto pagrindo, kad sukurtumėte drąsų dvigubą vibratorių, kuris suteikia pirštų riestymo malonumą viduje ir išorėje, arba nuimkite jį ir sukurkite sceną nepamirštamiems potyriams. Švelniai išlenktas ir tekstūruotas velenas yra pasirengęs pataikyti į G tašką arba P tašką, o plokščias, bet stambus C žiedas suteikia gaivinančią išorinę stimuliaciją.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Dual Defender Purple

    Mėgaukitės dviem žaislais viename su šiuo dvipusiu vibratoriumi, kurio vienoje pusėje yra tikroviškas kotas, o kitoje – smailus, stambus kištukas. Abi 10 greičių formos, pagamintos iš šilko glotnaus kūno saugaus silikono, yra lanksčios ir gali būti valdomos nepriklausomai nuotolinio valdymo pulteliu arba tiesiai ant žaislo.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Believer Iridescent Night

    Tikintysis jums sparnus išdrįsti, eksperimentuoti ir pilnai išgyventi kvapą gniaužančius potyrius ar su mylimu žmogumi. Dėl išskirtinio „Flapping“ dizaino kūno ir tikinčiojo simbiozė yra tikra.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy On Repeat Rabbit Vibrator Purple

    Nesunku pajusti, kodėl visi nori žaisti su šiuo Rabbit Vibrator On Repeat. Švelniai išlenkto koto gale yra besisukančių karoliukų trejetas, suteikiantis visiškai naują G taško masažo sukimąsi. Pridėkite dar vieną stimuliacijos lygį, pritvirtindami lankstų išorinį zuikio stimuliatorių aplink klitorį, kad būtų galima tiksliai vibruoti, arba atsiremkite į tvirtą gumbą, kad padidintumėte spaudimą ten, kur to reikia.

    119 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Turbo Shaker Double Lover Purple

    Šis dvipusis „You2Toys“ turbo purtiklis „Double Lover“ intensyviai stimuliuoja savo itin stipria vibracija abiejuose galuose. Tam galingas variklis greitai sukasi dvigubo vibratoriaus centre esantį siūbuojantį rutulį.

    95,90 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith C0723 Silicone Dildo Vibrator Anal Stimulation with Remote Controller & Suction Cup Purple

    G spot dildo vibratorius moterims klitorio ir išangės stimuliacijai, vibruojantis triušio dildo vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu – lankstus tempimo besisukantis belaidis vibratorius sekso aparatas moterims ar poroms

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6475 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.