×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai rožinis

Elementai 129 į 160579 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Mauve

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave Pink

    Dėl didžiulio mišraus orgazmo. Pasiklysti nevaldomo malonumo bangose. Pirmojo pasaulyje dizaino INA Wave įkvėptas įsimylėjėlio pirštų glamonių, nes ji natūraliu judesiu „atei čia“ masažuoja jūsų G tašką.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Heating Bodywand

    Šis „Vibes of Love“ lazdelės masažuoklis yra tikrai universalus ir jaudinantis! Tai lazdelės masažuoklis ir vibratorius, turintis 9 vibracijos ritmus ir 3 intensyvumus. Jis taip pat turi šildymo funkciją įkišamame gale, kad būtų labai patogu naudoti vibratorių, nes jis sušils iki kūno temperatūros.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FeelzToys Clitella Oral Clitoral Stimulator Pink

    Clitella yra burnos klitorio stimuliatorius, kuris stimuliuoja ir sužadina klitorį įvairiais greičiais, raštais ir prisirišimais. Oralinio sekso jausmas dabar pasiekiamas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reginald Pink

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonią stimuliaciją, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai suformuotu dizainu. Pagamintas iš elitinio silikono su poliruoto plastiko pagrindu, šis vibratorius yra lygus, rafinuotas ir pasižymi 12 galingų vibruojančių raštų. Ji tokia žavinga, kad dega mėlyna šviesa, tokia žavinga ir blizganti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Martinella Clitoris Stimulator Suction, Vibration and Thrusting Pink

    Martinella – moteriškas stimuliatorius, su kuriuo pasijausite karaliene, nepriklausydami nuo niekuo, kad galėtumėte mėgautis savo seksualumu ir giliausiais pojūčiais.

    87,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonus kupinas smulkus atmosferos gaminys iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 yra naujos kartos svyruojantis g taško žaislas su stipresniu varikliu, patobulinta galvos forma, patogesniu žaislo kampu, drastiškai pailgėjusiu baterijos veikimo laiku (iki 5 valandų!), patobulintu ryšiu ir nauju įkrovimo būdu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • HiSmith C0571 Mini Thrusting 2in1 Machine & Vibrator Pink

    Rankinis sekso aparatas, „Hismith“ mini aparatas ir vibratorius 2 viename, 10 modelių dažnio režimas, 3 stūmimo greičių vibratorius „Dildo“, sekso žaislas poroms ar vienam

    87,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Jausmingai stimuliuokite kutenantį ir erzinantį Intimate Pump įkraunamą pilną aprėptį užtikrinantį siurblį. Šis geidulingas masažuoklis, turintis visą intymią kaušelį, erzinančius kutenančius ir 12 sinchronizuotų vibracijų bei 3 siurbimo funkcijas, nuves jus į malonių galimybių stebuklų šalį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Praktiškas magnetas leidžia Sexy Secret diskretiškai įsidėti į kelnaites ir stimuliuoja klitorį savo ergonomiška forma ir intensyviais virpesiais. Odai nekenksmingas silikonas ir valdymo per Connect App galimybė papildo šį seksualinės gerovės įrenginį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rianne S Heart Vibe French Rose

    Ši žavinga širdis yra puiki dovana poroms. 10 greičių vibratorius yra įkraunamas, turi galingą variklį ir yra pagamintas iš medicininio silicio.

    61,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Magic Motion Eidolon

    Prijunkite Eidolon prie savo telefonų „Bluetooth“ ir būsite pasiruošę žaisti.

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Recharge Wand Massager

    Mėgaukitės originalia palmių galia? Žinoma, tu! Na, dabar galite mėgautis tomis pačiomis funkcijomis be maitinimo laido!

    103,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PalmPower Wand Massager

    Pajuskite Ypatingą galią savo delne ir patys pajuskite, kodėl jos gaivinanti, stipri ir atpalaiduojanti galia mėgstama visame pasaulyje!

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Essentials Up and Down Vibe Pink

    Pristatome didžiausią malonumo mašiną: Essentials G taško / P taško vibratorių su aukštyn ir žemyn funkcija! Vartotojai patirs nepakartojamus pojūčius su šiuo revoliuciniu vibratoriumi, kuris sukurtas taip, kad jų malonumas pakiltų į naujas aukštumas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion NEX|1 2nd generation

    Mūsų vis populiarėjantis blueMotion NEX|1 (2-oji karta) dabar yra mažesnis, aptakesnis, galingesnis variklis ir pagamintas iš kūno saugaus silikono.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pink Sunset Wand Vibrator

    Su lengvai skaitomu skaitmeniniu ekranu „You2Toys“ masažo lazdelė „Pink Sunset“ leidžia geriausiai valdyti atpalaiduojančius masažus ir tikslinę stimuliaciją. Visada turite tikslią 10 vibracijos režimų, 4 jų intensyvumo, baterijos veikimo trukmės ir veikimo laiko apžvalgą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Kalia Couples Massager

    Kalia yra gražaus dizaino porų masažuoklis, skirtas moterims nešioti lytinių santykių metu. Itin minkštu, lanksčiu silikonu padengtos šnabždančios vibracijos padidina abiejų partnerių vidinį ir išorinį malonumą. Tobulas aksesuaras norint atrasti didesnį intymumą kartu, Kalia perkels jūsų bendrus intymius potyrius į visiškai naują lygį.

    99,90 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Įgykite savo atmosferą ir mėgaukitės muzika. Mūsų naujasis Club Vibe 3.OH yra diskretiškas nešiojamas kelnaičių vibratorius, sukurtas taip, kad patiktų visur, kur tik užklumpa nuotaika.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Aštuoni atskiri komponentai viename nuostabiame malonumo rinkinyje, kad jūsų poros galėtų žaisti kuo daugiau! Tvirtas ir tamprus penio žiedas užtikrina ilgalaikį veikimą ir vibruojančią kulką jo ir jos malonumui. Erotiškas Ben Wa rutulys erzina ją nepaprasta vidine stimuliacija, o subtiliai briaunotas analinis kištukas sukuria žavingą galinių durų žaidimą su smailėjančiu antgaliu, kad būtų lengva įeiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple yra naujos atmosferos atmosfera su viliojančiu briaunuotu dizainu, sukurtas taip, kad būtų malonu sulenkti pirštus. Pagamintas iš šilkinio glotnaus silikono, „Ripple“ yra varomas vienu varikliu, 3 greičiais ir 5 funkcijomis, kad galėtumėte mėgautis nepakartojama klimato patirtimi. Įkraunamas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160579 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.