×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai rožinis

Elementai 65 į 96577 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Vulva Lover 3 Pink

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 3.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Suck Buddy Playful Massager Pink

    „Naughty Bits® Suck Buddy Playful Massager“ yra žaislas, kuriam patiks liepti jį žįsti. Unikalus rankinis masažuoklis turi kontūrinį klitorio erzintuvą ir 10 greičių vibracijos stimuliuojančius kelius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic My G Pink

    My-G yra dvigubos stimuliacijos žaislas. Naujų technologijų pagalba My-G turi unikalius ir naujus judesius, idealiai tinkančius G taško stimuliavimui. Jis turi unikalų pulsavimą, leidžiantį pažinti visiškai naują masturbacijos rūšį. Be to, „My-G“ turi naujovių, su kuriomis buvo galima sukurti naujo tipo, visiškai įdomų.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Lybaile Realistic Cock 23cm Pink

    Rožinės spalvos Lybailės vibratorius iš pirmo žvilgsnio pribloškia tikrovišku apdirbimu, idealiu dydžiu ir labai palankia kaina. Jis siūlo keletą vibracijų lygių, kuriuos nukeliate į dangų į debesį, vadinamą orgazmu.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Travel Pink

    Pasiruoškite leistis į kitą didelį nuotykį su SONA™ 2 Travel kaip savo palydovu. Šis smulkus kelionių vibratorius yra skirtas suteikti neatidėliotiną orgazmo pagalbą bet kur, elegantiškai ir diskretiškai, kad patirtumėte klitorinį protą. Jei norite pabėgti į seksualinės gerovės kelionę, naudokite SONA™ 2 Travel kaip visišką atsipalaidavimą ir įlipkite į legendines malonumo garso bangas.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Razzle Dazzle Pink

    Šis smulkus vertikalus atspalvis yra dygsniuotas švelniai išsipūtęs užapvalintas galas, kad jaustųsi nepakartojamai švelnus. Leiskite lanksčiam kotui judėti kartu su kūnu, o jūs patirsite pagalvės grotelių tekstūrų malonumą.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    9 dalių meilės žaislų rinkinys rožinės spalvos.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Celestial Love Vibe Stimulator Fuchsia

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su CELESTIAL LOVE vibratoriumi. Šis žaismingas vibratorius turi du variklius: ašyje esantis variklis stimuliuoja makšties sienelę, o kitas variklis teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, galėsite valdyti abu variklius atskirai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Remote Controlled Panty Vibrator Pink

    Mažas paguldomas vibratorius su pleišto formos dalimi lytinėms lūpoms paskleisti ir penio formos kotu išsipūtusiu galvute. 10 galingų vibracijos režimų tuo pačiu metu stimuliuoja klitorį, makštį ir G tašką. Galima diskretiškai nešioti apatinio trikotažo viduje. Galima valdyti vienu mygtuko paspaudimu arba nuotolinio valdymo pulteliu. Įkraunama kartu su USB laidu.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY MEA Powder Rose

    MEA pasaulis sukasi aplink jus ir tuo pačiu kyla iš jūsų jausmingiausių svajonių. Pajuskite šiltą glostantį vėją ir tyrinėkite kalvotų kalvų kraštovaizdį ir subtilius kvepiančių gėlių jūrą. Tada – pasinerkite į skaidrų, be galo gilų ežerą, kurio krante aksomiškai raibuliuoja vandenį.

    229 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Rose Clitoral Stimulator Pink

    ROMP Rose yra unikalus klitorio stimuliatorius su originalia Pleasure Air technologija, novatorišku siurbimo pojūčiu naudojant bekontakčio oro slėgio bangas. Nepaprasta ROMP Rose forma sukurta taip, kad orgazmas būtų priekyje ir centre, su 6 intensyvumo ir 4 raštų režimais, visa tai yra aukštos kokybės, įkraunamas, silikonu padengtas žaislas už pradinę kainą.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Woomy Smoooch Clitoral Suction & Vibration Pink

    Ar jums patinka tyrinėti jaudinantį žaismingumą? Woomy kolekciją sudaro mūsų žaislai, pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų, kurios gali pasigirti smagia išvaizda ir žavinga bei geriausiomis savybėmis. Woomy kolekcijoje yra klitorio stimuliatorius, kuris privers jūsų džiaugsmo perlą išpūsti siurbimo ir vibracijos funkcijomis ir nuostabiu orgazmą, kuris tikrai to vertas!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Rose

    Būkite profesionalas kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti! Mėgaukitės kompaktiška forma, idealiai tinkančia kelionėms ir keliaujant.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Pink

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush B Yours Vibe 10 Pink

    „B Yours Vibe“ sužavės jūsų pasaulį. B Yours Vibe 10 yra 8,5 colio tikroviškas vibratorius su iškilia galvute. Sukamojo ratuko pagrindas suteikia kelių greičių vibraciją ir yra atsparus vandeniui duše ir vonioje. Puikus pasirinkimas pirmą kartą perkant žaislą ir taupant išlaidas.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Soft Vibrator Pink

    Visai kaip šiltas apkabinimas!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Infinite Love Stimulator Fuchsia

    Mėgaukitės sensacingu klitorio stimuliavimo malonumu su Infinite Love klitorio stimuliatoriumi. Stimuliuokite klitorį savo protą sukrečiančia funkcija, kuri imituoja oralinį seksą. Pasiruoškite protą sukrečiančiam orgazmui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Luxuriate Pink

    Klasikinis vibratorius įgauna glotnų dizainą su mūsų modernia spalvų palete ir itin lygia satino apdaila. Kelių greičių vibracijos valdomos paprastu ratuko pasukimu prie pagrindo. „Luxuriate“ sudėtyje nėra ftalatų ir latekso, jis yra atsparus vandeniui, kad galėtumėte mėgautis duše. „Luxuriate“ – tai 7 colių grynas vibruojantis malonumas.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Pure Pale Pink

    Naujausia patentuota SVAKOM technologija džiaugiasi galėdama parodyti jums, ką ji gali. Patirkite giliausią malonumą, kurį kada nors jautėte, naudodami tikslinį siurbimą, kuris tikrai sukels giliausias dejones

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Cat Clitoral Sucking Vibrator Pink

    Šis mielas vibratorius veikia pagal oro slėgio technologiją ir turi 10 puikių režimų. Atraskite savo mėgstamą net vonioje, nes vibratorius yra visiškai atsparus vandeniui! Cat yra lengvai įkraunamas naudojant pridedamą USB laidą ir gali veikti iki 60 minučių visiškai įkrovus. Kai būsite pasiruošę riesti kojų pirštus, intymiam malonumui, gaukite savo šiandien.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Happiness Too Hot To Handle Pulse Stim Pink

    Patirkite intymų TOYJOY laimės džiaugsmą ir neklaužadą. Šis klitorio stimuliatorius su minkšta, bet galinga pulsuojančia vibracija privers jus kvėpuoti, kol pasieksite didžiausią orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Coral

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Aura Pink

    „Luxe Aura“ stimuliatorius suteikia galingą G taško vibraciją ir stimuliuoja klitorį su slėgiu. Seksuali ir viliojanti Aura yra lanksti, patogi kelionėms ir pagaminta iš prabangaus platininio silikono. Įkraunamas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Reginald Pink

    Šis vibratorius suteikia neįtikėtinai malonią stimuliaciją, derindamas itin intensyvias vibracijas su sumaniai suformuotu dizainu. Pagamintas iš elitinio silikono su poliruoto plastiko pagrindu, šis vibratorius yra lygus, rafinuotas ir pasižymi 12 galingų vibruojančių raštų. Ji tokia žavinga, kad dega mėlyna šviesa, tokia žavinga ir blizganti.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Ripple Vibe Pink

    INYA Ripple yra naujos atmosferos atmosfera su viliojančiu briaunuotu dizainu, sukurtas taip, kad būtų malonu sulenkti pirštus. Pagamintas iš šilkinio glotnaus silikono, „Ripple“ yra varomas vienu varikliu, 3 greičiais ir 5 funkcijomis, kad galėtumėte mėgautis nepakartojama klimato patirtimi. Įkraunamas.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiais poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su it tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Space Rider 3000

    Plonas vibratorius, pagamintas iš slidžios permatomos purpurinės želė su blizgančiomis dalelėmis, mėgaujasi savo tyliomis kelių greičių vibracijomis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasikinis originalus vibratorius iš Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabias įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiant neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualių, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Pulse Lite Neo Pink

    Atsipalaiduokite ir mėgaukitės raminančiomis palaimingo pasitenkinimo bangomis. Pulse Lite Neo siūlo patobulintą patirtį siurbimo pasaulyje, suderinama Pulse Technology™ su naujoviška interviu SVAKOM technologija; laukia galimybių pasaulis.

    68,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96577 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.