×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai nepralaidus vandeniui

Elementai 97 į 128274 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Burgundy

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Pink

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium 2 Blueberry

    Womanizer PREMIUM 2 su originalia Pleasure Air technologija yra prabangiausias kol kas mūsų kūrinys – tikras sekso žaislų Prada, geriausias žaislas moterims, kurios ieško daugiau nei kito įrenginio žaidimui. Su didesniu nei bet kada anksčiau intensyvumo lygiu ir patobulinta Autopiloto funkcija, leidžianti į naujus, nenuspėjamus nuotykius, PREMIUM 2 yra gryniausias malonumas ir aukščiausios kokybės.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Heartbreaker 2-in-1 Stimulator Red

    XOCOON Heartbreaker: revoliucinis „du viename“ stimuliatorius. Atraskite jausmingo malonumo pasaulį su XOCOON širdies formos klitorio ir spenelių stimuliatoriumi. Sudaužykite širdį ir mėgaukitės viena dalimi su mikrovibracijos funkcija ir viena dalimi su laižymo funkcija. Šis „Heartbreaker“ suteikia naujo įspūdžio jūsų solo žaidimui ar intymioms akimirkoms su partneriu. Šilko glotnumo silikonas ir diskretiškas dizainas suteikia tikslingą stimuliaciją jūsų mieliausioms vietoms. Nesvarbu, ar jums labiau patinka intensyvios vibracijos, ar erzinantys laižymai, šis širdies formos stebuklas padės jums patirti stulbinantį orgazmą.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Purple

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių kartos F1 vartos su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas todėl iš medicininio silikono, Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe 3 Pink

    Gvibe³, trečios kartos, įspūdingai išmanus žaislas, didelis malonumas tiek moterims, tiek vyrams.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Prailginkite savo porų žaidimo laiką su neklaužada Diablo, kuris teikia malonumą bet kur!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Black

    Šis patobulintas masažuoklis SONA 2 skleidžia galingas, tačiau santūrias garso bangas, kurios stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurių nematote – ir sukuria nepanašų į bet kurį kitą pojūtį. Kiekviena švelnaus rezonansinio malonumo banga remiasi paskutine ir baigiasi išskirtiniu ir gilų pasitenkinimą teikiančiu orgazmu.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Real Simple

    Aptaki ir diskretiška, ši galinga kulka nukreipia į jūsų malonumą su kūginiu antgaliu ir tvirtu 10 greičių varikliu. Gražiai lygus ir stilingas, blizgus juodas chromas slysta ir slysta ten, kur labiausiai norite – visose jūsų mėgstamose erogeninėse zonose. Lengva paimti keliaujant, jis yra elegantiškai plonas ir smulkus – jį paprasta naudoti su vienu mygtuko valdymu ir USB įkrovimo laidu. Mėgaukitės savo kulka vonioje arba duše, nes jis visiškai panardinamas į vandenį ir lengvai valomas.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dipping Delight Light Blue

    Pasinerkite į malonumą, reikalingą giliai tikslingai klitorio stimuliacijai ar tiesiog erzinti? „Dipping Delight“ turi sustiprintą ir labai minkštą, išlenktą galiuką, kad suteiktų pojūčių kaip niekada anksčiau! Idealiai tinka pradedantiesiems dėl paprasto funkcionalumo ir žaismingo dizaino.

    45,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Lilac

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiais poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su it tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mia Rose Clitoris Energy Wave Stimulation Exclusive

    Įspūdingas diskretiškas dizainas, skirtas galingam Clitoris siurbimo siurbliui. Pristatome Mía Rose – naują čiulptuko koncepciją, kuri leis greitai pajusti orgazmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Šios vibruojančios juostos iš PantyRebel kolekcijos yra pagamintos iš minkšto ir tampraus audinio, kuris jaučiasi patogiai ir puikiai priglunda. Diržai turi skyrelį, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vulva Lover 2 White

    Mylėk savo vulvą, mylėk save! Pasinerkite į palaimą su visiškai nauju dvigubu Air Pulse vibratoriumi Vulva Lover 2.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Cerise

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Purple Pleasure Lay-On Vibrator

    Suapvalintas šio gulimosi vibratoriaus liežuvis vilioja tiksliai, tačiau jo platus korpusas taip pat apima platų plotą, stimuliuodamas visą klitorį. Garantuotai pasieksite svaiginančias kulminacijos aukštumas!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Green

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonus kupinas smulkus atmosfera pagamintas iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Mighty Rechargeable Bullet

    Atraskite mažos mėlynos kulkos galią! Visiškai įkraunama, ši švelni, švelni mini atmosfera įsilieja į daugumą vyriškų žaislų, kurie naudoja kulkas, ir juo galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokią seksualinę patirtį. Jo tarautas antgalis suteikia tikslaus tikslumo ten, kur labiausiai norite, taip pat galite neštis į vonią ar dušą, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Mėgaukitės begaliniu žaidimu su superiror kulka, kuri lengvai nusivalo.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Marilyn Monroe Special Edition White Marble

    Womanizer x Marilyn Monroe Special Edition siūlo jums stilingą magijos akimirką. Kaip ir jūs, šis žaislas yra tikras originalas: puiki elegancija, paprastumo ir malonumo derinys.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Crush

    „Dual Crush“ sujungia stimuliuojančią slėgio bangų technologiją su lenktu, vibruojančiu kotu, pagamintu iš lankstaus silikono. Tiek klitorį, tiek G tašką galima stimuliuoti intensyvia vibracija naudojant intuityvų valdymo skydelį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 3 Grey

    Su 3 varikliai silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 3 sugadins visas jūsų karštąsias vietas: naudokite jį kaip gulimą vibratorių, slėgio bangų vibratorių arba G taško vibratorių, kad įvairiapusiškumu, kai mėgaujatės vienu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Touch of Velvet Rose Blush

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sweet Treat Pink-Brown

    Pradžiuginkite save visiškai nauju pojūčiu. Besisukantys minkšti silikoniniai šonkauliai švelniai, bet tvirtai sužadina klitorį. Naudokite šį švelnų skanėstą su mėgstamu lubrikantu ir įsitraukite į stimuliuojančią ekstazio kelionę.

    61,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Rose

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Violet

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Ultra Power Bullet 1 Red

    Satisfyer Ultra Power Bullet 1 patenkins jus ir jūsų karštąsias vietas su apvaliu plataus paviršiaus antgaliu ir ypač galinga vibracija. Šis vibratorius taip pat pasižymi intuityviu valdymu ir kūnui draugišku silikonu.

    30,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Būkite profesionalus kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti! Mėgaukitės kompaktiška forma, idealiai tinkančia kelionėms ir keliaujant.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rocks-Off Touch of Velvet Soft Lilac

    Pajuskite kerėjimą, kurį suteikia sklandžiai Touch Of Velvet vibracijos, o jo tikslumo taškai švelniai erzina ir uždega jūsų saldžiąsias vietas, leisdami pajusti orgazmo žydėjimą ir švytėjimą vėl ir vėl.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Hot Pink

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinka bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei pulso ir bangų modelius, patenkintus tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiai praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128274 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.