×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai nepralaidus vandeniui

Elementai 65 į 96274 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Luxury High Fashion

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    149 €

    67,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Moxie

    We-Vibe™ Moxie sukurtas dėvėti po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty Powder Blue

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    149 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 2 (Rose & Wisteria) Pink

    Galingesnė, gražesnė ir diskretiškesnė, LILY 2 puikiai tinka žaisti solo arba įsitaisyti tarp partnerių mylėjimosi metu, subtiliai užlieta išskirtinio kvapo, kad patenkintų visus jūsų pojūčius.

    149 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Šis moteriškas rožių žaislas yra sielos grobis ir šluoja „TikTok“. Jei ketinate jį naudoti, tiesiog pradėkite save vadinti „super Licker bc“, tai jūsų ponios dalys SKIRČIUS, VARVĖS, MIRKYS ir visa tai įmanoma esant žemai temperatūrai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Exomoon Mini Lipstick Vibrator

    Jūsų graži, mažytė atmosfera: matinis juodas dėklas, bronzinės detalės valdymo mygtukas ir tobulas orgazmo atspalvis. Nešiokitės savo slaptą vibratorių rankinėje ar kišenėje ir niekas kitas nebus išmintingesnis...

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mini Wand-er Blue

    Šis vibratorius turi suapvalintą galiuką, tiesią formą ir elegantišką išvaizdą, taip pat turi spyruoklę viršutinėje dalyje ir lanksčiausią galvutę, skatinančią klitorį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cerise

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-speed Rainbow

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Cerise

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA Cruise yra labai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Bullet Coral

    Gaia Eco Bullet yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Šis malonus kupinas smulkus atmosferos gaminys iš Biofeel, krakmolo pagrindu pagaminto bioplastiko. Mėgaukitės tylia, galinga vieno greičio vibracija, valdoma paprastu mygtuku.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Nea 2 Purple

    Dabar su dvigubai galingesne nei originalo galia ir perkurtu gėlių motyvu NEA™ 2 apima malonumą visiems jūsų pojūčiams.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Finger Vibe Purple

    Kas nenori savo seksualios paslapties? Ji paraudo, kai ant pirštų dėvėjo HER Finger Vibe, kad būtų atliktas vibracinis spenelių masažas, o po to įsimetė jį į nėriniuotas kelnaites. Šilkinis, lygus silikonas švelniai sušildė iki kūno temperatūros. Ji pritvirtino lanksčius dirželius aplink kelnaičių išorę ir patogiai pritaikė variklio guzą prie klipo.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Teaser Finger Vibrator Light Blue

    Satisfyer Teaser puikiai tinka įvairiai stimuliuoti visas erogenines zonas, tokias kaip klitoris ir speneliai: Pirštų vibratorių labai lengva ir intuityviai naudoti dėl lanksčios angos.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Boyshort Vibrator Black

    Šie vibruojantys PantyRebel šortai yra pagaminti iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Šortai turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Naršykite ir mėgaukitės visais mėgstamais pojūčiais naudodami „Drift“. Išlenkta visose tinkamose vietose, kampuota „Drift“ forma sukurta taip, kad pasiektų visas reikiamas vietas – viduje ir išorėje. Kontūruota galva turi paaukštintą stimuliacijos tašką, kad būtų galima dar labiau pajusti kiekvieną savo erogeninę zoną. Pradedant nuo gilaus ūžesio iki intensyvios vibracijos, „Drift“ vieno mygtuko paspaudimu sušyla iki kūno temperatūros, kad patirtumėte tikrai sodrią jutimo patirtį.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Full Coverage Pump Pink

    Jausmingai stimuliuokite kutenantį ir erzinantį Intimate Pump įkraunamą pilną aprėptį užtikrinantį siurblį. Šis geidulingas masažuoklis, turintis visą intymią kaušelį, erzinančius kutenančius ir 12 sinchronizuotų vibracijų bei 3 siurbimo funkcijas, nuves jus į malonių galimybių stebuklų šalį.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Classic 2 Black

    Womanizer Classic, kaip jau atskleidžia pavadinimas, yra Womanizer klasika – „maža juoda suknelė“, taip sakant, tarp mūsų žaislų. Jame įdiegta mūsų unikali technologija, kuri sukuria bekontaktį siurbimo efektą anksčiau žinomų vibracijų. 8 intensyvumo lygiai leidžia įvairiais būdais – pirmasis lygis garantuoja švelnų pradžią ir maksimalų kiekį, malonumo viršūnę. Dėl unikalaus apdorojimo Womanizer Classic yra visiškai atsparus vandeniui, todėl puikiai tinka kitam panardinimui į vonią.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Pagaliau jis pasiekė: nauja malonumo banga jau čia su programėle įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausios kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Melt Blue

    Vienintelis Pleasure Air™ stimuliatorius, sukurtas poroms, su pulsuojančiomis bangomis ir švelniu siurbimu, nepanašiu į nieką kitą.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sexy Secret Panty Vibrator Wine Red

    Praktiškas magnetas leidžia Sexy Secret diskretiškai įsidėti į kelnaites ir stimuliuoja klitorį savo ergonomiška forma ir intensyviais virpesiais. Odai nekenksmingas silikonas ir valdymo per Connect App galimybė papildo šį seksualinės gerovės įrenginį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Bullet Mini Vibrator with 10 Powerfull Vibration Modes Black

    Jokio kurčiųjų rankų jausmo: žinai, kad daugelis kulkų vibratorių sukeliančių rankų tirpalo ir net negali jų patogiai laikyti. Mes tikime, kad reikia išlaikyti išradingą vidinę struktūrą, kad galingas variklis būtų ant galvos, o ne viduryje, sumažinant galo vibraciją.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Starlet 3 Pink

    Naujasis Womanizer STARLET 3 – tai originali Womanizer Pleasure Air technologija kartu su penkiomis naujomis ryškiomis žaidimų spalvomis ir dar dviem intensyvumo lygiais, tačiau jis vis dar yra atsparus vandeniui ir įkraunamas per USB – už priimtiną kainą.

    95,90 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Lily 3 Personal Massager Dark Plum

    Atraskite mūsų LILY 3 – legendinį mažą vibratorių, sukurtą specialiai LELO 20-mečiui. Idealiai tinka naudoti vienam arba su partneriu. Išskirtinai su 50 % nuolaida 2023 m.: prietaisas turi dešimt galingų malonumo nustatymų, kurie suteikia nepamirštamą, tačiau diskretišką orgazmo patirtį. Unikalus aksominis paviršius atrodo lygus ir minkštas, tačiau yra visiškai atsparus vandeniui, kad būtų galima nevaržomai seksualinei atradimų kelionei.

    169 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Liberty by Lily Allen

    Ponios, pasiruoškite kilimui: su stilingu dangteliu ir šešių lygių stimuliacija Liberty garantuoja malonumą bet kurioje planetos vietoje.

    169 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nu Sensuelle Aluminium 60SX AMP Bullet

    Aliuminis įjunkite maitinimą, padidinkite šilumą. Patirkite intensyvių vibracijų ir švelnios šilumos sintezę su šia universalia kulka. Aliuminio vaivorykštės ombre apdaila ir naujas 60SX AMP patentuotas variklis, kuris valdo 12 vibracijos greičių, puikiai tinka tendencijų besidominčiam vartotojui, kuris trokšta galios.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Pink

    SONA stimuliuoja visą klitorį – net ir tas dalis, kurios nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo skland, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, SONA yra labai lengvai valomas ir švelnus liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    229 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona 2 Cruise Black

    Kruizo kontrolė perima vairą, kai nebegalite laikytis!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sila Cruise Sonic Clitoral Massager Pink

    Sužinokite daugiau apie savo slapčiausias fantazijas naudodamiesi SILA™ Cruise – idealiu pasirinkimu sekso žaislų pradedantiesiems, esantiems jausmingų tyrinėjimų slenksčio. Pasiekite savo svajonių kulminaciją švelniomis bangomis, kurias pajusite nuo galvos iki kojų. SILA™ Cruise siūlo naują būdą patirti preliudiją ir meilę sau, erzindamas jus lėtai pasiekti kulminaciją, kai klausotės savo kūno, kad patirtumėte intensyvesnį orgazmą.

    289 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96274 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.