×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai juodas vibruojantis

Elementai 65 į 8989 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Evil Bitch Lipstick Vibrator Black

    Atsargiai, „Naughty Lippstick Vibrator“ yra išdykęs ir gražus. Įmantrus juodų lūpų dažų dizainas, 10 galingų vibracijos funkcijų ir tylus volframo variklis yra sukurti taip, kad sujaudintų, kad ir kur jus nuves nuotykiai. Kampinis antgalis yra sukurtas taip, kad jūsų mėgstamiausiuose malonumo taškuose būtų taškas stimuliavimas arba viso kontakto pulsavimas. Paraudę pradedantieji ir erotikos žinovai dievins galingas vibracijas, kurias skleidžia tylus variklis.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cupa Warming Mini Massager Black

    Abu gulimo vibratoriaus Warming Mini Massager iš Cupa galai gali būti naudojami įvairiam viso kūno masažo malonumui, taip pat taškiniam malonumo stimuliavimui. Vienoje pusėje yra kamuoliuko formos masažuokliai, kitoje – išlygintas gulimas vibratorius su šildančiomis funkcija. Ergonomiška forma reiškia, kad lengvas vibratorius yra lengvai laikomas, o jo gulimas paviršius taip pat puikiai prisitaiko prie kūno.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold New Bullet Vibrator

    Šis Rosy Gold kulkų vibratorius yra toks kompaktiškas, kad mažas stebuklas telpa jūsų kišenėje. Nuo šiol mėgstamą žaislą visada turėsite po ranka. Įjungimo/išjungimo mygtukas yra kulkos vibratoriaus apačioje; palaikykite keletą sekundžių, kad užvestumėte variklį.

    53,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie+ Satin Black

    Moxie+ skirtas diskretiškam ir jausmingam laisvų rankų malonumui, švelniai erzindamas savo mielą vietą, kad ir kur eitumėte. Žaiskite kartu su We-Vibe programėle arba nauju nuotolinio valdymo pultu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Belou Flutter Effect Finger Vibrator Black

    Šis pirštų vibratorius yra tikras daugiafunkcis talentas, nes jis gali mėgautis visais taškais tiesiogiai su savo dviem skirtingomis stimuliavimo rūšimis. Antgalis, sudarytas iš 4 besiplečiančių žiedlapių, suteikia tiesioginį malonumą ir subtilią, tikslią vibraciją. Didesnė išsipūtusi dalis piršto vibratoriaus apačioje išsklaido galingą vibraciją dėl didelio gulimo paviršiaus.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Clitoral Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Lock-N-Play Remote Panty Teaser

    Ieškote būdo paįvairinti pasimatymo vakarą? Neieškokite daugiau nei šio revoliucinio nuotolinio valdymo elemento su Lock-N-Play™ technologija. Diskretiškai sukurtas taip, kad tyliai įsitaisytų ten, kur reikia, ir su ilgo nuotolio nuotolinio valdymo pultu, pasimatymų vakaras tapo daug pikantiškesnis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Heady Stimulator Multi-Head Black

    Šis stimuliatorius turi 4 lengvai keičiamas galvutes, idealiai tinka toms akimirkoms, kuriomis nežinote, kaip norėtumėte mėgautis.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Black

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Bilie Easy Quick Vibrating Bullet Silicone Black

    Bilie yra vibruojanti kulka, turinti silikoninę rankovę, su kuria mėgausitės savo naktimis du kartus. Jo forma sukurta taip, kad stimuliuotų jūsų erogenines zonas, bet ypač G tašką.

    18,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Nuostabios formos „GoGasm“ kelnaičių vibratorius turi stimuliuojančią tekstūrą ir magnetinius sparnus, kad būtų neslysta. Jis tiesiogiai intensyviai stimuliuoja klitorį ir vulvą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Stick Clitoral Vibrator Lilac Black

    Siunčiu gerą nuotaiką visoms moterims. Surinkite intensyvumą pagal savo skonį laisvai reguliuojamais vibracijos lygiais.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cleopatra Secret Pleasures Clitoral Vibrator Black

    Klitoriui ir kitiems karštiems taškams!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Hopye Rabbit Vibrating Bullet Silicone Black

    Ši vibruojanti kulka turi labai savotiškos formos silikoninį korpusą. Su triušio ausimis Hopye yra specialistas, puikiai glostantis ir stimuliuojantis visas jūsų erogenines dalis. Pagaminta iš minkšto ir šilkinio aukštos kokybės silikono, puikiai tinka masturbacijai, erotinei stimuliacijai ar norint suteikti daugiau pojūčių jūsų santykiams. Niekada neskauda turėti papildomo draugo.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Vibrating Bullet Black

    Ši kompaktiška vibracija yra ideali kulka. Jo galingas 10 funkcijų variklis yra tylus ir diskretiškas, o aukštos kokybės higieniškas silikonas yra visiškai saugus kūnui. USB įkraunamas naudojant pridedamą laidą.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson in a Bag Pocket Rocket Black

    Tai diskretiška mini atmosfera, kuri tapo populiariu pavadinimu. Doc Johnson's Pocket Rocket, geriausiai parduodamas kompaktiškas vibratorius, sukurtas aplink mažą, bet galingą variklį, kuris tikslingai stimuliuoja klitorių.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Mag Panty Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Mag perdangos vibratorius yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono ir yra ergonomiško dizaino. Įdėkite vibratorių į bet kokias kelnaites: patogios magnetinio paspaudimo sistemos dėka vibratorius išliks vietoje.

    259 €

    159 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Obi Black

    OBI yra puikus masažuoklis moteriai, ieškantys intensyvaus klitorio orgazmo. Jo apgalvotas dizainas, vienu metu dengiantis klitorį, lytines lūpas ir tarpvietę, jums patogių pojūčių. Jo galingi virpesiai atvers tau dangaus duris... Jūsų laukia laimė.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Joupie Black

    Elegantiškas dizainas ir aukščiausios kokybės „Made in Germany“ dera už prieinamą kainą. JOUPIE yra plonas ir kompaktiškas, baterijomis valdomas mini vibratorius su paprastomis funkcijomis ir jaudinančiu vibracijos nustatymu, užprogramuotu taip, kad vėl ir vėl sujaudintų. Pagamintas iš medicininio silikono ir su galingu kokybišku varikliu, tai ploniausias FUN FACTORY vibratorius (2,5 cm skersmens). Jis stimuliuoja pavienius naudotojus ir poras savo švelniai išlenktu antgaliu, nesumažinant jūsų biudžeto!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Aiko Black

    AIKO buvo sukurtas moteriai, ieškantys naujų klitorio pojūčių. Du galingi jo varikliai, aptraukti į itin šilką ir lankstų silikoną, nustebins jūsų klitorį glamonėdami jį švelnumu. Dešimt (10) vibracijos režimų privers patirti nemalonių emocijų, o malonus išliks...

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Massager

    Jei lazdelės masažuoklis jums per didelis ir intensyvus, šis mini masažuoklis yra puikus pasirinkimas. Dėl kompaktiško dydžio šis žaislas idealiai tinka pasiimti su savimi, kur tik norite. Daugiafunkcis masažuoklis turi nuostabią minkštą galvutę ir galingą vibraciją, yra įkraunamas USB laidu.

    76,90 €

    37,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Big Teaze Toys Bath Bomb Surprise with Vibrating Body Massager Vanilla

    Kvepiantis vonios druskos rutulys su vibruojančiu kūno masažuokliu viduje kaip staigmena.

    26,90 €

    12,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Blush Temptasia Remote Control Panty Vibe Black

    Temptasia Wearable Panty Vibe yra galingas nuotoliniu būdu valdomas (iki 32 pėdų) kelnaičių vibratorius, kurį galite valdyti patys arba su partneriu. „Pinty Vibe“ turi 10 galingų vibracijos funkcijų, kurios leis jums ištirti daugybę pasirinkimų, skirtų jūsų malonumui.

    76,90 €

    27,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 65 į 8989 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.