×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klitorio vibratoriai juodas vibruojantis

Elementai 33 į 6489 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Mėgaukitės su Rose lūpų dažais! Stiprios vibracijos saldžioje, diskretiškoje pakuotėje. Ši atmosfera atrodo kaip tikri lūpų dažai jūsų rankinėje ar makiažo krepšyje. Sukite pagrindą, kaip tikri lūpų dažai, kad pakeltumėte lygų satino galiuką ir įjungtumėte vibraciją. Tobula grožio priemonė, kuri sušildys ir paliks spalvą!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Club Vibe 3.OH Music Vibrator

    Įgykite savo atmosferą ir mėgaukitės muzika. Mūsų naujasis Club Vibe 3.OH yra diskretiškas nešiojamas kelnaičių vibratorius, sukurtas taip, kad patiktų visur, kur tik užklumpa nuotaika.

    189 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology, Vibration and Bluetooth/App Black

    Pagaliau jis pasiekė: nauja malonumo banga jau čia su programėle įgalinta Satisfyer Pro 2 Generation 3. Su mūsų novatoriška Liquid Air technologija, naujausios kartos šis klasikinis Satisfyer imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Lilac

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bdesired Deluxe Curve Vibrator Black

    Mėgaukitės aksominiu išlinkimu, pulsuojančiu tarp šlaunų su mūsų Bdesired Deluxe Curve. Jausminga nuo pagrindo iki plačios arkos, nepraleisite nė colio galimybės. Mūsų neakytas silikonas ir blizgus ABS plastikas yra lengvai valomas ir neįtikėtinai jausmingas prisilietus. Tegul jūsų susijaudinimas nuves jus bet kur su šiuo vandeniui atspariu 6 funkcijų masažuokliu.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Little Secret Panty Vibrator Black

    Praktiško magneto dėka Little Secret galima patogiai užsisegti kelnaitėse, diskretiškai stimuliuojant klitorį galingomis vibracijomis. Silikoninį žaislą galima valdyti naudojant programėlę, taip pat su pridedamu nuotolinio valdymo pultu.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Tanga Vibrator Black

    Šios vibruojančios juostos iš PantyRebel kolekcijos yra pagamintos iš minkšto ir tampraus audinio, kuris jaučiasi patogiai ir puikiai priglunda. Diržai turi skyrelį, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Crush

    „Dual Crush“ sujungia stimuliuojančią slėgio bangų technologiją su lenktu, vibruojančiu kotu, pagamintu iš lankstaus silikono. Tiek klitorį, tiek G tašką galima stimuliuoti intensyvia vibracija naudojant intuityvų valdymo skydelį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Heavenly Massage Bullet Vibrator

    Sukelkite išskirtinį susijaudinimą ir sukurkite palaimingą baigtį naudodami Heavenly Massage – aptakų ir smulkų vibratorių.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Charged Remote Control Panty Vibe Black

    Mėgaukitės seksualia naktimi arba žaiskite viešai su My Secret Charged Remote Control Panty Vibe – vandeniui atsparia 10 FUNKCijų įkraunama „Vooom®“ kulka, kuri diskretiškai telpa į šonu surišamas nėriniuotas kelnaites. My Secret Charged Panty valdomas nuotolinio valdymo pulteliu, sumaniai užmaskuotu piršto žiedu, turi slaptą kišenę, kuri išlaiko gilią, triukšmingą vibraciją ten, kur norite, ir priglunda iki 60 colių juosmens, kad jaustumėtės patogiai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro To Go 3 Black

    Būkite profesionalus kelyje. Visiškai naujas, daugialypis, dvigubo oro impulso vibratorius „Pro To Go 3“ jau čia ir paruoštas patikti! Mėgaukitės kompaktiška forma, idealiai tinkančia kelionėms ir keliaujant.

    61,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rocks-Off Chaiamo Vibrator Black

    Elegantiškas, itin galingas ir iki absoliutaus tobulumo sukurtas CHAIAMO buvo išskirtinai sukurtas tam, kad nuves jus į aukščiausią kulminaciją. Atsipalaiduokite iš nepaprasto jutimo malonumo, nes CHAIAMO siunčia stiprias ir gilias juslines vibracijas per visą jūsų jausmą, o intensyviai jaučiais nukreipia savo malonumo zoną. Pasiruoškite patirti nepamirštamiausią orgazmą.

    68,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Bullet Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pantyrebel Panty Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrius, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijų nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hearts Desire eStim Lay-On Vibrator Black

    Laikas persvarstyti žodžio „širdies troškimas“ prasmę, nes mūsų Širdies troškimas ją įgyvendins kiekvieną kartą. Galite tuo pasikliauti dėl jo dizaino, kuris yra suformuotas taip, kad atitiktų jūsų natūralius kontūrus, taip pat dėl galingo ir labai tylaus variklio, kuris jus džiugins 8 vibracijos programomis. Ir lyg to būtų negana, taip pat galite įjungti elektrostimuliaciją ir pasilepinti švelniu dilgčiojimu ar intensyviai stipriu pulsavimu – tai, kas jums tinka.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pantyrebel Lace Thong Vibrator Black

    Šios vibruojančios PantyRebel kelnaitės yra pagamintos iš minkšto ir elastingo audinio, kuris jaučiasi patogiai ir gerai priglunda. Kelnaitės turi skyrių, į kurį tiksliai telpa vibratorius. Šis vibratorius turi 12 skirtingų vibracijos nustatymų, kuriuos galima lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Black & Silver Kernex 2 Vibrating Bullet Black

    Puikiai tinka pradedantiesiems, „The Kailan 2 Bullet“ yra miela, apgaulinga atmosfera, tačiau turi pakankamai galios, kad pasiektų ribą.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • The Screaming O Vibrating Mascara Wand

    Vibruojantis tušas – prašmatnus ir diskretiškas itin galingas, daugiafunkcis mini vibratorius, užmaskuotas kaip blakstienų tušas su švelniu ir elastingu pojūtį didinančiu „dilgčiojimo galiuku“.

    18,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie Satin Black

    We-Vibe™ Moxie sukurtas po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Tulip Vibrator Black

    10 skirtingų vibracijos režimų, pritaikytų jums mėgautis begaliniu malonumu. Kelionė atrasti savo giliausią troškimą...

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance All Powerful Rechargeable Bullet

    Tai kulka, kuri ir toliau duoda! Šia galinga įkraunama šilko švelnumo kulka galima mėgautis atskirai, kad pagerintumėte bet kokį seksualinį potyrį, ji taip pat suderinama su daugeliu kulkomis varomų žaislų, nes lengvai įslysta į daugelio glostymo, penio priauginimo ar prostatos masažuoklių dėklą! Atnaujinkite savo dabartinę kulką ir mėgaukitės beribiu žaidimu, kurį taip pat galite įsinešti į vonią ar dušą, nes jis visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas! Lengvai nuvalykite su Zero Tolerance Toy Cleaner ir nuplaukite šiltu vandeniu.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Abbott Black

    Dviejų pirštų vibratoriai su elastingomis kilpomis – jaudinantis priedas prie preliudijos. Užmaukite po vieną ant kiekvieno skaitmens ir mėgaukitės mėgaudamiesi pirštų lenkimo pojūčiu arba partneriui – manome, kad būtų nusikaltimas nepasiduoti poroms ir sekso žaislų pradedantiesiems.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Flickering Tongue Vibrator

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Magny Vibrating Bullet Magnetic USB Black

    Žinome, kad klasika visada triumfuoja, todėl Magny įtraukėme į jūsų mėgstamą erotinių žaislų prekės ženklą – klasikinę vibruojančią kulką, tačiau su labai šiuolaikišku prisilietimu.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Buzzy Butterfly Black

    Atraskite nešiojamąjį „Buzzy Butterfly“ su nuotolinio valdymo pulteliu ir kartu patirkite jaudinančius nuotykius. Dezeno perdengiamas vibratorius, kurį dėvite trumpikėse ir lengvai pritvirtinate dėl stipraus nuimamo magneto. Suaktyvinkite „Buzzy Butterfly“ mygtuku apačioje. Tada duokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir leiskite jam nuspręsti, kaip ir kada galėsite mėgautis 9 skirtingais vibracijos nustatymais ir raštais. Stimuliatorių galite greitai įkrauti naudodami pridedamą USB laidą. Nuotolinio valdymo pultas veikia su 1 CR2032 baterija.

    57,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 6489 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.