×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klasikiniai vibratoriai

Elementai 129 į 160229 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Master Series Thunder Bullet XL Silver

    Klasikinis kulkų vibratorius ką tik buvo visiškai pakeistas! Šis itin didelis malonumo įrankis yra įkraunamas ir pasižymi 3 vidinės vibracijos greičiais, kuriais galima mėgautis išorėje ir viduje. Mėgaukitės glotniais pojūčiais, kai vibracijos sklandžiai slysta prie jautriausių jūsų vietų, pašėlusiai ūžia, kad įtikintų jus kulminacijos link.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Beau Purple

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Pink

    Klasikinis plonas vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ploną, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Durex Play Vibe & Tease 2in1 Vibrator & Teaser

    Pasiruošę naujo lygio sekso tyrinėjimams? Pastiprinkite savo malonumą su Vibe & Tease – mūsų kelių greičių vibratoriumi. Šis universalus jėgos agregatas leidžia maišyti ir derinti – naudokite vieną vibratorių arba pritvirtinkite antgalį, kad patirtumėte dar jaudinantį seksą!​

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Vibes Charming Smile

    Kiekviena šypsena daro pasaulį šiek tiek geresnį, todėl šis mielas džiaugsmo nešėjas savo vardą vadina geros nuotaikos garbei visur. Kas iš tikrųjų nėra taip toli, kai kalbama apie jūsų ergonomišką kreivę: pasidavus jo žavesiui, jis suvilios jus savo lanksčiu „Silk Touch“ paviršiumi, maloniai išlenkta forma ir 12 kvapą gniaužiančių. intensyvios vibracijos programos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XR Brands Bang! XL Vibrating Bullet Purple

    Pasigrožėkite šiuo itin dideliu kulkos vibratoriumi! Sužavėkite savo pojūčius šilkine, lygia medžiaga, žaisdami su 3 galingais vibracijos greičiais tiek išorėje, tiek viduje. Nepaprastas variklis priblokš jūsų mintis. Erzinkite save link kažko didelio ir gražaus, mėgaudamiesi kiekvienu sukrėtimu per savo šerdį, kai esate vis arčiau krašto... iki BANG! Žaisti su partneriu? Parodykite jiems, kaip jums tai patinka, tada leiskite jiems valdyti – arba sužinokite, kur jiems patinka šiek tiek vibracijos!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Louver Silicone Vibe Pink

    Louver, vibratorius su 10 vibravimo funkcijų, idealiai tinka, kai norite mėgautis švelnia vibracija ar galingais malonumų srautais.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Courage Violet

    Galimybė, iššūkis ir nežinomas pasaulis, tik drąsa gali nugalėti. Tačiau reikia daugiau drąsos susidurti su savo kūnu ir širdimi. Palepinti save; Atverkite žavingas duris drąsai.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Black-Gold

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės vibracijos nustatymais ir flirtuok su 4 intensyvumo režimu, kad galėtumėte7 malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Wand

    Patirkite lankstų malonumą ir leiskite universaliam Hype Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Lankstus korpusas, lenktas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Šis didelio galingumo masažuoklis sukurtas su lanksčiu kaklu ir plačia galva, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Intensyvus variklis, esantis lankstaus veleno viduje, sukelia intensyvias vibracijas, kad būtų žaismingai galinga stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Elfin Turqoise

    Pagaminta iš medicininio silikono, turi 12 vibracijos funkcijų. Dėl madingo, elegantiško išvaizdos ir dizaino, patrauklių spalvų ir patogių prisilietimų jis sukurtas taip, kad patenkintų įvairius moterų poreikius. Jo ergonomiškas dizainas yra patogus valdyti.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Ombra Pink

    Vive yra naujas reiškinys prabangių suaugusiųjų malonumo prekių pasaulyje. Ombra atrodo prabangiai, todėl ji yra labai seksuali, o dinamiška forma leis jums pasiekti neįsivaizduojamas ekstazės aukštumas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Flexible Please-Her

    Jos kūnas buvo viliojantis vingiuotas ir ji norėjo išskirtinio žaislo, kuris galėtų būti lankstus kartu su ja. Jos lankstumas prašau – jos dosnus lankstumas persikėlė kartu su ja. Ji paspaudė mygtuką, kad prasidėtų gilios, galingos vibracijos. Mmmmm… pulsuojantis malonumas taip gerai jausdavosi visame jos kūne ir giliai drėgname plyšyje tarp kojų.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Sleak Freak eStim Vibrator Black

    „Sleek Freak“ yra tikra klasika. Tiesia briauna ir be smulkmenų, jis gali suteikti jums viską, kas svarbu tikrai puikiame žaisle: galingą ir labai tylų variklį, 8 vibracijos programas ir 5 e-stim programas bei dubens dugno treniravimo programą. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Get Real Gold Dicker Original Vibrator

    Gold Dicker vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra puikus aukso spalvos vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir jauduliu, suteikiančiu neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualų, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis auksinio malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PowerBullet Eezy Pleezy 14cm Classic Vibrator Purple

    „Eezy Pleezy“ pasižymi klasikine, garsia kulkų vibratoriaus forma, kurią mes visi pažinome ir pamėgome. Tačiau paslaptis slypi viduje. Toje garsioje formoje slepiasi pažangus PowerBullet® variklis, kurio vibracija nuo švelnios iki laukinės!

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasikinis vibratorius iš Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, plonntis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ploną, šiek tiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod blueMotion Nex 2 2nd Generation Blue

    Ženkite į sekso žaislų ateitį su blueMotion NEX|2. 2-osios kartos šis programėlėmis valdomas g taško vibratorius puikiai tinka žaidimams solo arba poroms. Žinomas kaip „Šveicarijos armijos sekso žaislų peilis“, mūsų populiariausias dizainas dabar yra su „Bluetooth“ ryšiu ir puikiai tinka tolimiems partneriams! Pradėkite atsisiųsdami nemokamą „OhMiBod Remote“ programą, tada paleiskite, susiekite ir žaiskite. Prisijungus, galimybės yra neribotos! Išbandykite kelis režimus – nuo į garsą reaguojančio klubo režimo iki iš anksto užprogramuotų ritmo režimo impulsų arba net bakstelėkite ir įrašykite savo pulso modelius!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Majestic Trusting Vibe Black

    Majestic yra jaudinantis vibratorius iš SeXentials by TOYJOY asortimento. Ši pakili nuotaika nuves jus į naujas intymaus malonumo aukštumas su savo sensacingais įgūdžiais ir įspūdžiais. Dviejų variklių, USB įkraunamas siluetas siūlo 3 vibracijos greičius ir 4 vibracijos modelius, kartu su stulbinančia stūmimo funkcija.

    149 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love To Love Swap Sweet Orchid

    Swap siūlo du stimuliavimo būdus: bakstelėjimą ir vibraciją, abu turi 10 skirtingų režimų. Be to, trys varikliai veikia kartu, kad suteiktų vartotojui malonią akimirką. Swap yra puikus vibratorius stimuliuoti P arba G tašką.

    80,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Pink

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo variklį, kuris gali būti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Elegant Vibrator Pink

    Tiesus ir pailgas „Elegant Soft Touch Vibe by Mae B“ korpusas yra toks glotnus ir švelnus liesti, o jo tvirta forma puikiai tinka daryti norimam spaudimui.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Grape Swirl Massager

    Puikiai tinkanti pirmą kartą, ši „Twisted“ kelių greičių kišeninė raketa suteiks jums neįtikėtiną pasitenkinimą, kuris nėra šio pasaulio! Pagamintas iš itin sklandaus TPR, briaunotas velenas suteikia neįtikėtiną stimuliaciją, o pagrinde esantis kelių greičių ratukas akimirksniu perkelia nuo plazdėjimo iki pulsavimo.

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fuck Green Eco Vibrator Pink

    Šis FUCK GREEN veganiškas vibratorius yra 100% biologiškai skaidus ir pagamintas iš PLA plastiko krakmolo pagrindu. Šis geriausiai parduodamas dizainas leidžia jaustis taip, lyg plūduriuotumėte gryname ore.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics California Dreaming Surf City Centerfold Pink

    Pasimėgaukite malonumo bangomis, kai California Dreaming™ Surf City Centerfold erzina ir kutena jus į ekstazę. Galingas lazdelės masažuoklis turi 3 jaudinančius dunksančius pulsavimo intensyvumus ir 10 vibracijos funkcijų, kad galėtumėte patirti malonumą visą gyvenimą.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dark Desires Maxima Curved Vibrator Black

    Maxima yra briaunotas vibratorius su slankiojančiu karoliuku, kuris erzins ir pradžiugins, o lenkta forma siekia pataikyti į G tašką.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen suteikia unikalų iroha Soft-Touch silikoną kiekvienam naujame rafinuotame, nešiojamame, baterijomis maitinamame korpuse. Klosčių eilės puošia išorinį silikoną, turintį ilgą formą, kurią lengva laikyti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mae B Elegant Vibrator Purple

    Tiesus ir pailgas „Elegant Soft Touch Vibe by Mae B“ korpusas yra toks glotnus ir švelnus liesti, o jo tvirta forma puikiai tinka daryti norimam spaudimui.

    53,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Minamo Vibrator

    Savitarnos prekės ženklas Iroha pristato lankstų lenktų ir bangų formos masažuoklį Iroha FIT MINAMO. Iroha FIT yra minkštas ir lankstus, skirtas švelniai prisitaikyti prie moterų erogeninių zonų.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160229 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.