×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Klasikiniai vibratoriai

Elementai 97 į 128229 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiais poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su it tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Gaia Eco Vibe Green

    Gaia Eco yra pirmasis pasaulyje biologiškai skaidus ir perdirbamas vibratorius! Eco yra pagamintas iš Biofeel – bioplastiko, pagaminto krakmolo pagrindu. Būkite ramūs žinodami, kad Eco sunaudoja mažiau energijos ir išskiria mažiau šiltnamio efektą sukeliančių dujų nei bet kuris kitas sekso žaislas rinkoje! „Eco“ dizainas yra klasikinis ir gali būti naudojamas vidiniam arba išoriniam stimuliavimui: plonas profilis ir smailėjantis antgalis patogumui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Space Rider 3000

    Plonas vibratorius, pagamintas iš slidžios permatomos purpurinės želė su blizgančiomis dalelėmis, mėgaujasi savo tyliomis kelių greičių vibracijomis.

    34,90 €

    20,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Original Vibrator Pink

    Klasikinis originalus vibratorius iš Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabias įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiant neribotą intymų malonumą. Šis dizainas turi seksualių, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Black

    Klasikinis plonas vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, pasižymintis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ploną, šiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Selopa Silverado Silver/Black

    Stilinga ir tekstūruota, kad būtų lengva suimti, ši prašmatni chromo forma suteikia galingą vibraciją ilgame, liekniame kote, kuris užbaigiamas lygiu, svogūniniu antgaliu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Pink

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Pink

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Real Vibration M 2.0 Flesh

    Real Vibration M vibratorius yra tikras orgazmo aparatas. Pagaminta iš minkšto, saugaus silikono. Išlaisvinkite savo tikras fantazijas su šiuo pusiau tikrovišku žaislu. Mėgaukitės 7 vibracijos nustatymais ir flirtuokite su 4 intensyvumo režimais, kad pasiektumėte tas malonumo viršūnes.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Evan Multi-Speed Vibe Purple

    Įeikite į LateToBed ir susipažinkite su Evanu – nauju ir maloniu naujoviškos ir itin malonios formos vibratoriumi.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations 5 Packvibe Metallic Coulours

    Pakuotėje 5 želė vibratoriai.

    64,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Murray Vibrating Dildo 19cm Purple

    Murray yra vibruojanti dildo su šoniniu pulsavimo ir siurbimo pagrindu. Naudokite intuityvius mygtukus, kad galėtumėte perjungti 12 vibracijos ir šoninio pulsavimo funkcijų, kad rastumėte didžiausią malonumą. Falinė galvutė intensyviai stimuliuoja, o siurbtuko pagrindas užtikrina saugų dildo naudojimą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Renee Vibe 10 Vibrating Functions 18,5cm Silver

    Renee yra vibratorius, kurio jums reikia jūsų dienomis.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Eve's Slim Pink Pleaser

    Pagalvokite apie rožinę spalvą su šiuo karštų atspalvių vibratoriumi! Eve's Slim Pink Pleaser yra tikroviškos formos malonumas žaislas su iškilia venų tekstūra, smailėjančiu varpos galvutės antgaliu ir reguliuojamu greičiu, kad galėtumėte mėgautis malonumu. Šis vibratorius, puikiai tinkantis pradedantiesiems ir patyrusiems sekso žaislų naudotojams, yra tinkamo dydžio ir formos, kad įtikintų orgazmą po orgazmo!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Remote Pinpoint Pleaser Purple

    Silicone Remote Pinpoint Pleaser yra unikalios formos jūsų svajonių užpakalinių durų anonsas. Viliojantis analinis zondas turi žavų ritininį rutulinį antgalį, briaunuotą veleną ir 12 vibracijų funkcijų, kurios sujaudina kiekvieną erzinantį prisilietimą. Pasirinkite savo malonumo intensyvumą ir pasinerkite į orgazminę vidinę stimuliaciją su galinga voleliu stimuliacija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Nereos Blue

    Nereos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis, visiškai atitinkantis kitus Goddess Collection žaislus. Elegantiškas vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, todėl jį lengva suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius turi minkštą antgalį ir yra švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intimina Raya Personal Massager

    Raya yra skoningai sukurtas asmeninis masažuoklis, kuris natūraliai išlenktas tiek išorinei, tiek vidinei stimuliacijai. Intuityviai valdoma užrakinama 3 mygtukų sąsaja, galingos vibracijos tyliai šnabžda ir užtikrina visišką diskreciją. Kiekvienas masažuoklis yra atsparus vandeniui, todėl užtikrina visišką higieną ir malonumą vonioje ar duše.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Chick Flick Mint

    Dvi laimingos pabaigos viename nepamirštamame Chick Flick! Šis dvigubas antgalis turi švelniai išlenktą briaunuotą kotą viename gale, skirtą lengvai pasiekti G tašką, o kitas galas sukuria jaudinantį brūkštelėjimo pojūtį, kur to labiausiai trokštate. Padidinkite vibraciją ir blykstelėjimo greitį naudodami nepriklausomai valdomus variklius ir atraskite didelį pasitenkinimą dėl gerai sukurtos dvigubos funkcijos.

    91,90 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Black

    Klasikinis G-Spot vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabus nuostabus įgūdis ir įspūdžiai, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ergonomiškai išlenktą veleną, kuris be vargo pataikys į G tašką sensacingai tiksliai. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wild Ride With Power Booster

    Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga. Unikali „Power Boost“ funkcija užtikrina 10 sekundžių maksimalią vibraciją pagal komandą. Realistiškos formos antgalis. 8 unikalūs ir galingi greičiai ir funkcijos. Tvirtas siurbtuko pagrindas tvirtai pritvirtinamas prie bet kokio lygaus paviršiaus, kad būtų galima žaisti laisvų rankų įranga.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Terrific Truman Vibrator Naughty Pink

    Mystim Terrific Truman sukurtas pagal gamtą. Po kurio? Mes neišduodame. Išdidžiai 27 cm ilgio ir iki 4,3 cm storio patrauklus vibratorius priverčia norėti daugiau. Galima rinktis iš neklaužada rožinės, sodrios violetinės ir vidurnakčio dangaus spalvų. Slaptas ir tyliai, Siaubingas Trumanas puikiai žino, kaip labai diskretiškai jus džiuginti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Impulse Intimate E-Stimulator Petite Wand

    Kolekcija „Impulse E-stimulation“ skirta „Intimate E-Stimulator Petite Wand“ energijos tiekimui. Šiame elegantiškame masažuoklyje yra 5 elektrostimuliacijos ir 7 vibracijos funkcijos, kad kaskart būtų malonu mėgautis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Purple

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiu poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai mėgstamiausi gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su itin tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad galėtumėte jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Classic Vibrator Purple

    G taško stimuliavimo mėgėjams patiks šis purslams atsparus Purrfect Silicone vibratorius. Sulenkta forma bus lengva priversti varpos galvutę liesti šią ypatingą karštą vietą, o silikoninis kotas su venomis stimuliuoja makštį. Vibratorius turi septynias skirtingas funkcijas: 3 pulsacijas, 1 eskalavimo režimą ir 3 vibracijas. Prie vibratoriaus pagrindo veleno skersmuo tampa platesnis.

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Large Vibrator Nude

    Klasikinis G-Spot vibratorius iš Get Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, nuostabus nuostabus įgūdis ir įspūdžiai, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ergonomiškai išlenktą veleną, kuris be vargo pataikys į G tašką sensacingai tiksliai. Šis malonumo teikėjas turi tikrovišką siluetą su tikroviškomis detalėmis, tokiomis kaip pulsuojančios venos ir ryškus galas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Mr. Right Vibrator Purple

    Palepinkite save paprastais klasikos malonumais! Lankstus lenktas Mr. Right kotas sukurtas taip, kad liestų jus kaip tik. Sureguliuokite kelių greičių ratuką, kad galėtumėte mėgautis pageidaujamu lygiu ir leiskite vibracijai nuvesti jus į aukščiausią kulminaciją. Jis yra kompaktiškas ir atsparus vandeniui, todėl mėgaukitės juo duše ar SPA. Grįžkite prie pagrindų ir išbandykite Classix!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Goddes Collection Belenos Blue

    Visiškai stilingas su kitais Goddess Collection žaislais, Belenos pagamintas iš tamsiai mėlyno silikono su aukso spalvos detalėmis. Klasikinis vibratorius turi žiedo formos rankeną su metaline danga, kuri leidžia lengvai suimti ir atrodyti prabangiai. Pagamintas iš skysto silikono, šis vibratorius yra švelniai švelnus liesti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Real Deal Neal eStim Vibrator Black

    Ar jums patinka tikri vaikinai? Tada mūsų Real Deal Neal jums turėtų patikti. Galingas variklis ir jaudinantis dizainas nudžiugins jus ir e-stim, ir vibracija. Galite mėgautis nusileidimu ir išsipurvinimu su Nealu – jis jus pradžiugins 8 vibravimo ir 5 e-stim programomis – arba netgi gali tapti jūsų nauju mėgstamiausiu treniruočių partneriu. Jei jis atsitrenks į sieną, galite labai greitai jį vėl paleisti naudodami bet kokį magnetinį įkrovimo laidą.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • PicoBong Transformer Yellow

    Kam tenkintis viena pozicija, kai galima išbandyti 2? Kam tenkintis su 2 pozicijomis, kai gali turėti 3? Sulenk mane formuoti mane, vis tiek tau manęs reikia! Nesvarbu, ar jums patiko vienas, ar su laimingu partneriu, „Transformeris“ yra milijonai sekso žaislų viename.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Scorpion Teal

    Šis labai galingas vibratorius, sukurtas taip, kad atrodytų kaip skorpiono uodega, pasižymi plačiu briaunuotu kotu, kuris yra ilgas ir lankstus, su patogiu tvirtu pagrindu.

    72,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128229 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.