×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai G taškas

Elementai 129 į 160581 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black

    Puikus kompanionas intymiausioms malonumo akimirkoms. Ibiza Fingering & Pulsing Vibrator Black yra maloniai lankstus ir pagamintas iš minkšto ir aukštos kokybės silikono, kuris jus lepins. Šis dvigubai stimuliuojantis vibratorius siūlo ne tik intensyvias vibracijas, bet ir novatorišką plazdėjimą primenantį judesį, kuris užtikrina tikslinį G taško stimuliavimą, taip pat svaiginančią klitorio siurbimo funkciją.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush Temptasia Trixie Thrusting Dildo Wine

    Temptasia Trixie stumiantis dildo

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger G5 Turquoise

    TIKRAI ANIMALISTIKA. Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • OhMiBod Freestyle :G Music Vibrator Purple

    Pridedu tiek muzikos į savo vidinį :G Note (Gerai G-SPOT) šiek tiek leidžia „Freestyle :G“ – belaidį muzikos valdomą vibratorių. Kai jis prijungtas prie iPod / iPhone (arba bet mp3 grotuvo), vibracija pulsuoja pagal kurią nepakartojama, suteikdama jums dvigubą jutimo patirtį su didžiausiu judėjimo ir judėjimo laisve.

    179 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lora DiCarlo Drift Warming Bullet Vibrator Coral

    Naršykite ir mėgaukitės visais mėgstamais pojūčiais naudodami „Drift“. Išlenkta visose tinkamose vietose, kampuota „Drift“ forma sukurta taip, kad pasiektų visas reikiamas vietas – viduje ir išorėje. Kontūruota galva turi paaukštintą stimuliacijos tašką, kad būtų galima dar labiau pajusti kiekvieną savo erogeninę zoną. Pradedant nuo gilaus ūžesio iki intensyvios vibracijos, „Drift“ vieno mygtuko paspaudimu sušyla iki kūno temperatūros, kad patirtumėte tikrai sodrią jutimo patirtį.

    219 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovense Osci 2

    Osci 2 yra naujos kartos svyruojantis g taško žaislas su stipresniu varikliu, patobulinta galvos forma, patogesniu žaislo kampu, drastiškai pailgėjusiu baterijos veikimo laiku (iki 5 valandų!), patobulintu ryšiu ir nauju įkrovimo būdu!

    209 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Rose Lipstick Vibe

    Mėgaukitės su Rose lūpų dažais! Stiprios vibracijos saldžioje, diskretiškoje pakuotėje. Ši atmosfera atrodo kaip tikri lūpų dažai jūsų rankinėje ar makiažo krepšyje. Sukite pagrindą, kaip tikri lūpų dažai, kad pakeltumėte lygų satino galiuką ir įjungtumėte vibraciją. Tobula grožio priemonė, kuri sušildys ir paliks spalvą!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Elastic Game Dark Blue

    Mėgaukitės maksimaliu lankstumu su Satisfyer Elastic Game, pagamintu iš silikono: 2 variklių ir vidinės lankstinės vielos dėka universalaus prietaiso gali būti naudojamas kaip uždedamas vibratorius, penio žiedas ar partnerio vibratorius.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger G5 Purple

    TIKRAI ANIMALISTIKA. Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Irresistible Mythical Black

    „Mythical“ turi itin galingą 10 greičių naujos kartos F1 variklį su lanksčiu antgaliu vibratoriumi, kuris prisitaiko prie bet kokios moters formos ir yra tobulos formos, kad pasiektų jūsų g tašką, kad sukurtumėte intensyviausią kada nors patirtą vidinį ir išorinį orgazmą! „Mythical“ turi įkraunamą bateriją su magnetiniu USB įkrovimo prievadu ir įkrovikliu. Visiškai įkrautas jis veiks 60 minučių. Jis yra minkštas liesti, lygus ir vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš medicininio silikono, todėl Mythical lengva valyti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex White

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Marvelous Four

    „Satisfyer Marvelous Four“ sudaro 4 keičiami geriausiai parduodami silikoniniai gaminiai. Mėgaukitės maksimalia įvairove ir įvairiapusiška stimuliacija su triušiu, analiniu ir slėgio bangų vibratoriumi bei masažuokliu.

    109 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Enigma Dual Stimulation Sonic Massager Black

    ENIGMA – tai prabangus dvigubo veiksmo garsinis masažuoklis, sukurtas suvirpinti visą klitorį – jo matomas ir nematomas dalis – ir G tašką, kad orgazmas būtų toks intensyvus, kad manytumėte, kad palikote šią planetą. Pasižymi geriausiomis garso bangomis klitorio išorėje ir švelniu vidinės rankos pulsavimu jūsų kūne, ENIGMA™ plazda visose tinkamose vietose, kad orgazmas, kurio nepamiršite.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Crush

    „Dual Crush“ sujungia stimuliuojančią slėgio bangų technologiją su lenktu, vibruojančiu kotu, pagamintu iš lankstaus silikono. Tiek klitorį, tiek G tašką galima stimuliuoti intensyvia vibracija naudojant intuityvų valdymo skydelį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Vibrator Purple

    Šis asmeninis vibratorius ypatingas yra forma. Didelė galva su nuostabia įduba, kuri spaudžia ir traukia G tašką kaip reikiant... arba jūs, arba jūsų partneris galite juo manipuliuoti ir judinti, kad surastumėte tą mielą vietą, kuri per palyginti trumpą laiką atves jus į labai šlapią kulminaciją. laikas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoris Vibrator with 9 Rotating Vibration Modes Red

    Elegantiška rožės forma ne tik atrodo gražiai, bet ir pašalina sekso žaislų gėdą ir yra dvigubas malonumas pojūčiams. Tavo gera nuotaika prasideda tada, kai tai pamatai. Romantiškų rožių derinys su meile – tai sekso patirties rojus, kurio nesinori praleisti. Šis erotinis vibratorius pagamintas iš minkšto silikono, saugus ir netoksiškas, patogus liesti, naudokite jį drąsiai.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Pristatome „Satisfyer Heated Affair“ vibratorių ir garantuojame, kad jis jus išprotės! Patirkite nekontroliuojamus orgazmus su šiuo galingu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja tiek makšties viduje, tiek konkrečiai G taške ir išorėje klitoryje. Jis turi 12 skirtingų vibracijos funkcijų ir specialią šildymo funkciją, kuri pakyla iki 40 laipsnių Celsijaus, kad naudotojo patirtis būtų tikroviškesnė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cerberus Purple

    Pretty Love Brighty yra silikoninis dvigubas vibratorius su 2 vibruojančiais varikliais ir 30 vibracijų tipų. Jis gali vienu metu stimuliuoti g tašką ir klitorį, o jo minkštas aukštos kokybės silikono paviršius pasieks kiekvieną moterį. Susijaudinti!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Violet

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160581 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.