×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai G taškas

Elementai 97 į 128581 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Satisfyer Big Heat Warming G-Spot Vibrator

    Su giliu silikoniniu kotu „Big Heat“ tikrai džiugina. Dėl stimuliuojančios šilumos funkcijos jis taip pat užtikrina tikrovišką pojūtį, kuris nueina dar daugiau.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Luna II Flexible Vibe Purple

    Pilnas silikoninis vibratorius. Fantastiška savavališko lenkimo kampo funkcija. Galingas, bet tylus variklis. Atsparus purslams. 3 intensyvumo režimai. 4 pulsavimo režimai.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona 2 Pink

    MONA™ 2 yra atnaujinta LELO populiaraus visapusiško G taško vibratoriaus versija, dabar su 100 % padidinta vibracijos galia ir visiškai atspari vandeniui universalumu.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Amy G-Spot Vibrator Pink

    Dėl elegantiško dydžio Amy ji taps jūsų mėgstamiausiu masažuokliu. Išmanus Amy dizainas nėra nei per didelis, nei per mažas. Su paprastu kreivu ir vandeniui atspariu silikoniniu korpusu Amy švelniai slysta ten, kur norite.

    129 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Tiger G5 Black

    TIKRAI ANIMALISTIKA. Jo teritorija yra miesto džiunglės. TIGER yra puikus kompanionas, su kuriuo galima klaidžioti siauromis gatvelėmis ir kiemais, apšviestais neoninių reklaminių šviesų.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove – prekės ženklas, sudarytas iš daugybės produktų, su kuriais mėgausitės savo seksualumu paprasčiausiu ir maloniausiu būdu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Nova 2

    Patirkite mišrų orgazmą – naujoji ir patobulinta Nova lankstosi kartu su jumis, palaikydama nuolatinį ryšį su jūsų klitoriu ir stimuliuodama jūsų G tašką.

    189 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion G-spot Vibrator Red

    Aukščiausios kokybės produktas už neprilygstamą kainą!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Elise 2 Black

    Viso kūno vibratorius su šilkiniu lygiu paviršiumi

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Gigi 2 Pink

    Geriausiai parduodamas G taško vibratorius pasaulyje. GIGI™ 2 yra patobulinta LELO itin populiaraus G taško vibratoriaus versija, be abejonės, labiau teigiamai įvertintas kada nors sukurtas malonumo objektas.

    149 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamas vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Galingas, viso kontakto Venus Butterfly Rocking Penis yra mini stimuliatorius, kuris maksimaliai aprėpia jūsų erogenines zonas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mona 2 Purple

    MONA™ 2 yra atnaujinta LELO populiaraus visapusiško G taško vibratoriaus versija, dabar su 100 % padidinta vibracijos galia ir visiškai atspari vandeniui universalumu.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Liv 2 Cerise Red

    LIV™ 2 yra nauja ir patobulinta LELO ikoninio vidutinio dydžio vibratoriaus versija, užtikrinanti intensyviausius pasitenkinimo pojūčius švelniu ir jausmingu prisilietimu. Šis patobulintas LELO bestseleris turi 100 % galingesnę vibraciją.

    179 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Mūsų Embrace Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratorius suderina praktišką naudojimo paprastumą ir visišką jūsų malonumo vietų stimuliavimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vibes of Love Remote Panty G Magenta

    Šis galingas G taško stimuliatorius turi 2 variklius, belaidį nuotolinio valdymo pultelį su 10 metrų pasiekiamumu ir klitorio stimuliatorių. Jis pagamintas iš saugaus kūno silikono. Tiek stimuliatorius, tiek nuotolinio valdymo pultelis yra įkraunami. Galingas variklis siūlo 9 skirtingus vibracijos modelius.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pasiruoškite būti įtrauktam į viso kontakto stimuliavimo pasaulį su Venus Butterfly silikoniniu nuotolinio valdymo pulteliu Venus "G"™. Dabar visame pasaulyje žinoma kolekcija „Venus Butterfly“ tai vėl padarė su intymių kontūrų forma, lanksčiu G taško masažuokliu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. Išskleiskite sparnus ir erzinkite keliaudami su žavingu nuotolinio valdymo pulteliu iki 10 m atstumu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Jums nebereikia „Tinder“, kad galėtumėte mėgautis maloniu seksu vienam ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedento neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Vibrator Purple

    Nuostabiai išlenktas Sweet Smile vibratorius G taško su lanksčiu kaklu ir didele galvute su stimuliuojančiais grioveliais tiksliai stimuliuoti G tašką.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Triguba stimuliacija keliaujant! Šis kelnaičių vibratorius suteikia trigubą stimuliaciją! Išangėje yra siauras kamuoliukas, makštyje yra vibratorius, o ant malonumo perlo yra stimuliatorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Šis moteriškas rožių žaislas yra sielos grobis ir šluoja „TikTok“. Jei ketinate jį naudoti, tiesiog pradėkite save vadinti „super Licker bc“, tai jūsų ponios dalys SKIRČIUS, VARVĖS, MIRKYS ir visa tai įmanoma esant žemai temperatūrai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Temptasia Lazarus Thrusting Dildo Black

    Gražus malonumas jums yra su Temptasia Lazarus. Šis gražus žaislas turi 3 galingus stūmimo greičius (1,25 colio stūmimo ilgis) ir lenktą kotą optimaliam G taško ir P taško stimuliavimui!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intensyvus hotspot masažuotojas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys The Hammer Pink

    Stiprios tekstūros vibratorius su ryškia galva, triušio formos kliterio kutenimu ir mygtuku valdomu galios intensyvumo lygiu.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Snail Vibe Pink

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128581 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.