×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai violetinė G taškas

Elementai 129 į 160164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Javida Nodding Tip Vibrator with Bendable Clit Stimulation Purple

    „Javida“ vibratorius su linkčiojančiu galiuku su lenkiama kliūties stimuliacija intensyviai stimuliuoja makštį giliomis vibracijomis, o ypač G zoną su galingu linguojančiu galvutės galu. Tuo pačiu metu klitorį džiugina ir vibrostimuliatorius, kuris lanksčiai puikiai prisitaiko prie geidžiamos srities visomis kryptimis.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Insatiable G Inflatable G-Flutter Purple

    Insatiable G™ pripučiamas G-Flutter yra iš CalExotics Insatiable G™ produktų linijos, tačiau su ypatinga funkcija, kuri tikrai patiks jūsų pomėgiams. Galingas tickler yra daugialypis, kad užtikrintų visišką aprėptį, net ir tomis akimirkomis, kai esate apimtas ekstazės.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Sanya Purple

    Moteriai, kuri trokšta tobulumo, SANYA siūlo švelnumą, komfortą ir lankstumą. Jo prabangus ir ergonomiškas dizainas, suderintas su galia, patenkins visus jūsų norus. Jo vibracijų subtilumas jums sukeliantis jaudinančių pojūčių, kurie nuves jus į makšties ar klitorio malonumo viršūnę. Jaudulys stilingai garantuotas!

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    „Bound Love Couples“ vibratorius yra sukurtas naudoti kartu su partneriu, norint patirti didingų seksualinių nuotykių, tačiau taip pat gali sukurti geriausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose. Ergonomiškas dizainas suteikia maksimalų komfortą ir išliks kiekvieno judesio metu. Be makšties ir klitorio malonumo, atskirai arba kartu atraskite kitas erogenines zonas. „Love Bound“ yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu žaisti su keliais vibracijos modeliais naudojimo metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royal Gem Jewel Rechargeable ABS Bullet Purple

    Jums nereikia būti karališku, kad galėtumėte mėgautis šia elegantiška linija. Dėl aptakaus metalo apdailos šis vibratorius tampa bet kurios kolekcijos karūnos papuošalu. Lenktas antgalis ant JEWEL puikiai tinka tiek vidiniams, tiek išoriniams malonumams.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • XouXou Rotating Pearl Rabbit Vibrator Purple

    Tai džiugina makštį, G tašką ir klitorį vienu metu!

    99,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Royals The Princess Butterfly Purple

    Vibratorius Princess Butterfly yra aukščiausios klasės, universalus Tarzan vibratorius su 2 galingais varikliais. Apvalioje galvutėje yra stimuliuojančių keterų, o atskiras drugelio stimuliatorius stimuliuos jūsų klitorį ir lytines lūpas. Princesės vibratorių galima valdyti tik vienu mygtuku, kuris leidžia sklandžiai pereiti per 3 skirtingus vibracijos nustatymus ir 7 modelius.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Getaway Plus 2 Red Violet & Silver

    „Getaway Plus 2“ turi sulankstomą kotą, kuris patogiai prisitaiko prie bet kokios žaidimo padėties. Jo lenktas ir suplotas galiukas tiksliai nukreipia jūsų G tašką, maksimaliai padidindamas jūsų malonumą stimuliuojant G tašką, prasiskverbdamas ir tyrinėdamas jūsų intymias zonas. Jis turi labai lygų paviršių, pagamintą iš ypač minkšto silikono. Getaway Plus 2 turi Nomi Tang firminį jutiklinį slankiklį, kuris valdo galingą vibraciją. Jis yra įkraunamas, veikia itin tyliai ir yra atsparus vandeniui iki 1 metro gylio.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Juno G-Spot Vibrator Purple

    Junona, G taško deivė! Juno yra minkštiausias, glotniausias pasaulyje G taško vibratorius, kuris suteikia galingai gilias, dvelksmingas vibracijas tiesiai į jūsų vidinius malonumo taškus. Unikalios Je Joue žemo dažnio ūžesio vibracijos gali keliauti toliau per kūną, pasiekti daugiau vidinių nervų galūnėlių ir stimuliuoti visą vidinį klitorį. Juno tikrai yra orgazmo rojus!

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Angelique Purple

    Šis g taško vibratorius turi lankstantį kotą, turintį 4 bangavimo funkcijas, stimuliuojančias g tašką, ir stimuliatorių, kuris puikiai tinka maloniai klitorio stimuliacijai. Vibratoriuje yra 12 vibravimo funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Ivy Dahlia G-Spot Vibrator Purple

    Vos vienu šilkiniu prisilietimu IVY by TOYJOY išpildys jūsų troškimus ir pavers jūsų sultimis. Atraskite vešlias kiekvieno daikto formas, kurios derės prie jūsų moteriškų linkių. IVY kolekcija yra gamtos atsakas į novatorišką dizainą už prieinamą kainą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Witty P&G Vibrator with Remote Control Indigo

    Witty buvo sukurtas kaip „jungiklis“ žaislas, leidžiantis pasirinkti p taško arba g taško stimuliavimą. Klitorio stimuliaciją pasiekia rutulys, esantis pagrindo gale.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-spot Rabbit Vibrator 3 Motors Purple

    Rabbit Vibe iš Sweet Smile su šilko glotniu silikoniniu dangteliu sužavės ne tik gražia išvaizda, bet ir galimybėmis. Išlenktame kote ir klitorio zuikio viduje yra paslėpta 15 vibracijos režimų, kad tuo pačiu metu būtų malonu mėgautis makštimi, G tašku ir klitoriu.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love David Purple

    Su šiuo vibratoriumi jūsų laukia malonių akimirkų!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Entice Purple

    Lankstus triušio vibratorius Entice iš Vibe Couture turi pulsuojančią, aukštyn ir žemyn nukreiptą bangų masažą G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančių bangų masažui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Gee Purple

    Patirti G taško orgazmą dar niekada nebuvo taip paprasta! Susipažinkite su Le Wand Gee – į G tašką nukreiptu įkraunamu vibratoriumi, kuris pašalina visus spėliojimus ir sukels labai malonius pojūčius.

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Couture Rabbit Quiver Purple

    Lankstus triušio vibratorius Quiver iš Vibe Couture turi pulsuojantį ir stumiantį masažo kamuoliuką G taško kotelyje ir jaudinančią vibraciją klitorio stimuliatoriuje. 3 varikliai turi 3 greičius pulsuojančiam masažo kamuoliui ir 7 vibracijos režimus. Viską galima lengvai valdyti mygtuku ant žaislo – kartu arba atskirai.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Grynas malonumas makšties, G taško ir klitoriui!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Halo Ring Rabbit Vibrator Purple

    Aukštos klasės VIVE prekės ženklas reiškia didžiausią stimuliavimą nuolatinėmis naujovėmis! Šis aukščiausios klasės G taško triušio vibratorius gali pasigirti unikalia funkcija, kuri privers jūsų pirštus susirangyti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Clitoris Rabbit Vibrator Purple

    Patirkite stimuliaciją, nepanašią į tai, ką kada nors jautėte. Dėl savo išskirtinio dizaino jis idealiai tinka kiekvienam prisilietimui suteikti patirties. Viduje antgalis švelniai lenkiasi, kad pasiektų G tašką, kad būtų dar gilesnis malonumas. Pajuskite dviejų judesių galią – vieną išorine ranka, o kitą – pėdą. Pasirinkę 12 vibracijos nustatymų ir 4 viršįtampio režimus, atrasite nuoseklų greitį ir bangų modelius, kurie privers jus dejuoti į orgazmą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue Hera Rabbit Vibrator Purple

    Ikoninis triušis – perkurtas šiuolaikinei karalienei! Hera yra minkštiausias ir glotniausias triušių vibratorius pasaulyje. Minkštas, gležnas galiukas suteikia gilias, švelnias vibracijas tiesiai į jūsų G tašką, o lankstus nykštys labiau stimuliuoja išorinį klitorį, kad pasiektumėte maksimalų mišrų orgazmą.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shunga Soyo Purple

    Moteriai, kuri nori visko! SOYO su savo išstudijuota konstrukcija ir galingomis vibracijomis atvers jums multisensorinio malonumo duris. Išskirtiniai intensyvumo nustatymai tarp apatinės ir viršutinės kamerų leis puikiai valdykite savo malonumą, tuo metu nukreipdami į klitorį, lytines lūpas, tarpvietę ir G tašką. Sveiki atvykę į daugelį orgazmų pasaulį!

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Dempsey Inflatable Rabbit Vibrator Purple

    Nieko panašaus dar nematėte! vibracinis ir pripučiamas viename gabale! ir geriausia... pagaminta Pretty Love, todėl tai yra kokybės ir malonumo sinonimas. Šis naujoviškas vibratorius turi du vibracijos taškus, taip pat yra pripūstas, kad visiškai užpildytų jus malonumu.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love Distance Reach G Portable Overlay Vibrator App Controlled

    Ar esate pasiruošę įdomiai patirti? Love Distance Reach G perdangos vibratorius yra puikus žaislas poroms. Šis vibratorius pagamintas iš kūnui saugaus silikono. Vibratorių lengvai pritvirtinsite prie reguliuojamų diržų ir įdėję mėgausitės skania klitorio ir G taško stimuliacija. Atsisiųskite nemokamą programą ir visiškai perduokite valdymą!

    259 €

    96,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Paloqueth Couple Vibrator Wireless Clitoris G-Spot Stimulator Purple

    100% vandeniui atsparus vibratorius, skirtas bendrai stimuliacijai mylėjimosi ar solo žaidimo metu. Jis pajus sustiprintus savo koto ir sėklidžių pojūčius, kol ji mėgausis sensacinga G taško ir klitorio stimuliacija. Visi yra nugalėtojai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Motor Waterproof Vibrator with Remote Purple

    Ar norite kuo daugiau mėgautis? Išbandykite trigubą stimuliaciją su šiuo patogiu Paloqueth prekės ženklo žaislu. Vidurinė dalis nuslysta į makštį, kur vibracijomis stimuliuos g tašką, o kamuoliukų suformuota kabykla džiugins išangę. Tada trečioji dalis pasirūpins klitoriu ir jums neliks nieko kito, kaip tik pasiduoti intensyviems orgazmams.

    45,90 €

    33,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • We-Vibe Rave

    Minkšti kraštai ir galingas Rave by We-Vibe™ ūžesys stimuliuoja jūsų pojūčius ir patenkina jūsų G tašką. Unikali asimetrinė forma paverčia jūsų švelnius judesius ar posūkius grynu malonumu.

    169 €

    103,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Sweet Smile Bendable Double Vibrator Purple

    Vienišiems kariams ir komandos žaidėjams!

    80,90 €

    49,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 129 į 160164 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.