×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai violetinė G taškas

Elementai 65 į 96164 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Pretty Love Tracy Lavender

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her G-Spot Butterfly Strap-On Purple

    Pasiekite didįjį O, nepakeldami nė piršto! „Ultimate G-Spot Butterfly Strap-On“ turi 10 sprogstamųjų vibracijos režimų, kuriuos galima valdyti naudojant pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą. Žaisk vienas arba su partneriu, namuose ar lauke!

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Sutra Purple

    Šis visiškai vandeniui atsparus vibratorius suteikia tylų, bet galingą vibraciją ir turi 7 intensyvumo programas. Jutikliniai mygtukai palengvina naudojimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Deep Rose

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Lucid Dream No 14 Purple

    Moterų sveikatos žurnalo „Geriausios Maxi Vibe“ titulu apdovanotas „Lucid Dream Nr. 14“ tikrai yra svajonės išsipildymas. Svogūninės galvutės kreivė ir forma yra specialiai sukurti taip, kad būtų neįtikėtinai stimuliuojamas taškas G, o kotas yra ergonomiškos formos, kad atitiktų moters anatomijos kreives. Galingos kelių greičių vibracijos sukoncentruotos ties galiuku, ten, kur naudotojai gali jais labiausiai mėgautis, o tvirtas, bet lankstus korpusas leidžia puikiai išdėstyti vietą. Greitis lengvai valdomas paprastu sukimo ratuku prie pagrindo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Violet

    Su 3 galios varikliais „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programėlę vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    36,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Pipedream Wall Banger Deluxe Bunny Purple

    Kitoks medžioklės trofėjus prie sienos!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Faust Purple

    Šis vibratorius ir oralinio sekso stimuliatorius suteikia vartotojui 12 vibracijos režimų ir 12 laižymo nustatymų, skirtų klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Je Joue G-Kii Purple

    Malonu, paprasta, naudinga – tonizuoti ir sustiprinti PC raumenis su Ami, kad patirti stipriau orgazmą ir dar daugiau.

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth G-Spot Dual Vibrator Purple

    Ieškote vibratoriaus, kuris niekada jūsų nenuvils? Štai jūs tai turite! Paloqueth G-Spot Dual Vibrator stimuliuos ir g tašką, ir klitorį su 7 intensyvios vibracijos režimais, kurie jus ne tik užvirs, bet ir į viršų. Jo minkštas silikoninis paviršius malonus liesti ir tuo pačiu saugus kūnui. Pasigaminkite žaislą, kuris suteiks jums geriausių orgazmo potyrių!

    57,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo King Vibrating Thruster Velvet Purple

    KING taiko naujovišką ZALO technologiją „PowerThrust“, kad sujungtų didelio našumo variklių sistemos ir tikslios elektros pavaros struktūros. Tai pažeidžia tradicinių elektromagnetinių pavarų apribojimus ir padidina variklio traukos galią į padidintą lygį. Su stūmimo dažniu iki 40 kartų per sekundę, King suteikia jums galingiausią orgazmo patirtį.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bgee Classic Purple

    Būti surastas. Šis 17,8 cm lenktas vibratorius nuves jus ten. Su šiuo 17,8 cm masažuokliu „B Swish“ padėjo lengvai rasti g tašką.

    34,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Satin G-Gasm Purple

    Dėl jūsų pasiūlymų vienas iš mūsų geriausiai parduodamų prekių dabar yra dar geresnis! Pridėjome 10 unikalių eskalavimo, vibracijos ir stimuliavimo funkcijų, kurios gali pasiekti iki pat G taško ir suteikti neprilygstamą klitorio stimuliaciją!

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Pearl 3 Purple

    Technologiškai pažangiausias pasaulyje apdovanojimus pelnęs G taško vibratorius ką tik atnaujintas galios ir baterijos naudojimo laikas. Pearl3 yra technologiškai pažangus G taško vibratorius, įgalintas lietimui jautria technologija. Šiek tiek išlenkta forma puikiai tinka G taško stimuliavimui ir visų rūšių išoriniam malonumui. Trys „Pearl3“ iškilimai intensyviau stimuliuoja G tašką, kai yra įkišti į kūną.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Elegant Series Double Vibe

    Forma ir funkcija suderinta!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Bess Vibrator Velvet Purple

    Bess patogiai telpa rankoje ir siūlo tiksliausią stimuliaciją dėl naujoviškos DirectPower technologijos. Jis sutelkia dėmesį į jautrius taškus su variklio apsisukimais iki 10 000 kartų per minutę, kad suteiktų tobulą orgazmo patirtį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The G-Rave Purple

    Daugiau informacijos apie šį gaminį netrukus Paverskite savo miegamąjį reivo klubu su žaislu, kuris nuteikia jūsų malonumui! Leiskite švytinčioms koto ir antgalio lemputėms naršyti žaidime su švelniai išlenkta galva, kuri kiekvieną kartą atsitrenkia į G tašką. Ribotas apykaklė kutena pakeliui, kad jaustųsi žavinga, o jūs galite pasirinkti iš 7 galingų greičių – net po vandeniu, nes jis visiškai panardinamas. Nuvalykite žaislų valikliu ir šiltu vandeniu.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • BeauMents Doppio 2.0 Purple

    Įmantrių žmonių meilužis!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Purple

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną linksmą vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8s raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruoti. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Classic Slim Vibrator Purple

    Klasikinis vibratorius iš Real by TOYJOY kolekcijos yra kokybiškas vibratorius, plonntis nuostabiais įgūdžiais ir įspūdžiais, suteikiantis neribotą intymų malonumą. Dizainas turi ploną, šiek tiek tiek išlenktą kotą, kuris be pastangų užpildys jus geidulingu troškimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96164 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.