×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 2 viename G taškas

Elementai 97 į 128247 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Gvibe Gcandy Sweet Raspberry

    Gcandy gali pasigirti 2 galingais varikliais, iš kurių vienas yra bagažinėje, stimuliuojantis G tašką, o vienas variklis yra piršte, stimuliuojantis klitorį. Gcandy veikimo laikas yra ne trumpesnis nei 4 valandos su įkrovimu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Happy Rabbit G-Spot Pink

    Platesnis antgalis ieško vidinių saldžių dėmių, o 3 vibracijos nustatymai ausyse apgaubia klitorį, kad būtų maloni palaima.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Mono Flex Vibration Red Berry

    2 galingi varikliai, besiūlė silikoninė apdaila ir tuo pačiu metu stimuliuojamas G taškas bei klitoris daro Mono Flex kiekvienos kolekcijos akcentu. Jis taip pat turi sudėtingą formą ir programų valdymą.

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ida Wave Dual Stimulation Massager Coral Red

    Mūsų naujausias su programėlėmis prijungtas dvigubas vibratorius IDA™ Wave su LELO patentuota WaveMotion™ technologija pasirodo kaip malonumo ikona, kuri niekada nenuvilia, idealiai tinka seksualiniam pažadinimui jūsų sąlygomis.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting & Rotating Pearl Vibrator Purple

    Intensyvus stūmimas ir sukimasis smagu!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 2 Black

    Silikoninis Satisfyer Curvy Trinity 2 siūlo maksimalų universalumą su 3 varikliais ir 2 atskirai valdomomis funkcijomis bei palepina klitorį ir G tašką vibracijomis ir slėgio bangomis.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Jane Double Vibrator Black

    Nalone Jane yra specialus vibratorius, kurį galima naudoti iš abiejų pusių. Plati, apvali galvutė idealiai tinka išorinei stimuliacijai ir masažams, o kita pusė gali būti naudojama vidinei stimuliacijai. Abu galai turi savo varikliu, kuris gali buti valdomas atskirai.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Lavender

    „Pocket Wand“ yra sukurtas aplink labai galingą vibracijos variklį, skleidžiantį didžiausią galią ir nenusileidžia daugeliui didelių lazdelių masažuoklių. Gaminys turi 3 vibracijos intensyvumo ir 4 vibracijos režimus, kurie padeda lengvai pasiekti kulminaciją pasirinkus pageidaujamus nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Purple

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem0 funkcijų naujos kartos F1 varikliai ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti1).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Carina Black

    Patirkite malonumą iš sekso žaislo kaip niekas kitas su šiuo įkraunamu triušio vibratoriumi. Šis vibratorius stimuliuoja klitorį ir g tašką kartu su galinga vibravimo ir šildymo temperatūros funkcija, suteikdamas jums tikroviškus pojūčius.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Black

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kutenimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultelį, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekte nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Pink

    šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Purple

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic My G Teal

    My-G yra dvigubos stimuliacijos žaislas. Naujų technologijų pagalba My-G turi unikalius ir naujus judesius, idealiai tinkančius G taško stimuliavimui. Jis turi unikalų pulsavimą, leidžiantį pažinti visiškai naują masturbacijos rūšį. Be to, „My-G“ turi naujovių, su kuriais galima sukurti naujo tipo, visiškai įdomų.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Jazz Rabbit Vibrator Red

    Soft Touch džiaugsmo davėjas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova White

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų silikonų tik tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Vibrating Rabbit Black

    Šis triušis yra puikus vibratorius, skirtas pasiekti kiekvieną jautrią vietą. Viršutinę dalį galite pasukti 8 skirtingais raštais. Taip pat galite įjungti triušį, kad jo galiukas vibruotų. Čia yra 36 nustatymai. Taip pat galite valdyti sukimosi kryptį.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Lilac

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Adam & Eve Eve's First Thruster

    Patenkinkite kiekvieną troškimą nenuilstamais posūkiais, staigiais sukimais ir jaudinančiomis vibracijomis, kada tik norite – viskas tik vienoje nuotaikoje: Eve's First Thruster!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy for Her G-Spot Stimulate-Her Purple

    Ji vadino savo G tašką kaip savo deivę. Kai ji pirmą kartą bandė jį rasti, ji nebuvo tiksliai tikra, kur jis yra jos makštyje. Tačiau kai ji įsmeigė savo G tašką Stimuliuok ją į savo vidų, lenkta forma automatiškai prisispaudė prie jos nepagaunamo G taško, ir po to ji neabejojo dėl jo vietos. Dabar ji buvo pasirengusi atrasti savo pirmąjį G taško orgazmą. Ji paspaudė šildymo funkcijos mygtuką, kad „Stimulate-Her“ įkaistų iki patogios 104 laipsnių. Šiluma jautėsi gerai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Oninder Lisbon G-Spot & Clitoral Stimulator Black

    Šį žaislą galite naudoti įsiskverbimo metu. Tai stimuliuoja jos G tašką ir klitorį bei jo gaktą. IPX7 atsparus vandeniui ir dulkėms sertifikatas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mauve

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įrenginį įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Soraya Wave Black

    Protą sukrečiančio malonumo potvynio banga.

    389 €

    239 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Fun Black

    Naujoji „Double Fun“ stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotoliniu žaidimu ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Hands-free 3 Function Vibrator Red

    Gilus ir diskretiškas malonumas be rankų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Reverb Lilac

    ROMP Reverb yra triušio vibratorius su Pleasure Air technologija. Tai apima vidinę G taško vibratoriaus ranką ir išorinę klitorio siurbimo stimuliavimo galvutę, kurios kartu suteikia dviejų tipų stimuliaciją tiek viduje, tiek išorėje, kad būtų pasiektas galingas, mišrus orgazmas. Jame yra 10 siurbimo lygių, 3 vibravimo greičiai, 7 vibravimo modeliai ir kelionės užraktas. Jis yra įkraunamas ir atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Goodies Cakey G-Spot and Rabbit Silicone Vibe Fuchsia

    Goodies prekės ženklo žaislai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės Premium silikono ir ABS. Jo forma sukurta siekiant geriau stimuliuoti G tašką. Jis turi 10 vibracijos funkcijų ir galingą, bet tylų variklį.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Pretty Little Wands Charmer Purple

    Pasimėgaukite savo magiška puse ir burtų, kad gautumėte begalinį malonumą su Pretty Little Wands Charmer. Pasinerkite į naujas malonumo aukštumas su unikaliu plonu masažuokliu su 10 vibracijos greičių, įvairiomis kryptimis lanksčiu korpusu ir maloniu dviejų galų dizainu.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Lady Bi Purple

    Ar dydis svarbus? Priklauso ko tu nori. Jei nori būti drėgnesnis, labiau įsijungęs ir patirti gilesnius pojūčius nei bet kada anksčiau, tuomet nori ilgo, stipraus atmosferos, kuri pataikys į jūsų vietą, šalia gimdos kaklelio, kuri, kaip buvo parodita, sustiprės. susijaudinimas.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Trysta Violet

    Tikslinis riedantis G taško vibratorius.

    119 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Date Night Set

    Pasimatymo naktis atneš jums galingą, mišrų orgazmą dviems su triušio vibratoriumi Nova 2 ir vibruojančiu penio žiedu Pivot. Šis išskirtinis dovanų rinkinys skirtas maksimaliai išnaudoti preliudiją ir mėgautis malonumu visą naktį. Tobulas poravimas norint išsiaiškinti savo poreikius ir norus.

    339 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128247 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.