×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai 2 viename G taškas

Elementai 33 į 64247 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Raskite savo mėgstamus žaislus INTOYOU, kad ir ko ieškotumėte. Rush Nova yra naujausias „Intoyou“ narys. Vibratorius su klitorio siurbtuku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Pink

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamas vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Moove Massage Wand with 2 Powerful Motors Silicone Black

    Moove – prekės ženklas, sudarytas iš daugybės produktų, su kuriais mėgausitės savo seksualumu paprasčiausiu ir maloniausiu būdu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Jums nebereikia „Tinder“, kad galėtumėte mėgautis maloniu seksu vienam ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedento neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Triguba stimuliacija keliaujant! Šis kelnaičių vibratorius suteikia trigubą stimuliaciją! Išangėje yra siauras kamuoliukas, makštyje yra vibratorius, o ant malonumo perlo yra stimuliatorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rose Clitoral Licking Vibrator 9 Licking Modes & 9 Vibrations Red

    Šis moteriškas rožių žaislas yra sielos grobis ir šluoja „TikTok“. Jei ketinate jį naudoti, tiesiog pradėkite save vadinti „super Licker bc“, tai jūsų ponios dalys SKIRČIUS, VARVĖS, MIRKYS ir visa tai įmanoma esant žemai temperatūrai.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Embrace Me Turquoise

    Mūsų Embrace Me triušio vibratorius stimuliuoja klitorį ir G tašką vienu metu dviejų galingų variklių vibracijomis. Dėl tvirtinimo žiedo vibratorius suderina praktišką naudojimo paprastumą ir visišką jūsų malonumo vietų stimuliavimą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson iRide Pink

    Važiuokite juo, sūpuokite ar šaukštu! iRide yra galingas naujas žaislų judėjimas. Jūs kontroliuojate ritmą, greitį ir pojūčius pačiu savo kūno judesiu, atlaisvindami rankas svarbesniems, įdomiems dalykams! Yra net dvi nepriklausomai valdomos 3 lygių vibruojančios zonos, nukreiptos tiesiai į dvi jūsų erogeniškiausias zonas! Natūraliai išlenktas dizainas leidžia jausmingai ritmingai judėti, o paminkštinta pagalvė užtikrina minkštą ir sklandų važiavimą. Pateikiama permatomoje pakuotėje. Sukurtas taip, kad tarnautų iš aukščiausios kokybės žaislams žinomų medžiagų, patogiai pritvirtinsite „iRide“ ir įsijausite į ekstazę.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Love to Love Fireball Body Massager & Vibrator Plum

    Fireball yra kūno masažuoklis ir vibratorius viename. Vibruojantys masažo voleliai privers visą jūsų kūną dilgčioti iš džiaugsmo, o patogus vibratorius patenkins visus jūsų norus. Be seksualinio malonumo suteikimo, Fireball gali būti naudojamas raumenims atpalaiduoti ir skausmams malšinti.

    139 €

    52,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • LELO Soraya 2 Black

    Jei esate toks žmogus, kuris mano, kad du orgazmai yra geresni už vieną, jums tikrai patinka. Soraya™ 2 yra prabangiausias pasaulyje triušio vibratorius, siūlantis optimizuotas dvigubą stimuliaciją tiek klitorio, tiek G taško orgazmui pasiekti visiškai naujame lygyje. Prabangaus dizaino ir neabejotinos formos Soraya™ 2 yra puikus jėgos ir tikslumo derinys.

    339 €

    209 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile A & G-Spot Rabbit Vibrator Purple

    Intensyvus hotspot masažuotojas!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting & Vibrating Rabbit Vibrator Purple

    3x7 vibracijos modeliai – su 3 stumiančiais koto judesiais ir 7 triušio ausų vibracijos modeliais, PALOQUETH stumiamasis vibratorius suteikia jums 3x7 parinktis. Nedvejodami perjunkite režimus, kad jie atitiktų jūsų meilės greitį.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Tracy Purple

    Šis itin minkštas silikoninis 7 funkcijų triušio vibratorius yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Šio aptakaus ir elegantiško purpurinio žaislo forma yra lygi ir išlenkta, stora galva, kad pasiektų vidinį G tašką, ir mažesnis lenktas triušio klipas, užtikrinantis kumštį suspaudžiantį orgazmą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Minds of Love Timo Purple

    Galingas vibratorius su klijavimo mygtuku ir nuotolinio valdymo pulteliu. Antgalis ir klitorinis kaipimas idealiai tinka jūsų G taškui ir klitoriui stimuliuoti. 2 galingi varikliai su 10 funkcijų (vibravimo ir pulsavimo režimai) suteikia išskirtinę stimuliaciją. Pridedamas satininis maišelis laikymui. Medžiaga: silikonas, minkštas, lankstus, bekvapis, lengvai valomas, atsparus vandeniui, paprastas valdymas įjungimo/išjungimo mygtuku arba patogiai naudojant nuotolinio valdymo pultą, įkraunama naudojant USB laidą (adapterio komplekto nėra).

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Hera

    Triušio vibratorius su klitorio stimuliatoriumi ir analiniu kamščiu. Lankstus ir šiek tiek sulenktas kotas su lygiu viršumi puikiai tinka stimuliuoti G tašką. Klitorio stimuliatorius turi 2 minkštus zuikio ausų kutenimą, o išangės ilgintuvas yra karoliukų formos.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GOPower Jamie Thrusting Rabbit Vibrator Black

    Įeikite į erotinių žaislų pasaulį su Go Power asortimentu – daugiausia priklausomybę sukeliančius žaislais rinkoje.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Pocket Wand Black

    Pocket Wand yra kompaktiškas kišeninis lazdelės vibratorius, puikiai tinkantis bet kur ir bet kada. Jis suteikia nuostabiai galingas ir giliai ūžesines vibracijas bei įvairius pulso ir bangų modelius, patenkinančius tuos, kurie mėgaujasi malonumu pagal poreikį. Jame yra du universalūs priedai, skirti tyrinėti ir smagiau praleisti laiką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action No. Fifteen Wand & Rabbit Vibrator 3 Individual Motors Purple

    „Action“ žinome, kad jūsų fantazijos ne visada vienodos, ir kad galėtumėte mėgautis kiekviena akimirka, sukūrėme žaislą Nr. Fifteen su trimis varikliais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida 3 Function Vibrator Pink

    Šis vibratorius gali suteikti tiesioginio, malonumo stimuliavimo ir viso kūno masažą ir (arba) masažuoti intymias vietas. Galima naudoti abu vibratoriaus galus.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Angel Intelligent Warming Vibrator

    Angel yra universalus vibratorius, kurio nenorite praleisti! Tai galinga, talentinga ir elegantiška. Jis sukurtas ergonomiškai, kad būtų patogu laikyti. Jame yra 2 ypač galingi varikliai, kuriuos galima naudoti savarankiškai arba įmonėje. Idealiai tinka klitoriui, G taškui ir speneliams stimuliuoti. Jei norite viliojančių preliudijų ar kvapą gniaužiančių santykių, solo sekso ar žaidimo su partneriu, Angel patenkins visus jūsų poreikius.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Sunray Pink

    Mėgaukitės tuo pačiu metu G taško ir klitorio stimuliavimu su Satisfyer Sunray vibracijos ir oro impulsų savybėmis. Programėlėmis valdomas silikoninis triušis turi lanksčią jungtį, kuri lengvai prisitaiko prie jūsų anatomijos.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Heated Affair Warming Rabbit Vibrator

    Pristatome „Satisfyer Heated Affair“ vibratorių ir garantuojame, kad jis jus išprotės! Patirkite nekontroliuojamus orgazmus su šiuo galingu vibratoriumi, kuris tuo pačiu metu stimuliuoja tiek makšties viduje, tiek konkrečiai G taške ir išorėje klitoryje. Jis turi 12 skirtingų vibracijos funkcijų ir specialią šildymo funkciją, kuri pakyla iki 40 laipsnių Celsijaus, kad naudotojo patirtis būtų tikroviškesnė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Top Secret+ Black

    Paslaptis, kurios nenorėsite saugoti... Top Secret+ nešiojamasis vibratorius turi plokščią, ergonomišką pagrindą, užtikrinantį maksimalų komfortą, taip pat briaunuotą kotą klitoriui stimuliuoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Nami Black

    NAMI yra naujas mūsų dvipusės VIVE019 masažo lazdelės posūkis. Su dviem 10 funkcijų naujos kartos F1 varikliais ir pažangiomis technologijomis (du variklius galima valdyti nepriklausomai).

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Ternence Purple

    Šis ypač minkštas silikonas su 12 vibracijos ir 4 sukimosi funkcijomis yra nuostabiai įrengtas, kad naktį po nakties teiktų intensyvų malonumą. Žaislas yra lygus ir išlenktas su aptakia galvute, kad pasiektų jūsų vidinį G tašką, ir mažesniu lenktu triušio klitoriu, kad būtų užtikrintas orgazmas.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Greedy Girl Rechargeable Thrusting G-Spot Rabbit Vibrator

    Iš naujo atraskite stulbinančius Anastasijos ir Kristiano Grėjaus nuotykius su „Fifty Shades of Grey“ oficialia malonumų kolekcija. Remiantis literatūros reiškiniu, kuris supažindino poras visame pasaulyje su BDSM, pardavėjo daugiau nei 50 milijonų kopijų visame pasaulyje ir sukūrė tris labai sėkmingus filmus. 2012 m.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Elegance Heating Rabbit Vibrator Opulent Black

    Elegantiškame G-Spot vibratoriuje yra du F1 varikliai su turbokompresoriumi, kurie pasižymi rimtu smūgiu. Vienas yra antgalyje, o kitas - kaip pratęsimas, kad būtų stimuliuojamas klitorio pirštų riesimas. Šie naujos kartos F1 varikliai vibruoja stulbinančiais 7 200 ir 14 000 aps./min.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Bunny 5+ Mint

    „Air Pump Bunny 5 Connect“ programa yra neįtikėtinai universali: leiskite save lepinti dviejų galingų variklių vibracijomis ir jausmingai užpildyti pripučiamu veleno antgaliu. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Easter Bunny Skin

    Minkštos spalvos TPR triušių vibratorius su dviem varikliais. Vienas koto gale, kitas zuikio formos klitorio stimuliatoriaus viduje. Tai nuostabus vibratorius su dideliu galvutės G taško antgaliu ir labai stipriu klitorio stimuliatoriumi vienu metu makšties ir klitorio stimuliacijai ir dvigubam malonumui.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64247 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.