×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vyrams

Elementai 33 į 64309 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Orion Candy Toy Set - Erotic Kit 9 pack

    9 dalių meilės žaislų rinkinys rožinės spalvos.

    53,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Curved Rimming Plug Model M

    Šis analinis masažuoklis, išlenktas, kad nukreiptų į P tašką arba, moterims, siektų G taško, taip pat turi išsipūtusią lemputę jūsų vidiniam malonumui! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Vick Powerful Plug Remote Controlled Vibrator Black

    SVAKOM Vick Remote Controlled Dual Motor Prostate Massaging Vibrator yra galingas ir prabangus masažuoklis, specialiai sukurtas poroms. Du atskiri galingi varikliai užtikrina vidinę ir išorinę intensyvią stimuliaciją. Tai puikus masažuoklis G taškui ir klitoriui, taip pat turi puikų kampą prostatai stimuliuoti.

    87,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Revo Stealth

    „Nexus Revo Stealth“ suteikia nepastebimai nuotoliniu būdu nukreiptą malonumą prostatai ir tarpvietei, kad patirtų nuostabų prostatos orgazmą!

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cloneboy Personal Dildo

    Padovanokite savo mylimajam tobulą seksualią dovaną sukurdami tikslią savo gaidžio silikoninę kopiją. Tiesiog naudokite formą, kad per kelias minutes sukurtumėte asmeninį, tikrovišką dildo – tai dovana, kuri dovanojama ir toliau! Komplekte yra reguliuojamas gaidžio žiedas.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Joy Black

    Mūsų Double Joy stipriai stimuliuoja abu partnerius sekso metu. U forma priglunda tiek viduje, tiek išorėje – užtikrina viliojantį klitorio, G taško ir varpos pojūtį. Įjungta programa, šis aukštųjų technologijų žaislas patobulintas nuotolinio žaidimo ir dar daugiau!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Luxe Touch Sensitive Vibrator Purple

    Visiškai kontroliuokite savo jausmingą malonumą su novatorišku LUXE jutikliniu vibratoriumi. Technologiškai pažangi vibracija gali pasigirti dviem jutikliais, esančiais palei veleną, kurie aktyvina galią. Šis išskirtinio dizaino malonumo prietaisas su 10 galingų vibracijų, pulsavimo ir eskalavimo funkcijų leis jums norėti daugiau, daugiau ir o taip... dar daugiau!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • SilexD Model 2 Vibrating Premium Silicone Dual Density Dildo 7" Flesh

    „SilexD“ siūlo daugybę dildo su ypač minkšta aukštos kokybės silikonine oda su dvigubo tankio SILEXPLAN užpildu ir vidiniu kietu šerdimi, kad jaustumėte itin tikrovišką ir nepakartojamą malonumą. Revoliucinė patentuota SILEXPLAN medžiagos formulė, naudojama mūsų gaminiams užpildyti, užtikrina didesnį dildo tankį ir didesnį lankstumą. Suteikia nuostabų pojūtį ir didesnį elastingumą. Siekdami didžiausių orgazmo malonumų, SilexD savo kolekciją papildo vibracijos funkcija, kuri patenkins jūsų giliausias seksualines fantazijas. Nėra termoreaktyvios funkcijos.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Wanderlust

    Šio unikalaus silikoninio žaislo viename gale yra galingas lazdelės masažuoklis, o kitame – maloni lemputė ir švelniai lenkta atmosfera. Su elegantiškais lengvais prieigos valdikliais centre, ši dvipusė forma sujudina jūsų pasaulį viduje ir išorėje su dviem galingais varikliais, kurie iš viso siūlo 49 skirtingus greičio ir funkcijų derinius! Visiškai atsparus vandeniui ir panardinamas, tai puikus universalus vonios draugas, kuris greitai išsivalo naudojant Evolved Toy Cleaner ir šilto vandens skalavimo priemonę.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Glow in the Dark Pink

    Mūsų naminis dildo rinkinys leidžia sukurti tikslią vibruojančią silikoninę bet kurio penio kopiją. „CloneA-Willy“ liejimo rinkinys užfiksuoja-as tikroviškos detalės, todėl tai yra daugiausiai suasmenintas sekso žaislas planetoje!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations

    „Your Fifty Shades of Grey Relentless Vibrations Love Egg“ yra universalus ir orgazmą sukeliantis žaislas, puikiai tinkantis žaisti tiek solo, tiek poroms.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Anos RC Prostate Plug with Vibration Black

    Stimuliuoja prostatą ir tarpvietę tuo pačiu metu!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Big Boy

    Natūraliai atrodantis vibratorius su pulsuojančiomis venomis. Minkšta ir lengvai slystanti medžiaga. Su kelių greičių vibracija. Dydis: 21 cm, Ø 4,5 cm. Medžiaga: PVC, ABS. Užsisakykite baterijas atskirai: 2 x AA.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Wand & Pearl Vibrator Purple

    Masažuoklis ir perlinis vibratorius viename!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Smooth Rimming Plug Model R

    Šis aukštųjų technologijų įrankis turi smailėjantį antgalį, todėl jis gali patogiai slysti ir suteikti didžiausią analinį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Freed Pleasure Overload 10 Days of Pleasure

    Pasiruoškite dešimčiai neįtikėtinų seksualinių intrigų dienų ir džiaukitės su šia žavia dovanų dėžute. Pasidalykite jauduliu kiekvieną dieną atidarydami paslaptingas duris su savo mylimuoju ir atraskite jausmingą ar vergišką skanėstą su daiktais jam, jai ir jums abiem.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Love Box International

    Šioje 16 vienetų „Super Love Box“ dėžutėje rasite viską, ką galite pamaloninti su medumi ir jas pamaloninti bei suvilioti... Geriausia tai, kad sutaupote daugiau nei 50 €, palyginti su tuo, kad pirktumėte prekes atskirai.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Cyber Silicock Remote Control Realistic Master Ben

    Dar niekada silikoninė apdaila nebuvo tokia tikroviška, lanksti, šiluminė ir nenuilstamų funkcijų, apie kurias visada svajojote.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Realistic Chubby Vibrating Dildo 10.5" Brown

    Ištirkite kiekvieną legendinio karaliaus dydžio tikroviško dildo iš LoveToy.

    57,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimmers Rippled Rimming Plug Model I

    Mėgaukitės kiekviena lempute, nes jos sklandžiai ir jausmingai slysta į jūsų išangę, teikdamos palaipsniui didėjantį malonumą! Šis revoliucinis sekso žaislas yra geresnis už jūsų įprastą užpakalio kištuką, o išilgai jo kotelio besisukančiomis karoliukais išmasažuos angą iki skylės ir suteiks pojūtį, panašų į ratlankio darbą!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Daugelis žmonių nori turėti žaislą abiem. Šis poros mylėtojas išpildo šį norą kaip porų stimuliatorius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics PRock Prostate Massager

    Pasiruoškite rokenrolui su P-Rock™ prostatos masažuokliu. Šis novatoriškas naujas vyrų prostatos masažuoklis yra puikus sekso žaislas, kurį galima naudoti tiek vienam, tiek su žaidimų draugu. Jo unikalus, lenktas dizainas idealiai tinka tuo pačiu metu stimuliuoti prostatą ir sėklidžius, todėl pasiruoškite, kad jūsų protas būtų visiškai išpūstas!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Easytoys Clear Masturbator Wand Attachtment Transparent

    Lazdelės priedas yra masažo prietaisas, kuris leis patirti naujus malonumo ir džiaugsmo lygius. Galimybės neribotos!

    22,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Snaky Vibe

    Unikali Eternal forma ir galingos vibracijos puikiai tinka žaisti iki naujų orgazmo aukštumų. Dvigubas galas su tvirta kiaušinio forma viename gale ir lenkta minkšta virvelė, užtikrinanti neįtikėtiną bendrą įsiskverbimą.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic Little Rocket Blue

    Šio išangės stimuliatoriaus pagrindinė savybė yra labai švelnus ir minkštas prisilietimas dėl dvigubo silikono sluoksnio sistemos. Itin patrauklaus melsvo atspalvio, ergonomiškos formos ir ypač dviejų sluoksnių sistema „Little Rocket“ užtikrina lengvą įdėjimą, puikiai prisitaikanti prie anatomijos.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 17X P-TRIGASM 3-in-1 Silicone Prostate Stimulator

    Palepinkite savo nuotaiką viliojančia pagunda. 17x P-Trigasm turi galingai zvimbiantį tarpvietės stiebą su 3 greičiais ir 4 išorinės vibracijos modeliais. Jame taip pat yra kelios besisukančių karoliukų eilės po veleno pagrindo paviršiumi, kurios viliojančiai sukasi aplink sfinkterį su 5 nustatymais. Galiausiai, po galiuko paviršiumi esantis karoliukas judės aukštyn ir žemyn, melždamas jūsų mielą vietą dar 5 judesio režimais.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Vibrating Ecstasy Lounge

    Itin storas ir gyslas 6 colių vibruojantis penis. Tvirta apvali pripučiama kėdė su rankenomis. Pripūtimo vožtuvas. Kelių greičių vibracijos ir rinkimo valdiklis.

    30,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Willy Glow in the Dark Blue

    Mūsų naminis dildo rinkinys leidžia sukurti tikslią vibruojančią silikoninę bet kurio penio kopiją. „CloneA-Willy“ liejimo rinkinys užfiksuoja-as tikroviškos detalės, todėl tai yra daugiausiai suasmenintas sekso žaislas planetoje!

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adrien Lastic 2X Double Ended Vibrator

    Mini dvipusis vibratorius su nuimamu dildo apvalkalu, idealiai tinkantis poroms!

    139 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Black

    Puikios formos ir kampo, kad būtų galima atlikti prabangų ir galingą prostatos masažą, vandeniui atsparus, įkraunamas LOKI™ turi 6 kintamus nustatymus kulminacijai, kuri pasiekia stulbinantį intensyvumą.

    199 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 33 į 64309 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.