×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vyrams

Elementai 129 į 160309 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Rebel P-Spot Vibrator Black

    Intensyviam užpakalinių durų malonumui!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mythology Duman Mystic Dildo Vibrator Watchme Wireless Technology Compatible L

    UNIKALUS SAVO RŪŠIO. Duman Mystic yra žaislas, sukurtas nustebinti visus, kurie jį mato, bet tuo labiau visus, kurie jį sušlapina karštu vandeniu. Dumanas gali pakeisti spalvą, priklausomai nuo temperatūros, kuriai jis yra veikiamas, o kambario temperatūroje jis tampa „erdvinės violetinės“ spalvos, o veikiamas žmogaus kūno temperatūros tampa „neoninės rausvos spalvos“. pailgėjusi forma. Duman taip pat siūlo dydį, net didesnį už kitus, 20 cm aukščio, skirtą tik drąsiausiems ir drąsiausiems.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magic Gun Purple

    Mėgaukitės naujomis malonumo bangomis su šiuo intensyviu masažuokliu! Dėl ypatingos formos ir galingo variklio viduje šis Super Power Gun puikiai tinka tiems, kurie mėgsta galingesnį žaislą. Leiskite gilioms vibracijoms pataikyti į reikiamą vietą, kai lanksti galva lenkiasi pagal jūsų kūno formą. Masažuoklis gali efektyviai sumažinti raumenų sustingimą ir skausmą, padidinti kraujotaką ir pagerinti kūno minkštųjų audinių sveikatą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Au Naturel Magnum Vibrating Dong Sensa Feel 11 Inch Chocolate

    Ar jaučiate, kad norite turėti didelį? 11 colių Magnum vibruojantis gaidys yra pagamintas iš mūsų patentuoto dvigubo tankio Sensa Feel. Jo minkšta oda ir tvirtas kotas atrodo taip tikroviškai, kad nepastebėtumėte skirtumo. Su tvirtu siurbtuko pagrindu ir integruotu kelių greitųjų rinkimo valdikliu, galite klijuoti Magnum ant bet kokio lygaus lygaus paviršiaus, pavyzdžiui, dušo sienelės arba ant grindų, ir važiuoti Magnum, kai jis vibruoja jūsų viduje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-STRAP Milker Vibrating Prostate Stim with Cock & Ball Harness

    Šis P-Strap Milker yra prostatos kištukas, kuris daro viską – sukurtas sustiprinti erekciją su prigludusiu gaidžiu ir rutuliniu dirželiu, sužadinti jūsų bėdą intensyvia vibracija ir melžti prostatą vingiuotu masažuojančiu karoliuku!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY VIM Midnight Blue

    Dar niekada nejautėte tokios lazdelės kaip VIM. Dauguma lazdelių suteikia gryną galią ir nieko daugiau. Esant žemiems nustatymams, jie triukšmauja arba erzina. VIM turi pramonėje pirmą kartą svertinį variklį, kuris skleidžia triukšmingą vibraciją bet kokiu greičiu, įskaitant ir švelniausią.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Prostatic Play Pro-Digger 7x Silicone Stimulating Beaded P-Spot Vibe

    Šiame aukščiausios kokybės prostatos masažuoklyje panaudota naujoviška technologija ir aukštos kokybės medžiagos, kad suteiktų jums tokią palaimą, kurios troškote užpakalinėse duryse. Patirkite galingą vibraciją išangėje ir tarpvietėje su 3 greičiais ir 4 funkcijomis.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Loki Wave 2 Prostate Massager Black

    Drįstame nepastebėti su LOKI Wave™ 2 – naujos kartos mūsų legendiniu prostatos masažuokliu. Perkurtas siekiant pasiūlyti daugiau lankstumo ir su dviem galingais varikliais, šis prietaisas yra svajonių išsipildymas tiems, kurie nori patirti ilgiau trunkančius ir intensyvesnius orgazmus. Naudokite jį vienas arba su partneriu, kad atskleistumėte naujas orgazmo paslaptis, naudodamiesi daugiau malonumo nustatymų, kad galėtumėte žaisti kaip pirštas.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Coup!es Choice Wand Vibrator with 3 Attachments Black

    Raminamiesiems ar intymiems masažams – vienam arba su partneriu!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Ultimate Expand Black

    Ultimate Expand – tai unikalus pripučiamas silikoninis vibratorius, kuris nukels jus į naujas malonumo aukštumas. Tinkinkite savo fantazijas perjungdami septynis pripūtimo ir vibracijos režimus, kurie su malonumu užpildys jūsų makštį ar išangę. Be to, Ultimate Expand turi antrąjį variklį, kuris stimuliuos tarpvietės ir klitorio sritis.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved Intense Pleasure Kit

    Aštuoni atskiri komponentai viename nuostabiame malonumo rinkinyje, kad jūsų poros galėtų žaisti kuo daugiau! Tvirtas ir tamprus penio žiedas užtikrina ilgalaikį veikimą ir vibruojančią kulką jo ir jos malonumui. Erotiškas Ben Wa rutulys erzina ją nepaprasta vidine stimuliacija, o subtiliai briaunotas analinis kištukas sukuria žavingą galinių durų žaidimą su smailėjančiu antgaliu, kad būtų lengva įeiti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sweet Torture Vibrating Nipple Clamps

    Švelnus pojūtis tampa kūną drebančiu dirginimu naudojant „Sweet Torture“ – kulka varomų vibruojančių spenelių erzintuvų rinkinį.

    37,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Climax

    Mūsų Heat-Climax analinis vibratorius su savo tūriniu, apvaliu antgaliu lepina jus stimuliuojančia šildymo funkcija ir stipria vibracija. Viliojantis glotnus silikonas daro jį tobulu natūraliu prailginimu, kuris sužadina jūsų užsidegimą!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bad-Boy 7-Speed

    Pagaminta pagal visame pasaulyje žinomą Rude-Boy, tačiau šį kartą su papildomomis kontūromis, kurios suteiks jums sprogstamą skanėstą, dėl kurio norėsite vis daugiau ir daugiau.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Spotty Revolving P-Spot Massager RC

    Spotty RC padeda patirti nepaprastus orgazmus. Spotty RC 360 laipsnių besisukanti galva masažuoja jūsų prostatą ir palepina tarpvietę jaudinančiomis vibracijomis. Abi funkcijas galima valdyti atskirai stilingu ir patogiu nuotolinio valdymo pultu.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Renegade Mach 2 Prostate Stimulator Blue

    Pasiruoškite sprogimui su „Mach 2 ' Renegade“ galingu stimuliatoriumi, sukurtu tiksliai masažuoti prostatą ir stulbinančius rezultatus. Gražaus ir stilingo dizaino, jis pagamintas iš minkšto, lankstaus silikono ir varomas itin varomu varikliu, užtikrinančiu maksimalų našumą. Komplekte yra USB įkrovimo laidas ir belaidis nuotolinio valdymo pultas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Homunculus Electric Shock Vibrator Pink

    Homunculus suteikia vartotojui ir vibraciją, ir elektrinę stimuliaciją tuo pačiu metu. Jai nereikia jokio papildomo šaltinio, nes jis dilgčioja ir pulsuoja pats. Homunculus turi 12 vibracijos režimų ir 5 elektrostimuliacijos lygius. Vibratorių galima valdyti mobiliuoju telefonu per Bluetooth.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Rechargeable Red Bullet

    Prailginkite savo porų žaidimo laiką su neklaužada Diablo, kuris teikia malonumą bet kur!

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Prostate Massager

    Leiskite šiam stimuliatoriui suktis jūsų išangėje, žaiskite su prostata ir parodykite dangų, vadinamą orgazmu.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Wall Banger 2.0 Pink

    Klasikinis su dar didesne galia!

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Curve Novelties Big Shot Vibrating Remote Control Silicone Dong 10" Flesh

    Pagaminta iš silikoninio šilko, šis nuotolinio valdymo pultelis vibruojantis dongas yra visa pakuotė! Falinė galvutė ir raižytos venos atrodo ir jaučiasi kaip tikros, o jus vilioja 7 raštai, kurie skamba 3 stiprumo lygiais ir iš viso atlieka 21 vibracijos funkciją!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Air Pump Booty 5+ Red

    Mūsų Air Pump Booty 5 Connect App palepins jus vibracijomis ir pripučiamu velenu. Derinkite dvi jausmines funkcijas, kaip norite. Norėdami mėgautis išskirtiniais potyriais, valdykite vibratorių naudodami „Satisfyer Connect“ programą

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Alpha-Pro 10X P-MASSAGE Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Patirkite aukščiausią prostatos stimuliavimo lygį naudodami P-Massage glostymo karoliuko galiuką ir vibruojančią kotą! Lygus velenas vibruoja su galingu dvigubu varikliu, galinčiu 10 skirtingų zvimbimo modelių, o vidiniai masažo antgalio rutuliukai stimuliuoja jūsų mėgstamas vietas 10 unikalių masažo būdų, kuriuos galima valdyti apačioje esančiais valdikliais.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Romance Romy Red

    Nuo tada kai „Dream Toys“ kolekciją „Rom“, mėgavomės didelius klientus ir jų klientus, susidomėjusius žaislų asortimentu. Kolekcija Romance raudona spalva su aukso spalvos akcentais, kurie žaislams suteikia elegantišką pasirinkimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Hey Mr. Flex Purple

    Itin lankstus įvairiai stimuliacijai!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dorcel Orgasmic Double Do Double Vibrating Dildo Pink

    Atraskite dvigubą prasiskverbimą kaip niekad anksčiau su Orgasmic Double Do – unikaliu dvigubu dildo ir vibratoriumi viename. Šis dvigubas dildo turi dvi skirtingas galvutes su varikliais, kurie suteikia galingą vibraciją. Viena galva siūlo 9 aukštyn ir žemyn stūmimo režimus, o kitoje galvutėje – 9 vibracijos režimus, puikiai tinkančius analiniam, makšties ir klitorio stimuliavimui. Dildo turi sulankstomą korpusą, kuris įsimena padėtį ir formą. Be to, dvigubas dildo ir vibratorius viename gali būti naudojamas neribotam pramogoms, nes jis visiškai įkraunamas per USB.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alpha-Pro 7X P-BENDER Bendable Prostate Stimulator with Stroking Bead Black

    Sulenkite jį norimu kampu, tada mėgaukitės išorine vibracija ir prostatos melžimu! 7x P-Bender galima naudoti su nuotolinio valdymo pulteliu arba be jo, kad galėtumėte perjungti 3 greičius ir 4 tarpvietės vibracijos modelius, taip pat 5 melžimo judesių režimus iš mažo rutuliuko, esančio po koto galiuko paviršiumi. Dvigubas malonumas yra tobulas dėl koto lankstumo, leidžiančio puikiai jį išdėstyti smeigtukui prostatos stimuliavimui.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Classix Ultimate Pleasure Couples Kit Pink

    Mėgaukitės jaudinančia įvairove ir begaliniu universalumu su geriausiais poros rinkiniu! Visi keturi klasikiniai gali būti naudojami kartu arba atskirai. Ploną 7 colių kelių greičių vibraciją galima derinti su it tampria tekstūra rankove ir galinga kulka, skirta jūsų itin stimuliuojančiam triušiui. Pabandykite uždėti C formos žiedą aplink jo kotą arba kamuoliukus, su vibruojančia kulka arba be jos, kad jaudinti sekso žaidimus. Seksualaus partnerio žaidimo galimybės yra neribotos!

    41,90 €

    24,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Prostate Massager

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveBoxxx Congratulations

    Jei jums reikia unikalios gimtadienio dovanos draugui, šeimos nariui ar savo mylimajam, neieškokite! Šiame smagiame „Congratulations“ sekso žaislų rinkinyje yra įvairių žaislų, kurie puikiai tiks poroms, norinčioms išbandyti kažką naujo, tačiau dar neturinčioms daug patirties su sekso žaislais. Šiame įdomiame 7 dalių rinkinyje yra šie žaislai:

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nexus Bendz Bendable Vibrator Anal Probe Edition Black

    Tikrai universalus! Šis žaislas turi dvigubo tankio, raibuliuotą, lankstantį, vibruojantį kotą. Galima naudoti į makštį arba analiniu būdu, į vidų arba išoriškai. Rankena palengvina valdymą tiek vienam, tiek su partneriu. Galima rinktis iš 6 vibracijos nustatymų.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160309 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.