×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač moterims

Elementai 97 į 124124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics Remote Wireless Butterfly Purple

    „CalExotics Venus Butterfly“ silikoninis nuotolinio valdymo pultas belaidis „Micro Butterfly“ yra čia, kad nuskristų į malonumų pasaulį su plazdėjimu laisvų rankų įranga. Šis visame pasaulyje žinomas sekso žaislas moterims yra sensacingai kompaktiškas vibruojantis masažuoklis su plazdančiais sparnais, pilnai reguliuojamais diržais ir iki 16,5 pėdų nuotolinio valdymo pulteliu, kad galėtumėte mėgautis žemę drebinančia laisvų rankų įranga. Išskleiskite sparnus ir pasinaudokite 10 pribloškiančių šio neįtikėtino klitorio vibratoriaus funkcijų.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Panty Vibrator Black

    Nuostabios formos „GoGasm“ kelnaičių vibratorius turi stimuliuojančią tekstūrą ir magnetinius sparnus, kad būtų neslysta. Jis tiesiogiai intensyviai stimuliuoja klitorį ir vulvą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Sliding Bead Vibrator Cecilia Red

    Cecilia yra nuotaika su nuostabiu triuku savo rankovėje. Šiame vibratoriuje yra slankiojantis rutulys, kuris gali suktis aukštyn ir žemyn velenu 6 greičiais, taip pat 7 vibracijos ritmai, kurie taip pat gali veikti 5 skirtingais greičiais.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Thrusting Pearl Rabbit Vibrator Pink

    „Sweet Smile“ „Thrusting Pearl Rabbit“ vibratorius yra galingas vibratorius su lanksčiu klitorio vibratoriumi ir besisukančiomis granulėmis kotelyje, kad galėtumėte patirti orgazmo malonumą iki pat G taško.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Dual Wand

    Pasigrožėkite galingai žaisminga patirtimi su Hype Dual Wand. Šis itin galingas triušio vibravimas turi 2 intensyvios vibracijos variklius, mirgantį zuikio kutenimą ir 10 galingų vibracijos funkcijų. Dviem galingai stimuliuojančiais varikliais siųskite didelio intensyvumo malonumą, sklindantį per visą savo kūną. Lengvai liečiami mygtukai leidžia lengvai valdyti vibracinius variklius.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Sparkling Duo Vibrator Julia Red

    Šis dueto vibratorius yra populiarios ir efektyvios formos, su lenktu kotu ir gana dideliu klitorio stimuliatoriumi, kuris taip pat turi lenktą formą. Vibracijas valdo du atskiri varikliai. Tačiau Julia siūlo daugiau: šis dvivietis vibratorius turi trečiąjį variklį, kuris leidžia judėti pirmyn ir atgal. Virpesių funkcija jus pradžiugins šia nuostabia papildoma stimuliacija, neskaitant vibracijų!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Fane Rabbit Vibrator Purple

    Fane triušio vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl ergonomiško dizaino jis ne tik stimuliuoja makštį, bet ir G tašką bei klitorį. Vibratorius Fane yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorius gali būti naudojamas duše ir vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymą. Yra 10 vibracijos nustatymų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Bound Love Couples Vibrator Purple

    „Bound Love Couples“ vibratorius yra sukurtas naudoti kartu su partneriu, norint patirti didingų seksualinių nuotykių, tačiau taip pat gali sukurti geriausią patirtį jaudinančiuose solo sekso seansuose. Ergonomiškas dizainas suteikia maksimalų komfortą ir išliks kiekvieno judesio metu. Be makšties ir klitorio malonumo, atskirai arba kartu atraskite kitas erogenines zonas. „Love Bound“ yra su nuotolinio valdymo pulteliu, leidžiančiu žaisti su keliais vibracijos modeliais naudojimo metu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CoverMe Clitoral & G-Spot Stimulator Purple

    Mėgaukitės švelniu jo lenkimų prisilietimu, dviem stipriais varikliais ir išdrįskite tuo pačiu metu stimuliuoti dvi didžiausias malonumo zonas. Jo lenktas ir lankstus korpusas sukurtas taip, kad lengvai pasiektų G tašką, o kitas galas yra atsakingas už klitorio čiulpimą. Sumaišykite vibracijos ir siurbimo režimus, kaip jums patinka, ir šis žaislas leis jums pasiekti ekstazę patogiai ir sprogstamai, būdami geriausiu draugu, kurį galite turėti šalia intymiausiomis akimirkomis.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Dinky Duo Vibrator Jimmy K. Purple

    Šis dvivietis vibratorius iš „Dinky“ etiketės vadinamas Jimmy K. Jis turi 2 variklius, kad perjungtų malonumą į aukštesnę pavarą.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Skye Pink

    „Luxe rabbit Vibe Skye“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Wild Rabbit Clitoral Stimulator with Remote Control Pink

    Dėl plono „Wild Rabbit“ dizaino jį galima atsargiai dėvėti su kelnaitės. Nuotolinio valdymo pultelis yra paprastas naudoti ir puikiai tinka žaisti nuotoliniu būdu. Jis stimuliuoja klitorį su 12 vibracijos režimų.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Red Revolution Georgia Red

    Šis dvigubas stimuliatorius turi siurbimo funkciją vienoje pusėje su 2 keičiamais siurbtukais, kad tilptų lytines lūpas, klitorį, spenelius ir kitas erogenines zonas. Kita pusė gali būti naudojama kaip masažuoklis arba G taško vibratorius su stimuliuojančiomis briaunomis ir turi 7 vibracijos ritmus. Stimuliatorius turi 2 variklius ir yra įkraunamas naudojant pridedamą magnetinį USB laidą. IPX7 atsparus vandeniui. Pagaminta iš silikono, ABS ir polikarbonato plastiko.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Ravishing Rose Pulse Stim Red

    Sužadinkite klitorį su Ravishing Rose pulso stimuliatoriumi, kuris imituoja burnos stimuliaciją. Šis aukščiausios kokybės malonumo teikėjas turi 10 skirtingų vibracijos režimų, kur norite! Mėgaukitės nuostabiais orgazmais, kurių dar niekada neturėjote su TOYJOY „Rashing Rose“.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tardenoche Noir Vibe Injected Liquid Silicone 2 Motors Black

    Noir, prabangos ir malonumo sinonimas. Apvalus korpusas, sukurtas specialiai jums.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Thumping Rabbit Vibrator Purple

    Grynas malonumas makšties, G taško ir klitoriui!

    99,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida RC Shaking & Vibrating Panty Vibrator Pink

    Tylus ir diskretiškas kratymas, vibruojantis linksmumas kelnaitėse!

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Loveline Rabbit Vibrator Juicy Pink

    Ištirkite savo laukinę pusę su The Loveline dvigubo variklio silikoniniu įkraunamu G taško triušio vibratoriumi. Šis unikalios formos vibratorius sukurtas maksimaliam pasitenkinimui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nalone Magic Stick Pink

    „Magic Stick“ yra triušio vibratorius su dviem varikliais, kurie leis jums mėgautis, kol pasieksite kulminaciją. Puikiai tinka G taško stimuliavimui, nes Magic Stick turi pulsavimo funkciją kartu su vibracija. Patirkite intensyvius pojūčius su Magic Stick!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Secrets Choices 6 Piece Mini Massager Set Navy Blue/Rose Gold

    Šis prabangus rinkinys yra puikus atspirties taškas kiekvienam, norinčiam tyrinėti jausmingą ir intensyvų kulkų vibratorių pasaulį. Varomas neįtikėtino „PowerBullet“ variklio, „Desires“ suteiks jums gilų triukšmą nuo lengvo iki laukinio greičio. Padidinimo greitis lengvai valdomas paspaudus ir palaikius mygtuką ant pagrindo. Jūs kontroliuojate savo malonumo lygį!

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Rechargeable Silicone G-Gasm Delight Turquoise

    Palepinkite savo G tašką galinga įkraunama vibruojančia palaima! Tvirtas ir plonas velenas leidžia įdėti lemputės galą giliai viduje – tobulu kampu, kad gautumėte maksimalią G taško magiją.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovelife by OhMiBod Snuggle Dual Stimulation Vibe

    Intymumas panaikina visas ribas...Taip pat ir geras prisiglaudimas. Mūsų dvigubos stimuliacijos masažuoklis priglunda prie jautriausių jūsų vietų, kad padėtų jums pasiekti naujas malonumo aukštumas ir atrasti naujas aistros gelmes.

    119 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Yiva Massager Pink

    Mėgaukitės intymiomis akimirkomis su savimi arba su savo partneriu su šiuo kompaktišku lazdelės masažuokliu! Vibratorius puikiai tinka pradedantiesiems ir yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Jis turi 10 skirtingų vibracijų nustatymų, kurie stimuliuoja visas jautrias vietas. Lazdelės vibratorius turi lanksčią galvutę ir galingą variklį. Dėl to žaislas tinka tiek kūno masažams, tiek intymių vietų stimuliavimui. Lazdelės masažuoklis yra įkraunamas ir lengvai valomas žaislų pasirinkimas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Violet

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų variklį ir minkštą silikoninę galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 2 Blue

    Klasikinis ir stilingas Satisfyer Pro 2 debiutuoja mūsų patentuota Air-Pulse technologija, skirta sužadinti jūsų klitorį į gryną palaimą. Turėdamas tylų varinę ir minkštą galvutę, „Pro 2“ sukuria nuotaiką silikoną pasiekti jūsų troškimų viršūnę.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful 2in1 Sucking Clitoral Vibrator Purple

    Paloqueth Powerful 6 čiulpimo intensyvumo 7 stiprios vibracijos režimai moterims Clit Sucker G Spot vibratorius

    76,90 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • California Exotics Tempt and Tease Sass Purple

    Tempt & Tease™ Sass yra dvipusis masažuoklis, kuris tiksliai žino, ko trokštate. Pajuskite šilumos kilimą su dviejų galų masažuokliu su dviem išskirtiniais galais, dviem galingais varikliais ir 7 nepriklausomai valdomomis vibracijos funkcijomis. Su universalia forma ir dviem galingais vibraciniais varikliais kiekviename gale greitai pasieksite naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    45,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas
  • Satisfyer Pro Penguin

    Naujausia Satisfyer pro Penguin versija, skirta intensyvesniam, greitesniam ir daugkartiniam orgazmui.

    87,90 €

    49,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

    Išpardavimas

Elementai 97 į 124124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.