×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai ypač moterims

Elementai 65 į 96124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  • California Exotics French Kiss Charmer Red

    Įspūdingas French Kiss™ Charmer yra kelionėms paruoštas mirgantis liežuvis, skirtas jausmingai stimuliuoti. Kompaktiškas masažuoklis telpa tarp pirštų, kad suteiktų galingą mirgėjimo malonumą su 12 jausmingų plazdančios vibracijos funkcijų per visą įdėklą ir liežuvį primenantį galiuką.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Cornelius Purple

    Šis vibratorius su dviem varikliais pajusite, kaip įkaista jo veleno galvutė. Kai pro jus sklinda švelni šiluma, jos vingiuotas G taško galas ir galingas klitorio stimuliatorius tinkamai įtrina karštąsias vietas! USB pakraunamas ir vandeniui atsparus vibratorius vienu metu vidiniams ir išoriniams pojūčiams ir suteiks jums visą natūralų malonumą, kurio nusipelnėte!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Heat Wave Mint

    Du galingi varikliai ir ergonomiška Heat Wave forma tuo pačiu metu stimuliuoja G tašką ir klitorį. Malonų masažą užbaigia sušilimo funkcija, kuri programėle valdomą seksualinės gerovės įkaitina iki 39 laipsnių Celsijaus.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Algernon Purple

    Pretty love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir novatoriškas dizainas, pagamintas iš silikono. Graži meilė suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada nejautėte anksčiau. Kadangi turime profesionalių komandų, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų ir sukurtų naujų būdų patenkinti moterų poreikius.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Hype Wand

    Patirkite lankstų malonumą ir leiskite universaliam Hype Wand pasirūpinti visais jūsų poreikiais. Lankstus korpusas, lenktas dizainas ir 10 vibravimo funkcijų tikrai erzins ir džiugins taip, kaip jums patinka. Šis didelio galingumo masažuoklis sukurtas su lanksčiu kaklu ir plačia galva, kad galėtumėte lengvai valdyti pojūčius. Intensyvus variklis, esantis lankstaus veleno viduje, sukelia intensyvias vibracijas, kad būtų žaismingai galinga stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Double Flex Black

    Su 3 galios varikliai „Double Flex“ suteikia vienodą stimuliuojantį dėmesį G taškui, klitoriui ir išorinėms lytinėms lūpoms. Dėl silikoninės lanksčios technologijos prietaisas yra ypač patogus – per programą vis tiek suteikia jaudinančių vibracijų.

    68,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Sonnet Aqua

    Sonnet Vibe – kontūrinis vibratorius, sukurtas sukurti kvapą gniaužiančius potyrius. Su naujoviškomis funkcijomis ir išskirtiniu našumu, Sonnetas suteikia galingą G taško vibraciją, tuo pačiu jausmingai stimuliuodamas klitorį. Atsparus vandeniui. Įkraunamas. Pagaminta iš platinos klasės silikono.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Luxe Lillie Pink

    „Luxe Vibe Lillie“ yra plonas, lankstus ir diskretiškai tylus. Pagaminta iš glotnaus platininio silikono, šis elegantiškas, galingas atmosferas padidina malonumą ir suteikia kvapą gniaužiančių jausmingų potyrių. Įkraunamas. Atsparus vandeniui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Duo Vibe Coco Pink

    Coco – tai duetas iš minkšto kieto silikono ir ABS su šiek tiek lanksčiu, lenktu korpusu ir lanksčiu klitorio stimuliatoriumi. „Duo Vibe“ yra saugus kūnui, be latekso ir be ftalatų. Jame yra 2 varikliai, pasižymintys stipria ir gilia vibracija, 3 greičiais ir 7 ritmais, todėl kiekvienas gali pasirinkti mėgstamą stimuliavimo nustatymą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Nomi Tang Samba Heating To-Go Vibrator

    Samba yra „kulkos“ vibratorius, kuris yra diskretiško, patogus kelionėms dydžio, tačiau suteikia galingą giliai įsiskverbiančią vibraciją ten, kur to norite. Jo smailėjantis antgalis suteikia tikslią ir plačią vibraciją, o šildymo funkcija sustiprina pojūtį.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Inya The Kiss Purple

    INYA bučinys. Gražiai sukurtas akį traukiančiu rožių pumpurų dizainu, Kiss stimuliuoja klitorį greitais liežuvio virpesiais, kad pasiektų intensyvią kulminaciją. Pagamintas iš minkšto silikono, jis yra įkraunamas ir patogus kelionėms.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Enchanted Bunny Purple

    Kelios eilės nestrigančių malonumo karoliukų. Šiame elemente yra pažangiausias atminties lustas, kuris bus atnaujintas naudojant paskutinę funkciją. Atkurkite malonumą ten, kur baigėte.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics French Kiss Suck & Play Set Red

    Dvigubai malonu, o la la! Jausmingas „French Kiss™“ keičiamas „Suck & Play“ rinkinys žino, ko jums reikia, su 2 keičiamais priedais su 12 vibracijos arba 12 siurbimo funkcijų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Iroha Zen Matcha Vibrator

    Iroha zen suteikia unikalų iroha Soft-Touch silikoną kiekvienam naujame rafinuotame, nešiojamame, baterijomis maitinamame korpuse. Klosčių eilės puošia išorinį silikoną, turintį ilgą formą, kurią lengva laikyti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Angel Panty Vibe Black

    „TOYJOY Designer Edition“ „Divine Panty Pleaser“ yra seksualus rinkinys, puikiai tinkantis išdykusiai preliudijai! Į komplektą įeina nėriniuotos kelnaitės, vibruojantis, širdelės formos kelnaičių stimuliatorius, pultelis. Apsirenkite puošnias nėriniuotas kelnaites ir perduokite nuotolinio valdymo pultą savo partneriui ir mėgaukitės galingomis ir maloniomis vibracijomis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pillow Talk Sassy Luxurious G-Spot Massager with Swarovski Crystal Teal

    Per trumpą laiką, kol pasirodė „Pillow Talk“ kolekcija, ji tapo tarptautiniu bestseleriu! Ši produktų linija išreiškia grožį, linksmumą ir galią, o Sassy yra šių idealų viršūnė. Minkštas, lankstus korpusas padeda rasti kiekvieną savo norą, o didelis galas yra išlenktas, kad būtų užtikrintas optimalus G taško malonumas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jopen Amour Silicone Wand

    Įsimylėkite Amour Wand – nepriekaištingai lanksčią lazdelę su 35 vibracijos nustatymais ir tekstūruotu atlasiniu paviršiumi. Šioje įspūdingoje vandeniui atsparioje vibracijoje yra 7 vibracijos funkcijos su 5 greičiais kiekvienai funkcijai, užtikrinančios įvairius žaismingus pulsavimus.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Vibe Therapy Delight Pink

    Suteikiantis viską, ko reikia tikrai nuostabiam pojūčiui, Vi Therapy Delight Function Silicone Rabbit Vibrator7 tikrai gali būti vadinamas niekuo kitaip. Tai tikrai malonu naudoti.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Lici G-Spot Vibrator Purple

    Lici G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško ir lenkto dizaino bei 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Lici vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos stebėjimą.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Suction Rose Black

    Penkiasdešimt pilkų rožių atspalvių klitorio siurbimo stimuliatorius yra tikro grožio objektas, kurio ketinimai yra įspūdingiausi.

    91,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Royal Fantasies Panacea Purple

    Vibratorius Panacea iš Dream Toys Royal Fantasies kolekcijos yra purpurinis vibratorius su stilingu roségold spalvos akcentu apačioje ir permatomu žiedu, skirtu apšviesti raudona ir mėlyna LED lemputėmis. Panacea yra tvirtas ir tvirtas, su 2 galingais varikliais, kurie siūlo 7 vibracijos modelius ir 3 greičius.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Pulsating Vibrator with Clitoral Licking Purple

    Linksmybės prasideda, kai įjungiate 7 pulsavimo režimus. Triušio sekso žaislas pagamintas naudojant magnetinio smūgio technologiją, o tai reiškia, kad viduje esantis variklis pulsuoja aukštyn ir žemyn, sukurdamas judesio jausmą, kuris yra labai artimas tikram, natūraliam potraukiui.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Good Vibes Only Gili G-Spot Vibrator Purple

    Gili G-Spot vibratorius reiškia garantuotą malonumą. Dėl tikroviško dizaino ir 10 vibracijos nustatymų šis vibratorius yra nepakeičiamas jūsų naktiniame spintelėje. Gili vibratorius yra šilko švelnumo ir atsparus vandeniui. Todėl vibratorių galima naudoti duše arba vonioje. Vibratoriaus apačioje yra spalvotos LED lemputės, kurios keičia spalvą kaskart pakeitus vibracijos nustatymus.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Dream Toys Vivre Panty Vibe Gigi Pink

    Gigi yra švelnus kelnaičių vibratorius su belaidžiu nuotolinio valdymo pulteliu ir blizgančiu rožinio aukso spalvos magnetu, kuris pritvirtins vibratorių apatiniuose drabužiuose. Jis pagamintas iš kieto silikono ir ABS, saugus kūnui, be latekso, be ftalatų.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile G-Spot Panty Vibrator Pink

    Mėgaukitės diskretiška, galinga vibracija – bet kada ir bet kur!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Designer Edition Diva Mini Tongue

    TOYJOY Designer Edition „Diva Mini Tongue“ yra novatoriškas stimuliatorius, imituojantis švelnaus liežuvio pojūtį, erzinantį jūsų karštąsias vietas. Konstrukcijoje yra vandens malūno stiliaus ratas su minkštais vėduoklės formos priedais. Sukasi unikalus stimuliatorius sukuria „laižymo“ judesį, erzindamas jūsų klitorį stulbinančiu malonumu.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Sucking Vibrator Purple

    Geriau nei oralinis seksas!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Foreplay Enhancer Mint

    Padarykite savo preliudiją nepamirštamą su Couples Foreplay Enhancer – stimuliatorius paveiks visus reikiamus nervus be rankų. Pridėkite rankovę ir suteikite klitoriui ypatingą pagyvą su papildomomis mikrovibracijomis. Šis žaislas yra viskas, ko jums reikia garingai XOCOON nakčiai.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96124 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.