×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vibruojantis klitoris

Elementai 129 į 160970 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Snail Vibe Purple

    SNAIL VIBE sukūrė profesionalai ir yra pagrįsta moksliniais tyrimais ir plėtra.

    189 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Le Wand Rechargeable Massager Pearl White

    Le Wand įkraunamas vibruojantis masažuoklis suteikia intensyvų ir jausmingą malonumą. Ši prabangi lazdelė turi 10 išskirtinių, triukšmingų vibracijos greičių ir 20 vibracijos raštų. Galingas, skvarbus malonumas suteikiamas dėl įkraunamos lazdelės patogumo ir universalumo.

    289 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Cutie Heart Light Red

    Veikia kaip niekas kitas, „Cutie Heart“ yra žavinga dvigubų oro impulsų vibratorių naujovė.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Rush Nova Vibrator and Clitoral Stimulator Purple

    Raskite savo mėgstamus žaislus INTOYOU, kad ir ko ieškotumėte. Rush Nova yra naujausias „Intoyou“ narys. Vibratorius su klitorio siurbtuku.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • VIVE Enora Purple

    ENORA, dviejų galų pulso bangų lazdelė ir vibratorius, turi 10 funkcijų vibruojančią lazdelės galvutę ir 10 funkcijų pulso bangų vibruojančią rankeną, todėl tai yra puikus malonumo įrankis. 2 varikliai suteiks jums daugiau nei 100 galimų unikalių nustatymų, kuriais galėsite žaisti.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Chorus Crave Coral

    Pats intuityviausias We-Vibe® vibratorius poroms – su reguliuojamu prigludimu, lietimui jautriais valdikliais ir laisvų rankų įrangos vibracija, kuri pakelia seksą į visiškai padidintą.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Rabbit Vibrator for Her with Shock Function Red

    Puikiai tinka naujokams ir patyrusiems žmonėms. 7 vibracijos režimai – naudojant tiek stūmimą, tiek sukimąsi ir vibraciją vienu metu suteikiama geriausia patirtis.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • We-Vibe Moxie

    We-Vibe™ Moxie sukurtas dėvėti po drabužiais, naudojant laisvų rankų įrangą, tyliai šnabždėdamas.

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Pro 2 Generation 3 with Liquid Air Technology Black

    Jūsų klitorį kaip niekad užlies malonumas: Satisfyer Pro 2 3 kartos yra čia! Naujausia šio klasikinio „Satisfyer“ karta su mūsų naujoviška „Liquid Air“ technologija imituoja jausmingą pulsuojančio vandens bangą.

    91,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Kiss Black

    Dual Kiss sužavės jus nuostabių slėgio bangų ir vibruojančio įkišamo koto deriniu. Odai nekenksmingas, minkštas silikonas ir vandeniui atspari apdaila užbaigia dizainą.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Venus G Pink

    Pasiruoškite būti įtrauktam į viso kontakto stimuliavimo pasaulį su Venus Butterfly silikoniniu nuotolinio valdymo pulteliu Venus "G"™. Dabar visame pasaulyje žinoma kolekcija „Venus Butterfly“ tai vėl padarė su intymių kontūrų forma, lanksčiu G taško masažuokliu ir 12 intensyvių vibracijos funkcijų. Išskleiskite sparnus ir erzinkite keliaudami su žavingu nuotolinio valdymo pulteliu iki 10 m atstumu!

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rosy Gold Nouveau Mini Curve Massager

    Lazdelės vibratorius naudojimo metu dažnai būna per didelis arba per sunkus. „Rosy Gold Curve Massager“ stimuliuoja taip pat, kaip ir didelis lazdelės vibratorius, tačiau yra praktiško dydžio. Minkšta galvutė, 10 vibracijos nustatymų ir įkraunama baterija daro Rosy Gold Curve vibratorių dar patrauklesnį.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • GoGasm Pussy & Ass Vibrator Black

    Triguba stimuliacija keliaujant! Šis kelnaičių vibratorius suteikia trigubą stimuliaciją! Išangėje yra siauras kamuoliukas, makštyje yra vibratorius, o ant malonumo perlo yra stimuliatorius.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Butterfly Remote Rocking Penis Purple

    Galingas, viso kontakto Venus Butterfly Rocking Penis yra mini stimuliatorius, kuris maksimaliai aprėpia jūsų erogenines zonas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Power Wand Black

    Pretty Love – tai nauja prabangių sekso žaislų kolekcijos linija. Tai naujausias pažangus ir naujoviškas dizainas, pagamintas iš silikono. Pretty Love suteiks jums naujų jausmingų potyrių, kurių niekada anksčiau nepajutote. Kadangi mes turime profesionalias komandas, kurios naudojasi revoliucine koncepcija, kad atrastų, sukurtų naujus būdus patenkinti moterų poreikius.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Fantasy For Her Thrusting Silicone Rabbit

    Pagaliau ji rado žaislą, kuris patikrino visas jos dėžutes – vibraciją, stūmimą, sukimąsi, klito stimuliavimą ir atšilimą. Ji nekantravo išbandyti savo stumiantį silikoninį triušį! Ji norėjo sužinoti, koks jausmas iš karto pajusti viską, kas yra jos sąraše.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Javida Massage Wand Warming & Thrusting Vibe Red

    Puikiai tinka šildantiems viso kūno masažams!

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Love Triangle Black

    Mūsų meilės trikampis sujungia patikrintą Air-Pulse technologiją su giliomis vibracijomis ir lygia silikonine galvute. Jo praktiškas dangtelis užtikrina higienišką ir diskretišką laikymą bet kuriuo metu, net ir keliaujant.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Ina Wave Pink

    Dėl didžiulio mišraus orgazmo. Pasiklysti nevaldomo malonumo bangose. Pirmojo pasaulyje dizaino INA Wave įkvėptas įsimylėjėlio pirštų glamonių, nes ji natūraliu judesiu „atei čia“ masažuoja jūsų G tašką.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • FUN FACTORY All About Your Clit Box

    Nupoliruokite perlą, brūkštelėkite pupelę, išnaudokite savo potencialą. Trumpai tariant, pasinerkite į stuburą dilgčiojančio klitorio orgazmo pasaulį su šiuo nuostabiu klitorio rinkiniu iš Fun Factory! Naudodami ne vieną, o du super įrankius, skirtus kiekvienai iš 8000 nervų galūnėlių jūsų superpudelėje, galėsite atrasti, kaip atrodo dangus.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Pink

    Jums nebereikia „Tinder“, kad galėtumėte mėgautis maloniu seksu vienam ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedento neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Orion Grey Box

    Erotinių žaislų pakuotė.

    57,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Couples Stimulator Ring Fuchsia

    Su šiuo porų stimuliatoriaus žiedu vyrai neabejotinai mėgausis visais jaudinančiais pojūčiais per visą varpos ilgį. Padarykite varpą jautresnę, atitolinkite orgazmą ir pailginkite erekciją naudojant žiedą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Adam & Eve Intimate Curves Rechargeable Wand

    Adomas ir Ieva Intimate Curves Įkraunama lazdelė iš Evolved Novelties. Patirkite visą viso dydžio masažuoklio galią prabangioje ir lengvoje pakuotėje. Šios įkraunamos silikoninės lazdelės su 10 intensyvių vibracijos funkcijų lankstosi, kad nukreiptumėte į jūsų mielas vietas.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Rosy Gold Nouveau Wand Massager

    Mėgaukitės visomis intymiomis akimirkomis vienas arba kartu su savo partneriu. Šis Rosy Gold lazdelės vibratorius yra idealus žaislas išoriniam stimuliavimui. Vibracinė galvutė turi 10 nustatymų, kuriais, be klitorio, galite stimuliuoti ir kitas jautrias dalis, pavyzdžiui, spenelius. Būkite kūrybingi ir stimuliuokite visas jautrias dalis skirtingu greičiu naudodami skirtingus modelius.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Sona Cruise Black

    SONA Cruise stimuliuoja visą klitorį – net tas dalis, kurių nematote – švelniomis garso bangomis, o ne įprastomis vibracijomis. Šis tylus garsinis masažuoklis suteikia visiškai naują orgazmą, užsitęsusį kulminaciją po jausmingo susikaupimo. Jo sklandus, vandeniui atsparus dizainas pagamintas iš vieno aukščiausios kokybės silikono gabalo, todėl SONA Cruise yra neįtikėtinai lengvai valomas ir minkštas liesti. Ir kadangi jis tiesiogiai nesiliečia su klitoriu, jį galima naudoti norint sugeneruoti kelis orgazmus vėl ir vėl be jokio diskomforto.

    269 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Haydon Dildo with 20 Vibration Modes and Clitoris Stimulator Skin

    Haydon yra tikroviškas dildo su 20 vibracijos režimų, kuriuos galite greitai ir lengvai valdyti belaidžiu nuotolinio valdymo pultu. Jame yra priedas papildomai stimuliuoti klitorį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Magical Massager Black

    Pasotinkite savo pojūčius ir patirkite kulminacijos kerus po kulminacijos su šiuo „Pretty Love Magical“ masažuokliu. Šis stebuklingos lazdelės vibratorius puikiai tinka kaip masažuoklis, bet taip pat dedamas ant klitorio, kad sukeltų stebuklingų vibracijų ir patirtų orgazmą. Yra su dviem skirtingais galvos priedais, kad galėtumėte nukreipti stimuliaciją ten, kur jums jos labiausiai reikia.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zalo Kyro Wand Vibrator Turquoise Green

    Šio lazdelės vibratoriaus dizainas įkvėptas galingų Egipto faraonų skeptro. Vibratorius skleidžia stiprias vibracijas, sutelktas ant lazdelės galvutės, kad būtų galima tiesiogiai stimuliuoti. Didelė masažo galvutė padeda nuraminti skausmingus raumenis ir sumažinti stresą. „Kyro“ aprūpintas dviem daugiafunkciniais silikoniniais priedais, praplečiančiais malonumo galimybes. Vienas priedas gali būti naudojamas jautrioms vietoms, pavyzdžiui, speneliams, erzinti ir stimuliuoti, o kitas aksesuaras puikiai tinka tyrinėti G tašką ir tuo pačiu metu stimuliuoti klitorį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doxy Wand Massager White

    Doxy yra galingiausias pasaulyje iš tinklo valdomas lazdelės masažuoklis. 2013 m. pristatytas jis pritraukia vis daugiau entuziastų, norinčių eksperimentuoti su šiuo sunkiu, bet valdomu intymiu masažuokliu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Finger Vibrator

    Už jaudinantį švelnų ir mylintį rūpestį!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ROMP Free Pulsator Purple

    Vandeniui atsparus orgazmo aparatas!

    80,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160970 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.