×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Vibratoriai vibruojantis klitoris

Elementai 97 į 128977 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Alive RoMAX Heating & Bouncing Rabbit Purple

    Odai nekenksmingas silikoninis vandeniui atsparus tylus triušis. Įkraunamas vibruojantis ir stumiamas masažuoklis su šildymo funkcija.

    87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Dual Stimulation Clitoral and G-Spot Vibrator Purple

    Kiekviena moteris nusipelno, kad jai kas nors skirtų visą dėmesį! Kiekviena moteris nusipelno orgazmo ir malonumo. Kiekviena moteris nusipelno Paloqueth Dual Stimulation – įperkamos ir patogios pagalbinės priemonės. Leiskite jam čiulpti klitorį ir tuo pačiu metu vibruoti tiesiai į G tašką!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Black

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentruota 10 skirtingų masažo modelių galia nuramina skausmingus raumenis ir mažina stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite mėgautis valandų valandas patirtais malonumais.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • My First Lovers Couple Vibrator Pink

    Daugelis žmonių nori turėti žaislą abiem. Šis poros mylėtojas išpildo šį norą kaip porų stimuliatorius.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy 1+ Rose Red

    Mūsų Curvy 1+ džiugina klitorį subalansuota oro impulsų stimuliacija ir intensyvi vibracija. Be to, jo ergonomiškas suapvalintas korpusas puikiai formuoja jūsų intymiausias vietas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NU Sensuelle Trinitii 3in1 Tongue Blue

    Visi žino, kad klitorio stimuliacija yra raktas į mūsų kulminaciją. Tačiau kiekvienas išgyvename malonumą skirtingai. Kai kurie mėgsta intensyvią stimuliaciją, kiti mėgsta švelnų. Taigi, rasti jums tinkantį žaislą gali būti sudėtinga. Štai kodėl mes sukūrėme Trinitii.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Wand-er Woman Black

    Veidrodinis veidrodis ant sienos, kodėl aš visai negaliu atsipalaiduoti? Jūsų naujasis masažuoklis iš Satisfyer – tai priemonė: pagaliau kompanionas, kuris nesiskundžia tausojantis masažą! Dėl įspūdingo XXL dydžio ir už viliojančios silikoninės galvutės paslėptos galios Wand-er Woman išsprendžia problemas, mažina įtampą ir subraižo bet kokį orgazmą sukeliantį niežulį.

    76,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Curvy Trinity 5+ Blue

    „Curvy Trinity 5“ iš „Satisfyer“ yra oro impulsų stimuliatorius, žaislas „trys viename“, skirtas didžiulėms pramogoms!

    80,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Diamond Superbe Vibe Black

    Kitas klasikinis ir stulbinantis asmeninis masažuoklis iš Toy Joy yra nuostabus Toy Joy Diamond Superb, nuostabus karštas raudonas klasikinis raketos formos malonumas, kuris nuves jus iki stulbinančios kulminacijos.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Supernova Old Rose

    Satisfyer Supernova vilioja klitorį jausmingomis oro impulsų bangomis, o G tašką stimuliuoja galingomis vibracijomis. Dėl lanksčios grandinės jungties silikoninis vibratorius prisitaiko prie jūsų anatomijos, kad džiugintų jus tobula stimuliacija.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lybaile Mr. Rabbit Up and Down

    Lybaile Mr. Rabbit yra vibratorius su klito stimuliatoriumi, sukurtas žaismingam malonumui. Violetinės spalvos dizainas pagamintas iš TPE ir pasižymi unikaliu veleno judėjimu aukštyn ir žemyn.

    76,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Large Deep Rose

    Patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. Koncentro 10 skirtingų galia nuramina modelių traumų raumenis ir masažo stresą, o tvirtesnė rankena ir net ilgiau trunkantis įkrovimas reiškia, kad galite daug valandų valandų patirti malonų.

    309 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerful Massage Wand Rechargable Black-Gold

    Belaidis lazdelės masažuoklis su 5 galingais greičiais, 10 vibracijos modelių, skirtų kaklo nugaros giliųjų audinių masažui, PALOQUETH rankinis lengvas įkraunamas kūno masažuoklis su nuimamu 360° sulenkiamu silikonu

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Dash 2.0 Softer Tip Vibrator, Sucker with Stimulating Tongue and Heat Function Pink

    Jei pavargote nuo rinkoje esančių tipiškų žaislų, turite išbandyti Dash 2.0 Softer Tip, paskutinį, bet ne mažiau svarbų Intoyou šeimos narį.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Foreplay Frenzy Bunny Kisser Pink

    Pasimėgaukite aistringu žaidimu su „Foreplay Frenzy™ Bunny Kisser“ ir įkvėpkite išdykusių fantazijų. Tobulo dydžio dvigubas stimuliatorius komplektuojamas su 10 galingų vibracijos funkcijų, 4 intymaus siurbimo greičiais ir nepriklausomai valdomais dvigubais varikliais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off Bamboo 10-Speed Rose Gold - Strong 10-Speed Mini Vibrator Gold

    Pasiruoškite būti sužavėtam su unikaliu šios 10 funkcijų kulkos vibracijos dizainu. Elegantiškas ir diskretiškas, stilingas rožinio aukso apdaila, jūsų meilės mygtukas bus lygus paviršius, smailiais kraštais ir intensyviai vibruojančiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rocks-Off RO-80mm 7-Speed Gold

    Šios naujos riboto leidimo galios kupinos malonumo kulkos sujaudins ir erzins jus su 7 priklausomybę sukeliančiais nuodėmingais grynos ekstazės nustatymais!

    18,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rimba Ibiza Vibrator Set Black-Gold

    2 vibruojančių žaislų rinkinys vienoje pakuotėje. Įkraunamas guldomas vibratorius taip pat yra nuotolinio valdymo pultelis intymiam vibruojančiam kiaušiniui. Antklodė gali būti naudojama kaip rankinis kišeninis vibratorius arba kaip stimuliatorius, dėvimas kelnaičių viduje. Įkraunami vibruojantys kegelio kamuoliukai gali būti valdomi nuotoliniu būdu ir padeda treniruoti dubens dugną, kad išsiugdytų stipresnius intymius raumenis ir padidintų seksualinį malonumą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Mia 2 Purple

    Nekaltoje MIA 2 išorėje slypi raktas į jūsų slaptus troškimus. Mažas, bet galingas, šis USB įkraunamas vibratorius yra puikus priedas prie jūsų piniginės malonumui keliaujant. Tyli vibracija, vandeniui atspari išorė (iki 1 metro gylio) ir 6 vibracijų modeliai garantuoja, kad niekada nepavargsite nuo intensyvių MIA2 pojūčių – kad ir kur jie jus nuvestų.

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Silver Delights Collection

    Vienas taikinys. Dviejų rūšių stimuliacija. Galingiausias We-Vibe mini-vibe ir originalus Womanizer Premium dabar sujungti į vieną išskirtinį dėžutę. Sukurta švęsti dviejų prekių ženklų sąjungą.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Hula Beads Blue

    HULA Beads™ yra pirmieji pasaulio nuotoliniu būdu valdomi malonumo karoliukai, kurie sukasi ir vibruoja tuo pačiu metu. Suteikia visiškai naujų pojūčių.

    229 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand Original Plug-In Wand Massager Blue

    Švelnus prisilietimas. Sukurta stipriai ir nuolatinei stimuliacijai. Sukurtas su prislopintu garso lygiu. Paprastas valdymas vienu pirštu. Neišsenka baterijos, kad galėtumėte neribotai mėgautis.

    179 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Dual Pleasure Mauve

    Dvigubas malonumas, dvigubas malonumas – visiškai naujas „Satisfyer DUAL PLEASURE“ yra „Bluetooth“ palaikantis klitorio stimuliatorius ir vidinis G taško vibratorius. Sukurta susieti su apdovanojimu pelniusia Satisfyer Connect programėle, DUAL PEASURE tiesiog perkėlė jūsų jausmingą kelionę į naują įrenginį!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Womanizer Premium eco

    Atsižvelgėme į viską, dėl ko mūsų pavyzdinis produktas Womanizer PREMIUM buvo toks geras, ir sumažinome kiek įmanoma daugiau plastiko. Žinoma, jis turi tuos pačius 12 intensyvumo lygių, yra įkraunamas per USB ir yra atsparus purslams. Naudinga planetai, NEĮTIKĖTINA jūsų kūnui – tai puikus sekso žaislas tiems, kurie rūpinasi aplinka.

    339 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Evolved The Butterfly Effect

    Plaukioti kaip drugelis ant tyro malonumo sparnų ir vienu metu pildyti vidines fantazijas, pasirenkant asmeninį intensyvumo lygį. Su šiuo unikaliu žaislu vibruojantis drugelis buvo išlaisvintas iš porų žiedo stiliaus ir atsidūrė dėmesio centre kaip dviguba vibracija, suteikianti gilų klitorio pasitenkinimą, kurį gali pasiūlyti tik plačiai pasiekiantys sparnai, kartu su kelių greičių kotu, kuris užbaigia patirtį.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LELO Smart Wand 2 Massager Medium Deep Rose

    Susisiekite su savo kūnu ir patirkite neprilygstamą atsipalaidavimą mėgaudamiesi prabangiausiu visame pasaulyje viso kūno masažuokliu. „Smart Wand 2 Medium“ yra puikus preliudijos įrankis jums ar jūsų partneriui. Išlaisvinkite savo kūno įtampa atpalaiduodami stresą ir atpalaiduodami raumenis, atverdami duris seksualinei energijai gauti holistinį orgazmą.

    259 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Intense Bruno Partner Double Pleasure Purple

    Jums nebe „Tinder“, kad reikia vienam maloniu seksu ar su partneriu. Atsparus vandeniui, galingas, švelnios tekstūros, kviečiančios pasilepinti, kad padidintumėte trynimo malonumą, ir su dviem varikliais, o ne vienu varikliu precedentu neturinčiam dvigubam stimuliavimui, Bruno by Intense yra poroms skirtas vibratorius su nuotolinio valdymo pulteliu, kuris suartins jus. . Nei safaris per savaną

    109 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Xocoon Eternal Love Vibe Stimulator Green

    Patirkite stiprius ir intensyvius orgazmus su vibratoriumi ETERNAL LOVE. Šis žaismingas vibratorius pasižymi trimis stulbinančiomis funkcijomis: vibracija kotelyje masažuoja makšties sienelę, pulsuojanti funkcija stimuliuoja g tašką, o mikrovibracijos stimuliatoriuje teikia palaimingą malonumą klitoriui. Pasiruoškite protą pribloškiančiam orgazmui ir, jei jis taps per intensyvus, visas funkcijas galėsite naudoti atskirai.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots GC Massage Wand Black

    Ši masažo lazdelė sukuria jausmingiausias vibracijas, kurias kada nors pajusite! Su 10 greičių režimu ir ypač stipriu, bet mažai triukšmingu (55 dB) varikliu, dangus yra riba! Minkšta silikoninė medžiaga puikiai jaučiasi prie odos ir greitai prisitaiko prie kūno temperatūros. Jo lanksti galvutė suteikia didelį komfortą ir malonumą naudoti.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Lush Kira Velvet

    Pasiruošę neribotoms malonumo galimybėms? Lush Kira triušis turi du vibracijos taškus ir stumiantį, besisukantį ir šildantį veleną. Triušio ausys siūlo erdvinio garso stiliaus klitorio stimuliavimą. „Kira“ siūlo 7 vibravimo funkcijas, kurios siūlo daugybę pasirinkimų! UltraSilk silikonas maloniai priglunda prie kūno. USB magnetinis įkraunamas ir atsparus purslams, todėl jį lengva valyti.

    99,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish Bcute Classic Purple

    Tiesios ir smailėjančios formos „Bcute Classic“ puikiai tinka klitoriams, speneliams, varpos galvutei ir bet kuriai kitai jūsų norimai erogeninei zonai nustatyti.

    30,90 €

    17,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128977 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.