×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 193 į 211211 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Blush M Elite Platinum Stroker Black

    10 apgalvotai sukurtų vibracijos režimų: 5 greičiai. 5 unikalūs raštai

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush M Elite Platinum Wrapt Black

    10 apgalvotai sukurtų vibracijos režimų: 5 greičiai. 5 unikalūs raštai

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Interactive Mini Fuck Me Silly Flesh

    Kalbantis ir dejuojantis vibro masturbatorius! Padėkite masturbatorių „Interactive Fuck Me Silly“ su mažyte kojos dalimi, kad varpa galėtų prasiskverbti į makšties ar analinį malonumo tunelį ir intensyviai stimuliuoti.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Cherry Masturbator

    Vyšnių sėdmenys visada pasiruošę jums! Šis didelis masturbatorius yra būtinas bet kuriam vyrui, turinčiam didelių troškimų. Sėdmenys ir makštis atrodo realistiški, o masturbatoriuose yra dvi skirtingos vidinės struktūros angos. Makšties anga turi briaunuotą ir nusklembtą vidinę struktūrą, o išangės anga yra siauresnė ir turi nusklembtą struktūrą. Padėkite Cherry ant lovos, stalo ar sofos, patepkite lubrikantu ir mėgaukitės nuostabiai tikroviška stimuliacija.

    129 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Telio Advance Thrusting & Rotating & Moaning Masturbator with Suction Cup

    Mes ir toliau tobulėjame vyrų masturbacijos temoje, todėl pristatome jums „Telio“ – naują aukštųjų technologijų automatinį vyrišką masturbatorių iš Latetobed High Tech.

    149 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tracy's Dog Automatic Thrusting Masturbator with Rotation Function

    Šis automatinis masturbatorius siūlo labai tikrovišką patirtį, imituojančią sekso pojūtį dėl stūmimo ir sukimosi funkcijos! Minkšta rankovė turi 3D tekstūruotus šonkaulius ir dėl šildymo funkcijos sušyla iki tikroviškos kūno temperatūros. Masturbatorius vienu metu gali stumti ir suktis 8 skirtingais režimais, kuriuos lengvai valdysite priekyje esančiu LED ekranu. Galite rinktis iš 5 traukos ir vibracijos greičių bei 3 sukimosi ir šildymo parinkčių.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze The Original Vibro ULTRASKYN Stroker Pussy Vanilla

    Ji visada pasiekiama. Vibro padidina intensyvumą su galinga 9 funkcijų vibruojančia kulka, kuri telpa specialioje kišenėje, įmontuotoje ULTRASKYN įdėkle, ir veikia per pridedamą belaidį nuotolinio valdymo pultą.

    139 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Jasmine Turner Realistic Masturbator

    Šis skanus masturbatorius yra tikroviško dizaino, jame yra ir makšties, ir išangės anga. Masturbatorius yra suformuotas kaip pora provokuojančių pilnų sėdmenų ir pagamintas iš TPR medžiagos, kuri jaučiasi minkšta, bet tvirta ir greitai įkaista naudojimo metu. Abiejose angose viduje yra stimuliuojančių šonkaulių ir gumbų, kurios užtikrina intensyvų varpos stimuliavimą. Maksimaliam komfortui naudokite vandens pagrindo lubrikantą.

    149 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X A Handful Light

    Šis gyvenimiškas glostytojas skirtas erotinėms fantazijoms ir malonumui teikti. Pagaminta iš elastingos minkštos TPE gumos, jos apvalios išlenktos ir jausmingos formos pabrėžia sandarų kanalą tarp jų. Mėgaukitės visceralia, tikroviška patirtimi naudodamiesi šiuo saugiu kūnui žaislu, kuris puikiai jaučiasi prie jūsų plikos odos ir yra lankstus, o spaudžiamas, tai išjudins jus laukinius! Be latekso ir atsparus vandeniui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sauce Extra Sauce Electronic Masturbator with White Sauce Cup White

    Pristatome Extra Sauce iš Sauce – revoliucinį elektroninį masturbatorių, kuris iš naujo apibrėžia malonumą. Su pažangiausiu 5D Touch slėgio jutikliu jūs visiškai kontroliuojate savo patirtį, palikdami dirbtinius pojūčius.

    149 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Liberator Fleshlight Top Dog Black

    Šios tvirtos dirbtinės odos formos jūsų „Fleshlight“ yra puikioje padėtyje, kad būtų galima imituoti šunų pozicijas. Idealus aukštis stumti, kai nereikia laikyti jo vietoje.

    189 €

    149 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • BKK Virtual Reality Masturbation Device

    BKK Cybersex Cup yra evoliucinis išmanusis sekso žaislas, kuriame sujungta virtuali realybė ir judesio jutimo technologija. Puodelių rinkinyje buvo judesio jutimo masturbacijos puodelis, VR šalmas ir mobilioji aplikacija.

    249 €

    149 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Kokos Bouncing Titties Masturbator

    Masturbatorius „Bouncing Titties“ suteikia galimybę turėti savo seksualias krūtis! Masturbatorius yra labai tikroviško dizaino ir yra visiškai pagamintas iš minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri jaučiasi kaip tikra oda. Didelės, apvalios krūtys yra tvirtos ir tobulos formos, todėl su jomis galite daryti viską, ko norite. Masturbatorių lengva valyti vandeniu ir žaislų valikliu, todėl Bouncing Titties bus paruošti kitam užsiėmimui per kelias minutes!

    169 €

    103,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Kokos Olivia Masturbator

    Olivia visada šalia jūsų! Atraskite tikrovišką patirtį su Olivia + iš Kokos kolekcijos. Šis labai tikroviškas masturbatorius pagamintas iš minkštos ir lanksčios medžiagos, kuri jaučiasi kaip tikra oda. Masturbatorius turi dvi angas: išangę ir makštį. Abu velenai turi briaunas ir smeiges, kad būtų galima optimaliai stimuliuoti kiekvieną trauką.

    149 €

    95,90 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    Pasirinktos prekės šiuo metu nėra sandėlyje

Elementai 193 į 211211 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.