×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 129 į 160207 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Arcwave Pow Stroker Blue

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės ranginis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikono naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte ir tikrai kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Rotation Telescopic Masturbator White

    Sukasi ir juda aukštyn ir žemyn: sekso žaislas vyrams, reguliuojamų režimų dėka – imituoja skirtingus greičius ir judesius – o važiuojant aukštyn ir žemyn silikoniniu įdėklu, nereikia nieko daryti, tik mėgautis. Jei norite, prietaisas atlieka gražų gilių masažą 1 lygiu. Vyriškas masturbatorius, triukšmo lygis vidutinis, forma gana elegantiška.

    109 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Lauren Phillips Male Masturbator

    Seksuali, statuliška ugningoji raudonplaukė Lauren Phillips yra žinoma kaip Ekstremalus imbieras ir viena sunkiausiai dirbančių moterų pramonėje. Krūtinga, žiauri Džersio mergina suaugusiųjų pramonėje pradėjo dirbti kaip modelis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Blowjob Power Pump

    Pristatome revoliucinę IST technologiją! Neįtikėtinai tikroviškas nutrūkstantis siurbimas suteikia tikrovišką „melžimo“ pojūtį geriausiam jūsų gyvenimo pūtimui! Tinkinkite savo malonumą taip, kaip norite! Mėgaukitės tikrovišku, pertraukiamu siurbimu arba mėgaukitės giliu gerklės glostymu – kad ir kokia būtų nuotaika! Tapk didesnis ir storesnis nei bet kada anksčiau!

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Thrusting Male Masturbator with 10 Thrusts & Rotations

    Realistiškas vyriškas glostytojas – jaudinantis potyris: šis unikalus vyriškas glostymo žaislas suteikia tikroviškų pojūčių, apgaubiančių jus grynu malonumu. Sukamųjų ir stūmimo judesių, taip pat gausaus lubrikanto kiekio pakako, kad per rekordiškai trumpą laiką pasiektumėte kraštą. Be to, šis įtemptas masturbatorius turi LED ekraną ir aiškų langą, kad galėtumėte stebėti, kas vyksta pakeitus parinktis.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Blowbot Automatic Masturbator

    Susipažinkite – BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra, skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Blowbot“ siūlo unikalią patirtį su nuostabiomis vibracijomis ir juostelės bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pow Stroker Mint

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės ranginis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikono naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte ir tikrai kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blowcast Wingman Pro Automatic Masturbator

    Pristatome BLOWCAST; sukurtas su naujovėmis ir aistra ir skirtas įgyvendinti jūsų fantazijas! „Wingman PRO“ siūlo unikalią patirtį su nuostabia vibracija ir juostele bei šildymo funkcija. Su galingu varikliu ir minkštos tekstūros rankove atrasite pojūčių kaip niekada anksčiau.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size B

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite mėgautis geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – automatiškai. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens pagrindo lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valiklį, kad įsitikintumėte, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow išvalyti yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Cock Compressor Vibrating Stroker

    Novatoriška oro pagalvių technologija sukurta taip, kad išsipūstų ir išsisklaidytų, tuo pačiu apjuosiant kotą stimuliuojančiu suspaudimu ir atpalaidavimo malonumu. Kelios oro pagalvės su įvairiomis funkcijomis kartu su galingu hermetišku siurbimu, kad melžtų kiekvieną gaidžio colį, suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Skyler Lo Stars Collection Male Masturbator

    Saldus ir seksualus su baikerių-merginų pranašumu, Skyler Lo turi greičio poreikį... ar galite jį patenkinti? Suporuokite FeelSkyler glostytoją su Keon ir jos nenugalimu turiniu, kad patirtumėte, kaip iš tikrųjų patinka būti su šia krūtine bomba.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Table Clamp

    „Feel Stroker“ yra pirmasis „Kiiroo“ glostiklis, sukurtas atsižvelgiant į pačius tikroviškiausius pojūčius. Odą primenanti medžiaga suteikia jums kuo maloniausių įspūdžių.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM380 Super Masturbator

    Reali alternatyva masturbacijai yra šis nuostabus, įkraunamas masturbatorius! Padėkite siurbtuką ant pasirinkto paviršiaus, įstumkite suteptą penį į vidų ir pamaloninkite save stebuklingais judesiais pirmyn ir atgal taip, tarsi kažkas kitas jus džiugintų.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Vortex Thrusting & 360 Rotate Tech Turbo Mode Masturbator

    JAMYJOB VORTEX vyriškas masturbatorius aukštyn ir žemyn yra didelio našumo malonumo žaislas, kuris nukels jus į naujas pasitenkinimo aukštumas. Elegantiškos juodos spalvos su sodriai raudonais akcentais šis įrenginys pasižymi daugybe išskirtinių funkcijų.

    119 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Tvirtas siurbtukas reiškia, kad jį galite priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir galėsite mėgautis malonumu be rankų, nes visa kita padarys jo aukštyn ir žemyn funkcija. Užtepkite vandens pagrindu pagaminto lubrikanto (Jamyjob rekomenduoja naudoti Aqua Quality lubrikantus, kad slydimas būtų veiksmingas ir ilgalaikis) ir nustumkite jo minkštos tekstūros vidinę rankovę. Dabar belieka pasirinkti vieną iš 5 modelių ir 3 intensyvumo lygių, kuriuos maitina galingas modernus variklis, ir leiskite Milker visa tai padaryti už jus.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance The Thrusting Rechargeable Stroker White-Chrome

    „Zero Tolerance Toys“ didžiuojasi galėdama pristatyti šį galingą stumiantį glostiklį, kuris atrodo kaip tikras daiktas, nes atrodo, kad jo variklis turi savo protą! Gyvybiškas makšties įėjimas užleidžia vietą erotiškiems, minkštiems ir tampriems malonumo gumbams, kurie masažuoja ir kutena, kai įslystate į vidų.

    159 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Alien One Auto Thrusting, Sucking & Vibratting Masturbator with LED Display

    Jei ieškote kažko, kas galėtų atlikti darbą už jus laisvomis rankomis, tai BŪTINA. Stūmimo, čiulpimo ir vibravimo galia yra iš šio pasaulio. Dėl to jūsų keliai dreba.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Romi Chase Male Masturbator

    Ar kada susimąstėte, koks jausmas būti su Romi Chase?

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Reya Sunshine Stars Collection Male Masturbator

    Reya Sunshine yra modelis, egzotiška šokėja ir turinio kūrėja, žinanti, kaip įtikti savo publikai. Sunshine yra XBIZ 2021 apdovanojimo laimėtojas kaip metų klipų atlikėjas, o dabar gerbėjai gali patirti visą jos šlovę ir dar daugiau naudodamiesi savo asmeniniu glostytuvu; FeelReya. FeelReya Stroker buvo sukurtas naudoti su Keon, Kiiroo pavyzdiniu masturbatoriumi, kuris leis gerbėjams labiau nei bet kada anksčiau pajusti, ką reiškia būti su Reya Sunshine.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Avenger 5in1 Automatic Oral Sex Rotating & Thrusting Masturbator

    Daugiau informacijos apie šį produktą netrukus. Permatomas vaizdinis langas gali matyti visus varpos judesius 4 mišriais režimais, nuodugniai tyrinėjant oralinio sekso paslaptį.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Engily Ross Cumera Thrusting & Rotating Camera Masturbator

    Cumera išsiskiria unikaliu dizainu ir išskirtinėmis savybėmis. Šis naujoviškas įrenginys turi du skirtingus galus, kurių kiekvienas suteikia unikalų malonumą.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou BDSM Line Sex Machine Vibration, Thrusting and Heat with Remote Control

    Atraskite fetišiškiausią ir neklaužadiškiausią savo pusę su Fetish by Intoyou kolekcija.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Pow Stroker Black

    Arcwave Pow yra aukščiausios kokybės rankinis glostymas su siurbimo valdymu, tekstūruota CleanTech silikonine mova ir dvigubu įėjimu. Intuityvus Pow silikonas naudojimo metu maloniai veržiasi, o oro slėgio išleidimo vožtuvas sukuria intensyvų siurbimą, kad pasiektumėte naują ir neįtikėtiną kulminaciją.

    119 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Strong Blowjob Thrusting, Vibrating & Moaning Masturbator

    Varomi stipraus variklio, vyriški masterbatoriai siūlo 10 jaudinančių greičių ir 9 vibracijos modelius, iš kurių galima pasirinkti, tai visiškai automatinis stūmimas ir vibracija. Išbandykite greitus stūmimus aukščiausiame lauke, intensyviai seansui arba mėgaukitės negailestingomis, lėtesnėmis pastūmomis, kad treniruotumėte ištvermę ir pasiektumėte lėtesnio augimo kulminaciją.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Action Viggo Advanced Masturbator Up and Down and Sucking Black

    „Action“ nepaliekame nuošalyje vyriškos masturbacijos ir sukūrėme „Action Man“ – vyrišką Action liniją, skirtą šiuolaikiniam žmogui, norinčiam mėgautis savo seksualumu.

    159 €

    99,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM400 Super Masturbator Thrusting & Rotating

    USB įkraunamas SM400 masturbatorius suteikia visiškai naują masturbacijos patirtį. Įkiškite varpą su lubrikantu į veleną ir leiskite save lepinti teleskopiniu ir sukamuoju judesiu.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Alex Neo 2

    Pasiruošę viskuo patenkinti iš naujo. Alex Neo 2 paima viską, kas jums patiko originale, ir prideda viską, ko troškote. Su galingais traukos režimais, interaktyviomis galimybėmis, programų valdymu ir dar daugiau – Alex Neo 2 yra masturbatorius, kurį tiesiog reikia išbandyti.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Tai trečios kartos Leten automatinis ištraukiamas, teleskopinis vyriškas masturbatorius ir siūlo geriausią visų laikų mechaninį rankų darbą.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CP01 Rotating and Sucking Automatic Masturbator with Adapter

    CRUIZR CP01 yra prabangus ir diskretiškas masturbatorius su 10 besisukančių ir 5 čiulpimo funkcijų. Galite mėgautis skania varpos stimuliacija ir lengvai pasirinkti vieną iš visų variantų. Masturbatorius atlieka sraigtinį sukimosi judesį ir turi šildymo funkciją, kad galėtumėte patirti dar tikroviškesnį pojūtį. Minkšta elastinga silikoninė rankovė turi makšties angą, o viduje yra daug smeigių ir įdubų.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fuck-O-Matic 2

    Masturbatorius su rutuliniu stimuliatoriumi Fuck-O-Matic 2 iš PDX Elite tikroviškos makšties formos. Su ritmine siurbimo funkcija (5 režimai) ir vibracija (10 režimų) labai stimuliuojančiam varpos masažui. Jis taip pat masažuoja kamuoliukus, naudodamas jaudinančią „Hyper Pulse Massage“ funkciją. Du galingi varikliai – vienas antgalyje ir vienas rutuliniame stimuliatoriuje – lengvai valdomi mygtuko paspaudimu, o jų funkcijas taip pat galima derinti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB įkraunamas SM390 masturbatorius suteikia visiškai naują masturbacijos patirtį. Įkiškite varpą su lubrikantu į veleną ir leiskite save lepinti teleskopiniu judesiu. Norėdami gauti maksimalų malonumą, įjunkite šildymo funkciją.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • InToYou Pyro Advanced Thrusting, Rotating and Moaning Masturbator

    Pyro atvyksta į Intoyour, naują vyrišką masturbatorių su 2 varikliais.

    149 €

    91,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160207 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.