×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 97 į 128161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Trinity Vibes 20X Deluxe Dual Vibrating Head Teaser

    Šis intensyvus galvos erzinimas turi dvi galingas kulkas, pritvirtintas prie TPR rankovės, kad visiškai apgautų jūsų varpos galiuką ir būtų nepamirštamas erzinimo pojūtis! Naudokite atskirai arba kartu su savo partneriu, kad padidintumėte jų seksualinį potraukį.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Alexis King Realistic Masturbator

    Šis skanus masturbatorius yra tikroviško dizaino, jame yra ir makšties, ir išangės anga. Masturbatorius pagamintas iš TPR medžiagos, kuri jaučiasi minkšta, bet tvirta ir greitai įkaista naudojimo metu. Abiejose angose viduje yra stimuliuojančių šonkaulių ir gumbų, kurios užtikrina intensyvų varpos stimuliavimą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Tenga Bobble Crazy Cubes

    Naujai įkvėptas gorogelis šokinėja, rieda ir atsitrenkia kartu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Handy Interactive Masturbator 1.1 Attachment Gen 2 TrueGrip

    „Handy™ TrueGrip™ Gen 2“ rankovė sukurta remiantis klasikiniu originaliu „TrueGrip“ dizainu, tačiau yra ilgesnė, storesnė atidaroma lūpa ir tekstūruotas išorinis paviršius, užtikrinantis saugesnį laikymą (arba kitokį pojūtį, jei apverčiate iš vidaus).

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ 3x Replacement Sleeves Tight Fit

    Jei nukrentate šiek tiek mažesnis nei vidutinis rekomenduojamas Onyx serijos dydis, tuomet Tight Fit Sleeves kaip tik jums. Šios rankovės yra išskirtinai sukurtos Kiiroo Onyx (1, 2 ir +) vyriško masturbatoriaus Pleasure Core. Rankovės tekstūra pasižymi stimuliuojančia vidine tekstūra ir žada nepamirštamą suspaudimą, kai stumiate į priekį į Tight Fit angą.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Small Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurtu maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai atsipalaiduoti su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    45,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Cassian Masturbator Cup Black

    Atraskite naująjį Jamyjob™ Cassian – kompaktiškiausią ir maloniausią iki šiol masturbatorių. Stebėkite kiekvieną pasitenkinimo akimirką su visiškai juodu dėklu ir rankove. Su vingiuota tekstūra, imituojančia nedidelius kalnus, „Cassian“ suteikia akivaizdžiai įspūdingą patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Clipex Adjustable Male Masturbator with Clip System Black

    Clipex yra vyriškas masturbatorius, skirtas vyrams, kurie neatitinka reikalavimų. Šis masturbatorius pagamintas iš aukščiausios kokybės silikono, todėl jis yra lankstus ir itin patogus.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Angel 2 Masturbator Double Layer Closed Hole

    Angelas pasiruošęs tau ir visiems tavo norams! Šis masturbatorius yra kompaktiškas, minkštas ir paruoštas darbui bet kuriuo paros momentu. Apvalūs sėdmenys atskleidžia dideles ir švelnias lytines lūpas ir iššaukia jas prasiskverbti. Angelas turi siaurą angą ir briaunuotą bei nusklembtą kotą. Velenas taip pat turi G tašką, užtikrinantį tikrovišką pojūtį. Angelas yra plokščias apačioje, todėl galite jį pastatyti bet kur kitam seksualiam nuotykiui!

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Clara Onahole Masturbator Closed Hole

    Norite atrodyti ir jaustis kaip moteris, bet nereikia pirkti tikro dydžio kopijos? Šiame Kokos Clara masturbatoriuje yra viskas, ko jums reikia – papai, užpakalis, pūlingas. Suimk jos dideles, tikroviškas krūtis, o tu įsmei savo gaidį į jos gyvenimą kaip pūlingą. Negalime pažadėti, kiek ilgai ištversite, bet kai pasimėgausite, tai bus nuostabu!

    41,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pussy to Go Juicy

    Karštas dėklas intensyvioms solo pramogoms!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bswish bhandy Masturbator Classic Pearl

    Kartais malonumui reikia ne tik rankos. Bhandy Classic užtikrina tvirtą sukibimą su intensyviais orgazmais su šilkine minkšta vidine tekstūra. Naudojant 100% kūnui saugų TPE, jis puikiai tinka solo stimuliacijai arba žaidimo žodžiu su partneriu skatinimui. Dėl diskretiško ir kompaktiško dizaino jis yra idealus kelionės bičiulis, ypač todėl, kad nereikia baterijų. Lengvai užsegami apsauginiai dangteliai, nuimama rankovė ir vandeniui atsparus valymas užtikrina, kad „Stroker“ būtų tvarkingas judant.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Standard Package 6 pack

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽDĖKITE KURELĮ, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Masturbator with 2 Motors

    Kad pamalonintumėte varpos galiuką tiesiogiai!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #2 Flesh

    Itin detali ir meistriškai sukurta rankomis su ergonomiškai suprojektuotu tuneliu, ši tikroviška ateivių dalis sukurta autentiškam pasauliui. Jo bandelės pyragas lengvai atlaiko ilgus metus trukusią dieną ir naktį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Screw Dry Drying Rack

    JŪS SKALAUKITE, MES DŽIOVINAME. „Fleshlight“ valymas dabar yra lengvesnis nei bet kada anksčiau. Naudodami „Fleshlight“ džiovinimo lentyną jums nereikės rūpintis, kaip padėti švarią, šlapią „Fleshlight“ rankovę, kad ji būtų sausa. „Fleshlight“ džiovinimo stovas yra efektyvus ir efektyvus sprendimas visiems standartinio dydžio „Fleshlight“ rankovių džiovinimo poreikiams.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Double Dip White

    Įlįskite į šio gerai sukurto glostiklio pudros minkštą kanalą ir atraskite gero dizaino skirtumą! Dvigubas gyvenimiškas įrašas suteikia jums fantazijos per burną ir makštį galimybes, kad jūsų variklis įsijungtų – su šiek tiek nemokamo erotinio filmo atsisiuntimo pagalba!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Stimulating Ball Pouch Blue

    Su Boners stimuliuojančiu rutuliniu maišeliu mėgausitės nuostabia varpos ir kapšelio stimuliacija! Uždėkite žiedą aplink varpos pagrindą, kai jis suglebęs; erekcijos metu žiedas tvirtai priglus prie varpos ir sumažins kraujotaką. Įdėkite kapšelį į pulsuojantį maišelį ir mėgaukitės nuostabia ir nepakartojama stimuliacija.

    53,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Clear Shot Double Masturbator

    Didžiausias vizualinis malonumas: skaidrus tripusis masturbatorius kietame dėkle.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Schag's Luscious Lager Frosted

    Luscious Lager kupinas neįtikėtinų pojūčių! Šis glostytojas yra savaime sutepamas – įpilkite šiek tiek vandens ar seilių, ir viskas pasidarys slidu! „Luscious Lager“ turi švelnų erotinį pojūtį, suteikiantį sensacingą glostymą, o keturios skirtingos kameros su briaunuota vidus suteikia malonumo taškų masažo ir universalumo.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FPPR 2 Sided Vibrating Masturbator

    Patirkite nepamirštamą kulminaciją su šiuo vibruojančiu FPPR masturbatoriumi. kolekcija! Rankovė švelniai priglunda prie odos ir yra su nuostabiais mazgeliais, kurie maksimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Mėgaukitės 10 galingų vibracijos režimų ir atraskite savo mėgstamiausią net vonioje, nes jis yra visiškai atsparus vandeniui.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Vibro Ball Ring Black

    Varpos/sėklidžių žiedas sukurtas tam, kad padėtų pasiekti ilgalaikę ir stipresnę erekciją. 10 galingų vibracijos funkcijų papildomai stimuliuoja klitorį, tačiau šis žiedas idealiai tinka ir sėklidėms stimuliuoti.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Elite 12X Enhancer Green

    Silikono įkraunamas Elite 12X Enhancer naudoja puikų 12 vibracijos funkcijų derinį su drąsiu erzinimu, kad suteiktų dvigubai didesnį kelio drebėjimo malonumą. Tamprus atraminis žiedas sukurtas tam, kad sustiprintų malonumą ir pradedantiesiems, ir erotikos ekspertams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hedy X Mixed Textures 5 pcs

    Netrukus sužinosite daugiau informacijos apie šią prekę.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Double Fantasy

    Leiskite atsiskleisti malonumo galimybėms su šiuo unikaliu dviejų galų glostytuvu, kuris yra gražiai permatomas, kad patirtumėte erotišką permatomą patirtį. Du atskiri skirtingų dydžių įėjimai (vienas sandarus, kitas laisvas) leidžia pasirinkti nuotykius apvalioje karoliukų kameroje, kuri yra minkšta ir glotni, duodanti, bet tvirta. Pridedamas vibracinis žiedas leidžia eksperimentuoti su intensyvia stimuliacija žaidžiant! Kieto plastiko išorinis kanistras turi tekstūrą, kad būtų lengva suimti, o dangteliai abiejuose galuose užtikrina saugų laikymą ir apsaugą. Rankovė išsiskleidžia valymui.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Chisa ManQ James Deen Ass Master

    Šis tikroviškas užpakalio masturbatorius jaučiasi kaip žmogaus kūnas. Jis yra ypač minkštas, elastingas ir greitai įšyla iki kūno temperatūros. „ManQ“ taip pat yra ypač patvarus ir atsparus plyšimui, todėl jis tikrai gali susidurti.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Pussy to Go Delicious

    Karštas dėklas intensyvioms solo pramogoms!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bathmate Hand Vibe Male Mastrubator Black

    Mėgaukitės stimuliacija naujame lygyje su Bathmate Hand Vibe. Itin minkštas silikoninis dizainas užtikrina maksimalų komfortą ir stimuliaciją tiek rankoje, tiek aplink varpą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush Schag's Sultry Stout Frosted

    Sultry Stout alsuoja neįtikėtinais pojūčiais! Šis glostytojas yra savaime sutepamas – įpilkite šiek tiek vandens ar seilių, ir viskas pasidarys slidu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Liquor Bottle

    Labai diskretiškas masturbatorius. Dėl tikroviškos makšties formos ir minkštų bei tvirtų medicininių medžiagų niekas nesužinos, ką turite dėl vyno butelio formos. Jis turi griovelį ir tekstūruotą tunelį papildomai stimuliacijai. Jis labai lengvas, o norint jį išvalyti, tereikės nuimti rankovę. Naudokite savo mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ir prezervatyvą, kad patirtumėte itin šlapią patirtį. Tinkamam valymui naudokite žaislų valiklį ir silikoninius atnaujinamuosius miltelius, bet niekada nenaudokite cheminių medžiagų, kurios gali sugadinti masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Sonya Beer Bottle

    Labai diskretiškas masturbatorius. Dėl tikroviškos makšties formos ir minkštų bei tvirtų medicininių medžiagų niekas nesužinos, ką turite dėl alaus butelio formos. Jis turi griovelį ir tekstūruotą tunelį papildomai stimuliacijai. Jis labai lengvas, o norint jį išvalyti, tereikės nuimti rankovę. Naudokite savo mėgstamą vandens pagrindo lubrikantą ir prezervatyvą, kad patirtumėte itin šlapią patirtį. Tinkamam valymui naudokite žaislų valiklį ir silikoninius atnaujinamuosius miltelius, bet niekada nenaudokite cheminių medžiagų, kurios gali sugadinti masturbatorių.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Stroker Super Soft Masturbator & Vibrating Bullet

    „Super Soft Masturbator & Vibration“ iš Stroker susideda iš varpos masažo rankovės su sėklidės žiedu. Pridedama vibro kulka gali būti įkišama į rankovę, kad būtų galima ritmingai ir intensyviai dirbti rankomis, saugiai suėmus ir jaudinančiai traukiant sėklides.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128161 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.