×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai

Elementai 65 į 96161 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Durex Play Slide & Ride Masturbation Sleeve

    Pasiruošę važiuoti malonumo kalneliais? „Slide & Ride“ masturbacijos rankovė yra puikus žaislas, skirtas žaisti solo

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Urban Nova Pulsating Squeezable Stroker Blue

    Patirkite gryną malonumą su NOVA – geriausiu glostikliu, sukurtu pagal jūsų norus. Suspaudžiamas pagal pritaikytą slėgį, jo pulsuojančios savybės sukuria įelektrinančią patirtį. Atraskite naują mėgavimosi savimi dimensiją, kai NOVA prisitaiko prie jūsų ritmo, todėl kiekvienas judesys tampa pojūčiu.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Sleeve Warmer

    „Fleshlight“ tapo dar karštesniu vyriškų sekso žaislų pardavimu – tiesiogine to žodžio prasme! Quickshot SleeveWarmer atnaujinimo įrenginys sušildo jūsų Quickshot žaislo SuperSkin rankovę iki jausmingos temperatūros, kuri dar labiau imituoja tikros seksualinės patirties pojūtį.

    49,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Curve Novelties Mistress Courtney Vibrating Deep Throat Mouth Stroker

    Įkiškite savo kotą į nekantriai burną, kai tik norite! Courtney visada turi gražias lūpas, o liežuvį išskleidė, pasiruošusi duoti jums šurmulingą pūtimą. Tiesiog įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte slegiantį jaudulį, kai įsikišate į jos gerklę! Gyvybė atrodo kaip tikra, o viduje esanti briaunota tekstūra suteikia unikalų masažą, o gilinantis Courtneys liežuvis stimuliuos jūsų slogą. Šis kompaktiškas dizainas pasižymi neslystančia patogia rankena, kad neprarastumėte kontrolės net ir intensyviai naudojant. Naudojant šį neribotą dizainą, valymas yra greitas. Naudokite tik su vandens pagrindo arba silikoniniais lubrikantais.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Sleeve B

    Norite užimti rankovių? Jūs atėjote į reikiamą vietą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Bobble Magic Marbles

    Naujai įkvėptas gorogelis šokinėja, rieda ir atsitrenkia kartu!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Ella Masturbator

    Elos sėdmenys visada pasiruošę veiksmui! Šie seksualūs apvalūs sėdmenys ir atvira makštis meta jums iššūkį ir visada pasiruošę suteikti jums reikiamos stimuliacijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, o jo banguotas kotas suteikia tikroviško pojūčio. Kotas yra briaunotas ir nuskleistas ir netgi turi G tašką. Eidami tyrinėti Elą naudokite kokybišką lubrikantą, kad gautumėte geriausią patirtį ir intensyviausią kulminaciją!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Nymph Masturbator

    Ar ieškote kompaktiško masturbatoriaus, kuris suteiktų tikrovišką pojūtį? Tuomet masturbatorius Nymph yra jūsų pasirinkimas! Šis tikroviškas masturbatorius yra ypač tvirtas, o jo struktūra yra nulenkta ir briaunota, kad būtų galima papildomai stimuliuoti kiekvieną kartą.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Blue

    Pagyvinkite savo miegamojo fantazijas su The Firefly Stroker! Suteikite laukinio ir seksualaus susitikimo toną su pirmuoju pasaulyje masturbatoriumi „Super Soft Platinum Silicone Glow in the Dark“. Yra įvairių formų, spalvų ir dydžių. „Firefly“ glotnūs šilkiniai glostikliai – viliojanti švytinti tamsoje staigmena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Grip It Light

    Patirkite maksimalų atpalaidavimą su šiuo minkštu ir elastingu kanistru, kuris yra neįtikėtinai gyvenimiškas. Praslyskite pro rausvas makšties lūpas ir pajuskite įtemptą vidinį kanalą, kurio tekstūra užtikrina tikrovišką važiavimą, tada patobulinkite savo patirtį su suspaudžiamu balionėliu, kuris gali jus išstumti!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Original Tube

    Private „Hot Girl Original“ yra sensacingas masturbatorius, pasiruošęs nuvesti jus į jūsų gyvenimo kelionę. Šis privalomas dizainas sukurtas taip, kad būtų malonu glostyti. Su geidulinga tikroviška tekstūra ir patogia ergonomiška rankena, tai yra aukščiausios kokybės pasirinkimas, suteikiantis malonų pasitenkinimą.

    76,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Fuck Me Silly To Go Tight Ass Fuckhole Mega Stroker

    Mėgaukitės bėgimu su Fuck Me Silly To Go! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh‚®“ ir itin minkštas vidinis tunelis atrodo kaip tikras* tik geriau! Jos storas užpakaliukas laukia, kol su tvirtu, tekstūruotu malonumu apgaubs jūsų kietą kotą. Jos prigludusi anga sužadinta ir paruošta jūsų daužymui! Pasukite gilyn, siurbkite gilyn, o uždaro galo tunelis kiekvieną kartą nusausins jūsų penį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Satisfyer Men Classic Masturbator Silver

    Mūsų Men Classic yra elegantiškas masturbatorius, skirtas stimuliuoti visą varpą. Keičiamos rankovės odą primenanti medžiaga atrodo tikroviška ir yra nugalėtoja dėl savo diskretiško dizaino.

    45,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Sandara Masturbator

    „Sandara Masturbator“ yra kompaktiškas, tikroviškas masturbatorius. Dėl vidinės pusės nusausintos struktūros patirsite nepakartojamą stimuliaciją. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kad jaustųsi patogus ir tikroviškas. Taip pat galite suspausti masturbatorių naudojimo metu, kad priveržtumėte rankovę.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    JŪS SKALAUKITE, MES DŽIOVINAME. „Fleshlight“ valymas dabar yra lengvesnis nei bet kada anksčiau. Naudodami „Fleshlight“ džiovinimo lentyną jums nereikės rūpintis, kaip padėti švarią, šlapią „Fleshlight“ rankovę, kad ji būtų sausa. „Fleshlight“ džiovinimo stovas yra efektyvus ir efektyvus sprendimas visiems standartinio dydžio „Fleshlight“ rankovių džiovinimo poreikiams.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Male Blow & Go Mega Stroker Clear

    Mėgaukitės bėgimu su The Blow and Go Mega Stroker! Sumanaus dydžio, kad būtų gyvas ir kompaktiškas, patentuotas „Fanta Flesh“ ir itin minkštas vidinis tunelis jaučiasi kaip tikras – tik geriau! Jo aptemptas užpakalis laukia, kol su tvirtu, tekstūruotu malonumu apgaubs jūsų kietą kotą. Jo prigludusi anga sužadinta ir paruošta jūsų daužymui! Stumkite gilyn, siurbkite gilyn, o uždaro galo tunelis kiekvieną kartą nusausins jūsų penį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Oral Stroker

    Orui nepralaidus siurbimas užtikrina, kad pasilenktų arba padidėtų rutuliukai – PDX Elite Air-Tight Oral Stroker suteiks jums geriausią oralinio sekso patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Dream Masturbator

    Išpildykite savo svajones su Dream masturbatoriumi! Ši unikali masturbatoriaus rankovė turi ne vieną, o dvi makšties angas: vieną priekyje ir vieną viršuje.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Hedy Pussy

    Sveiki, aš Hedy. Tavo nauja mergina. Aš esu minkšta, balta ir švelni. Esu paslėpta kietame dėkle, kuris apsaugo mane nuo smalsių akių. Ar norite tai padaryti maloniai ir kitaip nei jūsų dešiniarankis? Padaryk tai su manimi.

    49,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider 3 pack

    Atidarykite dangelį ir įlašinkite kelis tepalo, kad pasiektumėte pakankamai rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai.

    64,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Gender X Complete Package Light

    Mėgaukitės šio daugiafunkcio glostiklio erotinėmis galimybėmis, kurios sujungia lanksčius rutulius ir sferas su tvirtu kotu ir įtemptu kanalu, kad suteiktų jums bet kokį derinį, kurio geidžia jūsų vaizduotė! Paslyskite ir slyskite į šį lenktą, minkštą liesti žaislą, kuris suteikia įvairių potyrių ir įvairių formų, sukurtų taip, kad patiktų ir jaudintų. Leiskite savo fantazijoms bėgti lauke, kai jus supa jausmingi kontūrai, kol būsite pasiruošę paleisti!

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Egg Wonder Package 6 pack

    Kita revoliucinė TENGA koncepcija – EASY ONA-CAP. UŽDĖKITE KURELĮ, IŠSITEMPKITE ir MĖGAUKITE!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Krone yra masturbatorius, skirtas daug labiau koncentruotai stimuliacijai. Šis masturbatorius yra mažo dydžio, puikiai stimuliuoja gaktą ir turi gėlės formą, puikiai tinka peniui ar bet kuriai kitai kūno daliai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Alien's Pie Masturbator #1 Black

    Itin detali ir meistriškai sukurta rankomis su ergonomiškai suprojektuotu tuneliu, ši tikroviška ateivių dalis sukurta autentiškam pasauliui. Jo bandelės pyragas lengvai atlaiko ilgus metus trukusią dieną ir naktį.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius Glans Stimulator iš Rebel, kuris tiesiogiai stimuliuoja gaktą ir raukšlę dilgčiojančia vibracija ir daugybe minkštų taškų. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Padarykite masturbaciją dar geresnę su glostymo rankove, kuri pamalonins jus ir maloniomis tekstūromis, ir intensyvia vibracija! Šis silikoninis vyriškas sekso žaislas turi aukščiausios kokybės rankovę, kurios išorinė tekstūra užtikrina patikimą sukibimą, o jame yra daugybė minkštų, gležnų šonkaulių, kurie masažuos jūsų varpą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NS Novelties Firefly Yoni Glowing Super Soft Silicone Pink

    Pagyvinkite savo miegamojo fantazijas su The Firefly Stroker! Suteikite laukinio ir seksualaus susitikimo toną su pirmuoju pasaulyje masturbatoriumi „Super Soft Platinum Silicone Glow in the Dark“. Yra įvairių formų, spalvų ir dydžių. „Firefly“ glotnūs šilkiniai glostikliai – viliojanti švytinti tamsoje staigmena!

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Anal Stroker

    Orui nepralaidus siurbimas užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Anal Stroker suteiks jums geriausią analinio sekso patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    JŪS SKALAUKITE, MES DŽIOVINAME. „Fleshlight“ valymas dabar yra lengvesnis nei bet kada anksčiau. Naudodami „Fleshlight“ džiovinimo lentyną jums nereikės rūpintis, kaip padėti švarią, šlapią „Fleshlight“ rankovę, kad ji būtų sausa. „Fleshlight“ džiovinimo stovas yra efektyvus ir efektyvus sprendimas visiems standartinio dydžio „Fleshlight“ rankovių džiovinimo poreikiams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96161 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.