×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai tikroviškas

Elementai 257 į 288428 viso

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Vaginal

    Puikus, paprastas naudoti nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir jaučiantis kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viskas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Magic Flesh Passionate Pussy

    Magic Flesh Passionate Pussy masturbacijos rankovė su itin mėsinga makštimi ir karštu užpakaliu. Vešlios, į mėsą panašios pūlingos lūpos ir giliai aptemptos užpakalio rankovės praryja jus visą. Jis yra visiškai kompaktiškas ir lengvai transportuojamas. Stebuklinga minkštimo medžiaga lengvai nusivalo karštu muiluotu vandeniu ir žaislų valikliu ir kiekvieną kartą jaučiasi kaip mėsa ir tikra. Stumkite, glostykite, pasukite ar suspauskite, kad atskleistumėte visą spektrą pojūčių ir nukeltumėte kelią į šlovę. Galimos kūno spalvos.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Doggie Style Debbie

    Doggie Style Debbie karšta ir pasiruošusi! Puikiai tinka vyrui, kuriam tai patinka iš užpakalio, Debbie turi apvalų užpakalį, kuris puikiai mušamas, o jūs galite suspausti jos skruostus, kad ji būtų tokia aptempta, kaip tik norite! Šis tikroviškas masturbatorius pasižymi šuniško stiliaus dizainu ir ilgu, giliu „meilės“ kanalu su pliušiniais vidiniais briaunelėmis, suteikiančiais daug malonios stimuliacijos. Jis pagamintas iš mūsų neįtikėtinai tikroviškos UltraSKYN™ medžiagos, kad būtų kuo tikroviškiausia patirtis, o palietus net šildo! Atviras, kad būtų lengva valyti.

    99,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Skin

    Ar jums patinka griežtas, šlapias ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Travel Beaver“!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Tinkamas bus čia, kai tik jo prireiks. Ši kompaktiška Private Wet Kitten makštis gali būti tinkama, tinkanti ne tik kelionėms. Jis padės jums gerai pasirodyti bet kada ir bet kur, yra diskretiško dizaino, tikroviško interjero ir telpa kaip pirštinė rankoje. Nori geriausio, trokšti savo tikro malonumo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Praktika daro tobulą, ypač miegamajame. Stamina Training Unit Butt buvo specialiai sukurtas atkartoti intensyvius lytinio akto pojūčius, kurie gali padėti vartotojams padidinti seksualinę ištvermę, pagerinti našumą ir metodus bei sustiprinti ir sustiprinti orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Shots Toys Easy Rider Strong Suction Cup Anal

    Atidarykite dangtelį ir įlašinkite kelis lašus tepalo, kad pasiektumėte geriausių rezultatų. Prezervatyvai nebūtini, bet rekomenduojami geresnei higienai. Po to išvalykite puodelį apversdami ir nuplaukite žaislų valikliu. Kruopščiai išskalauti. Laikyti kambario temperatūroje.

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    FeelApolonia yra vienintelis glostiklis, sukurtas pagal Apolonia Lapiedros intymiausias kūno vietas. Pajuskite viską, ką tik įsivaizdavote, kai suporuosite jos glostytoją su Keon by KIIROO, kad patirtumėte tikrai įtraukiantį, interaktyvų potyrį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti. Mano pūlingas ir užpakaliukas pagaminti iš revoliucinės tikroviškos X5 medžiagos, o mano skylės yra patenkinamai prigludusios; abu turi briaunuotą kanalą ir yra pasirengę jums sutepti, nes aš tikrai galiu pakentėti. Be ftalatų, kad būtų galima saugiai pasilinksminti. Lengvai išvalysiu su jūsų mėgstamu žaislų valikliu arba muilu ir vandeniu. Tavo dienos pradžioje ar pabaigoje aš lauksiu tavęs, kai tik norėsi mane pasodinti. Man reikalingos 2 AA baterijos, neįeina į komplektą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • NMC It's Two's Company

    Mažytis užpakaliukas džiugina patogiai prigludusiomis bandelėmis ir lūpomis, kad susegtų pulsuojantį narį! Bekvapis, kad kvepėtumėte gaiviai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Three Sisters Virgin Masturbator

    Mergelė yra tikroviškas masturbatorius su itin aptemptomis rankovėmis. Vidus yra briaunotas ir užsegtas, kad būtų galima labiau stimuliuoti kiekvieną kartą. Minkšta medžiaga užtikrina tikrovišką pojūtį. Po naudojimo masturbatorių lengva nuplauti šiltu vandeniu ir žaislų valikliu.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Sexy Sista To Go

    Sexy Sista To Go by Private yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, pasiruošęs džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Sexy Sista To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #2 Black

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia. Elegantiškas kūnas, kurio matmenys yra 8,3 colio x 7,6 x 3,9 colio (21 x 19,5 x 10 cm), grynasis svoris 3,54 svaro (1,6 kg).

    64,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Gloria Masturbator

    Gloria Masturbator yra kompaktiškas, tikroviškas masturbatorius. Dėl briaunuotos struktūros viduje patirsite nepakartojamą stimuliaciją. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir lanksčios medžiagos, kad jaustųsi patogus ir tikroviškas.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LoveToy Streetgirl's #1 Black

    Gražaus dizaino su gražiai išsiplėtusia makštimi ir seksualiomis rausvomis lytinėmis lūpomis. Ši tikroviška privati dalis yra pagaminta iš gražaus modelio, kad patirtis būtų autentiškiausia. Jos išmatavimai yra 7,5 x 7,28 x 2,9 colio (19 x 18,5 x 7,5 cm), o neto svoris – 3,23 svaro (1,46 kg), todėl jos elegantiškas kūnas lengvai atlaiko ilgus metus trukusią spaudimą.

    53,90 €

    41,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Transparent

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur nori patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vieną arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Pink Lady Destroya

    Įėjus, trys maži gumbelių žiedeliai tvirtai sugriebs jus, o po jų – itin veriantis malonumo kupolas, suteiksiantis jums 360 laipsnių neprilygstamos palaimos. Kita kamera prasideda nuo mažos eilės dantų ir ilčių, kurios maloniai trina ir traukia į tave. Galiausiai viena didelių iškilimų eilė veda į itin briaunuotą tekstūrą, kuri siaurėja kuo toliau.

    109 €

    60,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Deep Throat Vibrating Stroker

    Mėgaukitės ypatingu oraliniu seksu per burną su šiuo unikalaus dizaino masturbatoriumi, kuris yra tikroviškos gerklės formos! Itin tikroviško „Fanta Flesh“ pamušalas ir tvirta išorė yra paruošta atsidaryti plačiai ir patikti!

    189 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus Perfect 10 Booty Light

    Atėjo laikas įgyvendinti visas savo seksualines fantazijas su mūsų tikrovišku „Perfect 10 Booty Masturbator“!

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Male Masturbator Vagina Karen

    Klasikinis vyriškas masturbatorius skardinėje su makšties formos anga.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Horny Fuck Slut Vibrating

    Ar jums patinka dideli, drąsūs ir itin tikroviški masturbatoriai? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Horny Fuck Slut Vibrating“! Šis anatomiškai suformuotas masturbatorius siūlo iš arti ir asmeninę patirtį, suviliojančią visus pojūčius.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Emily Masturbator

    Pretty Love Emily masturbatorius turi permatomą langą, nes malonumas taip pat yra vizualinis. Jo nuimamas vidinis apvalkalas pagamintas iš TPR, labai minkštos ir elastingos medžiagos, kaip oda. Jūsų penis bus apgaubtas stimuliacijos dar net nepradėjus. Kai jį įjungsite, apačioje esantis pakutenas pradės laižyti ir masažuoti iki gilios ir galingos kulminacijos.

    45,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Girls of Social Media Iryna UltraSKYN Pocket Pussy

    Seksuali, krūtinė Playboy Playmate ir Instagram modelis @playmateiryna prisijungia prie Doc Johnson's Pocket Pussy serijos su minkštu, patogiu rankiniu glostytuvu, suformuotu tiesiai nuo jos kūno. Rankų darbo iš tikroviško ULTRASKYN, @playmateiryna Pocket Pussy turi tvirtą, tekstūruotą interjerą, kuris šildo liesti ir jaučiasi kaip tikras daiktas. Ji gali turėti 8 milijonus sekėjų (ir vis daugėja!), bet šį vakarą ji yra jūsų.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Crazy Bull Lillian New Material No Smell Fresh Surface Masturbator

    Kompaktiškas, nešiojamas ir neįtikėtinai tikroviškas, šis super pūlingas masturbatorius su lygiu, gaiviu paviršiumi jaučiasi visiškai nuostabiai ir yra pakankamai mažas, kad galėtumėte visur eiti su jumis. Nesvarbu, kur esate ar ką veikiate, dabar galite turėti mielą, tvirtą ir sultingą pūlingą tiesiog savo delne!

    14,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Brown

    Ar jums patinka griežtas, šlapias ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Travel Beaver“!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Pop & Toss

    Nuimkite viršutinę dalį šio minkšto ir elastingo glaistymo, kad rastumėte tikrovišką įėjimą ir tekstūruotą kanalą, kuris visada jus įtrins reikiamu keliu! Leiskite rankai atsipalaiduoti ant lengvai sugriebtos lemputės ir įdubimo dizaino, tada suspauskite kanistro išorę, kad padidintumėte slėgį, kai to labiausiai norite. Nuimkite įvorę, kad ją būtų lengviau išvalyti, ir uždėkite saugos dangtelį, kad galėtumėte laikyti. Pasiruošę, kai esate kiekvieną kartą!

    18,90 €

    10,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Bad Girl Vibrating Ass

    Nustokite svajoti apie tai, kaip jaustųsi šios „Blogos merginos“ tobulas užpakaliukas, ir pradėkite jaustis! Ši realaus dydžio asilo kopija pagaminta iš ypač minkštos „Fanta Flesh“ ir atrodo bei jaučiasi kaip tikras daiktas. Minkšti, apvalūs užpakalio skruostai puikiai tinka trinktelėti ir pliaukštelėti, o gražios mažos pūlingos lūpos apgaubia kiekvieną varpos centimetrą. Jis šiltas, itin aptemptas ir priglunda prie jūsų gaidžio kaip antroji oda! Fuck jai į užpakalį ar pūlingą ir cum į bet kurią iš jos šūdas skylių, ji pasilenkusi ir laukia tavo gaidžio! Apverskite ją ir įkiškite vibruojančią kulką, kad patirtumėte dar daugiau įspūdžių! Geriausia, kad ji niekada nesako „ne“! Valymas yra akimirksniu po linksmybių su Pipedream žaislų valikliu ir šiltu vandeniu. Naudokite daug drėgno kūno losjono, kad galėtumėte patirti ypač šlapią, ypač laukinį susitikimą! Apverskite masturbatorių ir įkiškite kulką į apačioje esančią angą. Galingos vibracijos privers jus sprogti!

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 257 į 288428 viso

Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.