×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai tikroviškas

Elementai 225 į 256428 viso

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
  • Hidden Desire Bangers Super Wet Tight Twat Vibrating Skin

    Ar jums patinka patogus, šlapias ir tikroviškas masturbavimo veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Hidden Desire“ „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Tight Twat Vibrating“! Šis rankinis vibruojantis masturbatorius pagamintas iš itin tikroviškos Waterskin: unikalios TPR medžiagos, kuri įpylus vandens jaučiasi itin lygi ir slidi.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Alive Masturbator Flex Vagina

    Norite išbandyti, kaip atrodo, kai dešinę ranką pakeičia lanksti ir grakšti makštis? Šis masturbatorius puikiai tinka išbandyti ir atrasti naujų potyrių, kuriuos gali suteikti erotiniai žaislai. Jis pagamintas iš minkštos medžiagos, yra maloniai lankstus ir jame jūsų penis jausis kaip medvilnė! Nelaukite ir įdėkite jį į savo krepšelį dabar, jūsų vyriškumas jums padėkos.

    9,90 €

    7,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Big Dick Dipper

    Ar jums patinka griežti, prigludę ir tikroviški užpakalinių durų veiksmai? Tada jums patiks Big Dick Dipper iš Hidden Desire kolekcijos Bangers! Šis rankinis analinis masturbatorius yra pagamintas iš itin tikroviško TPR, kuris liesdamas jaučiasi maloniai šilkinis.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Horny Cougar To Go

    „Horny Cougar To Go by Private“ yra kompaktiškas, kelionėms atsparus masturbatorius, paruoštas džiuginti jus bet kur ir kada tik norite! Šis kompaktiškas ir diskretiškas dizainas sukurtas taip, kad būtų užtikrintas maksimalus glostymas ir siurbimas. Minkštos tikroviškos tekstūros ir patogios rankenos – jausmingas pasirinkimas intymiam pasitenkinimui. Privačios kolekcijos dalis „Horny Cougar To Go“ yra pagaminta iš kokybiškų medžiagų, užtikrinančių ilgaamžiškumą, tikrovišką patirtį ir lengvą valymą. Jei norite aukščiausių standartų išdykusiose linksmybėse, „Private“ padės jums ir jūsų vyriškumui!

    30,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Realistic Vagina

    Realus malonumas stilingoje pakuotėje!

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kokos Juliana 2 In 1 Masturbator

    Juliana suteikia jums viską, ko jums reikia kompaktiškame tikroviško dizaino masturbatoriuje. Masturbatorius turi dideles, apvalias krūtis su kietais speneliais. Ar nesugebate valdyti savo norų? Tada atraskite Julianos makštį su tekstūruotu, stimuliuojančiu kotu.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Tegul šis čiulpiamas masturbatorius atlieka darbą už jus! Mėgaukitės pasirinkimu iš 3 greičių ir 5 vibracijos modelių, 3 suspaudimo režimų ir papildomos šildymo funkcijos, kad seansas būtų jausmingas ir patenkintas.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless Vulva Caramel

    „Boundless™ Vulva“ yra vienas karščiausių suaugusiųjų žaislų šiuo metu rinkoje. Visiškai supakuota vulvos replika jūsų laukia lengvai sugriebiame glostyklėje su uždaru galu, užtikrinančiu puikų siurbimą. Vandeniui atsparus dizainas leidžia lengvai valyti ir naudoti bet kur, kur norite patirti erotiškiausių įspūdžių. Jei naudojate vienas arba partneris, tikroviškas modeliavimas suteikia jausmų, kurių ieškojote.

    26,90 €

    14,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Silicone Twin Turbo Stroker buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, tvirtai apgaubdamas varpą malonia šiluma ir galinga vibracija iš dvigubų kulkų, strategiškai išdėstytų viršuje ir apačioje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Plus 360° Banger Brown

    Torso-Masturbator 360° Banger von PDX Plus turi patrauklią makšties ir išangės angą. Tai tikroviška liemens kopija su dideliais sėdmenimis, viršutine kojų dalimi ir apatine pilvo dalimi. Jis gali būti pasukamas į įvairias padėtis (pvz., misionierius, šuniškas stilius, kauburė ir kt.) ir gali būti prasiskverbtas iš abiejų galų. Abu ankšti, bet lankstūs malonumo kanalai turi įmantrią ir įvairią tekstūrą, skirtą intensyviems masažams.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Lisa Ann Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Gyvybiškas glostytojas su suaugusiųjų superžvaigždės Lisa Ann filmų atsisiuntimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mistress Karla Missionary Vibrating Butt Masturbator

    The Perfect Fuck, dviguba tekstūra su kutenančių erzinimų ir malonumo jausmų eilėmis.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Snug Double Fucker Pussy/Ass

    Snug Double Fucker Pussy/Ass siūlo dvigubai daugiau intymių pramogų už vieno kainą! Šis universalus Hidden Desire Bangers kolekcijos masturbatorius turi ir makšties, ir analinę angą. Leidžia perjungti skirtingus stimuliavimo tipus, atsižvelgiant į tai, kokio išdykusio malonumo trokštate.

    30,90 €

    16,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Clone A Pussy Plus Sleeve Kit Hot Pink

    Pristatome „Clone-A-Pussy+ Plus Sleeve Kit“ – originalų vulvos liejimo rinkinį su pritvirtinama masturbacijos rankove! Clone-A-Pussy+ Plus rankovių rinkinys leidžia kiekvienam atkartoti savo mėgstamas makšties lūpas su 100% platina kietėjančiu silikonu ir saugiomis kūno medžiagomis. Tiesiog surinkite savo lytinių lūpų kopiją naudodami pridedamą dėklą ir malonumo rankovę, kad patogiai savo namuose sukurtumėte visiškai suknisantį sekso žaislą. Šis rinkinys sujungia amato ir kūno pozityvumą, todėl sukuriamas visiškai unikalus kišeninis pūlingas!

    119 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • ToyJoy Juicy Rider Masturbator

    Juicy Rider masturbatorius yra minkštas, prieinamas pradinio lygio masturbatorius. Lygus dizainas pagamintas iš TPR, tikroviškos kūno spalvos, lengvai suimamas ir patogus.

    11,90 €

    5,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiotos Sexy Lady Masturbator

    Jei norite, šis moteriškas kūno masturbatorius per kelias sekundes nuves jus į septintąjį dangų! Jame yra makštis, išangė ir pakliuvęs papai! Taigi galite įgyvendinti visas savo seksualines svajones: makšties, krūtinės ir analinio sekso? Viskas yra įmanoma!

    279 €

    169 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Quickshot Vantage Combo Pack

    Kartais efektyvumas yra geriausia politika. QUICKSHOT yra mažiau nei pusė originalaus Fleshlight dydžio ir yra unikalus dėl visiškai atvirų angų kiekviename gale. Tai reiškia, kad jis gali būti naudojamas kaip papildoma stimuliacija pūtimo/oralinio sekso metu arba kaip savarankiška masturbacijos priemonė.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Friend with Benefits Ashley Rose Mega Masturbator

    Ashley Rose Masturbator yra didelė tokio tipo mergina ir paverčia jūsų troškimus realybe! Ji visada šalia jūsų, o šis tikroviškas modelis yra švelniai švelnus ir tikroviškas. Ashley Rose turi du plyšius, vieną makšties ir vieną analinį. Jie sukurti su briaunuotais paviršiais, kad būtų galima papildomai stimuliuoti prasiskverbimo metu.

    76,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Stroke It Thight Pussy/Ass Transparent

    „Stroke It™“ kolekcijoje rasite „Tight Pussy and Ass“ glostymo rankoves, skirtas sujaudinti mėgstamomis glostymo galimybėmis; Pasinerkite į daugiau nei 1 svarą sveriantį sunkaus glostymo malonumą su dviem įėjimo galimybėmis ir itin sandaria tekstūra.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Stamina Training Unit Butt

    Praktika daro tobulą, ypač miegamajame. Stamina Training Unit Butt buvo specialiai sukurtas atkartoti intensyvius lytinio akto pojūčius, kurie gali padėti vartotojams padidinti seksualinę ištvermę, pagerinti našumą ir metodus bei sustiprinti ir sustiprinti orgazmą.

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Nauja
  • Autoblow 2+ Extra Tight Edition Size A

    Kas turi du nykščius ir mėgsta pūstą? Tu, aišku. Su naujuoju ir patobulintu Autoblow 2+ XT netrukus patirsite vyrišką sekso žaislą, kuris nustato tikroviškų solo patirčių standartą. Šioje atnaujintoje versijoje, išleistoje 2018 m. rugpjūčio mėn., yra 50 % tvirtesnis penio griebtuvas iš naujo, todėl galite pagerinti geresniais ir didesniais orgazmais. Pailsėkite ranką ir leiskite „Autoblow“ dirbti vieną ar dvi apkrovas – nuo. Rankovė iššoka per sekundę, kad būtų lengva valyti. Jums reikės vandens lubrikanto, be to, galbūt norėsite naudoti žaislų valykite, kad būtumėte tikri, jog išplovus rankovę ji girgžda. Skirtingai nuo kitų masturbatorių, pasibaigus linksmybėms su Autoblow visą yra paprasta.

    189 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shots Toys Easy Rider Vaginal

    Puikus, paprastas naudoti nešiojamasis masturbatorius, turintis itin minkštą meilės tunelį ir jaučiantis kaip tikras daiktas. Viskas, ką jums reikia padaryti, tai pridėti tepalo ir viskas.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 34,90 €

    26,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Magic Flesh Passionate Pussy

    Magic Flesh Passionate Pussy masturbacijos rankovė su itin mėsinga makštimi ir karštu užpakaliu. Vešlios, į mėsą panašios pūlingos lūpos ir giliai aptemptos užpakalio rankovės praryja jus visą. Jis yra visiškai kompaktiškas ir lengvai transportuojamas. Stebuklinga minkštimo medžiaga lengvai nusivalo karštu muiluotu vandeniu ir žaislų valikliu ir kiekvieną kartą jaučiasi kaip mėsa ir tikra. Stumkite, glostykite, pasukite ar suspauskite, kad atskleistumėte visą spektrą pojūčių ir nukeltumėte kelią į šlovę. Galimos kūno spalvos.

    14,90 €

    9,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Apolonia Lapiedra Stars Collection Male Masturbator

    FeelApolonia yra vienintelis glostiklis, sukurtas pagal Apolonia Lapiedros intymiausias kūno vietas. Pajuskite viską, ką tik įsivaizdavote, kai suporuosite jos glostytoją su Keon by KIIROO, kad patirtumėte tikrai įtraukiantį, interaktyvų potyrį.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

    Išpardavimas
  • 57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Private Wet Kitten Self Lubricating Pussy To Go

    Tinkamas bus čia, kai tik jo prireiks. Ši kompaktiška Private Wet Kitten makštis gali būti tinkama, tinkanti ne tik kelionėms. Jis padės jums gerai pasirodyti bet kada ir bet kur, yra diskretiško dizaino, tikroviško interjero ir telpa kaip pirštinė rankoje. Nori geriausio, trokšti savo tikro malonumo.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Milker Stroker Up and Down Function

    Tvirtas siurbtukas reiškia, kad jį galite priklijuoti prie bet kokio lygaus paviršiaus ir galėsite mėgautis malonumu be rankų, nes visa kita padarys jo aukštyn ir žemyn funkcija. Užtepkite vandens pagrindu pagaminto lubrikanto (Jamyjob rekomenduoja naudoti Aqua Quality lubrikantus, kad slydimas būtų veiksmingas ir ilgalaikis) ir nustumkite jo minkštos tekstūros vidinę rankovę. Dabar belieka pasirinkti vieną iš 5 modelių ir 3 intensyvumo lygių, kuriuos maitina galingas modernus variklis, ir leiskite Milker visa tai padaryti už jus.

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hidden Desire Bangers Super Wet Travel Beaver Skin

    Ar jums patinka griežtas, šlapias ir tikroviškas masturbacijos veiksmas? Tuomet jums patiks Hidden Desire „Bangers“ kolekcijos „Super Wet Travel Beaver“!

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Blush X5 Vibrating Realistic Ass Beige

    SPANK mano užpakalį! Mano grobis yra nuostabus, todėl galite jį supainioti su tikru! Įkaitinkite mane karštame vandenyje, kad sukurtumėte tikrovišką pojūtį, įmeskite kulkos vibratorių į vieną iš mano 2 tikroviškų skylių, kad galėtumėte mėgautis įvairiais greičiais ir vibruoti. Mano pūlingas ir užpakaliukas pagaminti iš revoliucinės tikroviškos X5 medžiagos, o mano skylės yra patenkinamai prigludusios; abu turi briaunuotą kanalą ir yra pasirengę jums sutepti, nes aš tikrai galiu pakentėti. Be ftalatų, kad būtų galima saugiai pasilinksminti. Lengvai išvalysiu su jūsų mėgstamu žaislų valikliu arba muilu ir vandeniu. Tavo dienos pradžioje ar pabaigoje aš lauksiu tavęs, kai tik norėsi mane pasodinti. Man reikalingos 2 AA baterijos, neįeina į komplektą.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 225 į 256428 viso

  1. 6
  2. 7
  3. 8
  4. 9
  5. 10
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.