×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai įkraunamas

Elementai 97 į 128169 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
  • Shequ Truda Automatic Male Masturbator Vibration and Suction Vagina

    Vyriškas masturbatorius su 7 vibracijos modeliais ir 5 galingais siurbimo režimais. Jame yra makšties formos anga su tekstūruotu futuristinio dizaino kanalu.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Pulsar Male Suction Stimulator

    Pulsar siurbimo stimuliatorius turi 3 siurbimo režimus ir 4 pulsuojančius vibracijos režimus, kad patirtumėte intensyvius siurbimo judesius. Jis pagamintas iš ABS ir TPE, o vidinė rankovė yra nuimama, kad būtų lengviau valyti. Valdymas paprastas naudojant 3 mygtukus. Taip pat yra oro slėgio išleidimo mygtukas. Patogumui „Pulsar“ galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Air Tight Pussy Stroker

    Orui nepralaidus siurblys užtikrina, kad įsvirtimas į vidų ar rutuliai būtų giliai, PDX Elite Air-Tight Pussy Stroker suteiks jums geriausią masturbacijos patirtį jūsų gyvenime!

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM04 Rotating Masturbator

    CRUIZR CM04 masturbatorius yra atskiras varpos stimuliatorius, pasižymintis besisukančiu, spiraliniu judesiu. Galite rinktis iš 3 greičių, o sukimosi funkcija sukasi tiek į kairę, tiek į dešinę. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą, lanksčią makšties angą. Rankovė turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Jis yra nuimamas ir lengvai valomas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Cuper Masturbator with 360 Rotation Black

    Cuper yra daugiau nei vyriškas masturbatorius, pagamintas iš Premium silikono, turintis pažangią technologinę sistemą, skirtą vyrams. Šis masturbatorius turi 4 360º sukimosi funkcijas, kuriomis pasieksite vietas, kurių nemanėte įmanomomis.

    80,90 €

    49,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Seven Creations Core Penishead Pump Black

    Automatinis varpos galvutės siurblys su 7 vibracijos režimais

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Doc Johnson Main Squeeze Warming Accessory

    Girdėjome, kad tarp jūsų viskas kaista. Dar labiau sušildykite savo Main Squeeze™ naudodami šią patentuotą šildomąją lazdelę, sukurtą tam, kad padidintumėte mūsų populiariosios Main Squeeze™ serijos kietų kintamo slėgio masturbatorių malonumą. „Main Squeeze™ Warming Accessory“ patogiai prijungiamas prie bet kurio USB įrenginio arba įkroviklio prievado, kad jį įjungtų, ir visiškai įkaitina ULTRASKYN™ vidų iki 98 °F (37 °C) vos per 8 minutes.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Rechargeable Roto-bator Pussy

    Pasiruoškite neįtikėtiniausiam, intensyviausiam, pažangiausiam besisukančiam masturbatoriui, kokį tik kada nors įsivaizdavote!

    159 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • LateToBed Gonex Thrusting, Rotating and Moaning Hich Tech Masturbator

    Gonex yra automatinis vyriškas masturbatorius su sukimosi funkcija ir stūmimo aukštyn ir žemyn judesiais. Bet ne tik tai, jis turi idealią dejavimo funkciją, kad padidintumėte malonumą.

    139 €

    87,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with Sucking & Vibrating Functions

    Įsiurbia ir vibruoja intensyviam solo malonumui!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Hydrobator

    Pasiruoškite geriausiam glostymo potyriui savo gyvenime! PDX Elite Hydrobator sukurtas neįtikėtinai vandens stimuliacijai, nes jo naujoviškas dvigubas atviras galas leidžia vandeniui tekėti tuneliu, o tuo pat metu automatizuota glostymo technologija suteikia visapusišką glostymo patirtį. Sukurtas su tuščiaviduriu tuneliu, kad tilptų bet kokio ilgio veleną, prieinama Hydrobator forma leidžia automatiškai glostyti šlapiu ar sausu būdu ir vibruoti, todėl jis puikiai tinka masturbacijai po dušu!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Double Male Masturbator Vagina and Mouth Kay

    Idealus vyrų masturbatorius toms naktims, kai nenorite apsispręsti. Jame yra makšties formos anga, o kita - burnos formos. Mėgaukitės 7 vibracijos režimais ir 3 greičiais. Jis turi pusiau standų dėklą patogiam sukibimui.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Lorelei Rotating & Thrusting Masturbator

    Patobulinkite savo masturbacijos patirtį naudodami šį neįtikėtiną masturbatorių. Šiame masturbatoriuje yra 10 greičių stūmimo ir sukimosi funkcija ir balso integracija 4 kalbomis: tai suteikia jums didžiausią tikrovišką patirtį! Lorelei daro viską – besisukantis viduje suteiks 10 skirtingų intensyvumo lygių.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Vibrating Silicone Edger Black

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. CONTROL vibruojantis silikoninis apvadų treniruoklis buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, apjuosiant visą kotą lanksčiais FlexFit sparnais ir galinga vibracija. Abu „FlexFit“ sparnai apsigauna ir leidžia pritaikyti individualų prigludimą bei pritaikomą slėgį, o įkraunamas variklis visada pasiruošęs sustiprinti malonumą. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • MAN.WAND Wand Vibrator

    Dizainas, galia ir elegancija. Norėdami patirti beprecedentę patirtį, atraskite MAN.WAND Kad visada siektumėte malonumo, šis visiškai naujas masturbatorius turi 8 skirtingus greičius ir 20 vibracijos režimų. Jo lanksti galvutė ir itin galingas variklis suteiks jums nepakartojamų pojūčių. Tiesiog pritaikykite revoliucinę ergonomiką MAN.WAND... Orgazmas garantuotas.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn3 Masturbator

    AIRTURN3 masturbatorių patogu laikyti ir jo išorė yra visiškai silikoninė. AIRTURN 3 turi 3 siurbimo modelius ir 6 vibracijos modelius (kiekvienas su 3 intensyvumu). Naudojant viršuje esančią 4 krypčių vairasvirtę, labai lengva perjungti skirtingas funkcijas. Nuimama minkšta silikoninė varpos rankovė turi smeigtukus ir įdubimus, kurie optimaliai stimuliuoja jūsų varpą. Visada naudokite lubrikantą ant varpos, kad būtų patogiau. Po naudojimo nuvalykite žaislą drungnu vandeniu ir žaislų valikliu.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vandeniui atsparus masturbatorius su vibracija ir šildymo funkcija (iki 40 °C). 6 režimai, 3 intensyvumo lygiai. Su 4 mygtukais (įjungimas/išjungimas, temperatūra, pliusas ir minusas). Įkraunama kartu su USB laidu. Juoda/rožinė. Visas ilgis 13 cm, įterpimo gylis 7 cm, Ø 3 cm (lankstus). Medžiaga: silikonas, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH. Įkrovimo laikas 3 valandos, akumuliatoriaus veikimo laikas 1 valanda.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Novax Masturbator with Vibration and Compression

    „JAMYJOB“ ir toliau kasdien diegiame naujoves, siekdami pasiūlyti maksimalų vyrų masturbacijos malonumą. Mūsų Novax masturbatorius siekia, kad jums patiktų būti elegantišku masturbatoriumi, kuris stimuliuoja visą varpą. Odą primenanti medžiaga turi labai tikrovišką pojūtį ir triumfuoja dėl savo diskretiško dizaino.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hannes Neo

    Dominuokite savo kūną ir protą su Hannes Neo. „Connexion“ serijos dalis – tyrinėkite 2D interaktyvaus turinio pasaulį ir palaikykite glaudžius ryšius visame pasaulyje. Patirkite nepakartojamus tvinkčiojančius pojūčius, kurie paskatins jus perkrauti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Į apvalkalą panašus masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais ir 10 vibracijos režimų. Varpą tiesiog reikia įdėti į apvalkalą ir tada jį stimuliuoja galingos vibracijos. Jį lengva laikyti ir galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Shequ Masturbator Telescopic and Rotation Function Rita

    Vyriškas masturbatorius su 7 režimais ir 3 teleskopinės funkcijos bei sukimosi greičiais. Jame yra apvali anga su tekstūruotu kanalu. Labai praktiška ir lengva laikyti dėl dėklo su dangteliu.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Inscup 2 Luxury Masturbator

    INSCUP 2 turi gražų, diskretišką dėklą. Jo šildymo funkcija pakels maksimalią 43 laipsnių temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai. INSCUP 2 turi 5 susitraukimo ir 7 vibracijos modelius, kurie gali veikti atskirai.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Pasiruoškite teleskopiniams ir vibracijos dažniams aplink jūsų varpą. Vyriškas masturbatorių variklis pasižymi galingu našumu su 7 teleskopiniais dažniais ir 7 vibracijos dažniais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CRUIZR CM06 Vibrating Masturbator with Voice Activator

    CRUIZR CM06 masturbatorius yra diskretiškas varpos stimuliatorius su 10 skirtingų vibracijos nustatymų. Nusukite dangtelį nuo viršaus ir atraskite minkštą lanksčią rankovę su makšties anga. Jis turi dygliuotą ir briaunuotą vidų ir atrodo tikroviškai. Rankovė yra nuimama, todėl galite lengvai ją išvalyti. Paspauskite balso aktyvavimo mygtuką ir mėgaukitės tvankiu moterišku balsu, kuris aiškiai leidžia suprasti, kad jai tai patinka taip pat, kaip ir jums! Taip pat yra patogus atskiras ausinių lizdas.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Krone yra masturbatorius, skirtas daug labiau koncentruotai stimuliacijai. Šis masturbatorius yra mažo dydžio, puikiai stimuliuoja gaktą ir turi gėlės formą, puikiai tinka peniui ar bet kuriai kitai kūno daliai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Vienu metu čiulpti ir vibruoti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM330 Automatic Masturbator with Vibrating, Sucking and Moaning Function

    Naujausias „Leten“ masturbacijos prietaisas vyrams SM 330 turi vibravimo, čiulpimo ir dejavimo funkciją: visa tai siekiama suteikti jums intensyvų orgazmą! Perjunkite tarp 10 skirtingų pavarų, svyruojančių nuo silpno iki vidutinio stiprio ir 7 dažnio konvertavimo. Be to, SM 330 yra įrengta 30 skirtingų garsų, kuriuos galima atsitiktinai perjungti ir pagerinti masturbatoriaus naudojimo patirtį.

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius Glans Stimulator iš Rebel, kuris tiesiogiai stimuliuoja gaktą ir raukšlę dilgčiojančia vibracija ir daugybe minkštų taškų. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 97 į 128169 viso

  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.