×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai įkraunamas

Elementai 65 į 96169 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  • Satisfyer Power Masturbator Black-Silver

    Ieškote daugiau? Sukurta tobulumui, patirkite gryną palaimą stimuliuodami varpą naudodami Power Masturbator.

    109 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Airturn2 Masturbator

    OTOUCH AIRTURN2 Mėgautis imituojamu oraliniu seksu pagal poreikį dar niekada nebuvo taip paprasta! Tai būtina vyrui, kuris staiga susidomi seksualiniu pomėgiu, kad ir ką žiūrėtumėte ar miegotumėte. Ilgai paspauskite mygtuką, kad įjungtumėte ir mėgstate garsiakalbį ar „Alexa“ tipą. daiktu siekiama paglostyti galvą...

    169 €

    103,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Silicone Twin Turbo Stroker

    Sukurta su galia daryti įtaką, CONTROL siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Silicone Twin Turbo Stroker buvo sukurtas maksimaliai solo stimuliacijai, tvirtai apgaubdamas varpą malonia šiluma ir galinga vibracija iš dvigubų kulkų, strategiškai išdėstytų viršuje ir apačioje.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Automatic Realistic Masturbator with 4D Textured Sleeve 6 Rotating Massage Functions

    Šis automatinis glostymo žaislas turi intensyvesnio sukimosi variklį, kuris suteikia galingą ir reguliuojamą stiprumą, kad pasiektumėte tiek toli, kiek norite, o laisvų rankų įrangos masturbatoriaus LED ekranas rodo režimą ir baterijos įkrovimą kiekvieną kartą naudojant. ištirti giliausius masturbuojančių vyrų norus.

    139 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten X-9 Retractable Masturbation Cup

    Tai trečios kartos Leten automatinis ištraukiamas, teleskopinis vyriškas masturbatorius ir siūlo geriausią visų laikų mechaninį rankų darbą.

    169 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Cock Ring with RC Ball Massager Black

    Gaidžio žiedas su RC rutuliniu masažuokliu iš Rebel yra anatominės formos rutulinis vibratorius, kuris taip pat puikiai tinka. Gaidžio žiedas ir rutulinis žiedas laiko puošnų vibratorių vietoje. Žaislas yra labai tamprus ir lankstus, todėl puikiai priglunda ir užtikrina maksimalų komfortą. Įspūdingas tvirtas prigludimas efektyviai palaiko erekciją, kad sekso metu veiktų stipriai. Gilios vibracijos stimuliuoja kamuoliukus, o maža, lanksti ranka stimuliuoja tarpvietę, kad pasiektų galingas kulminacijas.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • You2Toys Stroker Rotating Masturbator Black

    Minkšti, stimuliuojantys, besisukantys liežuviai intensyviam varpos masažui!

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • FUN FACTORY Next Level Orgasm Box

    Yra tik keli dalykai, kurie iš tikrųjų svarbūs gyvenime, ir visi žinome, kad vienas iš jų yra sveikata. Ne tik fizinė sveikata kaip tokia, bet ir psichinė sveikata, kuri eina koja kojon su seksualiniu pasitenkinimu. Ši prestižinio prekės ženklo Fun Factory žaislų pora suteiks jaudulio, neįtikėtinų orgazmų ir palaikys jūsų psichinę gerovę. Žaiskite su jais atskirai arba poromis, o baigę įdėkite juos į dėklą, kuris taip pat yra pakuotėje.

    249 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rocket Masturbator Soft Compression Tech and Vibration

    Keturi, trys, du, vienas... atgalinis skaičiavimas baigėsi ir raketa kyla šviesos greičiu, kad nuves jus tiesiai į malonumų visatas!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Auto Milker 15X Sucking Masturbator

    Tegul šis čiulpiamas masturbatorius atlieka darbą už jus! Mėgaukitės pasirinkimu iš 3 greičių ir 5 vibracijos modelių, 3 suspaudimo režimų ir papildomos šildymo funkcijos, kad seansas būtų jausmingas ir patenkintas.

    309 €

    189 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Stroker Black

    Automatinis pūtimas – nereikia rankų!

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Leten SM390 Super Masturbator Thrusting & Heating

    USB įkraunamas SM390 masturbatorius suteikia visiškai naują masturbacijos patirtį. Įkiškite varpą su lubrikantu į veleną ir leiskite save lepinti teleskopiniu judesiu. Norėdami gauti maksimalų malonumą, įjunkite šildymo funkciją.

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Ninja Oral Masturbator

    NINJA Glans čiulpimo masturbatorius suteikia fantastišką burnos stimuliaciją ir taip pat gydo save. Šildymo funkcija leis jums pasiekti maksimalią 45 laipsnių Celsijaus temperatūrą, ją galima įjungti ir išjungti atskirai.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Keon Single Pack

    Būkite pirmųjų, įžengusių į interaktyvų pasaulį su galingiausiu automatizuotu vyrų masturbatoriumi.

    369 €

    229 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes 10X Silicone Cock & Ball Ring with Taint Stim & Remote Control Black

    Suteikite savo kamuoliukams malonų dūzgimą su šiuo silikoniniu gaidžio žiedu su Taint Stim! Nuotoliniu būdu valdomas, galite keisti nustatymus nereguliuodami lytinių organų. Perduokite nuotolinio valdymo pultą partneriui, kad jis galėtų dar smagiau leisti jus raitytis ir svirduliuoti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pretty Love Sienna Vibrating & Sucking Masturbator

    Šis neįtikėtinai autentiškas masturbatorius tikrai uždegs visus jūsų pojūčius erotine patirtimi. Įrengtas 3 siurbimo nustatymai ir 12 vibracijos režimų, skirtingu intensyvumu ir ritmu stimuliuoti jautriausias varpos vietas. Nudžiugins tankios tekstūros rankovė su itin švelniais malonumo klostėmis. O kai vėl būsite pasiruošę, išmaniosios atminties funkcija įsimena jūsų mėgstamą nustatymą. Lengvai valomas su nuimama rankove, suteikite šiam galingam masturbatoriui galimybę iš naujo išgyventi savo solo akimirkas.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Moto Bator X Black

    „Moto Bator X“ pagerina masturbaciją galingu stūmoklio stūmokliu, kad būtų galima patirti geriausią glostymo patirtį. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam spaudimui laisvų rankų įranga, apgaubdama savo varpą minkštų malonumo galvučių eilėmis ir eilėmis. Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream PDX Elite Fap-O-Matic

    „Fap-O-Matic“ pagerina masturbaciją su galingu pertrūkiu siurbimu, kad būtų galima kuo geriau glostyti. Tai puiki pojūčių audra intensyviems solo sekso seansams, kuriuos galima pritaikyti pagal jūsų asmenines nuotaikas! Pasiruoškite sprogiam varpą supančiomis laisvų rankų įranga su itin švelniu automatiniu glostymu! Jūsų didžiausia masturbacijos patirtis yra paruošta, kai būsite!

    239 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Chiven2 Masturbator

    Pirmasis kaitinantis oralinio sekso masturbatorius pasaulyje. Su Skidproof Frosted tekstūros dizainu, tikrai puiki dovana fiziniam pasirengimui.1. [vyrų masturbacijos žaislų funkcija] 6 rūšių vibracija + šildymas + atsparus vandeniui + nutildymas, garsas yra mažesnis nei 60 dB, gali būti prarytas kasdieninio triukšmo.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Jessica Drake Experience

    Pasidalykite savo interaktyvia patirtimi su blogiausia mergina Jessica Drake™. Ši „Wicked Pictures“ superžvaigždė yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų aktorė, rašytoja, režisierė ir sekso pedagogė. Ji išmokys jus vieno ar dviejų dalykų, kaip elgtis miegamajame.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Otouch Deven Automatic Masturbator

    Masturbuojantiems vyrams svarbiausia yra tekstūra. Būtent tai skatina Deveną. Jis pagamintas iš labai saugaus silikagelio ir ABS medžiagos, kuri yra patogi ir draugiška aplinkai. Pagal poreikį galima pasirinkti 6 dažnio vibracijos režimus. Galite pasirinkti skirtingus šildymo būdus pagal sezoną. Atsparus vandeniui IPX6 klasė yra paprasta naudoti ir valyti. Akumuliatorius veikia ilgiau nei 60 minučių, todėl mėgaukitės juo ilgai.

    109 €

    68,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Lovebotz Ultra Realistic Milker Masturbator Pro

    Atraskite naujus pojūčius, kurie pagerins jūsų solo seansus su šiuo „Auto Milker Extreme Sucking Mastorbator“! Melžėjas čiulpia, spaudžia ir vibruoja, kad suteiktų jums didžiausią pasitenkinimą ir naujus pojūčius, kuriais galėsite mėgautis! Vidinis tunelis yra itin tikroviškas, todėl galite mėgautis tikroviška fantazija, kai glostote minkštą, elastingą TPE.

    299 €

    179 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator 0593087 Black

    Trys funkcijos, kurių nenorėsite praleisti!

    109 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Hurricane Oral Sex Stimulator

    Kas nemėgsta oralinio sekso? O jei pasakysime, kad yra dar vienas aukštesnis lygis? „Jamyjob“ uraganas ateina tiesiai iš ateities, kad parodytų, kaip ten viskas daroma. Šis stimuliatorius yra ne tik oralinio sekso simuliatorius, bet netgi jį patobulina!

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth War Wolf Automatic Aircraft Masturbator with Thrusts

    Skaidrus lango dizainas suteikia jums laukinę ir jaudinančią vizualinę patirtį. Į kristalą panašus skaidrus vag*na saldus kanalas visiškai atsiskleidžia priešais jus! Galite stebėti, kaip jūsų rašiklis* spaudžiasi į žavingą skylę, kaip dešimtys minkštų išsikišimų kutena jūsų galiuką, kai stumiate, ir kaip putlūs šonkauliai švelniai čiulpia ir bučiuoja jūsų brolį.

    139 €

    83,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Hot Octopuss Pulse III Duo

    Pirmasis pasaulyje Guybrator™ su patentuota PulsePlate Technology™. PULSE yra daug apdovanojimų pelnęs vyriškas stimuliatorius, kuris stimuliuoja vyrą naudojant svyravimus. Nors PULSE III SOLO buvo sukurtas vyrams solo, PULSE III DUO su nuotolinio valdymo pultu ir vibruojančia apatine dalimi buvo specialiai sukurtas poroms.

    229 €

    139 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Rechargeable Head Stroker Masturbator Black

    Patvarus gelinio silikono išorinis apvalkalas apima du galingus vibratorius su 9 unikaliais režimais, kad paskatintų ekstazę, o prabangus interjeras išklotas dvigubo tankio gelsilikonu, minkštu geliniu silikonu, kuris greitai pritaiko kūno šilumą prie kūno temperatūros. Jamyjob.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Wyne 01 Masturbator Heat, Vibration & Sucking Function

    Lengvai laikomas WYNE masturbatorius 01 su jaudinančiai taškuota, minkšta makšties formos rankove. Be to, šildymo funkcija iki 42°C, 5 skirtingi vibracijos režimai 3 greičiais ir intensyvaus siurbimo funkcija 3 režimais. Visas funkcijas galima valdyti kartu arba atskirai vienu mygtuko paspaudimu.

    219 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Bodywand MensWand Black

    MensWand yra pirmasis Bodywand, specialiai sukurtas vyrams. Kompaktiškas galingas USB įkraunamas masažuoklis turi lankstų kaklelį, kuris padeda labiau ar mažiau slėgti norimas vietas. Į komplektą įtraukto daugiafunkcio priedo glotnūs silikoniniai sparnai apgaubia kotą ir gali būti naudojami žaidimams solo, preliudijai arba kaip priedas prie oralinio sekso. Įjunkite 8 greičius ir 20 vibracijos modelių, kad galėtumėte mėgautis stimuliuojančiu lengvos tekstūros priedo vidaus prisilietimu.

    199 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Asa Akira Experience

    Asa Akira yra viskas, ką galite įsivaizduoti... ir dar daugiau! Ji yra daugiau nei 500 XXX filmų žvaigždė, publikuota autorė, poetė, daugelio apdovanojimų laureatė, o XBIZ ir AVN ją paskelbė Metų atlikėja.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Red and Flip Warmer Set

    Šis išskirtinis rinkinys yra puikus perkurtų detalių švelnaus gelio ir karšto malonumo derinys. Tankios detalės išdėstytos taip, kad tilptų kartu, kad būtų visiškai apgaubiamos, o kartu su kūno šilumą primenančia šiluma suteikia svaiginantį malonumą.

    489 €

    309 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Pipedream Extreme Elite Talk Back Super Stroker Flesh

    ​PDX ELITE Talk-Back Super Stroker siūlo visapusišką jutiminio malonumo patirtį su reaguojančiu erotiniu bendravimu. Be aistringų dejonių, 20 gundančių tiesioginių reakcijų ir 10 seksualių judesių sužadintų reakcijų sužadins jūsų protą ir suteiks nepakartojamo, padidinto intensyvaus malonumo kiekvienam masturbacijos seansui.

    179 €

    119 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 65 į 96169 viso

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.