×

Registracija

Profilio informacija

Prisijungimo duomenys

arba prisijungti

Vardas būtinas!
Pavardė būtina!
Vardas neteisingas!
Pavardė neteisinga!
Tai ne el. pašto adresas!
El. pašto adresas būtinas!
Šis el. paštas jau užregistruotas!
Reikalingas slaptažodis!
Įveskite galiojantį slaptažodį!
Įveskite 6 ar daugiau simbolių!
Įveskite 16 ar mažiau simbolių!
Slaptažodžiai nėra vienodi!
Sąlygos ir nuostatos yra būtinos!
El. paštas arba slaptažodis neteisingas!

Masturbatoriai juodas

Elementai 129 į 160235 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
  • Zero Tolerance Tori Black Movie Download with Realistic Vagina Stroker

    Gyvybiškas glostytojas su suaugusiųjų superžvaigždės Tori Black filmų atsisiuntimu.

    30,90 €

    18,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Stand Dry Drying Rack

    JŪS SKALAUKITE, MES DŽIOVINAME. „Fleshlight“ valymas dabar yra lengvesnis nei bet kada anksčiau. Naudodami „Fleshlight“ džiovinimo lentyną jums nereikės rūpintis, kaip padėti švarią, šlapią „Fleshlight“ rankovę, kad ji būtų sausa. „Fleshlight“ džiovinimo stovas yra efektyvus ir efektyvus sprendimas visiems standartinio dydžio „Fleshlight“ rankovių džiovinimo poreikiams.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fifty Shades of Grey Sensation Rechargeable Vibrating Pleasure Stroker

    Švenčiant erotinių atradimų ir išsipildymo dešimtmetį, „Fifty Shades of Grey“ oficiali malonumo kolekcija kviečia pasinerti į „Fifty Shades“ patirtį.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Zero Tolerance Squeeze Play with Riley Reid

    Padidinkite žaidimo laiką naudodami galingą glostymą, kuris ne tik čiulpia ir vibruoja, bet ir leidžia spausti kada tik norite, naudodami ergonomiškas suspaudimo rankenas!

    229 €

    149 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Optimum Power Masturball Black

    „Optimum Power® Masturball™“ yra visiškai savarankiškas vibracinis glostymas, kuriame yra 10 vibracijos funkcijų, 3 sensacingo suspaudimo funkcijos ir slėgiui jautrūs kutenimo pagalvėlės, užtikrinančios visiškai pritaikomą glostymo patirtį. Slėgiui jautrios suspaudimo pagalvėlės pritaiko sandarumą su kiekvienu smūgiu, o funkcijų įvairovė kutena ir erzina jus į naujas kulminacines aukštumas.

    119 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • 87,90 €

    53,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Onyx+ Teledildonic Masturbator Romi Rain Experience

    Romi Rain yra Rytų pakrantėje gimusi italų kilmės gražuolė. Ji yra daugybę apdovanojimų pelniusi suaugusiųjų atlikėja, vaidinusi daugiau nei 300 kūrinių. Priklausomas nuo valdžios ir visada pasiruošęs veikti, Romi Rain pasiūlys jums šlapią ir laukinę interaktyvią patirtį.

    399 €

    249 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Warming Masturbator

    Vandeniui atsparus masturbatorius su vibracija ir šildymo funkcija (iki 40 °C). 6 režimai, 3 intensyvumo lygiai. Su 4 mygtukais (įjungimas/išjungimas, temperatūra, pliusas ir minusas). Įkraunama kartu su USB laidu. Juoda/rožinė. Visas ilgis 13 cm, įterpimo gylis 7 cm, Ø 3 cm (lankstus). Medžiaga: silikonas, ABS, be ftalatų pagal ES reglamentą REACH. Įkrovimo laikas 3 valandos, akumuliatoriaus veikimo laikas 1 valanda.

    119 €

    72,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Reagan Fox Stars Collection Male Masturbator

    Reagan Foxx yra pietų mergina, kilusi iš religinės aplinkos ir savo poreikį išlaikyti šeimą bei meilę seksui pavertė labai sėkminga karjera. Ištyrusi siūbavimą ir kameravimą, Reiganas persilaužė į filmą suaugusiems ir nuo to laiko nebežiūri atgal.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • California Exotics Boundless FTM Stroker Black 5cm

    Pristatome Boundless™ FTM Stroker 2"/5 cm – geriausią glostymo patirtį. Šis glostymas pagamintas iš skysto silikono – medžiagos, žinomos dėl savo minkštumo, lygumo ir ilgaamžiškumo.

    18,90 €

    13,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Orb Strong Orange Crash

    Stipresni rutuliai susiduria ir stimuliuoja iš vidaus tvirtos, aštrios vidinės detalės! FLIP ORB STRONG sukurtas tam, kad suteiktų dar daugiau sprogstamųjų pojūčių, o stiprūs rutuliai yra aptraukti tvirta rankovių medžiaga. Mėgaukitės naujo tipo įspūdžiais, kurių vien minkšta medžiaga negali prilygti.

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Svakom Hannes Neo

    Dominuokite savo kūną ir protą su Hannes Neo. „Connexion“ serijos dalis – tyrinėkite 2D interaktyvaus turinio pasaulį ir palaikykite glaudžius ryšius visame pasaulyje. Patirkite nepakartojamus tvinkčiojančius pojūčius, kurie paskatins jus perkrauti.

    199 €

    129 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Ultra Soft Vibrating Silicone Masturbator

    Į apvalkalą panašus masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais ir 10 vibracijos režimų. Varpą tiesiog reikia įdėti į apvalkalą ir tada jį stimuliuoja galingos vibracijos. Jį lengva laikyti ir galima įkrauti naudojant pridedamą USB laidą.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Malesation Masturbator Horny Wings Black

    Išradingai ir sumaniai sukurtas masturbatorius su stimuliuojančiais grioveliais, stimuliuojančiais smaigaliais ir stimuliuojančiais sparnais, kad būtų galima intensyviai stimuliuoti varpą ir gaktą. Masturbatoriuje, kurį galima naudoti viena ranka, yra 2 galingi varikliai su 10 vibracijos funkcijų, kuriuos galima lengvai valdyti režimo mygtukais.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Arcwave Voy Black

    Arcwave Voy yra aukščiausios kokybės kompaktiškas glostiklis, pasižymintis aukščiausios kokybės medžiaga, pritaikytu pritaikymu ir sumania technologija. Sureguliuokite sandarumą, kad patirtumėte unikalią patirtį, kai pasieksite galingą orgazmą.

    139 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Paloqueth Powerfull Telescopic & Rotating Masturbator

    Pasiruoškite teleskopiniams ir vibracijos dažniams aplink jūsų varpą. Vyriškas masturbatorių variklis pasižymi galingu našumu su 7 teleskopiniais dažniais ir 7 vibracijos dažniais.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Masturbator with 2 Functions 0598640

    Vienu metu čiulpti ir vibruoti!

    119 €

    76,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Toro Krone Tip Cup Masturbator for Men Silicone

    Krone yra masturbatorius, skirtas daug labiau koncentruotai stimuliacijai. Šis masturbatorius yra mažo dydžio, puikiai stimuliuoja gaktą ir turi gėlės formą, puikiai tinka peniui ar bet kuriai kitai kūno daliai stimuliuoti.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Jango Compression & Vibration Masturbator

    Patirkite naują malonumo lygį su Jango vyrišku masturbatoriumi iš JAMYJOB. Šis prabangus intymus žaislas sukurtas tam, kad patenkintų jūsų giliausius troškimus ir pakeltų jūsų intymumą į naujas aukštumas.

    87,90 €

    61,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Jamyjob Spin-X Heating & Rotation Masturbator

    Patirkite naują malonumo lygį su JAMYJOB vyrišku masturbatoriumi SPIN-X. Šis prabangus intymus žaislas sukurtas tam, kad išpildytų jūsų giliausius troškimus ir pakeltų jūsų intymumą į naujas aukštumas.

    91,90 €

    64,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy The Urge Medium Black

    Pasiduokite „The Urge“ savo malonumui su šiuo „Stroker“, sukurkite maksimaliam malonumui. Minkštas ir lankstus įėjimas suteikia vietą sandariam, bet produktyviam karoliukų vidiniam kanalui, kuris apgaubia jus žaidžiant. Mėgaukitės stabiliu sukibimu dėl tekstūruotos, smailėjančios talpyklos, leidžiančios visiškai su kiekvienu smūgiu. Dangtelis ir vidinė rankovė yra nuimami, kad būtų lengviau valyti.

    61,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Glans Stimulator

    Kompaktiškas ir labai paprastas naudoti masturbatorius Glans Stimulator iš Rebel, kuris tiesiogiai stimuliuoja gaktą ir raukšlę dilgčiojančia vibracija ir daugybe minkštų taškų. 10 vibracijos režimų suteikia daug įvairovės ir gali būti lengvai valdomi žaislo mygtuku.

    57,90 €

    33,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Boners Handjob Stroker

    Nudžiuginkite save arba savo partnerį šiuo rankų darbo glostytuvu iš Boners kolekcijos. Masturbatorius pagamintas iš labai minkštos ir tamprios medžiagos, kuri puikiai jaučiasi ant odos. Viduje esantys gumbeliai suteikia optimalią stimuliaciją su kiekvienu judesiu.

    22,90 €

    12,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Trinity Vibes Lightning Stroke Silicone Stroker with Vibrating Bullet Black

    Padarykite masturbaciją dar geresnę su glostymo rankove, kuri pamalonins jus ir maloniomis tekstūromis, ir intensyvia vibracija! Šis silikoninis vyriškas sekso žaislas turi aukščiausios kokybės rankovę, kurios išorinė tekstūra užtikrina patikimą sukibimą, o jame yra daugybė minkštų, gležnų šonkaulių, kurie masažuos jūsų varpą.

    61,90 €

    37,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • CONTROL by Sir Richard's Beginner Silicone Cock Teaser Black

    Sukurta galinti daryti įtaką, CONTROLš siūlo technologiją, kuri pagerina masturbaciją ir pakylėja intymius potyrius. Beginner Silicone Cock Teaser buvo sukurtas taip, kad greitai perkeltų jus nuo suglebimo iki suklydimo, tvirtai apgaubdamas visą galvą galinga vibracija. Su gerai išdėstytu vidiniu varikliu 10 vibracinių raštų apjuosia jautrią varpos galvutę, kad būtų malonu masturbuotis. Vandeniui atsparus dizainas gali būti naudojamas bet kurioje drėgnoje aplinkoje.

    76,90 €

    45,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Rebel Blow Job Masturbator with 3 Functions Black

    Paprastas naudoti Blow Job Masturbator su 3 funkcijomis iš Rebel puikiai tinka intensyviems orgazmams – net ir esant erekcijos sutrikimams. Minkšta rankovė turi jaudinančius griovelius, kurie dėl savo ypatingos formos sukuria tikroviškus čiulpimo pojūčius, kai prasiskverbia.

    91,90 €

    57,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Fleshlight Hang Dry Drying Rack

    JŪS SKALAUKITE, MES DŽIOVINAME. „Fleshlight“ valymas dabar yra lengvesnis nei bet kada anksčiau. Naudodami „Fleshlight“ džiovinimo lentyną jums nereikės rūpintis, kaip padėti švarią, šlapią „Fleshlight“ rankovę, kad ji būtų sausa. „Fleshlight“ džiovinimo stovas yra efektyvus ir efektyvus sprendimas visiems standartinio dydžio „Fleshlight“ rankovių džiovinimo poreikiams.

    49,90 €

    30,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Tenga Flip Zero Gravity Electronic Vibration Black

    Gumbančios vibracijos su sprogstamais pojūčiais!

    349 €

    289 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Sweet Smile Vibrating Glans Masturbator

    Karšta vibruojanti pramoga jūsų penio galiukams!

    45,90 €

    28,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Playboy Solo Stroker Black

    Erotinis savęs malonumo posūkis, nesunku būti sužavėtam Solo galios. Šis novatoriškas glostiklis turi minkštą, tekstūruotą kanalą su spiraliniu judesiu ir 7 čiulpimo bei priveržimo greičiais. Perkelkite solo žaidimą į kitą lygį su vibracija iš antrojo kanalo variklio. Mėgaukitės nepakartojamais pojūčiais, pritaikoma forma ir galingais orgazmais – nereikia partnerio. Laisvė žaisti!

    179 €

    109 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Kiiroo Feel Rachel Starr Stars Collection Male Masturbator

    Rachel Starr pradėjo savo karjerą suaugusiųjų industrijoje 2007 m. ir nuo to laiko vaidino beveik 600 scenų! Ji neseniai buvo įtraukta į AVN šlovės muziejų 2022 m. ir laimėjo keletą apdovanojimų, įskaitant Metų MILF apdovanojimą šių metų „Fleshbot“ apdovanojimuose.

    149 €

    95,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

  • Mystim Hot Rod Heating rod

    Greitai pašildykite Mystim Masturbator iki visos darbinės temperatūros. Šiuo tikslu labai rekomenduojamas Hot Rod USB elektrinis šildytuvas.

    37,90 €

    22,90 €

    +

    -

    Turime sandėlyje

Elementai 129 į 160235 viso

  1. 3
  2. 4
  3. 5
  4. 6
  5. 7
Mano krepšelis

Jūsų pirkinių krepšelyje nėra prekių.